Firma windykacyjna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

605 448 944

Niezwykle wiarygodnym narzędziem do wyszukiwania rekomendowanych firm windykacyjnych jest posileniem się nowoczesnym serwisem internetowych gdzie ranking firm windykacyjnych nie jest nikomu obcy i wygrywają zawsze najlepsze kancelarie prawne mogące pochwalić się najatrakcyjniejszymi warunkami świadczenia takowej usług.

Co do zasady wyróżniamy w naszej firmie windykację polubowną, sądową i egzekucyjną. Oczywiście najlepiej by było, aby nasze pieniądze zostały odzyskane już na etapie windykacji polubownej. Wiele osób próbuje dochodzić swoich należności samodzielnie, bez pomocy profesjonalistów takich jak nasza firma windykacyjna. Czasami się to udaje, ale jeżeli już na samym początku poprosimy o pomoc firmę windykacyjną, nasze szanse na odzyskanie długu rosną. Zyskujemy ponadto pewność, że zajmują się tym doświadczeni, znający się na prawie ludzie, co pozwala uniknąć nam niepotrzebnego stresu. Biuro windykacyjne pomaga na etapie windykacji przedsądowej, sądowej jak i egzekucyjnej.

Windykacja należności od firm i od osób prywatnych na terenie kraju i za granicą.
Odzyskujemy należności z tytułu:

● faktur za usługi i dostawy

● umów pożyczki, umów najmu lokalu

● umów zawartych ustnie

● umów o pracę

● niewykonania umowy, zaliczek, kar umownych

● spraw pokomorniczych

● spraw przedawnionych

● inwestycji kryptowalutowych (bitcoin), należności giełdowych

● obligacji korporacyjnych, polisolokat

● spraw rozwodowych i alimentacyjnych

Profesjonalnie i skutecznie odzyskamy Twoją należność na kazdym etapie postępowania.
Sprawdzenie stanu majątkowego dłużnika, upublicznienie, wpisanie do rejestrów oraz wystawienie długu na sprzedaż wykonujemy do 3 -ech dni od przyjęcia sprawy.

Działania polubowne  trwają do 14 dni, w razie potrzeby sprawa jest przekazywana do biura terenowego oraz do prokuratury, a nastepnie na drogę postępowania sądowego i do komorników z nami współpracujacych w celu przeprowadzenia egzekucji. W przypadku spółek przeprowadzamy wyjawienie majątku oraz całośc postępowania przeciwko wspólnikom.

Przyjęcie, prowadzenie sprawy, przeprowadzenie wszystkich czynności jest bezpłatne. Prowizja od 7%. Płacisz tylko za efekt.

Podsumowanie wypowiedzi na temat usług firmy windykacyjnej

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Firma windykacyjna Opinie zweryfikowanych osób z całego kraju:

Rekomenduję z całego serca usługi świadczone przez Kancelarię Ultimatum! Fachowa, rzeczowa i konkretna obsługa. Brak opłaty wstępnej, jedynie prowizja od egzekwowanej kwoty. Szybkie rozwiązanie sprawy, dobry kontakt. Gdyby było więcej na rynku takich firm jak Kancelaria Ultimatum to by w ogóle żaden dłużnik nie porywał się na to żeby uchylać się przed rozliczeniem ze swoim wierzycielem. OCENA W 100% POZYTYWNA. POLECAM FIRMĘ !!!

5,0 rating
8 listopada 2022

Jestem zadowolona jeśli chodzi o współpracę z Kancelarią Ultimatum. Daję pięć gwiazdek, bo nie mam im nic do zarzucenia. Pracowali wzorowo nad odzyskaniem moich pieniędzy i finalnie udało się im rozliczyć dłużnika niż wstepnie zakładaliśmy, więc wykazali się odzyskując pełną kwotę jaką była mi winna zadłużona osoba plus udało się od nie wyegzekwować dodatkowo odsetki za spóźnione rozliczenie się ze mną. Cieszę się bardzo, że trafiłam na taką uczciwą i rzetelną firmę windykacyjną, która potraktowała moją sprawę priorytetowo ściągając z dłużnika należność co do złotówki.

Wiolka

Pieniądze odzyskane w niecały miesiąc. To tak naprawdę nic przy tym ile nerwów, czasu i zdrowia straciłam gdy chciałam je odzyskać sama od mojego dłużnika. Bezprobemowy kontakt, szybka i skuteczna konsultacja to coś co najbardziej mi się podobało podczas współpracy z Kancelarią Ultimatum. Profesjonalizm w każdym calu. Bardzo sprawna i skuteczna firma windykacyjna, która nie ma sobie równych.

5,0 rating
7 listopada 2022

Trafiłam do nich z polecenia sąsiada i bardzo mu dziękuję, bo dzięki jego rekomendacji udało się szybko nawiązać z Kancelarią Ultimatum współpracę, a potem to już była kwestia czasu żeby odzyskać dług . Jestem zadowolona i teraz ja chciałabym wystawić tej firmie pozytywną opinie żeby wszyscy, co są w takiej sytuacji jak ja byłam nie tracili czasu tylko jak najprędzej zgłosili się do tej fimy, a na pewno to będzie właściwy krok zmierzający do tego aby rozliczyć się z dłużnikiem w możliwie najkrótszym czasie. Z przyjemnością dalej polecam ich usługi i zachęcam do wypróbowania możliwości Kancelarii Ultimatum, a na pewno nikt nie pożałuje tej decyzji.

Werka

Współpraca na najwyższym poziomie. Nigdy nie podejrzewałam, że dłużnik odda mi całość pieniędzy za zlecenie i to w tak krótkim czasie. Dziękuję Kancelarii Ultimatum za zaangazowanie i chęć pomocy mojej osobie. Całe postępowanie zajęło nieco ponad trzy tygodnie, ale opłacalo sie i wierzcie mi, że szybciej się już nie dało. Polecam to biuro windyjacyjne.

