Opinie Kancelaria Ultimatum

Sprawdzone i przydatne opinie o Kancelarii Ultimatum dla każdej zainteresowanej osoby. Odzyskiwanie należnych nam pieniędzy bądź wartościowych przedmiotów nie zawsze jest rzeczą łatwą. Windykacja, znana już od czasów starożytnych, pomaga nam w odzyskiwaniu długów od dłużników, dlatego opinie o Kancelaria Ultimatum przydadzą się każdemu. Windykację można podzielić na kilka etapów. Co do zasady Kancelaria Ultimatum wyróżnia windykację polubowną, sądową i egzekucyjną. Oczywiście najlepiej by było, aby nasze pieniądze zostały odzyskane już na etapie windykacji polubownej. Wiele osób próbuje dochodzić swoich należności samodzielnie, bez pomocy profesjonalistów takich jak firma Kancelaria Ultimatum. Czasami się to udaje, ale jeżeli już na samym początku poprosimy o pomoc Kancelarię windykacyjną Ultimatum, nasze szanse na odzyskanie długu rosną. Zyskujemy ponadto pewność, że zajmują się tym doświadczeni, znający się na prawie ludzie, co pozwala uniknąć nam niepotrzebnego stresu. Kancelaria Ultimatum pomaga nam na etapie windykacji przedsądowej, sądowej jak i egzekucyjnej.

Opinie Klientów o Kancelarii Ultimatum to przydatne narzędzie, dzięki któremu możemy sprawdzić kadrę Kancelarii Ultimatum, którą tworzy zespół wykwalifikowanych prawników. Warto mieć na uwadze, że działania windykacyjne są najbardziej skuteczne po kilku miesiącach od upływu terminu, w którym mieliśmy dostać pieniądze i zamiast denerwować się czekaniem najlepiej sprawdzić opinie o firmie Kancelaria Ultimatum. Kancelaria windykacyjna pomoże nam już na etapie windykacji polubownej czyli inaczej przedsądowej. Prawnicy z Ultimatum o wzorowych opiniach sporządzą w naszym imieniu wezwanie do zapłaty. Będą też w naszym imieniu telefonować do dłużnika z zapytaniem o powód zwłoki i nakłaniać go, aby wypłacił nam należne pieniądze. W wielu przypadkach, kiedy dłużnik widzi pismo z Kancelarii Ultimatum i słysząc opinie o niej w internecie, szybko oddaje należne wierzycielowi pieniądze, gdyż boi się, że sprawa trafi na drogę sądową. Jeśli jednak tak się stanie, pracownicy Kancelarii Ultimatum pomogą nam w złożeniu pozwu do sądu. Oczywiście, korzystanie z drogi sądowej to już ostateczność i należy korzystać z niej tylko wówczas, gdy nie ma już nadziei na polubowne odzyskanie należności. Najczęściej jednak działania kancelarii windykacyjnej w etapie windykacji przedsądowej są na tyle skuteczne, że sprawa kończy się pozytywnie i nie ma potrzeby wkraczania na drogę sądową. Dlatego jeśli mamy jakiekolwiek trudności z odzyskaniem długu, skontaktujmy się z kancelarią windykacyjną Ultimatum mającej znakomite opinie. Im szybciej to zrobimy, tym szybciej odzyskamy pieniądze.

Sprawdzone i przydatne opinie o Kancelarii Ultimatum dla każdej zainteresowanej osoby. Odzyskiwanie należnych nam pieniędzy bądź wartościowych przedmiotów nie zawsze jest rzeczą łatwą. Windykacja, znana już od czasów starożytnych, pomaga nam w odzyskiwaniu długów od dłużników, dlatego opinie o Kancelaria Ultimatum przydadzą się każdemu. Windykację można podzielić na kilka etapów. Co do zasady Kancelaria Ultimatum wyróżnia windykację polubowną, sądową i egzekucyjną. Oczywiście najlepiej by było, aby nasze pieniądze zostały odzyskane już na etapie windykacji polubownej. Wiele osób próbuje dochodzić swoich należności samodzielnie, bez pomocy profesjonalistów takich jak firma Kancelaria Ultimatum. Czasami się to udaje, ale jeżeli już na samym początku…
Średnia ocena jest to wynik jaki uzyskała Kancelaria Ultimatum od swoich Klientów za trud i ciężką pracę włożoną w pomoc windykacyjną.

