Kancelaria Ultimatum Opinie Polska

Umożliwiamy na stronie internetowej: Kancelaria Ultimatum opinie Polska umieszczenie opinii o firmie windykacyjnej, która nazywa się Ultimatum i ma zaszczyt pomagać szerokiej rzeszy osób prywatnych oraz firm. Prezentowana Kancelaria Ultimatum opinie cieszy się pozytywnymi opiniami, ponad dekadę świadczy usługi windykacyjne na terenie całego kraju. Firma Ultimatum nie pobiera od klientów opłat wstępnych ani zaliczek, dlatego cieszy się dużym zainteresowaniem o czym świadczą opinie. Dodatkowym atutem jest fakt, iż potrafią w bardzo szybkim czasie namierzyć dłużnika, który np. ukrywa się przed odpowiedzialnością w innym kraju niż Polska. Kompleksowa pomoc prawna z zakresu windykacji krajowej i zagranicznej.

Suma ocen i opinii o Kancelaria Ultimatum

 

Kancelaria Ultimatum Opinie Klientów z Polski:

Pozytywna ocena

15 sierpnia 2018

Jestem bardzo zadowolony.

Mariusz

Polecam

27 lipca 2018

Całkowicie bez zaliczek!

ANTONI

Wszystko ok

23 maja 2018

Konkurencja bierze po kilka tysięcy za przyjęcie sprawy i twierdzą, że coś robią, a tu płacisz za wykonaną usługę i jest 100 razy lepiej.

JAKUB

Polecam

8 marca 2018

W kancelarii Ultimatum opłaty sądowe pokryli za mnie w 50%, więc duży plus.

JAN

Są genialni

2 stycznia 2018

Bardzo przypadła mi do gustu ich praca, dlatego z czystym sumieniem mogę polecić Kancelarię Ultimatum za zaangażowanie w moją sprawę.

STANISŁAW

Pozytywna opinia

30 grudnia 2017

Spisali się na medal! Polecam

SZYMON

Pozytywnie

29 listopada 2017

Można korzystać z usług Ultimatum – opinia jak najbardziej pozytywna.

FRANCISZEK

Polecam firmę Ultimatum

28 października 2017

Kontakt na najwyższym poziomie jak i również obsługa klientów.

FILIP

Moja opinia o firmie Kancelaria Ultimatum Polska jest pozytywna

27 września 2017

Korzystałem 6 razy z usług Kancelarii Ultimatum i zawsze dopinali sprawy na ostatni guzik.

Aleksander

Prawdziwa firma z doświadczeniem i wiedzą

25 sierpnia 2017

Pełen profesjonalizm!

MIKOŁAJ

Polecam Ultimatum z Warszawy

21 czerwca 2017

Wszystko w najlepszym porządku z tą firmą – współpracowałem z nimi.

WOJCIECH

Wszystko ok

19 maja 2017

Zawsze u nich możemy zobaczyć odpowiednie wybadanie tematu, a nie przypuszczenia i domysły jak w innych konkurencyjnych firmach.

KACPER

Polecam Kancelarię Ultimatum

16 kwietnia 2017

W Ultimatum zadawali ogrom pytań, widać, że na prawdę chcą poznać sytuację i pomóc mojej rodzinie.

ADAM

Bardzo pomocni

9 lutego 2017

Uzyskałam pomoc już po pierwszym telefonie.

MICHAŁ

Porady prawne i windykacyjne

2 stycznia 2017

Udzielają bezpłatnych porad prawny z tematyki windykacyjnej. Dziękuję

MARCEL

Korzystna oferta finansowania

3 grudnia 2016

Nie pobierają zaliczek tylko mały procent pobierają od wygranej sprawy.

WIKTOR

Naprawdę dobra firma windykacyjna

29 listopada 2016

Ultimatum to najlepsza firma zajmująca się dłużnikami w całym kraju. Polecam

PIOTR

Bardzo szybko działają w sprawach windykacyjnych

25 października 2016

Potrafią okazać szacunek klientowi pokrzywdzonemu przez dłużnika i oprócz wsparcia prawnego potrafią dać szczery uśmiech, miłe słowo i wsparcie, które są w tym okresie szczególnie ważne dla poszkodowanego.

