Kancelaria Ultimatum opinie Polska i zagranicznych klientów

Umożliwiamy na stronie internetowej: Kancelaria Ultimatum opinie Polska umieszczenie opinii o firmie windykacyjnej, która nazywa się Ultimatum i ma zaszczyt pomagać szerokiej rzeszy osób prywatnych oraz firm. Prezentowana Kancelaria Ultimatum opinie cieszy się pozytywnymi opiniami, ponad dekadę świadczy usługi windykacyjne na terenie całego kraju. Firma Ultimatum nie pobiera od klientów opłat wstępnych ani zaliczek, dlatego cieszy się dużym zainteresowaniem o czym świadczą opinie. Dodatkowym atutem jest fakt, iż potrafią w bardzo szybkim czasie namierzyć dłużnika, który np. ukrywa się przed odpowiedzialnością w innym kraju niż Polska. Kompleksowa pomoc prawna z zakresu windykacji krajowej i zagranicznej.

Każda osoba bądź firma czy też spółka lubiąca sprawdzić firmę przed rozpoczęciem pracy może wejść na stronę Kancelaria Ultimatum Oferteo i zasięgnąć wiedzy doświadczonych wyjadaczy, którzy korzystają z takich firm tysiące razy w swoim całym życiu i to oni właśnie wiedzą jaka firma windykacyjna jest godna polecenia. Firmy windykacyjne na przełomie minionych lat bardzo rozwinęły swe infrastruktury na wielu powierzchniach działań między innymi z zakresu psychologii, prawa czy metodyki ponieważ to nie są czasy gdzie egzekwuje się pieniądze siłą tylko wytłuczeniem dłużnikowi w jakiej jest sytuacji i tutaj Kancelaria Ultimatum zawsze świetnie sobie radzi gdyż oni nie tylko potrafią grać w sądzie, ale również potrafią być prawdziwymi ludźmi i zna potrzeby ludzkie na wylot. Trzeba podkreślić, że prezentowane biuro windykacyjne ma zawsze w biurze kilku pracowników, ale to jest tylko ułamek mocy przerobowej ponieważ większa część zespołu w skład którego wchodzą prawnicy, windykatorzy, adwokaci itd. pracujący w terenie, sądzie lub najzwyczajniej szukający dłużników. Świetnym rozwiązaniem jest Kancelaria Ultimatum opinie ma sympatycznie ponieważ każdy wie o ich skuteczności, ale także z dużej liczby osób chcących uzyskać pomoc właśnie od tej firmy, a nie od żadnej innej.

 

 

 

Suma ocen i opinii o Kancelaria Ultimatum

 

Kancelaria Ultimatum Opinie Klientów z Polski:

They handle even the most difficult things without any problems

5,0 rating
29 czerwca 2019

My opinion on the Ultimatum Law Firm is the most positive because they do not complain like other companies only take even the most difficult issues, which speaks for itself what level they represent. recommend.

Natalie

At the Ultimatum Chancellery you do not have to pay advances

5,0 rating
28 czerwca 2019

You can use their services – I tested them on my own skin and I have to say that I am very pleasantly surprised how quickly I managed to draw cash from the debtor.

Norman

Positive opinion

5,0 rating
27 czerwca 2019

Our opinion about the debt collection agency is very positive because the case lasted for over 3 years and we have already let go, but we reported to them and they did not give up so quickly winning the whole matter.

Michael

Polecam firmę windykacyjną KANCELARIA ULTIMATUM jako rzetelnego partnera do współpracy

5,0 rating
27 czerwca 2019

W zleconej przeze mnie sprawie Kancelaria Ultimatum podjęła szybkie i skuteczne działania terenowe. Specjaliści zweryfikowali stan majątku dłużnika i w całości odzyskali moje należności.

Antonia

They handle current matters very quickly and you can always call or write and consult a specific topic related to debt without any advance payment

5,0 rating
26 czerwca 2019

They know the legal literature and do not restrain themselves from using their knowledge when achieving their goals. A great company.

Penelope

Szczerze polecam usługi Kancelarii Ultimatum - nie pobierają zaliczek

5,0 rating
26 czerwca 2019

Przekazałam sprawę do Kancelarii Ultimatum i długa został spłacony co prawda po 4 miesiącach ale odzyskałam całość i finalnie po nocie dłużnik pokrył koszt prowizji.

Agnieszka

Naprawdę bardzo profesjonalna firma

5,0 rating
26 czerwca 2019

Nie warto było tak długo zwlekać z przekazaniem sprawy firmie windykacyjnej takiej jak przedstawiana na tej stronie Kancelaria Ultimatum.

Abelard

Polecam kancelarię Ultimatum

5,0 rating
26 czerwca 2019

Muszę przyznać, że mimo ogromnego oporu mojego dłużnika (sprawa na podstawie udzielonej pożyczki zabezpieczonej wekslem) udało się odzyskać całą kwotę.

Cyryl

Jestem zadowolony ze współpracy z kancelarią Ultimatum

5,0 rating
25 czerwca 2019

Pieniądze dzięki ingerencji Kancelarii Ultimatum powoli zaczęły spływać w sprawach, które dawno spisałem na straty.

Walerian

Pozytywna opinia i 5 gwiazdek

5,0 rating
25 czerwca 2019

U mnie odbyło się na całe szczęście bez sądu – wystarczyła tylko interwencja kancelarii Ultimatum i dłużnik sam z siebie zmiękł.

Grzmisława

Kancelaria Ultimatum to dobra i solidna firma windykacyjna

5,0 rating
25 czerwca 2019

Szybko odzyskali mój dług, a próbowały dwie inne firmy z tym, że bezskutecznie, a Kancelaria Ultimatum praktycznie z miejsca zaczęła ściągać pieniądze. Z kontrahentem, który zalegał pieniądze za nieopłacone faktury dalej współpracuje, a nawet oni przekazują sprawy do kancelarii Ultimatum, bo to nie była ich wina że mi nie płacili tylko im ktoś nie zapłacił i stracili płynność finansową przez co zwlekali z uregulowaniem w naszej firmie należności finansowych.

Benedykta

Jeśli chodzi o kancelarię ULTIMATUM korzystałqm 2 razy i wszystko na plus

5,0 rating
25 czerwca 2019

Współpracuje z nimi już od roku. Czasami sprawy trochę ciągną (nie jest to ich wina tylko sądu że przekłada sprawy albo dłużnika), ale skuteczni.Ściągnęli z moich kilku dłużników w Warszawie łącznie naprawdę sporo pieniędzy za nieopłacone faktury..

Zuzanna

U mnie była mała kwota, ale na sezon letni przydaje się każdy grosz - wielkie dzięki Ultimatum

5,0 rating
25 czerwca 2019

Dług odzyskany w całości – teraz wystawili notę na osobę, która była winna mi pieniądze i czekam na zwrot prowizji od dłużnika.

Domicela

Jestem bardzo zadowolona z działań jakie przeprowadzili w moim imieniu specjaliści windykacyjni z kancelarii Ultimatum

4,0 rating
25 czerwca 2019

W mojej branży transportowej opóźnienia to norma – miałam sprawę na 6000 zł zleciłam ją do kancelarii Ultimatum i po 3 tygodniach miałam przelew na koncie. Super szybcy w działaniach windykacyjnych i za to się ceni takie biura windykacyjne

Estera

They support companies and individuals giving what the client wishes, that is, speed and efficiency in one. Thank you

5,0 rating
25 czerwca 2019

They often help me to go straight to my company as more unpaid invoices are collected. Often these are late payments, but there is also a large part of such debts, which we would not be able to do without the Ultimatum Office alone. They are honest professionals – they operate all over the country and look for a debtor in Europe or even in the world.

Samantha

Moja opinia o kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna

5,0 rating
24 czerwca 2019

Dobre rozwiązanie, bez kontaktów z dłużnikiem i czekaniem na jego obiecanki. Bez zbędnej zwłoki czasowej kancelaria Ultimatum załatwi każdego dłużnika.

Scholastyka

W kancelarii Ultimatum obowiązuje zawsze skuteczna i szybka windykacja długów

4,0 rating
24 czerwca 2019

Nie było problemu w kontaktach z moim opiekunem, dostawałem informacje co się dzieje – łącznie w dałem do kancelarii Ultimatum sporo spraw i wszystkie długi po motywacji ze strony Ultimatum zostały szybko spłacone.

Boguchwał

Polecam kancelarię Ultimatum

5,0 rating
24 czerwca 2019

Rekomenduję usługi firmy windykacyjnej ULTIMATUM każdemu w ciężkiej sytuacji życiowej. Są niedrodzy, efektywni i mają doświadczenie.

Aron

Ogólnie polecam kancelarię Ultimatum - chyba najlepsza firma z jaką miałam do czynienia

5,0 rating
24 czerwca 2019

Windykacja była w miarę szybka ponieważ, Kancelaria Ultimatum pobrała tylko 5 procent z wyegzekwowanej kwoty co mnie zadowoliło. Polecam 🙂

Eryk

Polecam usługi świadczone przez biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 czerwca 2019

Czuć, że osoby z Kancelarii Ultimatum mają duże doświadczenie jeśli chodzi o windykację, a to bardzo ważne, bo wiedzą jak poprowadzić każdą sprawę.

