Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowanych użytkowników ⭐️

Sprawdzone i przydatne recenzje o Kancelaria Ultimatum opinie dla każdej zainteresowanej osoby. Odzyskiwanie należnych nam pieniędzy bądź wartościowych przedmiotów nie zawsze jest rzeczą łatwą. Windykacja, znana już od czasów starożytnych, pomaga nam w odzyskiwaniu długów od dłużników, dlatego Kancelaria Ultimatum opinie przydadzą się każdemu. Windykację można podzielić na kilka etapów.

Niezwykle wiarygodnym narzędziem do wyszukiwania rekomendowanych firm windykacyjnych jest posileniem się nowoczesnym serwisem internetowych gdzie ranking firm windykacyjnych nie jest nikomu obcy i wygrywają zawsze najlepsze kancelarie prawne mogące pochwalić się najatrakcyjniejszymi warunkami świadczenia takowej usług.

Co do zasady Kancelaria Ultimatum wyróżnia windykację polubowną, sądową i egzekucyjną. Oczywiście najlepiej by było, aby nasze pieniądze zostały odzyskane już na etapie windykacji polubownej. Wiele osób próbuje dochodzić swoich należności samodzielnie, bez pomocy profesjonalistów takich jak firma Kancelaria Ultimatum. Czasami się to udaje, ale jeżeli już na samym początku poprosimy o pomoc Kancelarię windykacyjną Ultimatum, nasze szanse na odzyskanie długu rosną. Zyskujemy ponadto pewność, że zajmują się tym doświadczeni, znający się na prawie ludzie, co pozwala uniknąć nam niepotrzebnego stresu. Kancelaria Ultimatum opinie pomaga nam na etapie windykacji przedsądowej, sądowej jak i egzekucyjnej.

 

 

Opinie Klientów o Kancelarii Ultimatum to przydatne narzędzie, dzięki któremu możemy sprawdzić kadrę Kancelarii Ultimatum, którą tworzy zespół wykwalifikowanych prawników. Warto mieć na uwadze, że działania windykacyjne są najbardziej skuteczne po kilku miesiącach od upływu terminu, w którym mieliśmy dostać pieniądze i zamiast denerwować się czekaniem najlepiej sprawdzić opinie o firmie Kancelaria Ultimatum. Kancelaria windykacyjna pomoże nam już na etapie windykacji polubownej czyli inaczej przedsądowej. Prawnicy z Kancelarii Ultimatum o wzorowych opiniach sporządzą w naszym imieniu wezwanie do zapłaty. Będą też w naszym imieniu telefonować do dłużnika z zapytaniem o powód zwłoki i nakłaniać go, aby wypłacił nam należne pieniądze.

W wielu przypadkach, kiedy dłużnik widzi pismo z Kancelarii Ultimatum i słysząc opinie o niej w internecie, szybko oddaje należne wierzycielowi pieniądze, gdyż boi się, że sprawa trafi na drogę sądową. Jeśli jednak tak się stanie, pracownicy Kancelarii Ultimatum opinie pomogą nam w złożeniu pozwu do sądu. Oczywiście, korzystanie z drogi sądowej to już ostateczność i należy korzystać z niej tylko wówczas, gdy nie ma już nadziei na polubowne odzyskanie należności. Najczęściej jednak działania kancelarii windykacyjnej w etapie windykacji przedsądowej są na tyle skuteczne, że sprawa kończy się pozytywnie i nie ma potrzeby wkraczania na drogę sądową. Dlatego jeśli mamy jakiekolwiek trudności z odzyskaniem długu, skontaktujmy się z kancelarią windykacyjną Ultimatum mającej znakomite opinie. Im szybciej to zrobimy, tym szybciej odzyskamy pieniądze. Nikt się nie spodziewał, że Kancelaria Ultimatum opnie z pozytywnym odbiorem zbiera nie tylko w kraju, ale również za granicami Polski ponieważ owe biuro windykacyjne świadczy usług w całej unii europejskiej, ale mają dokumenty mogą zająć się dłużnikiem na całym świecie.

Sprawdzone i przydatne recenzje o Kancelaria Ultimatum opinie dla każdej zainteresowanej osoby. Odzyskiwanie należnych nam pieniędzy bądź wartościowych przedmiotów nie zawsze jest rzeczą łatwą. Windykacja, znana już od czasów starożytnych, pomaga nam w odzyskiwaniu długów od dłużników, dlatego Kancelaria Ultimatum opinie przydadzą się każdemu. Windykację można podzielić na kilka etapów. Niezwykle wiarygodnym narzędziem do wyszukiwania rekomendowanych firm windykacyjnych jest posileniem się nowoczesnym serwisem internetowych gdzie ranking firm windykacyjnych nie jest nikomu obcy i wygrywają zawsze najlepsze kancelarie prawne mogące pochwalić się najatrakcyjniejszymi warunkami świadczenia takowej usług. Co do zasady Kancelaria Ultimatum wyróżnia windykację polubowną, sądową i egzekucyjną. Oczywiście najlepiej by…
Średnia ocena jest to wynik jaki uzyskała Kancelaria Ultimatum opinie od swoich Klientów za trud i ciężką pracę włożoną w pomoc windykacyjną.

Kancelaria Ultimatum opinie

Szybkość obsługi - 9.1
Jakość wykonywanych usług - 9.6
Rzetelność - 8.7
Znajomość prawa - 9.8

9.3

Średnia ocena

Średnia ocena jest to wynik jaki uzyskała Kancelaria Ultimatum opinie od swoich Klientów za trud i ciężką pracę włożoną w pomoc windykacyjną.