IGOR

Skuteczność to ich mocna strona

23 września 2016

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest bardzo dobra.

LEON

Opinie o Kancelaria Ultimatum Polska

19 sierpnia 2016

Współpraca od samego początku miała dobry charakter, dlatego nie pozostaje mi nic innego jak dać 5 gwiazdek.

NIKODEM

Pozytywnie sfinalizowana sprawa

13 lipca 2016

Kancelaria Ultimatum potrafi zdziałać cuda, dlatego opinia pozytywna.

Mateusz

Istni profesjonaliści

15 czerwca 2016

Jak to zawsze bywa w Ultimatum… wszystko bardzo rzetelnie załatwione z dbałością o najdrobniejszy szczegół. Pieniądze już wróciły na moje konto.

BARTOSZ

Polecam

18 maja 2016

Mają dobre podejście do tematu windykacji – są ponoć najlepsi w całym kraju.

MAKSYMILIAN

Duże zaplecze prawne

21 kwietnia 2016

Mają w zanadrzu z tego co wiem duże moce przerobowe dlatego szybciej załatwiają sprawy niż inne firmy.

MIŁOSZ

Dobra opinia o Kancelaria Ultimatum

24 marca 2016

Mój ojciec korzystał i odzyskał pieniądze dzięki Ultimatum. Polecamy serdecznie!

TYMON

Super pracownicy

26 lutego 2016

Bardzo mili i niezwykle zorganizowane osoby tam w tym całym Ultimatum pracują.

OLIWIER

Dobra oferta cenowa

29 stycznia 2016

Nie kasują klientów za weryfikację sprawy, więc można zaoszczędzić trochę kaski.

ALAN

KANCELARIA ULTIMATUM TO NAJLEPSZA FIRMA WINDYKACYJNA W CAŁEJ POLSCE

30 grudnia 2015

TAM GDZIE INNI WYMIĘKAJĄ TAM ULTIMATUM Z ŁATWOŚCIĄ SOBIE RADZI. Pomogli mi namierzyć dłużnika – dziękuję Panowie.

IGNACY

Sprawdzona firma

28 listopada 2015

Opinia o firmie Ultimatum pozytywna. Polecam

TYMOTEUSZ

Stanowczo POLECAM !!!

12 października 2015

Zadowolony z usług windykacyjnych, które były świadczone przez Kancelarię Ultimatum.

OSKAR

Fenomenalne biuro windykacji

25 września 2015

W Kancelarii Ultimatum doradzili jak postąpić, aby dłużnika podejść na patencie bez awantur i krzyków.

DAWID

Polecam ich. Są zawodowcami!

23 sierpnia 2015

Znam ich od wielu lat, 3 razy korzystałem – są słowni i terminowi.

TOMASZ

Zadowolony klient

20 lipca 2015

Moja opinia jest pozytywna – pieniądze odzyskane w 5 miesięcy. Dziękuję i pozdrawiam

DOMINIK

Niezwykle skuteczni

17 czerwca 2015

Służą poradą praktycznie 7 dni w tygodniu.

KAROL

Polecam

16 maja 2015

Są naprawdę dobrzy i znają się na ściąganiu długów z niesłownych osób czy też firm.

KRZYSZTOF

Pomysłowi windykatorzy

14 kwietnia 2015

Zrobili tak, że dłużnik nawet nie powiedział ani słowa w sądzie. POLECAM

Firma sprzątająca

Wielki pozytyw

8 marca 2015

Dostają ode mnie 5 gwiazdek za trud jaki włożyli w ściągnięcie pieniędzy z mojego dłużnika.

MACIEJ

Bardzo dobre biuro windykacyjne

6 lutego 2015

Biuro Ultimatum jest z Warszawy, ale obsługuje klientów w całym kraju a nawet w Unii Europejskiej bierze wszystkie sprawy.

JULIAN

Ultimatum to był strzał w 10-tkę 🙂

3 stycznia 2015

Polecam i dziękuję za pomoc w zlokalizowaniu dłużnika, który się ukrywał przed zobowiązaniami finansowymi.

FABIAN

Wszystko z nimi jak najbardziej ok

12 grudnia 2014

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za chęć do walki gdzie inne firmy rozkładały ręce na samym starcie.