Wawrzyniec

Nigdy kancelaria Ultimatum nie unika kontaktu z dłużnikiem

5,0 rating
24 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum pracują sami profesjonaliści, nie unikają kontaktu z dłużnikiem, zawsze mnie informują co się dzieje w sprawie, można zadzwonić i się poradzić. Firma godna zaufania.

Hawier

Oddane sprawy do kancelarii Ultimatum zawsze zakończyły się sukcesem

5,0 rating
24 czerwca 2019

Polecam kancelarię Ultimatum, można się do nich zgłaszać ponieważ są maksymalnie skuteczni.

Maurycy

Mogę z czystym sumieniem polecić kancelarię Ultimatum ponieważ jest to najlepsza firma windykacyjna w kraju !!!!!!!!!

5,0 rating
23 czerwca 2019

Windykatorzy z kancelarii Ultimatum odzyskali pieniądze za zaległe faktury. Jak dla mnie okazali się być bardzo skuteczni i pomocni na każdym etapie postępowania.

Gracja

Jeśli chodzi o kancelarię Ultimatum korzystam z ich usług kilka lat i generalnie wszystko OK

4,0 rating
23 czerwca 2019

Generalnie współpraca z kancelarią Ultimatum dobrze przebiegała choć wydaje mi się, można poprawić kontakt w sprawie sądowej, bo trochę się naczekałam na wyrok, ale to bardziej wina naszego systemu w sądownictwie i tutaj kancelaria windykacyjna ma rozłożone ręce – ogólnie jestem zadowolona.

Renata

Są szybcy w działaniach windykacyjnych

5,0 rating
23 czerwca 2019

Odzyskałam dzięki pomocy kancelarii Ultimatum sporo pieniędzy – łącznie sfinalizowali 3 sprawy windykacyjne na sumę 90.000 złotych.

Harold

Z czystym sumieniem polecam działania windykacyjne kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 czerwca 2019

Nasza współpraca trwa od prawie 2 lat, około 10 dłużników zwindykowali perfekcyjnie, obsługują klientów z całego kraju.

Arabela

Wielki pozytyw dla Kancelarii Ultimatum za windykację mojej sprawy z dłużnikiem

5,0 rating
23 czerwca 2019

Ani sąd się nie popisał ani komornik nie dał rady, a oni Kancelaria Ultimatum ściągnęła dług 70 tysięcy złotych w mgnieniu oka tzn. 2,5 miesiąca na to potrzebowali, ale dali radę.

Sylwester

Miałam już dosyć dłużnika, wiec się zdecydowałam się dać sprawę profesjonalistom - Kancelarii Ultimatum i nie żałuje tego w ani 1 procencie, bo odzyskali całą kwotę

5,0 rating
23 czerwca 2019

Na chwilę obecną mam dłużnika z głowy, spłacił od razu 70% i teraz końcówka na raty, a ja nie muszę się o nic martwić, bo kancelaria Ultimatum wszystko pilotuje. Polecam tą firmę jak ktoś chce się pozbyć takiego problemu tak jak ja to zrobiła.

Alana

Efektywni i słowni specjaliści pracują w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Jeśli chodzi o kancelarię Ultimatum to współpraca była bardzo dobra. Parę spraw nasza firma im zleciła, wszystkie długi ściągnięte.

Zakład szklarski

Bardzo polecam biuro windykacyjne ULTIMATUM

5,0 rating
22 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum wzorowo poradziła sobie ze ściągnięciem długów od naprawdę kombinatorów, którzy do chwili oddania pieniędzy myśleli, że uda się uciec od uregulowania należności finansowych.

Apollo

Załatwiają niemalże wszystko za klienta, więc są nie tylko efektywni, ale wyręczają nas - klientów w uciążliwej papierologii

5,0 rating
22 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum pomogli mi już kilkakrotnie z dłużnikami, którzy byli mi winni naprawdę spore kwoty pieniędzy. Jak najbardziej polecam firmę ULTIMATUM.

Izydor

Kancelaria Ultimatum świadczy profesjonalne usługi na terenie całej Unii Europejskiej

5,0 rating
22 czerwca 2019

Świetnie się z nimi współpracuje. Odzyskali przy 3 zgłoszeniach już ponad 40 tys. zł.

Radosława

Skuteczne biuro windykacyjne z którego jestem zadowlony

5,0 rating
22 czerwca 2019

Firma windykacyjna Ultimatum zrobiła taki wywiad terenowy że już wszystko wiedzieli o dłużniku – więcej niż ja sam. Jestem bardzo wdzięczny za szybkość i efektywność działania. Dziękuję!!!

Jordan

Super szybcy w działaniach

5,0 rating
21 czerwca 2019

U nas finalnie satysfakcja była na wysokim poziomie ponieważ pomogli nam dosłownie we wszystkim, co było związane z odzyskaniem długu. Jesteśmy wdzięczni za terminowość, rzetelność, uczciwość i profesjonalne podejście do tematu windykacji, bo nie była to łatwa sprawa, ale podołali zadaniu.

Krescencja

Od 2 lat współpracujemy z kancelarią Ultimatum i jesteśmy zadowoleni z usług jakie świadczą dla naszego zkładu

5,0 rating
21 czerwca 2019

Może i nie odzyskują długów w minutę, ale po trochę należności wpada mi na konto gdzie wcześniej nie udało się odzyskiwać złotówki, bo mamy cwanych dłużników… Narazie nie mamy na co narzekać, wszystko wskazuje, ze współpraca dalej będzie przebiegała bardzo dobrze jak to jest obecnie. POLECAMY KANCELARIĘ ULTIMATUM !!!!!!!!!!!!!!

Zakład przemysłowy Budaxer

Polecam kancelarię Ultimatum wszystkim tym którzy są w podobnej sytuacji i maja dłużników

4,0 rating
21 czerwca 2019

W przeciągu miesiąca czasu windykatorzy z kancelarii Ultimatum odzyskali pieniądze, a prowizja nie była duża, więc wszystko wyszło na plus.

Emilian

Fachowa obłsuga ze strony kancelarii Ultimatum na każdym kroku postępowania

5,0 rating
21 czerwca 2019

Odzyskali 24.000 zł w przeciągu 3 miesięcy gdzie inne firmy bez większego skutku próbowały odzyskać dług rok czasu. ale nawet 1000 zł nie ściągnęły z dłużnika

Mirek

Wszystko odbyło się z pozytywnym finałem

5,0 rating
20 czerwca 2019

Zadłużona firma jak zobaczyła przychodzące pismo za pismem sama zapytała się nas gdzie ma pieniądze wpłacić czyli Kancelaria Ultimatum dziala sprawnie, a nawet bardzo sprawnie i to w całej Polsce.

Firma budowlana

Naprawdę znajdą się na odzyskiwaniu długów i szybko działają

5,0 rating
20 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to znana i ceniona firma windykacyjna walcząca z oszustami finansowymi, która zajęła się dosłownie wszystkimi aspektami związanymi z odzyskaniem pieniędzy przy mojej sprawie z dłużnikiem. Podziwiam ich!

Filomena

Profesjonalna firma windykacyjna na którą zawsze można liczyć

5,0 rating
19 czerwca 2019

Znają się na prawie windykacyjnych i są cenionym biurem odzyskującym długi nie tylko w Warszawie, ale i w całym kraju.

Kasia

Firma windykacyjna godna polecenia - rekomenduje ich usługi

5,0 rating
19 czerwca 2019

Osobiście jako wieloletnia klientka z całą odpowiedzialnością mogę powiedzieć, że jesteście biurem windykacyjnym godnym zaufania i jesteście warci polecenia bez znaczenia na wysokość kwoty o jaką walczycie, bo u mnie było to tylko 5000 zł, ale nie odmówiliście mu pomocy za co jestem bardzo wdzięczna.

Honorata

Polecam to biuro windykacyjne

5,0 rating
18 czerwca 2019

W 100% potwierdzam wszystkie znajdujące się tutaj pozytywne opinie – Kancelaria Ultimatum to najlepsze biuro windykacyjne w kraju. Pieniądze odzyskali w niespełna 30 dni.

Gwidon

Dług bardzo szybko i sprawnie ściągają długi

5,0 rating
18 czerwca 2019

To biuro pracuje na poziomie Europejskim. Jestem maksymalnie zadowolona i uszczęśliwiona gdyż dłużnik oddał pieniądze z odsetkami, a bardziej oddał, bo został odpowiednio zmotywowany. Dziękuję za wszystko co dla mnie zrobiła Kancelaria Ultimatum 🙂

Amanda

Wzorowa współpraca

5,0 rating
18 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia. Pieniądze za alimenty wywalczone w bardzo szybkim czasie. Dziękuję Państwu!

Bogumiła

Polecam biuro windykacji należności ULTIMATUM

5,0 rating
17 czerwca 2019

Razem z mężem od samego początku byliśmy świadomi, że można zaufać Kancelarii Ultimatum i nie myliliśmy się. Cały dług odzyskany za śmiesznie małą prowizję adekwatnie do wagi problemu jaki mieliśmy z wrednym dłużnikiem. Polecamy jak najbardziej.

Dagmara

Pomogli mi odzyskać dług

5,0 rating
17 czerwca 2019

Totalny brak kosztów przy rozpoczęciu współpracy, swoją prowizję w Kancelarii Ultimatum pobrali dopiero po zakończeniu sprawy, oczywiście sprawa pozytywnie zakończona za co jestem niezmierni wdzięczny.