5,0 rating
5 listopada 2022

Pieniądze odzyskane w bardzo krótkim czasie – było to tak szybko, że nawet nie wiem kiedy te 3 tygonie minęły. Kancelaria Ultimatum nie lubi tracić czasu tylko od razu przechodzi do działania. Pracują w tym biurze bardzo miłe i obeznane osoby, które znają się na swoim fachu jak nikt inny i chętnie wykorzystują swoją wiedzę i zdobyte doświadczenie dod walki z nieuczciwymi dłużnikami, którynie nie brakuje. Porady prawne na najwyższym poziomie, które są udzielane w przystępny sposób z troską o dobro klienta i godnym podziwu zaangażowaniem. Teraz już wiem czemu Kancelaria Ultimatum opinie ba aż tak dobre, a to zasługa tylko i wyłącznie ciężkiej pracy osób, które pracują w tym biurze windykacyjnym.

Justyna

Nie jestem w stanie napisać złego słowa na Kancelarię Ultimatum gdyż gdyby nie pomoc z jej strony to do dzisiaj nie zobaczyłabym zwrotu pieniędzy od dłużnika. Świetne, rzeczowe i fachowe podejście do tematu. Jasne zasady współpracy. Brak opłat wstępnych. Czegóż można więcej chcieć. Firma ma wszystko czym powinna odznaczać się profesjonalna kancelaria windykacyjna na miarę 2022 roku.

5,0 rating
3 listopada 2022

Pieniądze odzyskane w niecały miesiąc, więc można śmiało rzecz, że SUKCES i to pisany wielkimi literami. Nie spodziewałam się czegoś takiego i bardzo miło mnie zaskoczyła Kancelaria Ultimatum. Firma może poszczycić się bardzo fachową i przemiłą obsługą oraz personelem najwyższego poziomu. Według mnie szkoda tracić nerwy i czas na próbę odzyskania pieniędzy na własną rekę tylko od razu trzeba się do nich zgłosić. W zespole mają świetnych prawników, którzy potrafią umiejętnie zmotywować dłużników do rozliczania się na czas. Opinia z mojej strony na temat Kancelarii Ultimatum jak najbardziej pozytywna i klikam obowiązkowo na pięć gwiazdek.

Gertruda

Profesjonalna obsługa. Miły kontakt. Zdecydowanie polecam. Bardzo dziękuję Kancelarii Ultimatum za szybkie załatwienie sprawy - zajęło to o wiele krócej niż przypuszczałam. Polecam tych fachowców wszystkim tym, którzy walczą z dłużnikiem. Warto odezwać się do Kancelarii Ultimatum, aby móc szybciej i sprawniej odzyskać swoje pieniążki.

5,0 rating
1 listopada 2022

Rzetelnosć, zaufanie, profesjonalizm, zaangażowanie i błyskawiczne wyknywanie oferowanych usług to niepodważalne atuty jakimi odznacza się Kancelaria Ultimatum na tle innych firm konkurencyjnych. Moim zdaniem tych 5 fraz wystarczają żeby podsumować naszą współpracę z Kancelarią Ultimatum, która od początku do samego końca była jak najbardziej udana. Odzyskałam pieniądze dużo szybciej niż wstępnie myślałam, że to nastąpii teraz dzięki skutecznym działaniom Kancelarii Ultimatum wychodzę na prostą, a na tym mi zależało od przeszło roku, więc nie pozostaje mi nic innego jak na forum podziękować tym specjalistom za profesjonalne sfinalizowanie powierzonej przeze mnie sprawy.

Zuzia

Jestem bardzo zadowolona ze współpracy z Kancelarią Ultimatum i daję ocenę 5/5

5,0 rating
13 października 2022

Kilka razy korzystałam z ich usług i śmiało mogę polecić to biuro windykacyjne.

Monika

Nie mam się od czego przyczepić. Wszystko zostało zrobione zgodnie z ustaleniami. Kancelaria Ultimatum jest niezastapiona.

5,0 rating
12 października 2022

Mają profesjonale podejście do każdej sprawy i wszystkie przypadki traktują indywidualnie. Polecam

Mariola

Świetna obsługa klienta i szykość w działaniach windykacyjnych

5,0 rating
11 października 2022

Miałem osobiście przyjemność współpracować z Kancelarią Ultimatum i bardzo pozytywnie oceniam tą firmę.

Mirosław

Załatwili wszystko za mnie i bardzo szybko odzyskali moje pieniądze od dłużnika.

4,0 rating
10 października 2022

Sprawnie rozliczają kontrahentów, którzy spóźniają się z opłacaniem faktur za usługi lub towar czy też dostawę. Polecam w stu procentach.

Dariusz

Kancelaria windykacyjna godna pozytywnej rekomendacji. Oceniam współpracę pozytywnie i pozdrawiam prawników z tej firmy.

5,0 rating
9 października 2022

Naprawdę bardzo pomocna firma windykacyjna. Rekomenduję wachlarz usług oferowanych przez Kancelarię Ultimatum.

Wojciech

Mają uczciwe podejście do wykonywanych przez siebie usług stąd też korzystanie z usług oferowanych przez Kancelarię Ultimatum to dla mnie przyjemność.

5,0 rating
8 października 2022

Szybko odnaleźli dłużnika, który się ukrywał na drugim końcu Polski i jeszcze szybciej zmotywowali go do oddania mi moich pieniądzy.

Jacek

Pieniądze odzyskali w 2 tygodnie. Spisali się rewelacyjnie. Fachowcy w pełnym znaczeniu tego słowa.

5,0 rating
7 października 2022

Najlepsi z najlepszych. Prawnicy zajmujący się sprawami w Kancelarii Ultimatum nie mają sobie równych. POLECAM

Leszek

Polecam Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
7 października 2022

Wszystko zostało wykonane bez problemu. Śmiało można korzystać z ich usług.

Krystyna

Skuteczna firma windykacyjna, która sprawnie sobie radzi nawet z problematycznymi dłużnikami.

5,0 rating
6 października 2022

Wiele razy zlecałem rozliczenie dłużników i nigdy mnie KANCELARIA ULTIMATUM nie zawiodła.