Opinie Kancelaria Ultimatum

Szybkość obsługi - 8.8
Jakość wykonywanych usług - 9.5
Rzetelność - 8.1
Znajomość prawa - 9.7

9

Średnia ocena

Średnia ocena jest to wynik jaki uzyskała Kancelaria Ultimatum od swoich Klientów za trud i ciężką pracę włożoną w pomoc windykacyjną.

Ocena użytkownika: 4.7 ( Wszystkich głosów: 21)

605 448 944 Konsultant świadczący usługi prawne firmy windykacyjnej Ultimatum

Kategoria serwisu: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział konsultacji prawnych
tel.: (22) 729 11 49
tel. kom.: 605 448 944
fax: (22) 350 68 29
e-mail: [email protected]

Zapraszamy do biura:
Poniedziałek: Czynne całą dobę
Wtorek: Czynne całą dobę
Środa: Czynne całą dobę
Czwartek: Czynne całą dobę
Piątek: Czynne całą dobę
Sobota: Czynne całą dobę
Niedziela: Zamknięte

Sprawdź koniecznie:
www.kancelariaultimatum.pl

Podsumowanie wypowiedzi na temat usług Kancelarii Ultimatum

Firma Ultimatum Opinie zweryfikowanych osób z całego kraju:

Hold is an unequalledoblation becoming you.

15 grudnia 2018

Hey What we put into place here is , an fascinatingoffers Unsmiling up and down click on the log-jam controlled by means of to moderate http://bit.ly/2PuM1Qx

MichaelPoini

Behold is an interestingoffering for winning.

14 grudnia 2018

Ciao! Look at a good bonus offering for you. Just click on the link below to qualify. http://bit.ly/2J8MAOk

patches

That is an surprisingpresent for the benefit of you.

11 grudnia 2018

Hi What we obtain here is , an astoundingoffers To qualify click on the speciality a adverse in this the public http://bit.ly/2PuB94Y

GeraldApalm

Uczciwa Kancelaria Windykacyjna obsługująca osoby z całego kraju

6 grudnia 2018

Bez znaczenia gdzie mieszkasz to właśnie Kancelaria Ultimatum jest w stanie pomóc Tobie i osobom bliskim bez konieczności posiadania pieniędzy – wystarczy, że komuś zależy i zaniesie dokumenty do sprawdzenia i jak przejdzie tą analizę, która nic nie kosztuje to biorą się już bez patyczkowania się za dłużnika jak było w moim przypadku gdzie dług został uzyskany w całości.

Janek92009

Zaliczki

12 listopada 2018

Miałem kolegę, a dokładnie kontrahenta w świetle prawa, który zadeklarował, że odda mi zaliczkę co miałem na piśmie, a nie zrobił tego. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum w ostatniej chwili wkroczyła do akcji i poskłada cwaniaczka na cacy. Nie obchodzi mnie co w telewizji Polsat mówią, ważne dla mnie jest to czy ta kancelaria windykacyjna poradzi sobie z tą sprawą

Mirek

Polecam - jest to dobra kancelaria wierzytelności

12 listopada 2018

U mnie spisali się na medal przy windykacji z tytułu niewykonania umowy. Inne firmy mówiły, że się nie da natomiast Kancelaria Ultimatum spróbowała bez zawahania i udało się im dlatego opinie ode mnie dostaną perfekcyjną za to co zrobili.

Lukrecja63478

Kancelaria windykacyjna na 5 z plusem

12 listopada 2018

Obecnie mieszczą się tak jak poprzedni mówca wspomniał pod adresem: kancelaria ultimatum, złota 59, 00-120 warszawa, ale ja już korzystałem 3 razy i nigdy ich nie widziałem. Wszystko mailowo i kurierem się odbywa – najważniejsze, że kasa wróciła za każdym razem.

Mateusz

Teraz żaden pracodawca nie powie mi że nie zapłaci za to co wypracowałem

12 listopada 2018

Pan Rafał Jarocki i Marcin Protaziński pomogli mi w przetłumaczeniu dłużnikowi że to już koniec i musi oddać kasę lub pójdzie do więzienia, a pieniądze i tak odzyskamy. Jeszcze kiedyś nalazłem ich namiary była tu firma kancelaria ultimatum mieszcząca się na ul.marszałkowska 100/102, 00-999 warszawa, a teraz wiem, że na Złotą się przeprowadzili jak ktoś nie może znaleźć danych to po krs, nip zawsze można odszukać tą kancelarię.