HUBERT

Oczywiście że polecam Kancelarię Ultimatum z Warszawy

16 listopada 2014

Bardzo mi pomogli w trudnych dla mnie chwilach zarówno w kwestiach zawodowych jak i w życiu prywatnym ściągając z jednego kontrahenta dług, który ciągnął się latami.

Gabriel

Są skuteczni

2 października 2014

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum.

PAWEŁ

Super szybkie działanie

7 września 2014

Dłużnik zanim połapał się co Ultimatum szykuje było po sprawie w sądzie z pozytywnym dla mnie finałem.

PATRYK

Wpisali dłużnika do rejestru dłużników i skończyła się sielanka

3 sierpnia 2014

Dziękuję bardzo za znalezienie dłużnika, który ukrywał się ponad rok, dziękuję również za wpisanie jego do rejestru dłużników i najważniejsze – dziękuję Wam za odzyskanie długu, który jest już u mnie na koncie.

KSAWERY

Opinie Kancelaria Ultimatum

30 lipca 2014

Moja opinia o firmie Ultimatum jest bardzo pozytywna ponieważ wywalczyli w moim imieniu 3 postępowania windykacyjne. Wielkie podziękowania ode mnie i od całej firmy.

KAMIL

Wspólnik załatwiony

27 czerwca 2014

W mojej firmie sprawa miała miejsce z byłym wspólnikiem o udziały – Ultimatum dało radę w 100% 🙂

BARTŁOMIEJ

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

25 maja 2014

Nie pobrali żadnych kosztów wstępnych jak chcieli inni nawet po 3000 zł. Polecam

BRUNO

Szybki i sprawnie rozliczone na raty

22 kwietnia 2014

Dzięki Kancelarii Ultimatum dług odzyskany w ratach, całe postępowanie trwało 3 miesiące.

SEBASTIAN

Można ich brać w ciemno

19 marca 2014

Myślałem, że moja sprawa jest beznadziejna, ale firma Ultimatum pokonała mojego odwiecznego dłużnika za co serdecznie dziękuję.

KRYSTIAN

Pozytywne relacje z pracownikami firmy Ultimatum

13 lutego 2014

W tej kancelarii uzyskałam pomoc prawną i wygraliśmy poprzez działania windykacyjne.

BORYS

Znajomość prawa na wysokim poziomie

12 stycznia 2014

Nie tylko znają się na prawie, ale także potrafią nim władać jak mało kto. Polecam

Olaf

Polecam Kancelarię Ultimatum

31 grudnia 2013

Dłużnik odnaleziony w niespełna 10 dni, a pismo było doręczone w 15 dni, a ja samemu w pojedynkę męczyłęm się ze znalezienim drania 2 lata. Polecam wszystkim !!!

ADRIAN

Nie mam zastrzeżeń

30 listopada 2013

Firma Ultimatum potrafi zająć się windykacją jak mało kto. Pozdrawiam

KAJETAN

Dziękuję Ultimatum

29 października 2013

Jestem ogromnie wdzięczny tej kancelarii za perfekcyjne i skuteczne wykonanie usługi windykacyjnej.

KUBA

Pozytywna recenzja o Kancelarii Ultimatum

27 września 2013

Jestem pozytywnie zaskoczony szybkością z jaką pracują osoby w Kancelarii Ultimatum – naprawdę coś niesamowitego oddawać większość spraw przed czasem.

ARTUR

Wszystko było okej

26 sierpnia 2013

Jestem wdzięczna pracującym tam przemiłym i pomocnym ludziom w uzyskaniu należności finansowych. Korzystałem 2 razy. Polecam

GRZEGORZ

Polecam

23 lipca 2013

Spisali się na 5 gwiazdek z plusem. Polecam i pozdrawiam serdecznie z nad morza!

MARCIN

Dziękuję

21 czerwca 2013

Ogromne podziękowania dla Panów z ultimatum za włożony trud w moją sprawę.

Błażej

Kasa odzyskana dzięki firmie Ultimatum ze stolicy

19 maja 2013

Zajęli się moją sprawą niezwłocznie po przekazaniu niezbędnych dokumentów gdzie u innych trzeba było czekać w kolejce. Dużo zalet 🙂

BŁAŻEJ

Znakomite wyczucie rynku windykacyjnego

17 kwietnia 2013

Kancelaria Ultimatum ma dobre opinie ponieważ zna się na tym co robi od lat.