Władysław

Kancelaria Ultimatum bdb. opinia

5,0 rating
17 czerwca 2019

Panowie z Kancelarii Ultimatum odzyskali bardzo dużą sumę pieniędzy praktycznie nie do ściągnięcia dla zwykłego Kowalskiego, dobrze że znajomy mi ich pokazał bo wcześniej ich nie znałam. Polecam

Dobroniega

Specjaliści windykacyjni pracują w kancelarii Ultimatum, którzy są naprawdę dyskretni

5,0 rating
16 czerwca 2019

Pomogli mi w Kancelarii Ultimatum w poradzeniu sobie z niekoniecznie miłymi klientami, którzy uchylali się od płaceni za faktury na kwotę 30 tys. zł.

Wit

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia

5,0 rating
16 czerwca 2019

Zaufałam tej firmie w ściągnięciu należności i nie żałuję – dług w parę tygodni odzyskany, wystarczyło wysłać parę dobrze skonstruowanych pism do dłużnika i zadziałało.

Benigna

Odzyskali 25.000 zł w 2 miesiące

5,0 rating
16 czerwca 2019

Są bardzo skrupulatni w tym co robią i potrafią zdziałać w kancelarii Ultimatum cuda.

Krzysztof

Dług ściągnięty przez kancelarią Ultimatum bardzo szybko na sporą kwotę ponad 100 tys. zł choć dłużnik na początku wydawał się niewypłacalny

5,0 rating
16 czerwca 2019

Od listopada 2017 nie mogłem się doprosić od dłużnika pieniędzy, a Kancelaria Ultimatum bez patyczkowania się w 3 tygodnie wyegzekwowała cały dług. Polecam to biuro windykacyjne.

Franciszka

Nie pobierają w kancelarii Ultimatum zaliczek

5,0 rating
16 czerwca 2019

Zupełnie bez jakichkolwiek opłat zweryfikowali sprawę windykacyjną, a po odzyskaniu pieniędzy pobrali ode mnie zaledwie kilka procent. 0 ryzyka, 100% satysfakcji.

Anastazja

Jestem zadowolony z działań przeprowadzonych przez kancelarię Ultimatum

5,0 rating
16 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum ściągnęła dla mnie dług na ponad 85.000 zł od dłużnika z Krakowa. Pełen profesjonalizm i szybkość w działaniach!!!

Melchior

Droga KANCELARIO ULTIMATUM dziękuję za pomoc

5,0 rating
15 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to Warszawska firma działająca w całym kraju, która naprawdę jest godna polecenia. Mają doświadczenie i działają naprawdę dyskretnie.

Teodozja

Ci specjaliści z kancelarii Ultimatum pomogli mi odzyskać stracone pieniądze

5,0 rating
15 czerwca 2019

Poradzili sobie z bardzo trudnym, nierzetelnym klientem w finale odzyskując moje 34.000 zł. Dziękuję 🙂 🙂 🙂

Aron

Należności szybko zostały wyegzekwowane od dłużnika dzięki ingerencji kancelarii Ultimatum

5,0 rating
15 czerwca 2019

Jestem zadowolony z przeprowadzonej windykacji przez biuro odzyskiwania należności ULTIMATUM – godna polecenia firma ściągająca długi.

Artemiusz

Bardzo skuteczna firma potrafiąca zdziałać cuda tak jak było w moim przypadku

5,0 rating
15 czerwca 2019

Odkąd współpracujemy z biurem windykacyjnym ULTIMATUM nie mam już większych problemów z dłużnikami. Polecam serdecznie.

Dalia

W kancelarii Ultimatum są doświadczeni we wszelakich sprawach

5,0 rating
15 czerwca 2019

Poradzą sobie w każdej sytuacji. U mnie dłużnik uciekł za granicę, a Kancelaria Ultimatum i tak go namierzyła i w 3 tygodnie dług został odzyskany na moje konto.

Donata

Firma ULTIMATUM działa bardzo dyskretnie i fachowo

5,0 rating
15 czerwca 2019

Można Kancelarii Ultimatum powierzyć sprawy związane nawet z dużymi długami.

Lukrecja

Odzyskała nasza firma należności za niezapłacone faktury

5,0 rating
14 czerwca 2019

Biuro windykacyjne Ultimatum uzyskało dla nas cały dług tj. 87.000 zł, finalnie pobrali od nas kilka procent od wygranej sprawy, więc tyle co nic za trud jaki włożyli żeby osiągnąć powierzone im zadanie.

Harbatol

Kancelaria Ultimatum to dobra firma. Polecam każdemu!

5,0 rating
14 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum mają doświadczenie i bardzo szybko załatwili moją sprawę, a ja odzyskałam chwilowo utracone pieniądze.

Honorata

Nie ma dla kancelarii Ultimatum rzeczy niemożliwych

5,0 rating
14 czerwca 2019

Też miałem problem z nieuczciwym klientem zwlekającym z opłacaniem zaległych faktur. Trudno było z nim rozmawiać i odzyskać pieniądze. Kancelaria Ultimatum pomogła mi w tej sytuacji i jest już po sprawie.

Damazy

Sama bym sobie z nim nie poradziła. Dziękuję za wsparcie i polecam każdemu kto szuka fachowej opieki prawnej z zakresu windykacji należności

4,0 rating
13 czerwca 2019

Kancelaria ULTIMATUM pomogła mi odzyskać utracone pieniądze od nierzetelnego klienta za co im bardzo dziękuję.

Kwiryna

Firma Ultimatum z Warszawy zna się na swojej pracy

5,0 rating
13 czerwca 2019

Wykonują usługi profesjonalnie i dyskretnie o czym przekonałam się już wiele razy. POLECAM KANCELARIĘ ULTIMATUM 🙂

Anna

Współpracuje z kancelarią Ultimatum kilka lat i jestem zadowolony

5,0 rating
13 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum windykują skutecznej niż konkurencja ponieważ inne firmy tylko biorą kasę i obiecują, a w kancelarii Ultimatum najpierw robią i dopiero jak jest powodzenie to można się z nimi rozliczyć – nie ma ryzyka w tym biurze windykacyjnym.

Bazyli

Polecam do odzyskiwania tych mniejszych jak i większych długów

5,0 rating
12 czerwca 2019

Raz pomogli mi odzyskać 150.000 długu i 3 razy wspomagali mnie w działaniach windykacyjnych przy mniejszych zadłużeniach z owocnym skutkiem.

Damian

Kancelaria Ultimatum to bardzo kompetentna firma

5,0 rating
12 czerwca 2019

Wiem z doświadczenia (pomogli mi odzyskać 2 długi), żewspółpracują z dobrymi detektywami oraz prawnikami.

Fabia

Ściągnęli mi w miesiąc czasu na cesję dług na prawie 28.000 tysięcy złotych od firmy z zachodniopomorskiego województwa

5,0 rating
12 czerwca 2019

Wcześniej nie mogłam się doprosić przez rok czasu o zapłatę od dłużnika, a KANCELARIA ULTIMATUM wywalczyła dług w niespełna 5 tygodni.

Euzebia

Byłem pozytywnie zdziwiony, gdy w niecałe dwa tygodnie dostałem od dłużnika dzięki kancelarii Ultimatum całą kwotę długu

5,0 rating
12 czerwca 2019

Odnośnie współpracy z Ultimatum bardzo cieszę się z finału i polecam, zwłaszcza ich pracowników, którzy stanowią filar całej firmy – gdyby nie oni nie byłbym świadomy co tak naprawdę się dzieje za moimi plecami.

Jeremiasz

Bardzo polecam tych specjalistów windykacyjnych

5,0 rating
11 czerwca 2019

Firma ULTIMATUM pomaga w problemach z nieuczciwymi klientami. Świetna, a zarazem dyskretna pomoc przy odzyskiwaniu środków finansowych.

Ambrozja

0 zł opłaty wstępnej

5,0 rating
11 czerwca 2019

Nie pobrali ode mnie nic przy analizie sprawy windykacyjnej i dopiero jak się okazało, że gra jest warta świeczki podjęli się odzyskania długu i dopiero po wywalczeniu pieniędzy wzięli ode mnie 5% czyli znikomą część całej wywalczonej kwoty.

Antonia

Polecam firmę windykacyjną ULTIMATUM

5,0 rating
11 czerwca 2019

U mnie była sprawa na duże pieniądze – dłużnik się migał ile wlezie. Walczyli w sądzie i to bardzo skutecznie – udało się zawrzeć ugodę. Pieniądze mam na koncie. Bardzo dziękuję kancelarii Ultimatum za trud jaki włożyli w odzyskanie pieniędzy.

Roma

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w odzyskaniu pieniędzy od klienta - dług 18 tys. zł

5,0 rating
11 czerwca 2019

Biuro windykacyjne ULTIMATUM ma doświadczenie i bardzo dyskretnie działa. Pomogą każdemu kto się do nich zgłosi. Polecam w 100% 🙂

Filipina

Świetna firma i dokładnie skuteczna - pomogli mi odzyskać 35.000 zł w 2 miesiące

5,0 rating
11 czerwca 2019

Niekiedy potrzeba pomocy z nieuczciwymi klientami i właśnie w takich sytuacjach niezastąpiona jest kancelaria Ultimatum. Polecam

Cyprian

Polecam firmę

5,0 rating
11 czerwca 2019

Miałam okazję korzystać niedawno z pomocy kancelarii Ultimatum i muszę przyznać, że są to dobrzy specjaliści i profesjonalnie pomogli mi uporać się z nieuczciwym klientem. Sama na pewno bym sobie nie poradziła w tej sytuacji gdyby nie to biuro windykacyjne.