Norbert

Umowa zawarta ustnie

12 listopada 2018

Prezentowana Kancelaria Ultimatum opinie ode mnie otrzymuje na maxa pozytywną ponieważ poradzili sobie bez mojej ingerencji nie tylko ze znalezieniem dłużnika, ale także z kompletacją dokumentów, które miały oszustowi w świetle prawa przedstawić, że to co robił nie było fair wobec innych.

Remigiusz

Bez opłat wstępnych

12 listopada 2018

Odnaleźli dłużnika w niespełna tydzień czasu, jak sami stwierdzili był to rekord jeśli chodzi o czas poszukiwania, więc tempo mają genialne i dopracowana organizacja dopięta na ostatni guzik.

Iwo3265

Znowu odzyskali dług szybciej niż deklarowali

12 listopada 2018

Brawurowo wykonana usługa przy windykacji należności z tytułu umów pożyczki a później umów najmu lokalu i przy dwóch razach spisali się na 5 gwiazdek. Oszuści nie mają z nimi szans nawet Ci co w tv Polsat propagandę sieją myśląc, że coś jeszcze na tym ugrają. Rewelacja

Kacper

Sam korzystałem i wiem, że Kancelaria Ultimatum opinie sobie wypracowała

12 listopada 2018

Mogliśmy spotkać ludzi z firmy KANCELARIA ULTIMATUM w tv Polsat lub lub mogliśmy ich znaleźć pod adresem kancelaria ultimatum, złota 59, 00-120 warszawa bądź też kancelaria ultimatum, marszałkowska 100/102, 00-999 warszawa, ale zawsze bądźmy pewni, że to sprawdzona i solidna firma w pozyskiwaniu długów zaciągniętych przez oszustów, którzy myśleli że będą korzystać, a płacić to już nie bardzo. Można znaleźć dane do Ultimatum po krs lub tak jak ja to zrobiłem po nr nip i wtedy najlepiej zadzwonić do 15 godziny to na pewno w tym samym dniu wszystkiego dowiemy się.

Krystian

Kancelaria Ultimatum Polsat

12 listopada 2018

Plus dla kancelarii Ultimatum z Warszawy za poradzenie sobie z dłużnikiem, który chciał oczernić ową firmę Ultimatum w telewizji Polsat i pomówił o rzeczy które nie miały miejsce. Dobrze że ludzie zobaczyli program Interwencja na którym wyszło szydło z worka i okazało się że Kancelaria Ultimatum w Polsacie to prowokacja. Kancelaria Ultimatum to firma, której nie jest groźny żaden dłużnik, który grozi, ani tym bardziej telewizja Polsat, która jest największym pośrednikiem wszech czasów.

Mikołaj

Znalazłem też opinie na internecie i zaryzykowałem

12 listopada 2018

Ja znalazłem ich namiar na innej stronie, a mianowicie na https://www.windykacja-polska.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum-warszawa/ i tam jak poczytałem opinie byłem już przekonany, że Kancelaria Ultimatum jest to idealna firma do ścigania oszustów, którzy potrafią człowiek oskubać do białej kości.

Wojciech

Cieszę się że trafiłem na Ciebie Kancelario Ultimatum !!!

12 listopada 2018

Znalazłem opinie o nich na stronie http://www.kancelariaultimatum.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum/ i bez chwili namysłu zadzwoniłem. Okazał się być to strzał w dziesiątkę ponieważ w 3 tygodnie odzyskali cały dług 🙂 🙂 🙂

Filip

Miało być krótko a było 3 miesiące

12 listopada 2018

U mnie niby odzyskali kasę, ale mega długo to im zajęło……. aż 11 tygodni od zgłoszenia się…….. mówili że będzie to miesiąc albo trochę dłużej a wyszło jak wyszło. Plus taki że w ramach rekompensaty nie wzięli swojej doli.