Ocena użytkownika: 4.73 ( Wszystkich głosów: 24)

605 448 944 Konsultant świadczący usługi prawne firmy windykacyjnej Ultimatum opinie

Kategoria serwisu: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział konsultacji prawnych
tel.: (22) 729 11 49
tel. kom.: 605 448 944
fax: (22) 350 68 29
e-mail: [email protected]

Zapraszamy do biura:
Poniedziałek: Czynne całą dobę
Wtorek: Czynne całą dobę
Środa: Czynne całą dobę
Czwartek: Czynne całą dobę
Piątek: Czynne całą dobę
Sobota: Czynne całą dobę
Niedziela: Zamknięte

Sprawdź koniecznie:
www.kancelariaultimatum.pl

Podsumowanie wypowiedzi na temat usług Kancelarii Ultimatum opinie

Firma Kancelaria Ultimatum Opinie zweryfikowanych osób z całego kraju:

Gdyby nie Kancelaria Ultimatum spółka, którą zarządzamy musiałaby ogłosić upadłość, dlatego jesteśmy bardzo wdzięczni za to co dla nas uczynili

11 lutego 2019

Nasza spółka zleciła firmie Kancelaria Ultimatum windykację długu od trzech kontrahentów lokalnych z okolic Bełchatowa. Powinni dawno zapłacić za zaległe faktury czego nie uczynili od ponad roku, a owa Kancelaria Ultimatum załatwili dłużnika i odzyskali całość zadłużenia. Dodatkowo trzeba podkreślić fakt iż poradziła sobie błyskawicznie z dłużnikiem i co ważniejsze nie wzięli na początku ani 1 grosza zaliczki – powiedzieli, że jak uda się odzyskać dług to wtedy będą mogli się rozliczyć, ale nie chcieli brać pieniędzy za nic i wg nas jest to bardzo uczciwa postawa o której może marzyć nie nie jedna osoba czy spółka operująca produktami na rynku międzynarodowym. Dziękujemy kancelario Ultimatum za trud, który włożyliście w namierzenie dłużnika ukrywającego się za granicami kraju. Jesteśmy niezmiernie wdzięczni Wam za profesjonalną postawę względem firmy, którą reprezentujemy. Gdyby nie Kancelaria Ultimatum to nie byłoby tak kolorowo i na pewno wielu klientów by nie otrzymało towaru co by nie było fajnym działaniem, ale sum summarum wspólnymi siłami odzyskaliśmy dług stąd KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE od nas dostaje maksymalnie pozytywna jak i ocena tejże firmy jest na najwyższym poziomie.

Dystrybutor sprzętu elektronicznego NA CAŁĄ EUROPĘ

Fachowcy windykacyjni o jakich zawsze nasza firma marzyła. Po przetestowaniu ich usług bardzo polecamy

11 lutego 2019

Własnie o taka pomoc nam chodziło. Dług odzyskany w niespełna 3 miesiące i jeszcze Kancelaria Ultimatum wywalczyła dla nas odsetki od dłużnika.

Marcin

Kancelaria Ultimatum to niezwykle solidna i rzetelna kancelaria windykacyjna - na pewno warto z nimi współpracować.

11 lutego 2019

Osobiście musiałem skorzystać z pomocy kancelarii Ultimatum i dzięki nim udało się szybko odzyskać dług od nierzetelnego kontrahenta. Polecam w 100% tą firmę windykacyjną!!!!!

Marcin

Profesjonalna firma windykacyjna

11 lutego 2019

Kancelaria Ultimatum ma spore doświadczenie w odzyskiwaniu kasy i to bez znaczenia czy mała czy duża kwota jak jest nieuczciwych dłużnik niegdyś klient.. Kancelaria Ultimatum pomogła mi poradzić sobie z wieloma klientami, który nie spieszyło się z uregulowaniem należności.

Paweł

Kancelaria Ultimatum jest skuteczna i przede wszystkim błyskawiczna w działaniach windykacyjnych

11 lutego 2019

Znakomitą obsługę klienta prezentuje Kancelaria Ultimatum i na pewno nie ma drugiej takiej profesjonalnej firmy w całym kraju. Panowie z kancelarii Ultimatum są skuteczni w odzyskiwaniu pieniędzy za niezapłacone faktury i inne sprawy do których możemy zaliczyć nawet spory alimentacyjne.

Krystyna

Oczywiście, że polecam KANCELARIA ULTIMATUM to lider na rynku Europejskim jeśli mowa o firmach windykacyjnych

11 lutego 2019

Kancelaria Ultimatum z Warszawy to konkretna firma znająca się na temacie windykacji – odzyskają Wasze pieniądze szybciej niż się spodziewacie. Pozdrawiam z Olsztyna

Tomasz

Polecam bardzo kancelarię Ultimatum w kwestiach związanych z odzyskiwaniem należności finansowych

11 lutego 2019

KANCELARIA ULTIMATUM opinie ma rewelacyjne gdyż mają pracownicy tejże fimy windykacyjnej znakomite podejście do klienta wręcz profesjonalne, a miła obsługa jest tą „wisienką” na torcie o jakiej każdy klient marzył, marzy i będzie marzyć. Trzeba podkreślić fakt iż, KANCELARIA ULTIMATUM wywiązuje się z powierzonych im zadań często szybciej niż deklarują.

Barbara

Nasz stary klient nie płacił za faktury, więc postanowiliśmy zlecić kancelarii Ultimatum zajęcie się problemem, co przyniosło bardzo dobre efekty

11 lutego 2019

Idealnie trafiłem na właściwą firmę jaką jest Kancelaria Ultimatum ponieważ jest to niezwykle rzetelna firma, gdzie stawia się przede wszystkim na kontakt z klientem, a nie tylko na skasowaniu go i obiecywaniu lepszego jutra. Polecam ich jak najbardziej 🙂

Stanisław

Szybko, rzetelnie no i wszystko można zdalnie załatwić wybierając firmę KANCELARIA ULTIMATUM - super tempo pracy i słowni są od samego początku współpracy, aż do samego końca!!!

11 lutego 2019

Nasza firma miała okazję współpracować z firmą Kancelaria Ultimatum przy sprzedaży długów i spisali się na medal.