Zyta

Dali radę odzyskać cały dług

5,0 rating
10 czerwca 2019

Mimo tego, że dłużnik ukrywał się przede mną to Kancelaria Ultimatum namierzyła go i cały dług wrócił na moje konto. Dziękuję!!!!!!!!!

Berenika

Kancelaria Ultimatum pomogła mi nie raz odzyskać utracone pieniądze

5,0 rating
10 czerwca 2019

Działają szybko i fachowo – przekonałam się o tym już 3-krotnie jak walczyli o moje pieniądze i to 3 razy z pozytywnym zakończeniem sprawy.

Kinga

Obsługują klientów w całym kraju

5,0 rating
10 czerwca 2019

Bez znaczenia gdzie się mieszka to KANCELARIA ULTIMATUM obsłuży naszą sprawę – osobiście mieszkam 300 km od Warszawy, ale dla tego biura windykacyjnego nie stanowiło to najmniejszego problemu i odzyskali dług co do złotówki.

Leon

Szybka pomoc eksperta windykacyjnego w każdej dziedzinie prawa krajowego i zagranicznego

5,0 rating
9 czerwca 2019

Trzeba przyznać, że obsługa pomocna a także miła. Bardzo polecam kancelarię ULTIMATUM jeśli chce ktoś odzyskać szybko i pewnie swoje pieniądze.

Jarogniew

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma ściągająca długi w stolicy

5,0 rating
9 czerwca 2019

Niezwykle skuteczna i profesjonalna kancelaria odzyskująca długi od firm i osób prywatnych.

Leda

Kancelaria Ultimatum to bardzo profesjonalna firma odzyskująca długi w całym kraju

5,0 rating
9 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum zna się na swojej pracy najlepiej na świecie. Poradzą sobie z każdą nawet najtrudniejszą sytuacja. Szybko wiązali się z mojego zlecenia. Bardzo polecam jeśli macie problem z dłużnikiem.

Laurentyna

Świetny partner w biznesowych potyczka z kontrahentami

5,0 rating
8 czerwca 2019

Rzetelne i realistyczne podejście do wszystkich spraw bez jakiegokolwiek lania wody. Szybkość dziania i dobry kontakt to ich na pewno największy atut.

Józefa

Zadowolony klient

5,0 rating
8 czerwca 2019

Sprawdziłem tą firmę i muszę przyznać, że odzyskanie długu z nimi to naprawdę nic trudnego tzn. oni sporo ogarniają, ale ja stałem tylko i przyglądałem się, a na koniec patrzę, a pieniążki wróciły na konto.

Bartłomiej

Kancelaria Ultimatum jako jedyna poradziła sobie z dłużnikiem

5,0 rating
8 czerwca 2019

Odzyskany dług bez najmniejszego problemu. Firma godna zaufania i potrafiąca zrozumieć drugą osobę.

Janusz

Polecam Kancelarię Ultimatum każdej nie zdecydowanej osobie

5,0 rating
7 czerwca 2019

Błyskawiczny kontakt, rozbudowana oferta, sprawdzona procedura postępowania z dłużnikami, daje w efekcie końcowym pozytywne skutki.

Jakobina

Kancelaria Ultimatum to doskonałe biuro windykacyjne

5,0 rating
7 czerwca 2019

Reprezentowali mnie w sądzie i załatwiali wszelkie formalności z sądem i dłużnikiem.

Angelina

ie pobierają zaliczek, a to świadczy o pewności i częstych zwycięstwach jak i było w moich przypadku

5,0 rating
7 czerwca 2019

Profesjonalne podejście do każdego klienta bez znaczenia na wielkość zadłużenia. Błyskawiczna i sprawna windykacja o jakiej marzy wielu z nas. Polecam

Felicja

Polecam bardzo kancelarię Ultimatum w kwestiach związanych z odzyskiwaniem należności finansowych

5,0 rating
6 czerwca 2019

KANCELARIA ULTIMATUM opinie ma rewelacyjne gdyż mają pracownicy tejże firmy windykacyjnej znakomite podejście do klienta wręcz profesjonalne, a miła obsługa jest tą „wisienką” na torcie o jakiej każdy klient marzył, marzy i będzie marzyć. Trzeba podkreślić fakt iż, KANCELARIA ULTIMATUM wywiązuje się z powierzonych im zadań często szybciej niż deklarują.

Lucyna

Gdyby nie Kancelaria Ultimatum spółka, którą zarządzamy musiałaby ogłosić upadłość, dlatego jesteśmy bardzo wdzięczni za to co dla nas uczynili

5,0 rating
6 czerwca 2019

Nasza spółka zleciła firmie Kancelaria Ultimatum windykację długu od trzech kontrahentów lokalnych z okolic Bełchatowa. Powinni dawno zapłacić za zaległe faktury czego nie uczynili od ponad roku, a owa Kancelaria Ultimatum załatwili dłużnika i odzyskali całość zadłużenia. Dodatkowo trzeba podkreślić fakt iż poradziła sobie błyskawicznie z dłużnikiem i co ważniejsze nie wzięli na początku ani 1 grosza zaliczki – powiedzieli, że jak uda się odzyskać dług to wtedy będą mogli się rozliczyć, ale nie chcieli brać pieniędzy za nic i wg nas jest to bardzo uczciwa postawa o której może marzyć nie nie jedna osoba czy spółka operująca produktami na rynku międzynarodowym. Dziękujemy kancelario Ultimatum za trud, który włożyliście w namierzenie dłużnika ukrywającego się za granicami kraju. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni Wam za profesjonalną postawę względem firmy, którą reprezentujemy. Gdyby nie Kancelaria Ultimatum to nie byłoby tak kolorowo i na pewno wielu klientów by nie otrzymało towaru co by nie było fajnym działaniem, ale sum summarum wspólnymi siłami odzyskaliśmy dług stąd KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE od nas dostaje maksymalnie pozytywna jak i ocena tejże firmy jest na najwyższym poziomie.

Hurtownia

W kancelarii Ultimatum znają się na swym fachu

5,0 rating
6 czerwca 2019

Nie ma lepszego drugiego takiego biura windykacyjnego jak firma Ultimatum, która obsługuje klientów nie tylko z Warszawy, ale także z całej polski.

Pelagiusz

Kancelaria Ultimatum to konkretna w działaniach firma windykacyjna, a nie jak inne firmy tylko obiecują i każą na siebie czekać

5,0 rating
5 czerwca 2019

Nie zawiedliśmy się nigdy na usługach oferowanych przez panów z firmy o nazwie Kancelaria Ultimatum mieszczącej się w Warszawie, obsługującej klientów z całego kraju. Trzeba jasno i klarownie stwierdzić, że Kancelaria Ultimatum to konsekwentna w decyzjach, niezmiernie uczciwa, profesjonalna kancelaria windykacyjna, która ma świetny kontakt między pracownikami, a klientami, co jest bardzo istotnie przy tego typu usługach.

Magdalena

Polecam usługi ponieważ przetestowaliśmy ich skuteczność i stwierdzamy, że są terminatorami skuteczności w naszej firmie 🙂

5,0 rating
5 czerwca 2019

Wszyscy w firmie (zarząd) chcielibyśmy złożyć ogromne podziękowania firmie Kancelaria Ultimatum za rzetelne i niezwykle szybkie zajęcie się naszą sprawą windykacyjną z którą walczyliśmy sami od przeszło 2 lat. Kancelaria Ultimatum w ciągu 2 miesięcy poradziła sobie z dłużnikiem bez zająknięcia się.

Euracom

W kwestiach związanych z odzyskaniem długu Kancelaria Ultimatum jest numerem uno 🙂

5,0 rating
5 czerwca 2019

Dam wszystkim radę – jeśli nie macie ochoty tracić nerwów na rozmowy z kontrahentem, który unika rozliczenia się to warto skorzystać z usług firmy Kancelaria Ultimatum, która załatwia w ekspresowym tempie i co ważniejsze robi to profesjonalnie. Dzięki tej firmie windykacyjnej długi w naszej firmie stały się przeszłością.

Andrzej

Brawurowo rozwiązana sprawa z dłużnikiem zagranicznym

5,0 rating
4 czerwca 2019

Mieszkam w Polsce okresowo i jedna z osób, której wynajmowałem apartament wykorzystała to ponieważ przestał człowiek płcić zarówno mi za wynajem jak i czynsz za moje mieszkanie gdzie był zobligowany w trakcie najmu opłacać, ale dla niego ta umowa najwidoczniej nic nie znaczyła. Dla mnie ważniejsze jest to, że dla firmy Kancelaria Ultimatum liczyły się dość istotne zapiski w umowie z których jasno wynika, że wynajmujący musi się ze mną rozliczyć, a nie zrobił tego. Kancelaria Ultimatum walczyła zawzięcie, ale co do czego to sprawa trafiła do sądu i w finale wygraliśmy.

