Firma windykacyjna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

605 448 944

Niezwykle wiarygodnym narzędziem do wyszukiwania rekomendowanych firm windykacyjnych jest posileniem się nowoczesnym serwisem internetowych gdzie ranking firm windykacyjnych nie jest nikomu obcy i wygrywają zawsze najlepsze kancelarie prawne mogące pochwalić się najatrakcyjniejszymi warunkami świadczenia takowej usług.

Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum
Orły Prawa - laureat konkursu 2020 Kancelaria Ultimatum

Co do zasady wyróżniamy w naszej firmie windykację polubowną, sądową i egzekucyjną. Oczywiście najlepiej by było, aby nasze pieniądze zostały odzyskane już na etapie windykacji polubownej. Wiele osób próbuje dochodzić swoich należności samodzielnie, bez pomocy profesjonalistów takich jak nasza firma windykacyjna. Czasami się to udaje, ale jeżeli już na samym początku poprosimy o pomoc firmę windykacyjną, nasze szanse na odzyskanie długu rosną. Zyskujemy ponadto pewność, że zajmują się tym doświadczeni, znający się na prawie ludzie, co pozwala uniknąć nam niepotrzebnego stresu. Biuro windykacyjne pomaga na etapie windykacji przedsądowej, sądowej jak i egzekucyjnej.

Windykacja należności od firm i od osób prywatnych na terenie kraju i za granicą.
Odzyskujemy należności z tytułu:

● faktur za usługi i dostawy

● umów pożyczki, umów najmu lokalu

● umów zawartych ustnie

● umów o pracę

● niewykonania umowy, zaliczek, kar umownych

● spraw pokomorniczych

● spraw przedawnionych

● inwestycji kryptowalutowych (bitcoin), należności giełdowych

● obligacji korporacyjnych, polisolokat

● spraw rozwodowych i alimentacyjnych

Profesjonalnie i skutecznie odzyskamy Twoją należność na kazdym etapie postępowania.
Sprawdzenie stanu majątkowego dłużnika, upublicznienie, wpisanie do rejestrów oraz wystawienie długu na sprzedaż wykonujemy do 3 -ech dni od przyjęcia sprawy.

Działania polubowne  trwają do 14 dni, w razie potrzeby sprawa jest przekazywana do biura terenowego oraz do prokuratury, a nastepnie na drogę postępowania sądowego i do komorników z nami współpracujacych w celu przeprowadzenia egzekucji. W przypadku spółek przeprowadzamy wyjawienie majątku oraz całośc postępowania przeciwko wspólnikom.

Przyjęcie, prowadzenie sprawy, przeprowadzenie wszystkich czynności jest bezpłatne. Prowizja od 7%. Płacisz tylko za efekt.

Podsumowanie wypowiedzi na temat usług firmy windykacyjnej

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Firma windykacyjna Opinie zweryfikowanych osób z całego kraju:

Mam pozytywne doświadczenie po współpracy z Kancelarią Ultimatum i polecił bym znajomemu czy też rodzinie to biuro windykacyjne

5,0 rating
26 listopada 2021

Współpracuję z Kancelarią Ultimatum już chyba kilkanaście lat, dotąd nie zawiodła mnie nawet w beznadziejnych przypadkach gdzie dłużnik robił problemy czy też ukrywał swój majątek. Naprawdę ta firma windykacyjna jest bardzo skuteczna, a kontakt z osobami zajmującymi się sprawami jest na najwyższym poziomie.

Piotr

W Kancelarii Ultimatum obowiązuje zero ukrytych kosztów, a prowizja jest jedynie od wyegzekwowanej kwoty, informowanie o postępach w sprawie na bieżąco. Oceniam firmę pozytywneie.

5,0 rating
24 listopada 2021

Firma windykacyjna godna polecenia, profesjonalna obsługa, uprzejmość i skuteczność oczywiście na każdym etapie prowadzonego postępowania sprawiła, że z miłą chęcią napiszę pozytywną opinię na temat Kancelarii Ultimatum, która jest liderem na rynku firm windykacyjnych.

Marian

Współpraca przebiegła znakomicie i gdy będę miał znowu takową potrzebę skorzystać z usług windykacyjnych z całą pewnością ponownie zgłoszę się do Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 listopada 2021

Pełen profesjonalizm, niezwykła skuteczność! Dzięki współpracy z firmą Kancelarią Ultimatum udało mi się odzyskać wydawałoby się nieściągalne należności ponieważ na własną rękę od roku nie mogłem nakłonić dłużnika do rozliczenia się, a prawnikom z tej firmy w wystarczył tylko miesiąc żeby odzyskać moje środki finansowe.

Marek

Odzyskałem spokój i płynność finansową, dzięki Kancelarii Ultimatum za co jestem niezmiernie wdzieczny

5,0 rating
20 listopada 2021

Z usług tej firmy windykacyjnej korzystałem kilka razy i za każdym postępowaniu byłem bardzo zadowolony gdyż we wszystkich przypadkach wykazywali się 100% skutecznością. Warto z Kancelarię Ultimatum współpracować i najlepiej nie zwlekać z kontaktem tylko od razu wysłać dokumenty żeby zweryfikowali szansę na odzyskanie długu.