Agnieszka

Kancelaria Ultimatum na 5 spraw 5 wygrała czyli skuteczność w 100%

11 lutego 2019

Sprawiedliwa i uczciwa firma windykacyjna z owej kancelarii Ultimatum. Błyskawicznie działają w imieniu klienta zlecającego odzyskanie długu – skorzystanie z usług jakie oferuje Kancelaria Ultimatum to gwarancja uzyskania wyniku jaki każdy oczekuje bez znaczenia na wielkość długu.

Agnieszka

Działają w ekspresowym tempie i znają się na kwestiach prawnych - można zawsze na nich liczyć

11 lutego 2019

Rzetelna firma windykacyjna, której szukaliśmy od bardzo dawna. Odzyskała środki finansowe naszej firmy od dłużnika w bardzo krótkim czasie. Dzieki temu tez i moja firma zaczęła normalnie prosperować. poza tym miła obsługa klienta

Jan

Korzystaliśmy z pomocy firmy Kancelaria Ultimatum, aby dać sobie szanse na odzyskanie pieniędzy od nierzetelnego kontrahenta z Warszawy

11 lutego 2019

Muszę się pochwalić, że wszystko się udało w naszym przypadku ponieważ Kancelaria Ultimatum bez chwili namysłu i czekania uratowała naszą sytuację finansową, dlatego jeśli chodzi o tego typu działania windykacyjne to własnie polecam tą firmę a nie żadną inną, bo to pewny strzał. Polecam

Małgorzata

Odzyskała nam Kancelaria Ultimatum to co chcieliśmy, dlatego bardzo ich polecamy firmom oraz osobom prywatnym

11 lutego 2019

Kancelarię Ultimatum oceniam jak bardzo solidną firmę, stosującą niezmiernie uczciwe praktyki, dzięki którym odzyskaliśmy wszystkie pieniądze. Nie było łatwo, bo dłużnik problemowy, ale Kancelaria Ultimatum stanęła a wysokości zadania i dała rad za co ją podziwiam!!!!!!

Andrzej

Kancelaria Ultimatum odzyskała cały dług od naszego starego kontrahenta i za to ich cenię

11 lutego 2019

Cechy, które najbardziej odzwierciedlają specyfikę działania kancelarii Ultimatum to: Profesjonalizm, tempo działania, duże doświadczenie i kompleksowa obsługa i za to naprawdę bardzo polecam innym osobom właśnie tą firmę windykacyjna, a nie żadną inną w kraju.

Katarzyna

W kwestiach związanych z odzyskaniem długu Kancelaria Ultimatum jest numerem uno 🙂

11 lutego 2019

Dam wszystkim radę – jeśli nie macie ochoty tracić nerwów na rozmowy z kontrahentem, który unika rozliczenia się to warto skorzystać z usług firmy Kancelaria Ultimatum, która załatwia w ekspresowym tempie i co ważniejsze robi to profesjonalnie. Dzięki tej firmie windykacyjnej długi w naszej firmie stały się przeszłością.

Krzysztof

Polecam zlecenie odzyskiwania niezapłaconych faktur firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum

11 lutego 2019

Odzyskali dla mnie błyskawicznie dług ponad 30 tyś. złotych za prace budowlane od nieuczciwego zleceniodawcy, który skutecznie unikał spłaty swoich zobowiązań kilka miesięcy, ale nie wiedział, że trafi właśnie na kancelarię Ultimatum, która zna się na windykacji jak mało kto. Pozdrawiam

Krzysztof

KANCELARIA ULTIMATUM to na pewno skuteczna pomoc w odzyskiwaniu należności nawet od najbardziej problematycznych dłużników

11 lutego 2019

Totalnie bez jakichkolwiek zastrzeżeń ponieważ są niezwykle profesjonalni i skuteczni, a to dla mnie najważniejsze. Dzięki kancelarii Ultimatum nareszcie odzyskałam pieniądze.

Maria

Szybko i bezproblemowo Kancelaria Ultimatum egzekwuje długi w całym kraju

11 lutego 2019

Po wielomiesięcznych, bezskutecznych próbach samodzielnego ściągnięcia długu Kancelaria Ultimatum wzięła owy problem z dłużnikiem na siebie i ściągnęła dług z dłużnika w trymiga! Polecam

Piotr

Szczerze polecam współpracę z firmą Kancelaria Ultimatum

11 lutego 2019

W ostatniej chwili Kancelaria Ultimatum wyprowadziła naszą firmę na „prostą” – gdybyśmy dłużej czekali z zaangażowaniem się w sprawę w innej firmie windykacyjnej, moglibyśmy mieć ogromne trudności z odzyskaniem środków finansowych ze strony dłużnika.

Piotr

Szczerze polecam - Kancelaria Ultimatum to lider na rynku windykacji

11 lutego 2019

Osobiście nie spodziewałam się, że w tak skomplikowanej i nietuzinkowej sprawie firmie Kancelaria Ultimatum uda się szybko i bez sądu ściągnąć wszystkie długi naszej firmy.

Anna

Błyskawicznie odzyskaliśmy należności od dłużnika, a to wszystko dzięki biurze Kancelaria Ultimatum, które za sprawą solidnych pracowników sfinalizowali całe postępowanie

6 lutego 2019

Wszystkim naszym kontrahentom i partnerom biznesowym polecamy usługi świadczone przez kancelarię Ultimatum ponieważ jest to biuro windykacyjne, które ceni sobie współpracę z klientami (poszkodowanym) na klarownych oraz uczciwych zasadach działania. Polecam !!!!!

Mirek

Za sprawą efektywnej interwencji przedstawiciela kancelarii Ultimatum sprawa została zwycięsko (dla nas) zakończona za co dziękujemy z całego serca

6 lutego 2019

Dzięki niezastąpionej orientacji w branży windykacyjnej, znajomości realiów związanych ze specyfiką dłużników, a także doskonałego wyczucia tematu naszą sprawę udało się skutecznie sfinalizować. Jesteśmy bardzo zadowoleni i jeszcze bardziej dziękujemy za pomoc.