Jan

Profesjonalna i fachowa obsługa jak najbardziej polecam kancelarię Ultimatum ze stolicy naszego kraju

5,0 rating
4 czerwca 2019

Już właściwie się pogodziłem jakiś czas temu z tym, ze przepadły pieniądze firmy przez jednego kontrahenta, które był mi winien oddać. Tak naprawdę to w głównej merze zasługa kancelarii Ultimatum, że pieniądze wróciły na konto naszej firmy. Odzyskują długi naprawdę błyskawicznie. Firma Kancelaria Ultimatum zna się na swojej robocie jak mało jaka firma w kraju. Pomogą każdemu w potrzebie!!!!!

Tomasz

Korzystaliśmy z usług biura windykacyjnego Kancelaria Ultimatum już kilkukrotnie i nie mamy żadnych zastrzeżeń

5,0 rating
4 czerwca 2019

Jak korzystała nasza spółka z usług KANCELARIA ULTIMATUM to dosłownie za każdym razem sprawy związane ze ściągnięciem długu zakończyły się z wielkim sukcesem. W ekspresowym tempie odzyskiwaliśmy środki finansowe naszej spółki za niezapłacone faktury przez niektórych naszych nieszczęsnych kontrahentów (czytaj dłużników), dlatego jak najbardziej polecamy to biuro.

Drabolekon

Firma budowlana "dała ciała", ale Kancelaria Ultimatum bez najmniejszego trudu pomogła dłużnikowi zrozumieć jego błąd

5,0 rating
3 czerwca 2019

Zleciliśmy firmie budowlanej zbudowanie naszej nowej siedziby budynku – nic wielkiego, 1 piętro, postawienie wszystkiego od nowa bez problemów po drodze w postaci braku zezwoleń itd. Mieli 8 miesięcy czasu, a wyszło że po roku nie skończyli i się ulotnili… Tak! Uciekli zabierając swoje wszystkie gadżety. Całe szczęście trafiliśmy na biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum i dopatrzyli się w w dokumentacji, że na całe szczęście były kary umowne – Kancelaria Ultimatum sfinalizowała wszystkie tematy związane z odzyskaniem długu wraz z już przelewem w niespełna 6 miesięcy, więc sukces maksymalny.

Prywatna firma

Windykują nawet firmy, które nie zwracają zaliczki i trzeba przyznać, że Kancelaria Ultimatum zna się na rzeczy

5,0 rating
3 czerwca 2019

Kupiłam w dość znanym sklepie z elektroniką w Warszawie ekspres do kawy tzn. chciałam kupić, a tylko formalnie kupiłam ponieważ nigdy go nie otrzymałam. Sprawa wyglądała tak, że spontanicznie na wystawie spodobał mi się ekspres ciśnieniowy, którego akurat w sklepie nie było na stanie, a na wystawie był niekompletny i Pan powiedział, że może zamówić – grzecznościowo zapytałam czy teraz płacić czy przy odbiorze, a Pan na to że przy odbiorze, ale może zaliczkę wpłacić to wpłaciłam. Za 2 tygodnie miałam przyjść po odbiór, a w miejscu tego sklepu sklep z dywanami, ale dobrze mi znana Kancelaria Ultimatum uratowała mnie ponieważ znaleźli na szefa zamkniętego sklepu haczyk. Pieniądze zwrócili na konto po tygodniu. Polecam!

Zofia

Kancelaria Ultimatum to pionier i lider na rynku firm windykacyjnych

5,0 rating
3 czerwca 2019

U nas Kancelaria Ultimatum opinie zyskała celującą po tym jak jedna ze szkół prywatnych chodziła przez cały rok na basen tzn. rzecz jasna kilkadziesiąt dzieci chodziło na naszą pływalnię i miesiąc nie zapłacili, drugi miesiąc, aż minął rok i nie ujrzeliśmy nawet złamanej złotówki. Dobrze, że nasz hotel korzystał z usług firmy o nazwie Kancelaria Ultimatum, która w ekspresowym tempie poskładała szkołę i przemówiła im do rozumu. Oczywiście pieniądze odzyskane.

Krystian

Rekomenduję usługi kancelarii Ultimatum ponieważ nie znam drugiej takiej skutecznej firmy windykacyjnej

4,0 rating
3 czerwca 2019

Polecam kancelarię Ultimatum ponieważ pomogli mi uporać się z dłużnikiem, któremu nie specjalnie spieszyło się z oddaniem mi pieniędzy. Załatwiają wszystko za klienta, a na dodatek nie kasują na początku współpracy żadnej opłaty, więc stać każdego na posilenie się wiedzą tejże firmy ściągającej długi i trzeba przyznać jasno, że nie ma drugiej takiej firmy jak Kancelaria Ultimatum, która obsługuje klientów z całego kraju.

Usatysfakcjonowany klient

Kancelaria Ultimatum ma swoje autorskie rozwiązania i metodykę działania jeśli chodzi o sprawy windykacyjne

5,0 rating
2 czerwca 2019

Po rozwodzie mój mąż regularnie płacił alimenty na dwójkę dzieci, ale z miesiąca na miesiąc przestał – sama próbowałam wyciągnąć od niego to co mi się należy bez większego skutku, ale poznałam firmę o nazwie Kancelaria Ultimatum, która przedstawiła mi dostępne rozwiązania zmierzające ku rozliczeniu się z moim byłym mężem i ojcem dziecka. Trzeba przyznać, że Kancelaria Ultimatum to specjaliści od spraw windykacyjnych do których postępowania alimentacyjne nie są nikomu obce.

Marta

Całe szczęście, że w samą porę poznałem biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
2 czerwca 2019

Miałem problem z ściągnięciem kasy z dłużnika gdzie windykacja zapisów niedozwolonych była na porządku dziennym, ale niestety na własną rękę nie mogłem sobie poradzić z wyegzekwowaniem całej kwoty i posiliłem się pomocną dłonią Kancelaria Ultimatum pomogła mi niesamowicie – tydzień czasu potrzeba było żeby sam dłużnik zaangażował się w spłatę swoich zobowiązań finansowych.

Kuba

Kancelaria Ultimatum opinie ma wyborne ponieważ są to profesjonaliści jakich mało w kraju

5,0 rating
2 czerwca 2019

Poradzili sobie z bardzo trudną sprawą windykacyjną w kancelarii Ultimatum gdzie inni rozkładali ręce i mówili że się nie da lub kazali płacić chore sumy za samo „spróbowanie”. Kancelaria Ultimatum bez chwili namysłu podjęła się sprawą i jak widać poszło im całkiem nieźle bo nie dość że w miesiąc odzyskali cały dług to jeszcze z ustawodawczymi odsetkami. Dziękuję Wam !!!!!

Miłosz

Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowanych osób i firm z terenu całej polski

5,0 rating
1 czerwca 2019

Jak to każdy dług niesie za sobą swoistego rodzaju historię……. u mnie było następująco: miała przyjaciółkę i to taką od serca na którą mogłam zawsze liczyć i ze wzajemnością. Poznała któregoś dnia (w końcu) faceta i na początku jak to w życiu było kolorowo do póki nie skończyły się pieniądze wtem nie czekając długo przyszła do mnie po pożyczkę. Po roku zrozumiałam że sprzedała ona naszą przyjaźń za marne 8 tysięcy złotych!!!!!!!!!! Nie chciała długo oddać pieniędzy, aż trafiłam całkiem przypadkiem na Pana Rafała Jarockiego, który reprezentuje firmę Kancelaria Ultimatum. Pomogli mi namierzyć moją byłą przyjaciółkę i odzyskali pieniądze od tej oszustki. Chwała im za to. Polecam z całego serca też Pana Marcina Protazińskiego, który obsługiwał moją sprawę.

Bożena

Rewelacyjna i konstruktywna umowa z Kancelaria Ultimatum pozwoliła przełamać pierwsze lody i rozpocząć współpracę

5,0 rating
1 czerwca 2019

Dziękujemy za ściągnięcie długu z firmy, która współpracowała z naszą szwalnią. Kancelaria Ultimatum bez zawahania się zajęła się dłużnikiem, którego raz dwa postawiła do pionu, dlatego jak byśmy mieli jeszcze raz wybierać firmę windykacyjną to właśnie Panowie z Kancelaria Ultimatum byliby pierwszymi kandydatami do współpracy z naszą firmą.

Szwabex

Odzyskanie pieniędzy (zaległych) przez Kancelaria Ultimatum od mojego byłego męża

5,0 rating
1 czerwca 2019

Miałam fajne życie do póki mojemu mężowi nie odwidziałam się i nie zażądał rozwodu – miał prawo, wiecznie młoda i piękna nie będę, a na pewno nie zamierzam się z tego tłumaczyć i przystałam na rozwód. Obiecał sprawiedliwy podział majątku i na obietnicach się skończyło. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum zaingerowała w nszą sprawę ponieważ po rozwozie bardzo potrzebowałam środków finansowych, których bez pomocy kancelarii Ultimatum bym nie wyegzekwowała.

Milena

Kancelaria Ultimatum ma godny naśladowania instynkt windykatora, bezproblemowy kontakt i profesjonalne podejście do klienta

3,0 rating
13 stycznia 2019

Moja sprawa została ekspresowo i co najważniejsze pozytywnie zakończona, na szczęście obyło się bez rozprawy sądowej. Brak opłat to dodatkowy plus, ogromny pozytyw za to że swoją prowizja jest na najniższym poziomie, więc nie są drodzy.