Bogusław

Współpraca z Kancelarią Ultimatum przebiegła bez problemu

4,0 rating
6 października 2022

Przyjmują zlecenia od osób z całego kraju, więc każdy może skorzystać z ich pomocy. Pozdrawiam

Teresa

Najlepsza firma egzekwująca środki finansowe od zadłużonych osób. Polecam Kancelarię Ultumatum w 100%

4,0 rating
5 października 2022

Dzięki Kancelarii Ultimatum problem z dłużnikiem przeszedł do historii. Spisali się rewelacyjnie. Dziękuję im za wszystko.

Ireneusz

Finał postępowania windykacyjnego był satysfakcjnoujący

5,0 rating
5 października 2022

Na tle innych firm zajmujących się odzyskiwaniem długów Kancelaria Ulimtumatum ma najkorzystniejszą ofertą. Zasługują na najwyższą ocenę 5/5

Zofia

Polecam z całego serca. Kancelaria Ultimatum sprostała moim oczekiwaniom i śmiało mogę powiedzieć, że skorzystanie z usług tego biura windykacyjnego było słuszą decyzją.

5,0 rating
4 października 2022

Szybko odzyskują pieniądze, a to w tego typu usługach jest najważniejsze, dlatego jak mam problem z dłużnikeim to od razu zgłaszam się do Kancelarii Ultimatum.

Karol

Kancelaria Ultimatum odzyskała dług od dłużnika w krótkim czasie za co bardzo dziękuję

5,0 rating
4 października 2022

Sprawdza się doskonale ta firma windykacyjna nawet w beznadziejnych przypadkach kiedy trzeba wyegzekwować pieniądze od problematycznego dłużnika.

Helena

Nie mam uwag co do Kancelarii Ultimatum. Poradzili sobie profesjonalnie z rozliczeniem dłużnika za co bardzo dziękuję.

5,0 rating
3 października 2022

Usługi są świadczone przez Kancelarię Ultimatum na najwyższym poziomie i nigdy nie trzeba czekać na rezultaty ich działań.

Wiktor

Sprawa sfinalizowana w 3 tygodnie. Polecam firmę każdej osobie.

5,0 rating
3 października 2022

Stuprocentowa skuteczność i bardzo dobra organizacja działań windykacyjnych sprawia, że aż chce się zlecać sprawy tym fachowcom. Polecam Kanclearię Utimatum.

Jolanta

Mam pozytywywne odczucia co do współpracy z prawnikami reprezentującymi Kancelarię Ultimatum. Gorąco polecam i pozdrawiam.

4,0 rating
2 października 2022

Angażują się w każdą sprawę i profesjonalnie odzyskują nawet stare długi. Współpracowałem z nimi kilka razy i zawsze byłem zadowolony.

Przemysław

Rekomenduję usługi świadczone przez Kancelarię Ultimatum. Można do nich śmiało pisać, a bezpłatnie zweryfikują sprawę.

4,0 rating
2 października 2022

Doskonały kontakt telefoniczny i mailowy sprawia, że cały czas zleceniodawca wie na jakim etapie jest prowadzone postepowanie windykacyjne, co w tego typu usługach jest na wagę złota.

Beata

Kancelaria Ultimatum nie pobiera zaliczek, a działają lepiej niż te firmy w których trzeba uiszczać opłaty wstępne. Jestem w pełni zadowolony ze współpracy.

5,0 rating
1 października 2022

Weryfikują sprawy bardzo dobrze i już na wstępie są w stanie stwierdzić na ile procent dług jest do odzyskania i mniej więcej ile potrwa cała procedura windykacyjna.

Radosław

Kancelaria Ultimatum jest bezkonkurencyjna. Najlepsza firma windykacyjna w kraju.

5,0 rating
1 października 2022

Skuteczna firma odzyskująca pieniądze, która już kilka razy mi pomogła z rozliczenim dłużnika. Nigdy nie zawiodłam się na Kancelarii Ultimatum.

Aleksandra

Profesjonalne podejście do każdego klienta i tym samym sprawy, idące w parze z dbałością o najmniejsze szczegóły utwierdza mnie w przekonaniu, że wybór Kancelarii Ultimatum był jak najbardziej słuszną decyzją. Korzystałam co prawda dopiero jeden raz z ich usług, ale gdy zajdzie taka potrzeba to chętnie ponownie skorzystam z pomocy jaką oferuje to biura windykacyjne, które w 100% polecam.

5,0 rating
23 sierpnia 2022

Niepodważalnym autem tej firmy windykacyjnej jest solidność i profesjonalizm, a także indywidualne podejście do każdego zlecenidodawcy. Z pełnym przekonaniem mogę polecić Kancelarię Ultimatum jako sprawdzonego sprzymierzeńca w zakresie działań windykacyjnych. Nie ma dla nich rzeczy nie możliwych. Wiedzą jak podejść do każdego dłużnika i potrafią skutecznie zmotywować do oddania pieniędzy nawet najbardziej przebiegłego oszusta finansowego. Oceniam współpracę od początku do samego końca pod każdym względem pozytywnie.

Danuta

Po udanej współpracy z Kancelarią Ultimatum zdecydowanie polecam tych fachowców jeśli ktoś oczekuje profesjonalnej pomocy prawnej, która pozwoli na szybkie rozliczenie dłużnika.

5,0 rating
21 sierpnia 2022

Jest to firma windykacyjna bez dwóch zdań godna polecenia. Można dzwonić o każdej porze dnia i nocy przez 7 dni w tygodniu i za każdym razem nie zostanie się bez odpowiedzi. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z tym, żeby ktoś był tak bardzo zaangażowany w to, aby mi pomóc drugiemu człowiekowi i rzeczywiście zajął się sprawą od początku do samego końca w tak bardzo profesjonalny sposób. Jeśli jeszcze ktoś się zastanawia to powiem, że warto się zgłosić do tego biura. Osobiście polecam z całego serca Kancelarię Ultimatum. Mogłam liczyć na stu procentowe zangażowanie i wygraną sprawę w bardzo szybkim czasie.