Michał

Polecam usługi ponieważ przetestowaliśmy ich skuteczność i stwierdzamy, że są terminatorami skuteczności w naszej firmie 🙂

6 lutego 2019

Wszyscy w firmie (zarząd) chcielibyśmy złożyć ogromne podziękowania firmie Kancelaria Ultimatum za rzetelne i niezwykle szybkie zajęcie się naszą sprawą windykacyjną z którą walczyliśmy sami od przeszło 2 lat. Kancelaria Ultimatum w ciągu 2 miesięcy poradziła sobie z dłużnikiem bez zająknięcia się.

Favixon

Kancelaria Ultimatum tak jak obiecała, tak zrobiła

6 lutego 2019

Ujmę krótko i zwięźle – super jest mieć taką sprawdzoną firmę windykacyjną, która w razie problemów z dłużnikami potrafi stanąć na wysokości zadania i odzyskać pieniądze. Polecamy jak najbardziej 🙂

Milenaax

Dłużnik, a właściwie sprawa związane z dłużnikiem została zlecona firmie Kancelaria Ultimatum i muszę pochwalić się, że przebiegła bardzo sprawnie, więc duże 5 gwiazdek

6 lutego 2019

Kancelaria Ultimatum zna się na swoim fachu i bez owijania w bawełnę z miejsca uruchomili temat odzyskania pieniędzy, a po miesiącu odzyskaliśmy od zgłoszenia sprawy dosłownie całą należność od pechowego dłużnika jaki stanął nam na drodze.

Halina

Z usług kancelarii Ultimatum osobiście korzystałam już nie jeden raz

6 lutego 2019

KANCELARIA ULTIMATUM to lider na rynku windykacji – jednym z powodów dlaczego mogę to stwierdzić jest fakt iż, za każdym razem pracownicy kancelarii Ultimatum reprezentowali pełen profesjonalizm w realizowaniu powierzonych im zadań, a dodatkowym atutem jest na pewno ciągłe i wiarygodnie raportowanie prowadzonej sprawy.

Leon

Kancelaria Ultimatum to konkretna w działaniach firma windykacyjna, a nie jak inne firmy tylko obiecują i każą na siebie czekać

6 lutego 2019

Nie zawiedliśmy się nigdy na usługach oferowanych przez panów z firmy o nazwie Kancelaria Ultimatum mieszczącej się w Warszawie, obsługującej klientów z całego kraju. Trzeba jasno i klarownie stwierdzić, że Kancelaria Ultimatum to konsekwentna w decyzjach, niezmiernie uczciwa, profesjonalna kancelaria windykacyjna, która ma świetny kontakt między pracownikami, a klientami, co jest bardzo istotnie przy tego typu usługach.

Monika

Korzystaliśmy z usług biura windykacyjnego Kancelaria Ultimatum już kilkukrotnie i nie mamy żadnych zastrzeżeń

6 lutego 2019

Jak korzystała nasza spółka z usług KANCELARIA ULTIMATUM to dosłownie za każdym razem sprawy związane ze ściągnięciem długu zakończyły się z wielkim sukcesem. W ekspresowym tempie odzyskiwaliśmy środki finansowe naszej spółki za niezapłacone faktury przez niektórych naszych nieszczęsnych kontrahentów (czytaj dłużników), dlatego jak najbardziej polecamy to biuro.

Feniksar

Niech KANCELARIA ULTIMATUM wie, że bardzo dziękuje za pomoc

6 lutego 2019

Recenzowana KANCELARIA ULTIMATUM dysponuje świetnymi, doświadczonymi i bardzo dyskretni fachowcami windykacyjnymi. Jest to firma windykacyjna idealna do poważnych spraw, a dokładnie do niesłownych dłużników. Polecam ich w imieniu całej naszej firmy.

Herbatox Sp. z o.o.

Najlepsza firma windykacyjna KANCELARIA ULTIMATUM to solidny sprzymierzeniec w walce z nieuczciwymi kontrahentami

6 lutego 2019

Muszę oznajmić, że tylko firma o nazwie Kancelaria Ultimatum potrafiła stanąć na wysokości zadania i nam pomóc odzyskać utracone środki finansowe.

Elżbieta

Wszystko zdalnie załatwiłem z nimi - jak się chce to wszystko można z takimi firmami

31 stycznia 2019

Nie wyobrażam sobie korzystać z innej firmy windykacyjnej niż Kancelaria Ultimatum, gdyby nie oni byłbym o kilka samochodów z salonu biedniejszy przez pazerność co niektórych gagatków i to ze znanych spółek dobrze znanych w całym kraju.

Hubert

Super firma tylko szkoda że parking mały pod biurem mają

31 stycznia 2019

Systematycznie ściągają zaległe pieniądze z naszych kontrahentów, którzy kombinują jak by tu później rozliczyć się, a co niektórzy najchętniej w ogóle by nie płacili. Wielki pozytyw – tak trzymajcie!

Firma logistyczna

Polecam usługi świadczone przez kancelarię Ultimatum

31 stycznia 2019

Pomogli mi w kwestiach związanych z alimentami i poradzili sobie super, a dodam jeszcze, że tatuś dziecka nie specjalnie chciał się spotkać żeby porozmawiać, a na pisma nie reagował. Szczęście w nieszczęściu spotkałam ludzi z kancelarii Ultimatum i to był strzał w 10-tkę.

Monika

Bez zaliczek działa Kancelaria Ultimatum i całkiem dobrą markę sobie wyrobili u klientów z całego kraju

31 stycznia 2019

Spotkałem się z kancelarią Ultimatum pierwszy raz w 2009 roku i od tamtej pory już 4 razy korzystałem z usług i muszę powiedzieć, że prawo mają w mały palcu. Nie obiecują jak inne firmy tylko działają jak przystało na renomowane biuro windykacyjne.