Wanda z Katowic

Kancelaria doprowadziła sprawę do końca, jestem zadowolony. Polecam Ultimatum !!!

4,0 rating
12 stycznia 2019

Atmosfera podczas procedury windykacyjnej była fachowa i miła obsługa. Niezwykle przemyślanie podchodzą do każdej sprawy zarówno przed-sądowej i już będącej na drodze sądowej. Umieją doprowadzić nawet najcięższą sprawę do szczęśliwego finału o czym przekonały się już tysiące osób i firm – wg mnie naprawdę warto do nich zgłosić się jak jest dłużnik.

Krysian

Rozwiązania szyte na miarę potrzeb i wymagań klienta Kancelaria Ultimatum opinie jak najbardziej na TAK 🙂

5,0 rating
7 stycznia 2019

Nie omieszkam opisać mojej historii z życia wziętej niczym z horroru ponieważ najzwyczajniej w świecie pożyczyłem koledze pieniądze, a dokładnie sąsiadowi pożyczyłem 35 tys. złotych, które w tamtym okresie dopiero co zarobiłem w Norwegii i nawet nie nacieszyłem się kasą. Miało być pięknie ponieważ kumpel przyszedł do mnie, że jest super okazja i żebym mu pożerował kredyt w banku, ale mówię do niego – czekaj! Pożyczę ci pieniądze, ale podpisz mi się i podpisał się, a na koniec ani auta nie było ani jego. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum namierzyła ancymonka, który ukrywał się nad polskim morzem. Nie miał zbyt długich wakacji ponieważ Kancelaria Ultimatum opinie ma nie z kosmosu, a za swą efektywność i nie myśląc długo zaatakowała dłużnika dużą ilością pism i sam się po 2 miesiącach poddał i oddał cały dług. Polecam Kancelarię Ultimatum.

Henryk z Łodzi

Prawnik i windykator pod jednym adresem Kancelaria Ultimatum opinie ma nie do przebicie nawet na skalę kraju

5,0 rating
19 grudnia 2018

Korzystałem 3 razy i 3 razy uratowali mi tyłek od poważnych tarapatów finansowych przez moje dobre serce ponieważ pożyczyłem znajomemu pieniądze i ślad po nim zaginął, ale dobrze że miałem to na piśmie jak pożyczałem pieniądze, a jeszcze lepiej że szwagier polecił Kancelarię Ultimatum, która ma sporo dobrych opinii.

Roman

Kancelaria Ultimatum i moja opinia na ich temat

5,0 rating
6 grudnia 2018

Gdybym sama takiej firmy nie poznała jak Ultimatum to nie uwierzyłabym, że ktokolwiek może bezinteresownia działać w imieniu klienta, którego nie zna lub widział 1 raz na oczy. Można na nich liczyć przez cały okres prowadzenia postępowania windykacyjnego jak i po nim. Super firma 🙂

Luiza23904

Pozytywna ocena

5,0 rating
15 sierpnia 2018

Jestem bardzo zadowolony.

Mariusz

Polecam

5,0 rating
27 lipca 2018

Całkowicie bez zaliczek!

ANTONI

Wszystko ok

5,0 rating
23 maja 2018

Konkurencja bierze po kilka tysięcy za przyjęcie sprawy i twierdzą, że coś robią, a tu płacisz za wykonaną usługę i jest 100 razy lepiej.

JAKUB

Polecam

5,0 rating
8 marca 2018

W kancelarii Ultimatum opłaty sądowe pokryli za mnie w 50%, więc duży plus.

JAN

Są genialni

5,0 rating
2 stycznia 2018

Bardzo przypadła mi do gustu ich praca, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarię Ultimatum za zaangażowanie w moją sprawę.

STANISŁAW

Pozytywna opinia

5,0 rating
30 grudnia 2017

Spisali się na medal! Polecam

SZYMON

Pozytywnie

5,0 rating
29 listopada 2017

Można korzystać z usług Ultimatum – opinia jak najbardziej pozytywna.

FRANCISZEK

Polecam firmę Ultimatum

5,0 rating
28 października 2017

Kontakt na najwyższym poziomie jak i również obsługa klientów.

FILIP

Moja opinia o firmie Kancelaria Ultimatum Polska jest pozytywna

5,0 rating
27 września 2017

Korzystałem 6 razy z usług Kancelarii Ultimatum i zawsze dopinali sprawy na ostatni guzik.

Aleksander

Prawdziwa firma z doświadczeniem i wiedzą

5,0 rating
25 sierpnia 2017

Pełen profesjonalizm!

MIKOŁAJ

Polecam Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
21 czerwca 2017

Wszystko w najlepszym porządku z tą firmą – współpracowałem z nimi.

WOJCIECH

Wszystko ok

5,0 rating
19 maja 2017

Zawsze u nich możemy zobaczyć odpowiednie wybadanie tematu, a nie przypuszczenia i domysły jak w innych konkurencyjnych firmach.

KACPER

Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
16 kwietnia 2017

W Ultimatum zadawali ogrom pytań, widać, że na prawdę chcą poznać sytuację i pomóc mojej rodzinie.

ADAM

Bardzo pomocni

5,0 rating
9 lutego 2017

Uzyskałam pomoc już po pierwszym telefonie.

MICHAŁ

Porady prawne i windykacyjne

5,0 rating
2 stycznia 2017

Udzielają bezpłatnych porad prawny z tematyki windykacyjnej. Dziękuję

MARCEL

Korzystna oferta finansowania

5,0 rating
3 grudnia 2016

Nie pobierają zaliczek tylko mały procent pobierają od wygranej sprawy.

WIKTOR

Naprawdę dobra firma windykacyjna

5,0 rating
29 listopada 2016

Ultimatum to najlepsza firma zajmująca się dłużnikami w całym kraju. Polecam

PIOTR

Bardzo szybko działają w sprawach windykacyjnych

5,0 rating
25 października 2016

Potrafią okazać szacunek klientowi pokrzywdzonemu przez dłużnika i oprócz wsparcia prawnego potrafią dać szczery uśmiech, miłe słowo i wsparcie, które są w tym okresie szczególnie ważne dla poszkodowanego.

IGOR

Skuteczność to ich mocna strona

5,0 rating
23 września 2016

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest bardzo dobra.

LEON

Opinie o Kancelaria Ultimatum Polska

5,0 rating
19 sierpnia 2016

Współpraca od samego początku miała dobry charakter, dlatego nie pozostaje mi nic innego jak dać 5 gwiazdek.

NIKODEM

Pozytywnie sfinalizowana sprawa

5,0 rating
13 lipca 2016

Kancelaria Ultimatum potrafi zdziałać cuda, dlatego opinia pozytywna.

Mateusz

Istni profesjonaliści

5,0 rating
15 czerwca 2016

Jak to zawsze bywa w Ultimatum… wszystko bardzo rzetelnie załatwione z dbałością o najdrobniejszy szczegół. Pieniądze już wróciły na moje konto.

BARTOSZ

Polecam

5,0 rating
18 maja 2016

Mają dobre podejście do tematu windykacji – są ponoć najlepsi w całym kraju.

MAKSYMILIAN

Duże zaplecze prawne

5,0 rating
21 kwietnia 2016

Mają w zanadrzu z tego co wiem duże moce przerobowe dlatego szybciej załatwiają sprawy niż inne firmy.

MIŁOSZ

Dobra opinia o Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 marca 2016

Mój ojciec korzystał i odzyskał pieniądze dzięki Ultimatum. Polecamy serdecznie!

TYMON

Super pracownicy

5,0 rating
26 lutego 2016

Bardzo mili i niezwykle zorganizowane osoby tam w tym całym Ultimatum pracują.

OLIWIER

Dobra oferta cenowa

5,0 rating
29 stycznia 2016

Nie kasują klientów za weryfikację sprawy, więc można zaoszczędzić trochę kaski.

ALAN

KANCELARIA ULTIMATUM TO NAJLEPSZA FIRMA WINDYKACYJNA W CAŁEJ POLSCE

5,0 rating
30 grudnia 2015

TAM GDZIE INNI WYMIĘKAJĄ TAM ULTIMATUM Z ŁATWOŚCIĄ SOBIE RADZI.
Pomogli mi namierzyć dłużnika – dziękuję Panowie.

IGNACY

Sprawdzona firma

5,0 rating
28 listopada 2015

Opinia o firmie Ultimatum pozytywna. Polecam

TYMOTEUSZ

Stanowczo POLECAM !!!

5,0 rating
12 października 2015

Zadowolony z usług windykacyjnych, które były świadczone przez Kancelarię Ultimatum.

OSKAR

Fenomenalne biuro windykacji

5,0 rating
25 września 2015

W Kancelarii Ultimatum doradzili jak postąpić, aby dłużnika podejść na patencie bez awantur i krzyków.

DAWID

Polecam ich. Są zawodowcami!

5,0 rating
23 sierpnia 2015

Znam ich od wielu lat, 3 razy korzystałem – są słowni i terminowi.

TOMASZ

Zadowolony klient

5,0 rating
20 lipca 2015

Moja opinia jest pozytywna – pieniądze odzyskane w 5 miesięcy. Dziękuję i pozdrawiam

DOMINIK

Niezwykle skuteczni

5,0 rating
17 czerwca 2015

Służą poradą praktycznie 7 dni w tygodniu.