Jadwiga

Pełen profesjonalizm i fachowa pomoc. Polecam z czystym sumieniem każdej osobie Kancelarię Ultimatum z którą wspópraca to dla mnie zszczyt i czysta przyjemnosć zasługująca na słowa uznania.

5,0 rating
18 sierpnia 2022

Doskonały kontakt z klientem przez cały czas współpracy. Na każdym etapie prowadzonego postępowania windykacyjnego mogłam liczyć profesjonalizm w działaniach i rzetelne podejście do mojej osoby. Jeżeliktoś szuka fachowców z najwyższej półki bez nadwyrężania swojego budźetu to tutaj na pewno każdy znajdzie pomoc na jaką liczy. Jest to firma windykacyjna, która na pierwszym miejscu stawia sobie zadowolenie osób zgłaszających się do niej o czym mogłam się osobiście przekonać. Polecam

Zofia

Windykacja została zrealizowana skutecznie, dzięki czemu cała sprawa pozytywnie zakończyła się i już nie muszę się prosić dłużnika o rozliczenie ze mną. Polecam firmę!

5,0 rating
15 sierpnia 2022

Jak najbardziej polecam współpracę z Kancelarią Ultimatum. Osoby zajmujące się moim zleceniem wszystko cierpliwie wytłumaczyły używając zrozumiałego dla mnie języka, więc już od samego początku byłam świadoma jakie są szanse na odzysaknie moich pieniędzy i jak będzie się toczyć całe postępowanie windyjacyjne. Jestem pod wrażeniem życzliwości oraz profesjonalnego podejścia do mojej osoby. W niedługim czasie udało się skutecznie odzyskać całą kwotę zadłużenia za co bardzo dziękuję. Pozdrawiam serdecznie

Halina

Polecam Kancelarie Ultimatum w 100% gdyż wygrali sprawę z dłużnikiem, która nie należała do najłatwiejszych, a mimo to poradzili sobie z realizacją powierzonego przeze mnie zlecenia Szybki kontakt telefoniczny i mailowy to niepodważalne atuty tej firmy windykacyjnej.

5,0 rating
12 sierpnia 2022

Profesjonalizm, kultura, skuteczność tak w kilku słowach można opisać Kancelarię Ultimatum, która jest liderem na rynku firm windykacyjnych. Działają bardzo sprawnie i wykonują przemyślane ruchy, co sprawia, że są zawsze o krok do przodu przed dłużnikiem. Mają w swoim zespole wykwalifikowanych specjalistów do spraw egzekwowania zadłużeń krajowych jak i zagranicznych, dzięki czemu sprawnie ściągają środki finansowe zarówno w Polsce jak i poza granicami kraju. POLECAM

Elżbieta

Współpracuje z nimi już kilka lat i nigdy się nie zawiodłam na prawnikach z Kancelarii Ultimatum, którzy są niebywale skuteczni i na chwilę obecną poradzili sobie z odzyskaniem wszystkich długów.

5,0 rating
29 lipca 2022

Wiele rzeczy można zdalnie załatwić, co jest dużym plusem przynajmniej dla mnie ponieważ nie muszę się fatygować osobiście do ich biura tylko wysyłam dokumenty mailem, a rzeczy wymagające omówienia ustalam telefonicznie, więc mogę zaoszczędzić sporo czasu współpracując na takich zasadach z Kancelarią Ultimatum. Mają w tym biurze niezliczone sposoby na rozliczanie dłużników i do każdej sprawy podchodzą indywidualnie. Polecam w stu procentach świadczone usługi przez tych fachowców.

Edyta

Pieniądze zaczeły spływać w sprawach, ktore dawno spisalam na straty. Jestem zadowolona ze współpracy z Kancelarią Ultimatum i nie zamieniłabym jej na żadną inną firmę windykacyjną.

5,0 rating
27 lipca 2022

Dobra i solidna firma odzyskująca pieniądze na terenie całej Polski. Szybko rozliczyli należności finansowe i ograniczyli mój kontakt z dłużnikami do minimum za co jestem bardzo wdzięczna. Jedyne czego żałuję to, że wcześniej nie zgłosiłam się do tej firmy. Gdyby ktoś szukał fachowego wsparcia windykacyjnego to KANCELARIA ULTIMATUM JEST NAJLEPSZYM WYBOREM i nikt tak sprawnie nie rozlicza dłużników niż prawnicy z tego buira, któremu z czystym sumieniem daję ocenę 5/5 gwiazdek. Pozdrawiam

Aneta

Mogę z czystym sumieniem polecić Kancelarię Ultimatum każdej osobyie gdyż fachowcy z tej firmy odzyskali w całości pieniądze za zaległe faktury i jak dla mnie okazali się z perspektywy czasu być bardzo skuteczni w swoich działaniach.

5,0 rating
24 lipca 2022

Wielki Pozytyw za windykacje mojej sprawy z dłużnikiem
Nie bylo problemu w kontaktach z moim opiaekunem od którego dostawałam na bieżąco informacje odnośnie tego co się dzieje z moją sprawą. Skorzystanie z usług Kancelarii Ultimatum to bardzo dobre rozwiazanie, które pozwala rozliczyć zobowiązanie finansowe bez kontaktów z dluznikiem i czekaniem na jego obiecanki. Wszystko przebiegło zgodnie z placem i każdy punkt działań ze strony tych fachowców był zrealizowany w najlpeszy możliwy sposób.

Wioletta

Firma poradzila sobie ze sciągnieciem wszystkich długów i teraz mogę spać spokojnie nie martwiąc się o finanse. Oceniam Kancelarię Ultimatum pozytywnie.

5,0 rating
21 lipca 2022

Osoby z Kancelarii Ultimatum zajmują się sprawami w sposób umiejętny i tym samym świadczą profesjonalnie usługi dbając nawet o najmniejsze detale. Świetnie się z nimi współpracuje. Pomogli mi już kilkakrotnie z dłużnikami, którzy byli mi winni spore kwoty pieniędzy. Jak najbardziej polecam Kancelarię Ultimatum i zapewniam, że nikt nie zawiedzie się na wachlarzu możliwości tego biura windykacyjnego tak jak i było to w moim przypadku.