Kazimierz

Skuteczni profesjonaliści z przekazanych pięciu spraw pięć zostało zakończone z pozytywnym finałem, a to samo za siebie mówi czy warto z nimi współpracować

5,0 rating
18 listopada 2021

Polecam z czystym sumieniem Kancelarię Ultimatum. Duży plus dla tej firmy windykacyjnej za to że nie ma żadnych ukrytych opłat wstępnych czy zaliczek, drugi plus za doskonały kontakt zarówno w czasie trwania postępowania jak i po zakończeniu współpracy związanych z odzyskaniem długu,
trzeci plus za natychmiastowe podjęcie działań bez zwlekania. Pozdrawiam.

Ryszard

Bardzo inteligentni ludzie pracują w Kancelarii Ultimatum potrafiący odzyskać każdej wielkości dług bez zbędnej zwłoki czasowej

5,0 rating
15 listopada 2021

Wszystko odzyskane w 3 tygodnie i w końcu udało się w pełni sfinalizować sprawę windykacyjną, a ja sam walczyłem kilka lat bez jakiegokolwiek rezultatu przy czym Kancelarii Ultimatum wystarczyło kilka tygodni żeby odzyskać 40 tysięcy złotych od zagranicznego kontrahenta. Polecam!

Henryk

Usługa windykacyjna została wykonana należycie zgodnie z umowa przez Kancelarię Ultimatum, więc z przyjemnością daję im ocenę 5/5

5,0 rating
12 listopada 2021

Zaufałem im ponieważ wszystko mi wytłumaczyli na początku panowie z Kancelarii Ultimatum i utwierdziło mnie to w przekonaniu, że znają się na swym fachu jak nikt inny. Nie myliłem się i niecały miesiąc później dług w całości został rozliczony. POLECAM

Krzysztof

Dziękuję bardzo za wygraną sprawę w tak szybkim czasie

5,0 rating
22 września 2021

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna za to że w Kancelarii Ultimatum nie wzięli zaliczki ode mnie jak zgłosiłam im dłużnika, a sam w sobie dług odzyskali jak bym im nie wiadomo ile na starcie zapłaciła, po wszystkim wzięli mały procent od wygranej sprawy, więc można powiedzieć, że wyszło super i jak najbardziej mogę polecić Kancelarię Ultimatum.

Renata

Miałam problem z dłużnikami do momentu kiedy poznałam Kancelarię Ultimatum, która wyprostowała moją sytuację finansową od początku aż po sam koniec

5,0 rating
20 września 2021

Zajęli się w Kancelarii Ultimatum moją sprawą windykacyjną w tym samym dniu kiedy zgłosiłam się do ich biura i muszę powiedzieć że są bardzo dobrze zorganizowani. Nie mają sobie równych w całym kraju. Polecam i pozdrawiam prawników z tego biura.

Iwona

Świetni ludzie pracują w Kancelarii Ultimatum, którzy są bardzo pomocni

5,0 rating
18 września 2021

Myślałam że dług jest nie do odzyskania, a po odwiedzeniu tego biura ku memu zaskoczeniu prawnicy z Kancelarii Ultimatum pokazali mi światełko w tunelu, a następnie w niespełna miesiąc czasu doprowadzili powierzoną im sprawę do satysfakcjonującego finału, dlatego z mojej strony opinia jak najbardziej pozytywna. Należą się im gromkie brawa za tak profesjonalne podejście do swoich klientów.

Kazimiera

Działają na terenie całego kraju, więc każdy może skorzystać z pomocy oferowanej przez Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
16 września 2021

Bezpłatnie analizują sprawy windykacyjne i jeżeli są wszystkie dokumenty to załatwią najszybciej na rynku windykacyjnym wszystkie kwestie związane z odzyskaniem należności finansowych. Można liczyć na szybkie działania z ich strony i sprawny kontakt osobami prowadzącymi sprawę. Usługi są świadczone na bardzo wysokim poziomie. Polecam.

Stefania

Skompletowali wszystkie dokumenty i wysłali w moim imieniu tam gdzie trzeba co przyspieszyło działania windykacyjne.

5,0 rating
14 września 2021

W Kancelarii Ultimatum bez zaliczki sprawdzili czy jest sens walczyć z dłużnikiem – okazało się, że dług jest do odzyskania to złożyli w moim imieniu dokumenty do sądu i przyniosło to zamierzony rezultat w postaci szybkiego odzyskania pieniędzy. Polecam i serdecznie pozdrawiam.

Wiesława

Naprawdę z firmą Kancelaria Ultimatum oszuści nie mają żadnych szans w wygraniu boju

5,0 rating
7 marca 2017

Fachowe i sprawne podejście do sprawy windykacyjnej oraz ogromne doświadczenie zbierane przez lata. Dziękuję za zaanagażowanie i włożony trud w uporaniu się z tym oszustem.

Mirek

Nie wiem jak Kancelaria Ultimatum robi, ale robi to najlepiej w kraju

5,0 rating
30 stycznia 2016

Korzysta nasza firma cyklicznie z usług firmy Ultimatum wtedy jak uzbiera się większa ilość nieopłaconych faktur i od momentu zgłoszenia dłużników zawsze w przeciągu 3-4 tygodni nie ma ani jednej sprawy windykacyjnej do załatwienia. Są to zawodowcy!!!

Mietex2390

Miła obsługa i wysoki poziom prawa

5,0 rating
23 sierpnia 2015

Kancelaria wierzytelności Ultimatum to był strzał w 10-tkę jeśli chodzi o wybór adekwatnej firmy windykacyjnej do ściągnięcia długu od firmy, która nie zapłaciła za towar.

Sklep budowlany
 

Recenzje i reputacja firmy windykacyjnej Warszawa:

4.9
4,9 rating
4.9 out of 5 stars (based on 53 reviews)
Znakomite opinie98%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe2%