Franciszek

Bez zastrzeżeń

12 listopada 2018

Kancelaria wierzytelności weryfikująca sprawy bez jakichkolwiek zaliczek, zadatków, opłat wstępnych czy startowych – totalne 0 zł trzeba mieć żeby iść do nich po poradę.Jesteście boscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aleksander

Kancelaria windykacyjna jakiej długo szukałem

12 listopada 2018

Znają się na swym fachu i wychodzi im całkiem dobrze ściąganie długów z oszustów. Dane takie jak KRS czy NIP dostępne są w ogólodostępnych serwisach. U mnie załatwili oszusta finansowego, który na każdym kroku chciał oszukać naszą firmę. Polecam

Bożena

Kancelaria Ultimatum biuro kiedyś mieli na ul. złota 59, 00-120 Warszawa

12 listopada 2018

Muszę poprawić ponieważ na Marszałkowskiej do niedawna mieli biuro, ale obecnym adresem jest adres Złota 59. Wiem bo wysyłałem im tam regularnie listy, ale z racji że szybciej i prościej korespondujemy między sobą listownie. Super firma!!!

Szymon

Kancelaria ULTIMATM mieści się na przy ul. Marszałkowska 100/102, 00-999 Warszawa

12 listopada 2018

Odwiedzam ich jak tylko w firmie pojawi się dłużnik i radzą sobie wyśmienicie z obecnymi jak i nowymi kontrahentami. Można firmę Kancelaria sprawdzić po numerze NIP lub KRS chyba że się już korzystało to można bezpośrednio pisać w sprawach windykacyjnych.

Jan

Kancelaria Ultimatum Warszawa

12 listopada 2018

Pomogli mi w windykacji należności z tytułu nieopłaconych faktur za usługi, dostawy, a także produkty. Można ich znaleźć sugerując się danymi kancelaria ultimatum, marszałkowska 100/102, 00-999 warszawa, ale można też zadzwonić, wysłać maila lub list. Fachowa obsługa godna polecenia. Mogliby szybciej odnajdywać dłużnika, bo zajęło im to aż 2 tygodnie.

Jakub

Oszuści jak słyszą Kancelaria Ultimatum od razu znikają

12 listopada 2018

Jesteśmy niezmiernie zadowoleni z dziań firmy Ultimatum. Szybkie skompletowanie dokumentów na pewno wpłynęło na plus, błyskawiczne przygotowanie umowy i ekspresowe przeprowadzenie postępowania przed i po sądowego. Rekomenduję Kancelarię Ultimatum wszystkim znajomym i prawdopodobnie będę korzystał z ich usług w przyszłości. Polecam i pozdrawiam

Antoni

Polecam w 100% tą firmę

12 listopada 2018

Korzystałam z ich usług 2 razy i jeszcze nie udało się im zawieść mnie, więc daje z czystym sumieniem ocenę 5/5.

Ilona03285

Oszuści z tą kancelarią nie mają żadnych szans!!!!!!!!

12 listopada 2018

Porażająco szybcy w działaniach i to od samego początku współpracy. Szybkość to ich domena bez wątpienia, ale największym ich atutem jest skuteczność, u mnie na 4 sprawy z 4 sobie poradzili czyli 100% sukcesu. Kancelaria windykacyjna, którą mogę śmiało polecić.

Karol

Sprawna pomoc windykacyjna na miarę XXI wieku znająca potrzeby klientów od podszewki

12 listopada 2018

Niezwykle miła obsługa, pracownicy bardzo życzliwi. Profesjonalna pomoc prawna praktycznie przez 7 dni w tygodniu 24 godziny przez dobę z tym że parking mógłby być większy, ale byłem tylko raz więc bo później wszystko mailowo i listownie szło, ale nie jest to wielki problem z tym parkingiem i daje 4 mocne gwiazdki.

Robert

Gdy trafiłem na oszusta to Kancelaria Ultimatum pomogła mi bez żadnych zaliczek

12 listopada 2018

Bardzo zorganizowane biuro posiadające wiele pracowników, którzy są naprawdę dogłębnie wczuci w to co robią. Prestiżowa i niedroga kancelaria wierzytelności obsługiwana przez Pana Rafała i Marcina z Warszawy.

Leon

Naprawdę z firmą Kancelaria Ultimatum oszuści nie mają żadnych szans w wygraniu boju

12 listopada 2018

Fachowe i sprawne podejście do sprawy windykacyjnej oraz ogromne doświadczenie zbierane przez lata. Dziękuję za zaanagażowanie i włożony trud w uporaniu się z tym oszustem.