Sylwia

Firma działa bardzo dyskretnie i fachowo. Można Kancelarii Ultimatum powierzyć sprawy związane nawet z dużymi długami, a na pewno sobie poradzą z realizacją zlecenia.

5,0 rating
17 lipca 2022

Zwindykowali mi w Kancelarii Ultimatum sporną sprawę w której dłużnik nie płacił wymyślając niestworzone historie rodem z filmu science fiction, ale takie numery nie zrobiły wrażenia na prawnikach z tej firmy i co do czego zadłużona osoba musiała bez najmniejszej zwłoki uregulować należność finansową. Kancelaria Ultimatum bardzo zaangażowała się w sprawę i wszystkie działania z jej strony były przemyślane oraz świetnie zorganizowane. POLECAM

Weronika

Profesjonalna i skuteczna obsługa, firma godna polecenia. Najlepiej nie tracić czasu i od razu nawiązać współpracę z Kancelarią Ultimatum żeby osiągnąć zamierzony cel w maksymalnie krótkim czasie.

5,0 rating
30 czerwca 2022

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą firmą. Udało im się w kilka tygodni ściągnąć długi, z którymi sam nie mogłem sobie poradzić kilka miesięcy.
Polecam serdecznie Kancelarię Ultimatum. Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta w tej firmie jest na porządku dziennym. Pomogli mi odzyskać pieniądze od firmy, która zerwała wszystkie kontakty po wykonaniu usługi. Byłem w szoku jak szybko udało się osobom z Kancelarii Ultimatum załatwić wszystkie formalności i przejść do działania. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wszystkie działania były bardzo dobrze zorganizowane i przemyślane. Pozytywnie oceniam współpracę z tym biurem.

Eryk

Proces windykacji długów zakończył się sukcesem. Odzyskałem swoje pieniądze i w dodatku dzięki Kancelarii Ultimatum zaoszczędziłem całkiem sporo pieniędzy i tym samym czasu.

5,0 rating
29 czerwca 2022

Kancelaria Ultimatum spisała się rewelacyjnie i od kiedy zajęła się moją sprawą to zobaczyłem światełko w tunelu gdyż wiedzieli jak zabrać się do tematu i wykonali powierzone im przeze mnie zadanie w najlepszy możliwy sposób. Cała należność finansowa wróciła na moje konto bankowe, a na koniec jeszcze dłużnik przepraszał, że doszło do takiej sytuacji, ale wtedy już mnie to nie obchodziło. Uważam, że nie ma co marnować czasu tylko jak ktoś ma problem z odzyskaniem czasu to najlepiej niezwłocznie zgłosić się do tej firmy windykacyjnej którą pod każdym względem polecam.

Maksymilian

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony szybkim finałem postępowania. Gdyby nie Kancelaria Ultimatum to pewnie do dzisiaj męczyłbym się z dłużnikiem bez żadnych rezultatów.

5,0 rating
31 maja 2022

Bardzo, ale to bardzo dziękuję za ściągnięcie należności finansowych od osoby, która szmat czasu była mi dłużna pokaźną sumkę pieniędzy. Prawnicy z tego biura windykacyjnego spisali się na medal i zasługują na słowa uznania. Jak będę miał znowu w przyszłości problem z rozliczeniem należności to z całą pewnością ponownie zgłoszę się do Kancelarii Ultimatum, którą z miłą chęcią polecam.

Robert

Polecam to biuro windykacyjne każdej osobie. Jeśli chodzi o Kancelarię Ultimatum to mam pozytywne doświadczenia z tą firmą jeśli chodzi o współpracę i tym samym odzyskiwanie pieniędzy od dłużników. Warto współpracować z prawnikami którzy tutaj pracują gdyż znają się na wykonywanej profesji bardzo dobrze.

5,0 rating
28 maja 2022

Nie pobierają opłat wstępnych i nie chcą nawet zaliczek w Kancelarii Ultimatum a są naprawdę szybcy w działaniach windykacyjnych o czym mogłem sam się przekonać powierzając im na początku tego roku sprawę na której finał nie musiałem czekać nawet pełnego miesiąca. Dłużnik mi oddał w ciągu 3 tygodni całą kwotę jaką był mi winien, a to wszystko tylko i wyłącznie zasługa prawników z tego biura.

Jarosław

Zawodowcy na których zawsze można liczyć i mieć pewność, że pieniądze będą na 100% odzyskane w maksymalnie krótkim czasie.

5,0 rating
25 maja 2022

Mają niezwykle korzystną i tym samym uczciwą umowę o współpracę w Kancelarii Ultimatum stąd też nie ma się nic do stracenia powierzając im do odzyskania dług gdyż rozliczenie z tym biurem jest tylko i wyłącznie za efekt ich działań tzn. wtedy gdy dług zostanie przez tą firmę odzyskany. Oceniam firmę pozytywnie.

Waldemar

Godna polecenia kancelaria windykacyjna. Profesjonalna obsługa klienta, uprzejmość i oczywiście wysoka skuteczność w działaniach.

5,0 rating
24 maja 2022

Po tym jak się zgłosiłem do Kancelarii Ultimatum wystarczył tydzień czasu i otrzymałem przelew od dłużnika gdzie sam próbowałem się rozliczyć z dłużnikiem od roku i nie oddał mi nawet złamanego grosza. Co jak co na moim przykładzie widać, że nie ma warto odkładać tego typu spraw tylko najlepiej jak najszybciej odezwać się do tego biura windykacyjnego, które szczerze polecam.

Sławomir

Solidność, profesjonalizm i niezwykła skuteczność w działaniach sprawia, że korzystam tylko i wyłącznie z usług tego biura windykacyjnego jak mam problem z odzyskaniem pieniędzy od dłużnika.