Gracjan

Profesjonalna i fachowa obsługa jak najbardziej polecam kancelarię Ultimatum ze stolicy naszego kraju

31 stycznia 2019

Już właściwie się pogodziłem jakiś czas temu z tym, ze przepadły pieniądze firmy przez jednego kontrahenta, które był mi winien oddać. Tak naprawdę to w głównej merze zasługa kancelarii Ultimatum, że pieniądze wróciły na konto naszej firmy. Odzyskują długi naprawdę błyskawicznie. Firma Kancelaria Ultimatum zna się na swojej robocie jak mało jaka firma w kraju. Pomogą każdemu w potrzebie!!!!!

Miłosz

Bez zaliczek Kancelaria Ultimatum obsługuje klientów z całego kraju i cieszy się wyśmienitymi opiniami

31 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum bardzo szybko i sprawnie pomogła mi ściągnąć dług od naszego Klienta, który przez bardzo długi okres był winien całkiem sporą sumę pieniędzy. Trzeba przyznać rację, że Kancelaria Ultimatum obsługuje klientów bardzo profesjonalnie. Bardzo polecam usługi świadczone przez tą firmę 🙂

Wacław

Brawurowo rozwiązana sprawa z dłużnikiem zagranicznym

31 stycznia 2019

Mieszkam w Polsce okresowo i jedna z osób, której wynajmowałem apartament wykorzystała to ponieważ przestał człowiek płcić zarówno mi za wynajem jak i czynsz za moje mieszkanie gdzie był zobligowany w trakcie najmu opłacać, ale dla niego ta umowa najwidoczniej nic nie znaczyła. Dla mnie ważniejsze jest to, że dla firmy Kancelaria Ultimatum liczyły się dość istotne zapiski w umowie z których jasno wynika, że wynajmujący musi się ze mną rozliczyć, a nie zrobił tego. Kancelaria Ultimatum walczyła zawzięcie, ale co do czego to sprawa trafiła do sądu i w finale wygraliśmy.

Piter Johans

Rekomenduję usługi kancelarii Ultimatum ponieważ nie znam drugiej takiej skutecznej firmy windykacyjnej

31 stycznia 2019

Polecam kancelarię Ultimatum ponieważ pomogli mi uporać się z dłużnikiem, któremu nie specjalnie spieszyło się z oddaniem mi pieniędzy. Załatwiają wszystko za klienta, a na dodatek nie kasują na początku współpracy żadnej opłaty, więc stać każdego na posilenie się wiedzą tejże firmy ściągającej długi i trzeba przyznać jasno, że nie ma drugiej takiej firmy jak Kancelaria Ultimatum, która obsługuje klientów z całego kraju

Klient biura windykacyjnego Ultimatum

Kancelaria Ultimatum to pionier i lider na rynku firm windykacyjnych

31 stycznia 2019

U nas Kancelaria Ultimatum opinie zyskała celującą po tym jak jedna ze szkół prywatnych chodziła przez cały rok na basen tzn. rzecz jasna kilkadziesiąt dzieci chodziło na naszą pływalnię i miesiąc nie zapłacili, drugi miesiąc, aż minął rok i nie ujrzeliśmy nawet złamanej złotówki. Dobrze, że nasz hotel korzystał z usług firmy o nazwie Kancelaria Ultimatum, która w ekspresowym tempie poskładała szkołę i przemówiła im do rozumu. Oczywiście pieniądze odzyskane.

Basen

Szybko Kancelaria Ultimatum rozprawiła się z dłużnikiem

31 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum usprawniła porozumienie między naszą firmą, a kontrahentem pobierającym towar bez uiszczania opłaty – trzeba przyznać, że wiedzą to i tamto o prawie związanym z windykacją ponieważ nie mogliśmy się dogadać z dłużnikiem, a po interwencji kancelarii Ultimatum poszło jak z płatka.

Hurtownia zegarków

Windykują nawet firmy, które nie zwracają zaliczki i trzeba przyznać, że Kancelaria Ultimatum zna się na rzeczy

30 stycznia 2019

Kupiłam w dość znanym sklepie z elektroniką w Warszawie ekspres do kawy tzn. chciałam kupić, a tylko formalnie kupiłam ponieważ nigdy go nie otrzymałam. Sprawa wyglądała tak, że spontanicznie na wystawie spodobał mi się ekspres ciśnieniowy, którego akurat w sklepie nie było na stanie, a na wystawie był niekompletny i Pan powiedział, że może zamówić – grzecznościowo zapytałam czy teraz płacić czy przy odbiorze, a Pan na to że przy odbiorze, ale może zaliczkę wpłacić to wpłaciłam. Za 2 tygodnie miałam przyjść po odbiór, a w miejscu tego sklepu sklep z dywanami, ale dobrze mi znana Kancelaria Ultimatum uratowała mnie ponieważ znaleźli na szefa zamkniętego sklepu haczyk. Pieniądze zwrócili na konto po tygodniu. Polecam!

Karolina

Firma budowlana "dała ciała", ale Kancelaria Ultimatum bez najmniejszego trudu pomogła dłużnikowi zrozumieć jego błąd

30 stycznia 2019

Zleciliśmy firmie budowlanej zbudowanie naszej nowej siedziby budynku – nic wielkiego, 1 piętro, postawienie wszystkiego od nowa bez problemów po drodze w postaci braku zezwoleń itd. Mieli 8 miesięcy czasu, a wyszło że po roku nie skończyli i się ulotnili… Tak! Uciekli zabierając swoje wszystkie gadżety. Całe szczęście trafiliśmy na biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum i dopatrzyli się w w dokumentacji, że na całe szczęście były kary umowne – Kancelaria Ultimatum sfinalizowała wszystkie tematy związane z odzyskaniem długu wraz z już przelewem w niespełna 6 miesięcy, więc sukces maksymalny.