ERYK

Polecam

15 marca 2013

Załatwili dłużnika na dobre. Świetne wyczucie tematu windykacyjnego.

DANIEL

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia

13 lutego 2013

Zaległe alimenty odzyskane i nawet bieżące zaczął płacić ojciec dziecka jak Ultimatum wkroczyło do akcji. Super szybkie działania!

ŁUKASZ

Bez zaliczek

11 stycznia 2013

Nie pobierają w firmie Ultimatum opłat startowych czy też zaliczek co mnie skusiło właśnie na wybór tejże kancelarii i wcale tego nie żałuję. Polecam

Fryzjerka

Trzeci dłużnik

16 grudnia 2012

Wszystko jak zwykle pozałatwiane w 100% przez Ultimatum – to nasz 3 dłużnik z którym sobie poradzili, a my odzyskaliśmy pieniądze.

CEZARY

Polecam Kancelarię Ultimatum wszystkim niezdecydowanym

25 listopada 2012

Załatwili całą dokumentacje związaną z nieterminowym opłacaniem faktur za produkt przez jednego z naszych kontrahentów.

TADEUSZ

Kancelaria Ultimatum - opinie klientów z Polski

5 października 2012

W naszej firmie posiadamy problemy z 14 dłużnikami, ale jak Ultimatum zajęło się ich płatnościami to chociaż w ratach po trochę spłacają.

DAMIAN

Polecam usługi w firmie Ultimatum

30 września 2012

Mają genialne pomysły, dzięki którym dłużnik mięknie i zaczyna spłacać swoje zobowiązania finansowe.

TOBIASZ

Skuteczność to ich domena

28 sierpnia 2012

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za pomoc przy czterech sprawach windykacyjnych i jednej alimentacyjnej – wszystkie zakończone pozytywne z korzyścią dla mnie.

WITOLD

Biuro windykacyjne w Warszawie

7 lipca 2012

Nasi dłużnicy od kilku miesięcy unikają kontaktu z nami… dlatego zgłosiliśmy sprawę do firmy Ultimatum i od niedawna jest progres w sprawię czyli potrafią kombinować.

RAFAŁ

Nie ma opłat wstępnych

6 czerwca 2012

Całkowity brak zaliczek i opłat początkowych dla wszystkich klientów Kancelarii Ultimatum stąd opinia wzorowa.

ROBERT

Zadowoleni z usług

5 maja 2012

Wraz z mężem zgłosiliśmy do kancelarii wszystkie sprawy i wszystkie pozytywnie zakończone. Polecam każdej osobie!

Przemysław i Sylwia

Znają się na windykowaniu dłużników

4 kwietnia 2012

Mam już od 3 firm odzyskane w całości zaległe pieniądze za nieopłacone faktury.

KORNEL

Polecam ULTIMATUM

3 marca 2012

Usługi na najwyższym poziomie. Korzystałem 3 razy i nie mam uwag.

RADOSŁAW

Nie trzeba wpłacać zaliczek

2 lutego 2012

Zupełnie za darmo analizują i weryfikują sprawy windykacyjne.

OLIVIER

Załatwili sprawę praktycznie od ręki

1 stycznia 2012

Bezpłatnie doradzili co mam zrobić, wysłałem pisma jak radzili i dłużnik został tak zmotywowany, że sam spłacił nierozliczone pieniądze.

JERZY

Sądowe postępowanie windykacyjne

12 grudnia 2011

U mnie sprawa z dłużnikiem trafiła do sądu ale na dobrze wyszło gdyż uzuskałem wszystko czarno na białym z należnymi odsetkami za zwłokę w uiszczeniu opłaty w terminie.

Prezes

Opinia o Kancelaria Ultimatum Polska jest bardzo pozytywna jeśli chodzi o moje doświadczenia z nimi

30 listopada 2011

Weryfikują sprawę za darmo, kompletują wszystkie dokumenty, ewentualnie szukają dłużnika czyli w 100% kompleksowa obsługa prawna.