5,0 rating
21 maja 2022

Dzięki współpracy z Kancelarią Ultimatum udało się mi wiele razy odzyskać wydawałoby się nieściągalne należności od zadłużonych osób. Nie ma w tej firmie ukrytych kosztów, prowizja jedynie od wyegzekwowanej kwoty, informowanie o postępach w sprawie na bieżąco. Brak uwag i zastrzeżeń. Polecam firmę.

Franciszek

Z usług oferowanych przez Kancelarię Ultimatum korzystałem kilka razy i za każdym razem byłem bardzo zadowolony ze współpracy. Oceniam 10/10

5,0 rating
18 maja 2022

Biuro windykacyjne, które nie ma sobie równych i wiem co mówię, bo na przestrzeni ostatnich kilku lat współpracowałem z wieloma tego typu firmami i jak dla mnie Kancelaria Ultimatum jest najlepsza. Nigdy się nie zawiodłem na usługach świadczonych w tym miejscu. Każde postepowanie pozytywnie jest finalizowane i zawsze pieniądze do mnie wracają w mgnieniu oka.

Paweł

Niezwykle inteligentni i doświadczeni specjaliści pracują w Kancelarii Ultimatum, którzy wiedzą jak skutecznie odzyskać dług w maksymalnie krótkim czasie.

5,0 rating
15 maja 2022

Profesjonaliści w pełnym znaczeniu tego słowa z którymi warto współpracować. U mnie z przekazanych 7 spraw wszystkie siedem postępowań windykacyjnych zostało zakończonych powodzeniem. Jestem bardzo zadowolony, że udało mi się trafić na takich fachowców, którzy odznaczają się sumiennym podejściem do realizacji powierzonych im przez zleceniodawców zadań. Polecam maksymalnie jak tylko potrafię.

Antoni

Bardzo dziękuję osobom z tego biura windykacyjnego za pomoc w odzyskaniu pieniędzy, która okazała się być na wagę złota. POLECAM KANCELARIĘ ULTIMATUM

5,0 rating
12 maja 2022

Na własną rękę sam nie potrafiłem wyegzekwować należności od dłużnika przez rok czasu, a Kancelarii Ultimatum wystarczyły dwa tygodnie żeby poradzić sobie ze sprawą. Jak ktoś szuka sprawdzonego biura windykacyjnego to niech najlepiej zgłosi się właśnie tutaj, a na pewno nie zawiedzie się kompetencjach prawników z tej firmy. Daję ocenę 5/5 z plusem za rzetelne podejście do mojej osoby.

Bogdan

Fachowa pomoc prawna, merytoryczne odpowiedzi na nurtujące pytania, inicjatywa oraz ludzkie podejście do klienta to tylko jedne z wielu atutów jakimi wyróżnia się Kancelaria Ultimatum na tle innych firm windykacyjnych.

5,0 rating
9 maja 2022

Wszystko zostało wykonane szybko, solidnie i uczciwie. Z całego serca rekomenduję usługi oferowane przez Kancelarię Ultimatum. Jestem mile zaskoczony jak sprawnie została wyegzekwowana należność finansowa od dłużnika przez specjalistów z tego biura windykacyjnego, które jak najbardziej polecam i serdecznie pozdrawiam pracujące tam osoby.

Leszek

W Kancelarii Ultimatum mają profesjonalne podejście do każdej sprawy i do tego można liczyć na bardzo dobry bieżący kontakt oraz skuteczne negocjacje z dłużnikami.

5,0 rating
5 maja 2022

Skuteczna windykacja należności finansowych, która zawsze kończy się sukcesem i odzyskaniem pieniędzy od dłużnika. Dużym plusem w tej firmie jest stały kontakt z osobami zajmującymi się sprawami i informowanie na bieżąco o przebiegu postępowania. Szczerze polecam Kancelarię Ultimatum.

Zygmunt

Widać już od pierwszych dni współpracy z Kancelarią Ultimatum, że ich biuro bardzo profesjonalna realizuje zlecenia. Pracują tutaj osoby, które mają ogromną wiedzę w zakresie odzyskiwania długów. Polecam

5,0 rating
30 marca 2022

Jest to firma, która skutecznie pomaga odzyskiwać długi zarówno od firm jak i osób prywatnych. Mi pomogła już 3 razy i jestem bardzo wdzięczny osobom z Kancelarii Ultimatum. Super kontakt i bardzo mili pracownicy. Współpraca z nimi przebiegła w 100% bezproblemowo. Fachowcy na wagę złota w dzisiejszych czasach.

Edmund

Kancelaria pomogła odzyskać należności mojej firmy. Kilku kontrahentów zalegało mi z zapłatą. Zajęli się tym bardzo profesjonalnie. Obecnie wszystkie długi zostały rozliczone za co im bardzo dziękuję.

5,0 rating
26 marca 2022

Zleciłem Kancelarii Ultimatum odzyskanie zaległości od kontrahentów, bo nie miałem już do tego cierpliwości. Podjęli odpowiednie kroki, minęło kilka tygodni i pieniądze wróciły na konto mojej firmy. Naprawdę polecam ich za rzetelne podejście do tematu windykowania należności. Działają niezwykle skutecznie, a to odgrywa pierwszorzędne znaczenie w tego typu usługach.

Artur

Współpracujemy z nimi od dłuższego czasu i do tej pory wszystko układa się znakomicie. Polecam Kancelarię Ultimatum w imieniu całej naszej firmy.

4,0 rating
22 marca 2022

Od kiedy Kancelaria Ultimatum zajmuje się rozliczaniem w naszej firmie przeterminowanych faktur to skończył się problem z zaległościami i problemami finansowymi. Działają szybko i są zawsze gotowi wspomóc nas swoimi możliwościami windykacyjnymi. Nie nie zawiedliśmy się na ich skuteczności. Warto mieć takiego solidnego partnera w biznesie.

Maciej

Fachowe podejście do sprawy. Konkretne efekty już w pierwszych dniach współpracy. Dług 55 000 zł został wyegzekwowany w całości i nie musiałem długo czekać na efekty działań ze strony Kancelarii Ultimatum.