ElectroMax

Świetnie radzi sobie Kancelaria Ultimatum w przedawnionych sprawach bez znaczenia czy na etapie przedsądowym jak i w sądzie

30 stycznia 2019

Nie mogę nic złego zarzucić kancelarii Ultimatum – potrafią dopasować się do sytuacji klienta tak jak u mnie i nawet pomogą odzyskać dług bez płacenia wpisowego na samym początku. Bardzo sumienna i fachowa pomoc prawna o jakiej może marzy każda osoba wykiwana przez dłużnika. Polecam

Piotr

Kancelaria Ultimatum opinie ma wyborne ponieważ są to profesjonaliści jakich mało w kraju

30 stycznia 2019

Poradzili sobie z bardzo trudną sprawą windykacyjną w kancelarii Ultimatum gdzie inni rozkładali ręce i mówili że się nie da lub kazali płacić chore sumy za samo „spróbowanie”. Kancelaria Ultimatum bez chwili namysłu podjęła się sprawą i jak widać poszło im całkiem nieźle bo nie dość że w miesiąc odzyskali cały dług to jeszcze z ustawodawczymi odsetkami. Dziękuję Wam !!!!!

Józef

Sprawa przedawniona dla kancelarii Ultimatum to błachostka

30 stycznia 2019

Miałem przedawnioną sprawę i myślałem już, że jest musztarda po obiedzie, ale gdy Kancelaria Ultimatum wkroczyła do „gry” całkowicie odzyskałem siły witalne i zacząłem walczyć z dłużnikiem od nowa z tą różnicą, że ku boku kancelarii Ultimatum. Polecam i pozdrawiam całe biuro 🙂

Waldemar

Całe szczęście, że w samą porę poznałem biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum

30 stycznia 2019

Miałem problem z ściągnięciem kasy z dłużnika gdzie windykacja zapisów niedozwolonych była na porządku dziennym, ale niestety na własną rękę nie mogłem sobie poradzić z wyegzekwowaniem całej kwoty i posiliłem się pomocną dłonią Kancelaria Ultimatum pomogła mi niesamowicie – tydzień czasu potrzeba było żeby sam dłużnik zaangażował się w spłatę swoich zobowiązań finansowych.

Jakub

Zweryfikowany i wierny klient z Częstochowy potwierdza skuteczność Kancelaria Ultimatum w kwestiach polisolokat inwestycynych o których głośno było

30 stycznia 2019

Wspomniana Kancelaria Ultimatum jest pomocna przy windykacji opłat likwidacyjnych z polisolokat inwestycyjnych, a nie łatwo w dzisiejszych czasach o dobre biuro świadczące tego typu usługi. Mi pomogli i to bardzo sprawdnie, dlatego rekomenduje usługi świadczone przez kancelarię Ultimatum.

Pośrednictwo finansowe we Częstochowie

Kancelaria Ultimatum ma swoje autorskie rozwiązania i metodykę działania jeśli chodzi o sprawy windykacyjne

30 stycznia 2019

Po rozwodzie mój mąż regularnie płacił alimenty na dwójkę dzieci, ale z miesiąca na miesiąc przestał – sama próbowałam wyciągnąć od niego to co mi się należy bez większego skutku, ale poznałam firmę o nazwie Kancelaria Ultimatum, która przedstawiła mi dostępne rozwiązania zmierzające ku rozliczeniu się z moim byłym mężem i ojcem dziecka. Trzeba przyznać, że Kancelaria Ultimatum to specjaliści od spraw windykacyjnych do których postępowania alimentacyjne nie są nikomu obce.

Weronika

Odzyskanie pieniędzy (zaległych) przez Kancelaria Ultimatum od mojego byłego męża

30 stycznia 2019

Miałam fajne życie do póki mojemu mężowi nie odwidziałam się i nie zażądał rozwodu – miał prawo, wiecznie młoda i piękna nie będę, a na pewno nie zamierzam się z tego tłumaczyć i przystałam na rozwód. Obiecał sprawiedliwy podział majątku i na obietnicach się skończyło. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum zaingerowała w nszą sprawę ponieważ po rozwozie bardzo potrzebowałam środków finansowych, których bez pomocy kancelarii Ultimatum bym nie wyegzekwowała.

Anna

Rewelacyjna i konstruktywna umowa z Kancelaria Ultimatum pozwoliła przełamać pierwsze lody i rozpocząć współpracę

30 stycznia 2019

Dziękujemy za ściągnięcie długu z firmy, która współpracowała z naszą szwalnią. Kancelaria Ultimatum bez zawahania się zajęła się dłużnikiem, którego raz dwa postawiła do pionu, dlatego jak byśmy mieli jeszcze raz wybierać firmę windykacyjną to właśnie Panowie z Kancelaria Ultimatum byliby pierwszymi kandydatami do współpracy z naszą firmą.

Szwalnia

Cwana Kancelaria Ultimatum nie ma sobie równych

29 stycznia 2019

Znają wszystkie triki i sztuczki jak podejść dłużnika o czym się sami przekonaliśmy widząc procentowo ile udawało się im odzyskać dla nas pieniędzy i byliśmy pod wrażeniem jak władają literą prawa i jakie mają znajomości nie tylko w Warszawie, ale i także z tego co słyszałem w całej Polsce. Pozdrawiam

Marcin

Doradzili mi Panowie z Kancelarii Ultimatum jak poradzić sobie z odzyskaniem pieniędzy

29 stycznia 2019

Pracowałam za darmo 3 miesiące i w następnym miesiącu została m zwolniona oczywiście jak by mógł pamiętać mój były szef o uregulowaniu kwestii finansowych. W sumie 4 miesiące za wynagrodzenie i ekwiwalent za niewykorzystany urlop w sumie wyszło 14 tys. zł. Kancelaria Ultimatum bez wahania zajęła się sprawą i doszło do sprawy sądowej a właściwie do kilku, ale suma summarum wygraliśmy, dzięki kancelarii Ultimatum. Polecam z całego serca!