KONRAD

Sprawdzona firma - Polecam 🙂

29 października 2011

Wiedzą co zrobić żeby przyspieszyć osiągnięcie wyznaczonego celu. Nie pobierają opłat startowych przed rozpoczęciem sprawy.

EMIL

Opinia o firmie windykacyjnej

23 września 2011

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna ponieważ nasza firma korzystała z usług Kancelarii Ultimatum kilka razy i nigdy nie było z nimi problemów.

MIESZKO

Opinia pozytywna dla Kancelarii Ultimatum

28 lipca 2011

Powierzając sprawę windykacyjną kancelarii Ultimatum mamy pewność, że i te postępowania doprowadzą do pozytywnego finału.

MILAN

Bardzo polecam tych Panów z Ultimatum

21 czerwca 2011

W Kancelarii Ultimatum na każde pytania odpowiadali bardzo rzeczowo, dzięki czemu pogoniłam raz na zawsze dłużnika po tym jak oddał wszystkie pieniądze.

Marlena

Opinie o Kancelarii Ultimatum są bardzo dobre

29 maja 2011

Moja nieszczęsna była żonka nie płaciła alimentów na dzieci od ponad 4-ech lat i uciekła z jakimś fagasem za granice kraju, ale firma windykacyjna Ultimatum zdjążyła już ją namierzyć dawno temu i odzyskać całe zaległe alimenty. Polecam

Mirek

Windykacja zagraniczna

17 kwietnia 2011

W firmie ULTIMATUM uzyskali nakaz międzynarodowy od władz i całkowicie za darmo przeprowadzili ściągnięcie pieniędzy za granicą kraju. Duży plus za szybkie działania windykacyjne mimo zagranicznych procedur.

Piotr

Opinia o firmie Ultimatum: pozytywna

25 marca 2011

Bez żadnych zarzutów – spisali się wręcz wzorowo i pomogli mi odzyskać dług bez żadnych zaliczek czy opłat startowych stąd opinie o Kancelarii Ultimatum pozytywna 🙂

Henryk

Rewelacyjna organizacja

22 lutego 2011

Wiedzą w tym całym Ultimatum co z czym się je ponieważ nie zdążyłam wszystkich dokumentów dostarczyć, a oni mieli już gotowe rozwiązania mające na celu odzyskanie pieniędzy.

Artur

Firma jedyna w swoim rodzaju

11 stycznia 2011

Gdyby było więcej takich firm windykacyjnych jak Ultimatum cieszących się świetnymi opiniami wśród klientów to nie byłoby dłużników bo by sobie uświadomili że nie ma co uciekać od zobowiązań jak i tak Ultimatum ich znajdzie… 🙂

Weronika

Nie trzeba pieniędzy na start żeby iść do nich

29 grudnia 2010

Bezpłatnie analizują sprawy windykacyjne u klientów z całego kraju.

Iza

Zajmują się windykacją krajową jak i zagraniczną

21 listopada 2010

Bez znaczenia skąd jest dłużnik – Ultimatum zweryfikuje jego zadłużenie i pomoże w uregulowaniu długu.

Filip

Skuteczni profesjonaliści pracują w firmie Ultimatum

29 października 2010

Śmiało można korzystać z ich usług – wyciągneli w moim imieniu od dłużnika już 40 tys. i zostało 5 tys. ale jestem już dobrej myśli dzięki firmie Ultimatum z Warszawy.

Agnieszka

Znakomite podejście do klientów

15 września 2010

Wiedzą o czym mówią, dlatego wybrałam ich dwa razy i jak będzie trzeba to i trzeci raz skorzystam z ich usług.

Gabi

Bez znaczenia na wiek długu w Ultimatum pomogą każdemu

22 sierpnia 2010

Profesjonalna i jedyna w swoim rodzaju windykacja krajowa i zagraniczna świadczona na każdym etapie postępowania, więc ogromny pozytyw dla nich!

Monika

Opinia o kancelarii ULTIMATUM: 100% pozytywne odczucia z współpracy

4 lipca 2010

Pomogą kiedy sprawa jest przedsądowa, sądowa, komornicza i po bezskutecznej egzekucji, dlatego warto wybrać właśnie ich do walki z dłużnikiem.