5,0 rating
19 marca 2022

Precyzyjna strategia, nowoczesność, profesjonalizm – same zalety. Solidna firma z którą warto nawiązać współpracę. Znajomy polecił mi Kancelarię Ultimatum, która spisała się rewelacyjnie, dlatego teraz ja chętnie rekomenduję ich możliwości związane z windykacją długów. Ich metodyka działań zachwyci nawet wymagające osoby. Szczerze polecam!

Ireneusz

W Kancelarii Ultimatum nie obiecuje rzeczy nierealnych, ale też nie ma dla nich rzeczy niemożliwych, a to samo za siebie mówi, że współpraca z ich biurem to gwarant na uzyskanie zamierzonego celu bez zbędnego patyczkowania się i zwodzenia na czas. Najlepsza firma windykacyjna w Polsce!

5,0 rating
15 marca 2022

Rzetelna firma i przede wszystkim skuteczna. Potrafią od A do Z zająć się sprawą i nie ograniczają się do szablonowych rozwiązań tylko mają swoje patenty jak podejść dłużnika żeby jak najszybciej oddał pieniądze. Dzięki Kancelarii Ultimatum zaoszczędziłem czas i nie musiałem się denerwować czy też wykłócać z zadłużoną osobą tylko oni wzięli całą sprawę na swoje barki. Polecam wachlarz ich możliwości każdej osobie.

Bolesław

Szybko, solidnie i fachowo został dług odzyskany od osoby, która była mi winna kilkadziesiąt tysięcy złotych. Pełna profeska. Bez zbędnych ceregieli. Kancelaria Ultimatum nie ma sobie równych na arenie firm odzyskujących pieniędze.

5,0 rating
12 marca 2022

W kilka tygodni Kancelaria Ultimatum pomogła mi rozwiązać problem braku płatności ze strony osoby, która wykorzystała moje zaufanie i oszukała mnie na sporą sumę pieniędzy. Działania windykacyjne już zostały finalnie zakończone i to z dużym sukcesem, bo oprócz kwoty zadłużenia dłużnik został zobligowany do dopłacenia odsetek za spóźnioną spłatę. Jestem mile zaskoczony jak sprawnie przebiegła współpraca z Kancelarią Ultimatum.

Daniel z Katowic

Profesjonalna obsługa sprawy i rzetelne podejście do klienta. Każdego dnia byłem informowany na jakim etapie jest obecnie postepowanie windykacyjne. Usługa wykonana bardzo szybko. Jestem w 100% zadowolony.

4,0 rating
7 marca 2022

Windykacja w tej firmie nabiera innego znaczenia. Wszystko zostało załatwione fachowo zgodnie z obowiązującymi przepisami i polskim prawem. Dłużnik jak zobaczył komu zleciłem odzyskanie pieniędzy to praktycznie z dnia na dzień oddał mi całą kwotę jaką był mi winien. Uważam, że nie ma drugiego takiego dobrego biura windykacyjnego jak właśnie Kancelaria Ultimatum, która dla mnie jest niepodważalnym Numerem Jeden. POLECAM

Bronisław

Szybka realizacja zlecenia. Brak jakichkolwiek problemów podczas współpracy. Wszystko zostało załatwione z dłużnikiem krótko i na temat. Po każdym względem oceniam Kancelarię Ultimatum pozytywnie.

5,0 rating
2 marca 2022

Usługa wykonana profesjonalnie i skutecznie. Cała kwota zadłużenia została odzyskana za co jestem niezmiernie wdzięczny osobom zajmującym się moją sprawą. Kancelaria Ultimatum dała popis swoich możliwości i nie kazali długo czekać na owoce swojej pracy. Jestem wręcz zachwycony jak sprawnie zlecenie zostało zrealizowane i jedyne czego mogę żałować to, że wcześniej nie zgłosiłem się do tej firmy.

Aleksander

Mam pozytywne doświadczenie po współpracy z Kancelarią Ultimatum i polecił bym znajomemu czy też rodzinie to biuro windykacyjne

5,0 rating
26 listopada 2021

Współpracuję z Kancelarią Ultimatum już chyba kilkanaście lat, dotąd nie zawiodła mnie nawet w beznadziejnych przypadkach gdzie dłużnik robił problemy czy też ukrywał swój majątek. Naprawdę ta firma windykacyjna jest bardzo skuteczna, a kontakt z osobami zajmującymi się sprawami jest na najwyższym poziomie.

Piotr

W Kancelarii Ultimatum obowiązuje zero ukrytych kosztów, a prowizja jest jedynie od wyegzekwowanej kwoty, informowanie o postępach w sprawie na bieżąco. Oceniam firmę pozytywneie.

5,0 rating
24 listopada 2021

Firma windykacyjna godna polecenia, profesjonalna obsługa, uprzejmość i skuteczność oczywiście na każdym etapie prowadzonego postępowania sprawiła, że z miłą chęcią napiszę pozytywną opinię na temat Kancelarii Ultimatum, która jest liderem na rynku firm windykacyjnych.

Marian

Współpraca przebiegła znakomicie i gdy będę miał znowu takową potrzebę skorzystać z usług windykacyjnych z całą pewnością ponownie zgłoszę się do Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 listopada 2021

Pełen profesjonalizm, niezwykła skuteczność! Dzięki współpracy z firmą Kancelarią Ultimatum udało mi się odzyskać wydawałoby się nieściągalne należności ponieważ na własną rękę od roku nie mogłem nakłonić dłużnika do rozliczenia się, a prawnikom z tej firmy w wystarczył tylko miesiąc żeby odzyskać moje środki finansowe.

Marek

Odzyskałem spokój i płynność finansową, dzięki Kancelarii Ultimatum za co jestem niezmiernie wdzieczny

5,0 rating
20 listopada 2021

Z usług tej firmy windykacyjnej korzystałem kilka razy i za każdym postępowaniu byłem bardzo zadowolony gdyż we wszystkich przypadkach wykazywali się 100% skutecznością. Warto z Kancelarię Ultimatum współpracować i najlepiej nie zwlekać z kontaktem tylko od razu wysłać dokumenty żeby zweryfikowali szansę na odzyskanie długu.