Martyna

Polecam Kancelarię Ultimatum z Warszawy

29 stycznia 2019

Miałem problem z odzyskaniem pieniędzy, które pożyczyłem przy świadkach zaprzyjaźnionemu sąsiadowi, który mnie wykiwał i zmył się z osiedla na którym mieszkamy. Nie wiedziałem jak się do tego zabrać, ale Kancelaria Ultimatum wyjaśniła wszystko na spokojnie mi co mam zrobić i wspólnymi siłami wytłumaczyli sąsiadowi że w sądzie przegra i przedstawili mu fakty – pożyczka została mi zwrócona jeszcze z nawiązką w przeprosinach i odsetkami.

Leon

Solidna firma windykacyjna

29 stycznia 2019

Korzystamy od 12 lat z usług i musimy powiedzieć, że Kancelaria Ultimatum to rzetelny partner w biznesie bez którego bylibyśmy o wiele bardziej biedniejsi. Pomogli odzyskać mnóstwo pieniędzy i w dodatku mają atrakcyjne warunki rozliczania się, więc śmiało można wypróbować usługi Kancelaria Ultimatum nie zawiedzie na pewno!!!!!

Magazyn Centralny

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre ponieważ zajmują się windykacją bez jakichkolwiek ograniczeń

29 stycznia 2019

Wynajmie mieszkania i w jednym z nich pewien pan zaczął ociągać się z płaceniem czynszu, tak mu się nie spieszyło z uregulowaniem rachunku, że po 5 miesiącach zalegania spakował swoje rzeczy i najzwyczajniej uciekł, ale był na tyle głupi że zapomniał o podpisanej umowie i o tym że mam jego dane. Podałem sprawię do biura windykacyjnego i Kancelaria Ultimatum skutecznie prostaka naprostowała i zachęciła do spłaty zaległości – dług odzyskali od mojego byłego lokatora w tydzień czasu. Skuteczni bardziej niż najbardziej 🙂

Hubert

Pożyczka i pomoc firmy Kancelaria Ultimatum

29 stycznia 2019

Pożyczyłam sąsiadce 25 tysięcy nowych złotych i zaczęła mnie unikać i głupią ze mnie robić żebym dała jej spokój, aż miarka się przebrała. Udałam się do biura Kancelaria Ultimatum, opowiedziałam wszystko i bez ponoszenia jakichkolwiek opłat na początku współpracy rozpoczęli działania. Super kancelaria!!!

Łucja

Są szybcy prawnicy w Kancelaria Ultimatum tylko szkoda że nie mają we Wrocławiu biura

29 stycznia 2019

Wszystko załatwiłem przez internet i 2 razy kuriera zamówili na swój koszt po dokumenty, na początku bałem się współpracy na odległość, ale z czasem przekonałem się, że jest to lepsze i prostsze niż jeżdżenie do biura i stania w kolejce. Rekomendujemy pracowników z Kancelaria Ultimatum potrafią zdziałać cuda!

Norbert

Na pewno Kancelaria Ultimatum ma najlepszych prawników w stolicy

29 stycznia 2019

Byłem w 10 firmach windykacyjnych i każda mówiła, że ciężki mamy przypadek i że się nie podejmą chyba że wpłacimy kilka tysięcy zaliczki, których najzwyczajniej w świecie nie mieliśmy – dopiero Kancelaria Ultimatum powiedziała, że się podejmie zlecenia i nawet nie trzeba złotówki na start wpłacać, więc zaryzykowałem. Nie żałuje współpracy z kancelarią Ultimatum i mogę tych fachowców windykacyjnych polecić każdej osobie.

Kleofas

Odzyskali dług zanim się zorientowaliśmy, dlatego Kancelaria Ultimatum będzie u nas zawsze na pierwszym miejscu

29 stycznia 2019

Mieliśmy problem z długiem, a dokładnie z dłużnikiem i sami na własną rękę walczyliśmy 2 lata, aż straciliśmy nadzieje. Dobrze, że znajoma firma nam poleciła właśnie Kancelaria Ultimatum, która okazała się ukojeniem na wszelakie problemy i walkę nie mając doświadczenia. Nasza firma korzysta z usług kancelarii Ultimatum od tamtego czasu i cały czas jesteśmy zadowoleni z tego że pilnują naszych finansów.

Martinates

Poradzili sobie z odzyskania długu od zamkniętej firmy - działalność gospodarcza

29 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum cieszy się ogromnym uznaniem wśród firm lokalnych takich jak nasza hurtownia. Kontrahent nabrał towaru i zniknął, zanim się zorientowaliśmy zamknął firmę i nie chciał oddać pieniędzy za zaległe faktury wynikające z pobranych produktów, ale Kancelaria Ultimatum poradziła sobie doskonale stąd bardzo dobra opinia jest w mych oczach o tym biurze windykacyjnym.

Zakłady dystrybucyjne

Kompetentni pracownicy znający się na swoim zawodzie. Polecam Ultimatum!!!

13 stycznia 2019

Kontakt z firmą Ultimatum na bardzo wysokim poziomie, sprawa na etapie sądowym rozwiązana w całości w przeciągu zaledwie 3 miesięcy. Dłużnik spłacił całą zalegającą sumę. Prowizja stosunkowo niewielka w Kancelarii Ultimatum. Zdecydowanie polecam to biuro windykacyjne.

Waldemar

Kancelaria Ultimatum doprowadziła moją sprawę do szczęśliwego końca za co serdecznie Wam DZIĘKUJĘ!!! Naprawdę polecam kancelarię ULTIMATUM!!!