Mirek

Nie wiem jak Kancelaria Ultimatum robi, ale robi to najlepiej w kraju

12 listopada 2018

Korzysta nasza firma cyklicznie z usług firmy Ultimatum wtedy jak uzbiera się większa ilość nieopłaconych faktur i od momentu zgłoszenia dłużników zawsze w przeciągu 3-4 tygodni nie ma ani jednej sprawy windykacyjnej do załatwienia. Są to zawodowcy!!!

Mietex2390

Miła obsługa i wysoki poziom prawa

12 listopada 2018

Kancelaria wierzytelności Ultimatum to był strzał w 10-tkę jeśli chodzi o wybór adekwatnej firmy windykacyjnej do ściągnięcia długu od firmy, która nie zapłaciła za towar.

Sklep budowlany

Załatwili sprawę (dłużnika) w 3 miesiące

12 listopada 2018

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Korzystałem 1 raz. Sprawa była rozstrzygnięta w 3 miesiące, a pieniądze po 4 zaczęły wpływać na konto firmowe.

Hurtexo

Firma windykacyjna znająca potrzeby drugiego człowieka

12 listopada 2018

Zleciłem firmie Ultimatum kilka spraw i na chwilę obecną jest maksymalnie zadowolony ze współpracy, jeszcze złotówki nie pobrali, a już kaska zaczęła spływać. W wielu sprawach zaskoczyli moją osobę naprawdę pozytywnie za co mają ode mnie 5 gwiazdek. Sprawdzają nawet sprawy bezskuteczne i bez szans jak to mówią konkurencyjne firmy.

Marian7620

Odzyskany dług - kancelaria spisała się na medal

12 listopada 2018

Jestem w bardzo zadowolony. Możliwe, że jeszcze kiedyś będę korzystać tylko odnalezienie dłużnika trwało trochę dłużej niż myśleliśmy, ale nie był to jakiś problem najwyższej rangi.

Tomek

Kancelaria wierzytelności Ultimatum nigdy mnie nie zawidodła

12 listopada 2018

Mimo, iż zadłużona firma należała do zagranicznej spółki, udało się załatwić sprawę sprawnie, szybko i najważniejsze nie musieliśmy płacić żadnych zadatków na rozpoczęcie sprawy, po prostu zaczęli działać i odzyskali pieniądze. Super firma, bardzo słowna. Pomagała mi Kancelaria Ultimatum 3 razy w uporaniu się z oszustami.

MIchalina

Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowanych osób i firm z terenu całej polski

12 listopada 2018

Jak to każdy dług niesie za sobą swoistego rodzaju historię……. u mnie było następująco: miała przyjaciółkę i to taką od serca na którą mogłam zawsze liczyć i ze wzajemnością. Poznała któregoś dnia (w końcu) faceta i na początku jak to w życiu było kolorowo do póki nie skończyły się pieniądze wtem nie czekając długo przyszła do mnie po pożyczkę. Po roku zrozumiałam że sprzedała ona naszą przyjaźń za marne 8 tysięcy złotych!!!!!!!!!! Nie chciała długo oddać pieniędzy, aż trafiłam całkiem przypadkiem na Pana Rafała Jarockiego, który reprezentuje firmę Kancelaria Ultimatum. Pomogli mi namierzyć moją byłą przyjaciółkę i odzyskali pieniądze od tej oszustki. Chwała im za to. Polecam z całego serca też Pana Marcina Protazińskiego, który obsługiwał moją sprawę.

Magdalena

Gwarancja zadowolenia

6 października 2018

Korzystaliśmy z ich usług i nie można się do niczego przyczepić. Naprawdę skuteczność na najwyższym poziomie.

Gabrialscy

Bardzo profesjonalne podejście do klientów

6 października 2018

Dbają o najdrobniejsze szczegóły gdzie inni patrzyli tylko żeby jak najszybciej załatwić sprawę. W naszej hurtowni Kancelaria Ultimatum załatwiła sprawę z nieuregulowanymi fakturami i zajęła się motywowaniem odbiorców do regularnego robienia opłat z zakupione produkty. Z naszej strony nie ma zastrzeżeń i możemy w 100% polecić tą firmę.

Andrzej z Polbruk

Recenzje i reputacja Kancelarii Ultimatum Warszawa:

4.54.5 z 5 ocen (na podstawie 36 ocen)
Znakomite opinie75%
Bardzo dobre14%
Zadowalające3%
Mizerne3%
Słabe5%

 

Sprawdź nas:

Kancelaria ULTIMATUM Facebook

Kancelaria ULTIMATUM opinie