Zygmunt

Dziękuję za pomoc

19 czerwca 2010

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za pogmatwane sprawy związane z wiekowymi długami – można śmiało skorzystać z tej firmy!

Gabriela

Zajmują się również starymi sprawami

16 maja 2010

Panowie z Ultimatum świadczą usługi związane z dochodzeniem należności przedawnionych. Wielki pozytyw dla Waszego całego biura.

Mirek

Polecam w 100% właśnie tą firmę

13 kwietnia 2010

Jeżeli chcesz szybko odzyskać pieniądze i nie masz pieniędzy na wpłatę wstępną to właśnie Kancelaria Ultimatum jest firmą stworzoną na Twoje potrzeby.

Natalia

Ustalanie majątku

17 marca 2010

Oprócz usług windykacyjnych są w stanie ustalić majątek danej osoby czego inne firmy nie czynią.

Mateusz

W Ultimatum nie ma problemów - to dłużnik jest w poważnych tarapatach

13 lutego 2010

Nie ma żadnych ograniczeń w tej firmie, a wyszukiwanie sposobów egzekucyjnych to ich specjalność.

Marek

Super firma

11 stycznia 2010

Są naprawdę znakomitymi negocjatorami w kwestiach windykacyjnych.

Grażyna

Opinia o Kancelarii Ultimatum od prawdziwych klientów

15 grudnia 2009

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna ponieważ pomogli mi w 3 postępowaniach windykacyjnych z którymi sam sobie nie mogłem poradzić.

Franciszek

Zadowolona firma budowlana

13 listopada 2009

Prowadzenie egzekucji komorniczej ku ich boku to zaszczyt i sama przyjemność. Polecam i pozdrawiam

Zenon

Wywiad gospodarczy

12 października 2009

Nie działają w ciemno tylko najpierw przeprowadzają wywiad gospodarczy po którym sytuacja finansowa danej osoby/firmy staje się bardziej klarowna niż do tej pory.

Ola

Poważna firma

10 września 2009

Widać że każdy kto pracuje w Ultimatum ma studia i systematycznie uzupełniają swoją wiedzę na kursach i szkoleniach związanych z tematyką windykacji.

Mietek

Polecam firmę ULTIMATUM POLSKA

8 sierpnia 2009

Kancelaria prawna o profilu windykacyjnym działa na terenie całego kraju obsługując sprawy z całej UE.

Weronika

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum z Warszawy

9 lipca 2009

Do kompleksowej oferty usług w firmie windykacyjnej Ultimatum na pewno musimy zaliczyć monitoring należności.

Maja

Wszystko z nimi ok - można śmiało korzystać z ich usług

6 czerwca 2009

Zawsze pomagają w sporządzeniu pism procesowych, co znacząco usprawnia działania windykacyjne i odciąża klienta.

Firma ogrodnicza

Najlepsi agenci windykacyjni w stolicy

3 maja 2009

Korzystała nasza firma z ich usług windykacyjnych, zlokalizowali dłużnika, wysłali pisma i w dwóch postępowaniach Ultimatum dało radę, więc duży plus.

Mechanik

Świetne relacje mają z klientami

1 kwietnia 2009

Krótko mówiąc Kancelaria Ultimatum ma dużo dobrych opinii ponieważ zawsze wywiązuje się z powierzonego im zadania.

Franciszek

Bardzo polecam Kancelarię Ultimatum

5 marca 2009

Mogę potwierdzić, że obsługa prawna w Ultimatum zadowoli najbardziej wymagających klientów bez znaczenia na wielkość sprawy.

Piotrek

Świadczą usługi nie tylko w Warszawie, ale także w całej Polsce

4 lutego 2009

Genialne pomysły + bogate doświadczenie = gwarancja odzyskania należności finansowych.

Zygmunt

Nie pobierają zaliczek ani opłat wstępnych

2 stycznia 2009

Dzięki nim poradziłem sobie w ściągnięciu długu z naszego nieszczęsnego dłużnika.

Milena

 

Opinie o firmie: Kancelaria Ultimatum z Warszawy:

55 z 5 ocen (na podstawie 110 ocen)
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%

Telefon: 605 448 944

Adres: Warszawa