KAROL

Polecam

5,0 rating
16 maja 2015

Są naprawdę dobrzy i znają się na ściąganiu długów z niesłownych osób czy też firm.

KRZYSZTOF

Pomysłowi windykatorzy

5,0 rating
14 kwietnia 2015

Zrobili tak, że dłużnik nawet nie powiedział ani słowa w sądzie. POLECAM

Firma sprzątająca

Wielki pozytyw

5,0 rating
8 marca 2015

Dostają ode mnie 5 gwiazdek za trud jaki włożyli w ściągnięcie pieniędzy z mojego dłużnika.

MACIEJ

Bardzo dobre biuro windykacyjne

5,0 rating
6 lutego 2015

Biuro Ultimatum jest z Warszawy, ale obsługuje klientów w całym kraju a nawet w Unii Europejskiej bierze wszystkie sprawy.

JULIAN

Ultimatum to był strzał w 10-tkę 🙂

5,0 rating
3 stycznia 2015

Polecam i dziękuję za pomoc w zlokalizowaniu dłużnika, który się ukrywał przed zobowiązaniami finansowymi.

FABIAN

Wszystko z nimi jak najbardziej ok

5,0 rating
12 grudnia 2014

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za chęć do walki gdzie inne firmy rozkładały ręce na samym starcie.

HUBERT

Oczywiście że polecam Kancelarię Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
16 listopada 2014

Bardzo mi pomogli w trudnych dla mnie chwilach zarówno w kwestiach zawodowych jak i w życiu prywatnym ściągając z jednego kontrahenta dług, który ciągnął się latami.

Gabriel

Są skuteczni

5,0 rating
2 października 2014

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum.

PAWEŁ

Super szybkie działanie

5,0 rating
7 września 2014

Dłużnik zanim połapał się co Ultimatum szykuje było po sprawie w sądzie z pozytywnym dla mnie finałem.

PATRYK

Wpisali dłużnika do rejestru dłużników i skończyła się sielanka

5,0 rating
3 sierpnia 2014

Dziękuję bardzo za znalezienie dłużnika, który ukrywał się ponad rok, dziękuję również za wpisanie jego do rejestru dłużników i najważniejsze – dziękuję Wam za odzyskanie długu, który jest już u mnie na koncie.

KSAWERY

Opinie Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
30 lipca 2014

Moja opinia o firmie Ultimatum jest bardzo pozytywna ponieważ wywalczyli w moim imieniu 3 postępowania windykacyjne. Wielkie podziękowania ode mnie i od całej firmy.

KAMIL

Wspólnik załatwiony

5,0 rating
27 czerwca 2014

W mojej firmie sprawa miała miejsce z byłym wspólnikiem o udziały – Ultimatum dało radę w 100% 🙂

BARTŁOMIEJ

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

5,0 rating
25 maja 2014

Nie pobrali żadnych kosztów wstępnych jak chcieli inni nawet po 3000 zł. Polecam

BRUNO

Szybki i sprawnie rozliczone na raty

5,0 rating
22 kwietnia 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum dług odzyskany w ratach, całe postępowanie trwało 3 miesiące.

SEBASTIAN

Można ich brać w ciemno

5,0 rating
19 marca 2014

Myślałem, że moja sprawa jest beznadziejna, ale firma Ultimatum pokonała mojego odwiecznego dłużnika za co serdecznie dziękuję.

KRYSTIAN

Pozytywne relacje z pracownikami firmy Ultimatum

5,0 rating
13 lutego 2014

W tej kancelarii uzyskałam pomoc prawną i wygraliśmy poprzez działania windykacyjne.

BORYS

Znajomość prawa na wysokim poziomie

5,0 rating
12 stycznia 2014

Nie tylko znają się na prawie, ale także potrafią nim władać jak mało kto. Polecam

Olaf

Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
31 grudnia 2013

Dłużnik odnaleziony w niespełna 10 dni, a pismo było doręczone w 15 dni, a ja samemu w pojedynkę męczyłęm się ze znalezienim drania 2 lata. Polecam wszystkim !!!

ADRIAN

Nie mam zastrzeżeń

5,0 rating
30 listopada 2013

Firma Ultimatum potrafi zająć się windykacją jak mało kto. Pozdrawiam

KAJETAN

Dziękuję Ultimatum

5,0 rating
29 października 2013

Jestem ogromnie wdzięczny tej kancelarii za perfekcyjne i skuteczne wykonanie usługi windykacyjnej.

KUBA

Pozytywna recenzja o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
27 września 2013

Jestem pozytywnie zaskoczony szybkością z jaką pracują osoby w Kancelarii Ultimatum – naprawdę coś niesamowitego oddawać większość spraw przed czasem.

ARTUR

Wszystko było okej

5,0 rating
26 sierpnia 2013

Jestem wdzięczna pracującym tam przemiłym i pomocnym ludziom w uzyskaniu należności finansowych. Korzystałem 2 razy. Polecam

GRZEGORZ

Polecam

5,0 rating
23 lipca 2013

Spisali się na 5 gwiazdek z plusem. Polecam i pozdrawiam serdecznie z nad morza!

MARCIN

Dziękuję

5,0 rating
21 czerwca 2013

Ogromne podziękowania dla Panów z ultimatum za włożony trud w moją sprawę.

Błażej

Kasa odzyskana dzięki firmie Ultimatum ze stolicy

5,0 rating
19 maja 2013

Zajęli się moją sprawą niezwłocznie po przekazaniu niezbędnych dokumentów gdzie u innych trzeba było czekać w kolejce. Dużo zalet 🙂

BŁAŻEJ

Znakomite wyczucie rynku windykacyjnego

5,0 rating
17 kwietnia 2013

Kancelaria Ultimatum ma dobre opinie ponieważ zna się na tym co robi od lat.

ERYK

Polecam

5,0 rating
15 marca 2013

Załatwili dłużnika na dobre. Świetne wyczucie tematu windykacyjnego.

DANIEL

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia

5,0 rating
13 lutego 2013

Zaległe alimenty odzyskane i nawet bieżące zaczął płacić ojciec dziecka jak Ultimatum wkroczyło do akcji. Super szybkie działania!

ŁUKASZ

Bez zaliczek

5,0 rating
11 stycznia 2013

Nie pobierają w firmie Ultimatum opłat startowych czy też zaliczek co mnie skusiło właśnie na wybór tejże kancelarii i wcale tego nie żałuję. Polecam

Fryzjerka

Trzeci dłużnik

5,0 rating
16 grudnia 2012

Wszystko jak zwykle pozałatwiane w 100% przez Ultimatum – to nasz 3 dłużnik z którym sobie poradzili, a my odzyskaliśmy pieniądze.

CEZARY

Polecam Kancelarię Ultimatum wszystkim niezdecydowanym

5,0 rating
25 listopada 2012

Załatwili całą dokumentacje związaną z nieterminowym opłacaniem faktur za produkt przez jednego z naszych kontrahentów.

TADEUSZ

Kancelaria Ultimatum - opinie klientów z Polski

5,0 rating
5 października 2012

W naszej firmie posiadamy problemy z 14 dłużnikami, ale jak Ultimatum zajęło się ich płatnościami to chociaż w ratach po trochę spłacają.

DAMIAN

Polecam usługi w firmie Ultimatum

5,0 rating
30 września 2012

Mają genialne pomysły, dzięki którym dłużnik mięknie i zaczyna spłacać swoje zobowiązania finansowe.

TOBIASZ

Skuteczność to ich domena

5,0 rating
28 sierpnia 2012

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za pomoc przy czterech sprawach windykacyjnych i jednej alimentacyjnej – wszystkie zakończone pozytywne z korzyścią dla mnie.

WITOLD

Biuro windykacyjne w Warszawie

5,0 rating
7 lipca 2012

Nasi dłużnicy od kilku miesięcy unikają kontaktu z nami… dlatego zgłosiliśmy sprawę do firmy Ultimatum i od niedawna jest progres w sprawię czyli potrafią kombinować.

RAFAŁ

Nie ma opłat wstępnych

5,0 rating
6 czerwca 2012

Całkowity brak zaliczek i opłat początkowych dla wszystkich klientów Kancelarii Ultimatum stąd opinia wzorowa.

ROBERT

Zadowoleni z usług

5,0 rating
5 maja 2012

Wraz z mężem zgłosiliśmy do kancelarii wszystkie sprawy i wszystkie pozytywnie zakończone. Polecam każdej osobie!

Przemysław i Sylwia

Znają się na windykowaniu dłużników

5,0 rating
4 kwietnia 2012

Mam już od 3 firm odzyskane w całości zaległe pieniądze za nieopłacone faktury.

KORNEL

Polecam ULTIMATUM

5,0 rating
3 marca 2012

Usługi na najwyższym poziomie. Korzystałem 3 razy i nie mam uwag.

RADOSŁAW

Nie trzeba wpłacać zaliczek

5,0 rating
2 lutego 2012

Zupełnie za darmo analizują i weryfikują sprawy windykacyjne.

OLIVIER

Załatwili sprawę praktycznie od ręki

5,0 rating
1 stycznia 2012

Bezpłatnie doradzili co mam zrobić, wysłałem pisma jak radzili i dłużnik został tak zmotywowany, że sam spłacił nierozliczone pieniądze.