Kazimierz

Skuteczni profesjonaliści z przekazanych pięciu spraw pięć zostało zakończone z pozytywnym finałem, a to samo za siebie mówi czy warto z nimi współpracować

5,0 rating
18 listopada 2021

Polecam z czystym sumieniem Kancelarię Ultimatum. Duży plus dla tej firmy windykacyjnej za to że nie ma żadnych ukrytych opłat wstępnych czy zaliczek, drugi plus za doskonały kontakt zarówno w czasie trwania postępowania jak i po zakończeniu współpracy związanych z odzyskaniem długu,
trzeci plus za natychmiastowe podjęcie działań bez zwlekania. Pozdrawiam.

Ryszard

Bardzo inteligentni ludzie pracują w Kancelarii Ultimatum potrafiący odzyskać każdej wielkości dług bez zbędnej zwłoki czasowej

5,0 rating
15 listopada 2021

Wszystko odzyskane w 3 tygodnie i w końcu udało się w pełni sfinalizować sprawę windykacyjną, a ja sam walczyłem kilka lat bez jakiegokolwiek rezultatu przy czym Kancelarii Ultimatum wystarczyło kilka tygodni żeby odzyskać 40 tysięcy złotych od zagranicznego kontrahenta. Polecam!

Henryk

Usługa windykacyjna została wykonana należycie zgodnie z umowa przez Kancelarię Ultimatum, więc z przyjemnością daję im ocenę 5/5

5,0 rating
12 listopada 2021

Zaufałem im ponieważ wszystko mi wytłumaczyli na początku panowie z Kancelarii Ultimatum i utwierdziło mnie to w przekonaniu, że znają się na swym fachu jak nikt inny. Nie myliłem się i niecały miesiąc później dług w całości został rozliczony. POLECAM

Krzysztof

Dziękuję bardzo za wygraną sprawę w tak szybkim czasie

5,0 rating
22 września 2021

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna za to że w Kancelarii Ultimatum nie wzięli zaliczki ode mnie jak zgłosiłam im dłużnika, a sam w sobie dług odzyskali jak bym im nie wiadomo ile na starcie zapłaciła, po wszystkim wzięli mały procent od wygranej sprawy, więc można powiedzieć, że wyszło super i jak najbardziej mogę polecić Kancelarię Ultimatum.

Renata

Miałam problem z dłużnikami do momentu kiedy poznałam Kancelarię Ultimatum, która wyprostowała moją sytuację finansową od początku aż po sam koniec

5,0 rating
20 września 2021

Zajęli się w Kancelarii Ultimatum moją sprawą windykacyjną w tym samym dniu kiedy zgłosiłam się do ich biura i muszę powiedzieć że są bardzo dobrze zorganizowani. Nie mają sobie równych w całym kraju. Polecam i pozdrawiam prawników z tego biura.

Iwona

Świetni ludzie pracują w Kancelarii Ultimatum, którzy są bardzo pomocni

5,0 rating
18 września 2021

Myślałam że dług jest nie do odzyskania, a po odwiedzeniu tego biura ku memu zaskoczeniu prawnicy z Kancelarii Ultimatum pokazali mi światełko w tunelu, a następnie w niespełna miesiąc czasu doprowadzili powierzoną im sprawę do satysfakcjonującego finału, dlatego z mojej strony opinia jak najbardziej pozytywna. Należą się im gromkie brawa za tak profesjonalne podejście do swoich klientów.

Kazimiera

Działają na terenie całego kraju, więc każdy może skorzystać z pomocy oferowanej przez Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
16 września 2021

Bezpłatnie analizują sprawy windykacyjne i jeżeli są wszystkie dokumenty to załatwią najszybciej na rynku windykacyjnym wszystkie kwestie związane z odzyskaniem należności finansowych. Można liczyć na szybkie działania z ich strony i sprawny kontakt osobami prowadzącymi sprawę. Usługi są świadczone na bardzo wysokim poziomie. Polecam.

Stefania

Skompletowali wszystkie dokumenty i wysłali w moim imieniu tam gdzie trzeba co przyspieszyło działania windykacyjne.

5,0 rating
14 września 2021

W Kancelarii Ultimatum bez zaliczki sprawdzili czy jest sens walczyć z dłużnikiem – okazało się, że dług jest do odzyskania to złożyli w moim imieniu dokumenty do sądu i przyniosło to zamierzony rezultat w postaci szybkiego odzyskania pieniędzy. Polecam i serdecznie pozdrawiam.

Wiesława

Naprawdę z firmą Kancelaria Ultimatum oszuści nie mają żadnych szans w wygraniu boju

5,0 rating
7 marca 2017

Fachowe i sprawne podejście do sprawy windykacyjnej oraz ogromne doświadczenie zbierane przez lata. Dziękuję za zaanagażowanie i włożony trud w uporaniu się z tym oszustem.

Mirek

Nie wiem jak Kancelaria Ultimatum robi, ale robi to najlepiej w kraju

5,0 rating
30 stycznia 2016

Korzysta nasza firma cyklicznie z usług firmy Ultimatum wtedy jak uzbiera się większa ilość nieopłaconych faktur i od momentu zgłoszenia dłużników zawsze w przeciągu 3-4 tygodni nie ma ani jednej sprawy windykacyjnej do załatwienia. Są to zawodowcy!!!

Mietex2390

Miła obsługa i wysoki poziom prawa

5,0 rating
23 sierpnia 2015

Kancelaria wierzytelności Ultimatum to był strzał w 10-tkę jeśli chodzi o wybór adekwatnej firmy windykacyjnej do ściągnięcia długu od firmy, która nie zapłaciła za towar.

Sklep budowlany
 

Recenzje i reputacja firmy windykacyjnej Warszawa:

4.5
4,5 rating
4.5 out of 5 stars (based on 84 reviews)
Znakomite opinie75%
Bardzo dobre11%
Zadowalające7%
Mizerne5%
Słabe2%