JERZY

Sądowe postępowanie windykacyjne

5,0 rating
12 grudnia 2011

U mnie sprawa z dłużnikiem trafiła do sądu ale na dobrze wyszło gdyż uzuskałem wszystko czarno na białym z należnymi odsetkami za zwłokę w uiszczeniu opłaty w terminie.

Prezes

Opinia o Kancelaria Ultimatum Polska jest bardzo pozytywna jeśli chodzi o moje doświadczenia z nimi

5,0 rating
30 listopada 2011

Weryfikują sprawę za darmo, kompletują wszystkie dokumenty, ewentualnie szukają dłużnika czyli w 100% kompleksowa obsługa prawna.

KONRAD

Sprawdzona firma - Polecam 🙂

5,0 rating
29 października 2011

Wiedzą co zrobić żeby przyspieszyć osiągnięcie wyznaczonego celu. Nie pobierają opłat startowych przed rozpoczęciem sprawy.

EMIL

Opinia o firmie windykacyjnej

5,0 rating
23 września 2011

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna ponieważ nasza firma korzystała z usług Kancelarii Ultimatum kilka razy i nigdy nie było z nimi problemów.

MIESZKO

Opinia pozytywna dla Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
28 lipca 2011

Powierzając sprawę windykacyjną kancelarii Ultimatum mamy pewność, że i te postępowania doprowadzą do pozytywnego finału.

MILAN

Bardzo polecam tych Panów z Ultimatum

5,0 rating
21 czerwca 2011

W Kancelarii Ultimatum na każde pytania odpowiadali bardzo rzeczowo, dzięki czemu pogoniłam raz na zawsze dłużnika po tym jak oddał wszystkie pieniądze.

Marlena

Opinie o Kancelarii Ultimatum są bardzo dobre

5,0 rating
29 maja 2011

Moja nieszczęsna była żonka nie płaciła alimentów na dzieci od ponad 4-ech lat i uciekła z jakimś fagasem za granice kraju, ale firma windykacyjna Ultimatum zdjążyła już ją namierzyć dawno temu i odzyskać całe zaległe alimenty. Polecam

Mirek

Windykacja zagraniczna

5,0 rating
17 kwietnia 2011

W firmie ULTIMATUM uzyskali nakaz międzynarodowy od władz i całkowicie za darmo przeprowadzili ściągnięcie pieniędzy za granicą kraju. Duży plus za szybkie działania windykacyjne mimo zagranicznych procedur.

Piotr

Opinia o firmie Ultimatum: pozytywna

5,0 rating
25 marca 2011

Bez żadnych zarzutów – spisali się wręcz wzorowo i pomogli mi odzyskać dług bez żadnych zaliczek czy opłat startowych stąd opinie o Kancelarii Ultimatum pozytywna 🙂

Henryk

Rewelacyjna organizacja

5,0 rating
22 lutego 2011

Wiedzą w tym całym Ultimatum co z czym się je ponieważ nie zdążyłam wszystkich dokumentów dostarczyć, a oni mieli już gotowe rozwiązania mające na celu odzyskanie pieniędzy.

Artur

Firma jedyna w swoim rodzaju

5,0 rating
11 stycznia 2011

Gdyby było więcej takich firm windykacyjnych jak Ultimatum cieszących się świetnymi opiniami wśród klientów to nie byłoby dłużników bo by sobie uświadomili że nie ma co uciekać od zobowiązań jak i tak Ultimatum ich znajdzie… 🙂

Weronika

Nie trzeba pieniędzy na start żeby iść do nich

5,0 rating
29 grudnia 2010

Bezpłatnie analizują sprawy windykacyjne u klientów z całego kraju.

Iza

Zajmują się windykacją krajową jak i zagraniczną

5,0 rating
21 listopada 2010

Bez znaczenia skąd jest dłużnik – Ultimatum zweryfikuje jego zadłużenie i pomoże w uregulowaniu długu.

Filip

Skuteczni profesjonaliści pracują w firmie Ultimatum

5,0 rating
29 października 2010

Śmiało można korzystać z ich usług – wyciągneli w moim imieniu od dłużnika już 40 tys. i zostało 5 tys. ale jestem już dobrej myśli dzięki firmie Ultimatum z Warszawy.

Agnieszka

Znakomite podejście do klientów

5,0 rating
15 września 2010

Wiedzą o czym mówią, dlatego wybrałam ich dwa razy i jak będzie trzeba to i trzeci raz skorzystam z ich usług.

Gabi

Bez znaczenia na wiek długu w Ultimatum pomogą każdemu

5,0 rating
22 sierpnia 2010

Profesjonalna i jedyna w swoim rodzaju windykacja krajowa i zagraniczna świadczona na każdym etapie postępowania, więc ogromny pozytyw dla nich!

Monika

Opinia o kancelarii ULTIMATUM: 100% pozytywne odczucia z współpracy

5,0 rating
4 lipca 2010

Pomogą kiedy sprawa jest przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezskutecznej egzekucji, dlatego warto wybrać właśnie ich do walki z dłużnikiem.

Zygmunt

Dziękuję za pomoc

5,0 rating
19 czerwca 2010

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za pogmatwane sprawy związane z wiekowymi długami – można śmiało skorzystać z tej firmy!

Gabriela

Zajmują się również starymi sprawami

5,0 rating
16 maja 2010

Panowie z Ultimatum świadczą usługi związane z dochodzeniem należności przedawnionych. Wielki pozytyw dla Waszego całego biura.

Mirek

Polecam w 100% właśnie tą firmę

5,0 rating
13 kwietnia 2010

Jeżeli chcesz szybko odzyskać pieniądze i nie masz pieniędzy na wpłatę wstępną to właśnie Kancelaria Ultimatum jest firmą stworzoną na Twoje potrzeby.

Natalia

Ustalanie majątku

5,0 rating
17 marca 2010

Oprócz usług windykacyjnych są w stanie ustalić majątek danej osoby czego inne firmy nie czynią.

Mateusz

W Ultimatum nie ma problemów - to dłużnik jest w poważnych tarapatach

5,0 rating
13 lutego 2010

Nie ma żadnych ograniczeń w tej firmie, a wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych to ich specjalność.

Marek

Super firma

5,0 rating
11 stycznia 2010

Są naprawdę znakomitymi negocjatorami w kwestiach windykacyjnych.

Grażyna

Opinia o Kancelarii Ultimatum od prawdziwych klientów

5,0 rating
15 grudnia 2009

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna ponieważ pomogli mi w 3 postępowaniach windykacyjnych z którymi sam sobie nie mogłem poradzić.

Franciszek

Zadowolona firma budowlana

5,0 rating
13 listopada 2009

Prowadzenie egzekucji komorniczej ku ich boku to zaszczyt i sama przyjemność. Polecam i pozdrawiam

Zenon

Wywiad gospodarczy

5,0 rating
12 października 2009

Nie działają w ciemno tylko najpierw przeprowadzają wywiad gospodarczy po którym sytuacja finansowa danej osoby/firmy staje się bardziej klarowna niż do tej pory.

Ola

Poważna firma

5,0 rating
10 września 2009

Widać że każdy kto pracuje w Ultimatum ma studia i systematycznie uzupełniają swoją wiedzę na kursach i szkoleniach związanych z tematyką windykacji.

Mietek

Polecam firmę ULTIMATUM POLSKA

5,0 rating
8 sierpnia 2009

Kancelaria prawna o profilu windykacyjnym działa na terenie całego kraju obsługując sprawy z całej UE.

Weronika

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
9 lipca 2009

Do kompleksowej oferty usług w firmie windykacyjnej Ultimatum na pewno musimy zaliczyć monitoring należności.

Maja

Wszystko z nimi ok - można śmiało korzystać z ich usług

5,0 rating
6 czerwca 2009

Zawsze pomagają w sporządzeniu pism procesowych, co znacząco usprawnia działania windykacyjne i odciąża klienta.

Firma ogrodnicza

Najlepsi agenci windykacyjni w stolicy

5,0 rating
3 maja 2009

Korzystała nasza firma z ich usług windykacyjnych, zlokalizowali dłużnika, wysłali pisma i w dwóch postępowaniach Ultimatum dało radę, więc duży plus.

Mechanik

Świetne relacje mają z klientami

5,0 rating
1 kwietnia 2009

Krótko mówiąc Kancelaria Ultimatum ma dużo dobrych opinii ponieważ zawsze wywiązuje się z powierzonego im zadania.

Franciszek

Bardzo polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
5 marca 2009

Mogę potwierdzić, że obsługa prawna w Ultimatum zadowoli najbardziej wymagających klientów bez znaczenia na wielkość sprawy.

Piotrek

Świadczą usługi nie tylko w Warszawie, ale także w całej Polsce

5,0 rating
4 lutego 2009

Genialne pomysły + bogate doświadczenie = gwarancja odzyskania należności finansowych.

Zygmunt

Nie pobierają zaliczek ani opłat wstępnych

5,0 rating
2 stycznia 2009

Dzięki nim poradziłem sobie w ściągnięciu długu z naszego nieszczęsnego dłużnika.

Milena

 

Opinie o firmie: Kancelaria Ultimatum z Warszawy:

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 221 reviews)
Znakomite opinie96%
Bardzo dobre3%
Zadowalające1%
Mizerne0%
Słabe0%

Telefon: 605 448 944

Adres: Warszawa

Sprawdź także ranking firm ściągających długi od dłużników w całym kraju.