12 stycznia 2019

Osobiście miałam pewne obawy na początku ponieważ moja sprawa nie należała do najłatwiejszych i nie dało się jej załatwić „od ręki”, ale nie zawiodłam się gdyż Kancelaria Ultimatum wykonała należycie powierzone im zadani w niespełna 2 miesiące. Polecam wszystkim zainteresowanym osobom

Mira

Świetna Kancelaria Ultimatum opinie od nas dostaje 10/10 za trud, który włożyła w naszą sprawę

7 stycznia 2019

Dłużnikowi powiedzieliśmy papa, ale droga nie była prosta lecz bardzo długa i kręta – bez Kancelarii Ultimatum byśmy sobie nie poradzili nawet w najmniejszym stopniu niż ku jej boku ponieważ pracownicy Kancelarii Ultimatum to urodzeni stratedzy niczym Napoleon potrafią zaplanować, zorganizować i w końcu zaatakować, ale z planem przyszykowanym przez Kancelarię Ultimatum żaden oszust finansowy nie ma najmniejszych szans w bitwie z tak wybitną kancelarią jak Ultimatum. Trzeba zaznaczyć dość istotny aspekt, którego nie spotkamy nigdzie indziej, a mianowicie Kancelaria Ultimatum opinie ma pozytywnie nie tylko za ciężką pracę, ale również za to że nie pobierają opłat wstępnych od powierzonych im spraw, co dla mnie było szokiem i ogromnym zaskoczeniem jak się o tym dowiedziałem.

Łukasz z Koszalina

Firma godna polecenia z Kancelaria Ultimatum opinie to wybór na miarę XXI wieku

19 grudnia 2018

Bez znaczenia gdzie mieszkasz czy to Warszawa, Kraków, Szczecin czy Gdańsk to Kancelaria Ultimatum z idealnymi opiniami bez problemu obsłuży Was i załagodzi waszemu problemowi z oszustem lub oszustami finansowymi tzw. dłużnikami.

Feliks

Uczciwa Kancelaria Windykacyjna obsługująca osoby z całego kraju

6 grudnia 2018

Bez znaczenia gdzie mieszkasz to właśnie Kancelaria Ultimatum jest w stanie pomóc Tobie i osobom bliskim bez konieczności posiadania pieniędzy – wystarczy, że komuś zależy i zaniesie dokumenty do sprawdzenia i jak przejdzie tą analizę, która nic nie kosztuje to biorą się już bez patyczkowania się za dłużnika jak było w moim przypadku gdzie dług został uzyskany w całości.

Janek92009

Zaliczki

12 listopada 2018

Miałem kolegę, a dokładnie kontrahenta w świetle prawa, który zadeklarował, że odda mi zaliczkę co miałem na piśmie, a nie zrobił tego. Dobrze, że Kancelaria Ultimatum w ostatniej chwili wkroczyła do akcji i poskłada cwaniaczka na cacy. Nie obchodzi mnie co w telewizji Polsat mówią, ważne dla mnie jest to czy ta kancelaria windykacyjna poradzi sobie z tą sprawą

Mirek

Polecam - jest to dobra kancelaria wierzytelności

12 listopada 2018

U mnie spisali się na medal przy windykacji z tytułu niewykonania umowy. Inne firmy mówiły, że się nie da natomiast Kancelaria Ultimatum spróbowała bez zawahania i udało się im dlatego opinie ode mnie dostaną perfekcyjną za to co zrobili.

Lukrecja63478

Kancelaria windykacyjna na 5 z plusem

12 listopada 2018

Obecnie mieszczą się tak jak poprzedni mówca wspomniał pod adresem: kancelaria ultimatum, złota 59, 00-120 warszawa, ale ja już korzystałem 3 razy i nigdy ich nie widziałem. Wszystko mailowo i kurierem się odbywa – najważniejsze, że kasa wróciła za każdym razem.

Mateusz

Teraz żaden pracodawca nie powie mi że nie zapłaci za to co wypracowałem

12 listopada 2018

Pan Rafał Jarocki i Marcin Protaziński pomogli mi w przetłumaczeniu dłużnikowi że to już koniec i musi oddać kasę lub pójdzie do więzienia, a pieniądze i tak odzyskamy. Jeszcze kiedyś nalazłem ich namiary była tu firma kancelaria ultimatum mieszcząca się na ul.marszałkowska 100/102, 00-999 warszawa, a teraz wiem, że na Złotą się przeprowadzili jak ktoś nie może znaleźć danych to po krs, nip zawsze można odszukać tą kancelarię.

Norbert

Umowa zawarta ustnie

12 listopada 2018

Prezentowana Kancelaria Ultimatum opinie ode mnie otrzymuje na maxa pozytywną ponieważ poradzili sobie bez mojej ingerencji nie tylko ze znalezieniem dłużnika, ale także z kompletacją dokumentów, które miały oszustowi w świetle prawa przedstawić, że to co robił nie było fair wobec innych.

Remigiusz

Bez opłat wstępnych

12 listopada 2018

Odnaleźli dłużnika w niespełna tydzień czasu, jak sami stwierdzili był to rekord jeśli chodzi o czas poszukiwania, więc tempo mają genialne i dopracowana organizacja dopięta na ostatni guzik.

Iwo3265

Znowu odzyskali dług szybciej niż deklarowali

12 listopada 2018

Brawurowo wykonana usługa przy windykacji należności z tytułu umów pożyczki a później umów najmu lokalu i przy dwóch razach spisali się na 5 gwiazdek. Oszuści nie mają z nimi szans nawet Ci co w tv Polsat propagandę sieją myśląc, że coś jeszcze na tym ugrają. Rewelacja

Kacper

Sam korzystałem i wiem, że Kancelaria Ultimatum opinie sobie wypracowała

12 listopada 2018

Mogliśmy spotkać ludzi z firmy KANCELARIA ULTIMATUM w tv Polsat lub lub mogliśmy ich znaleźć pod adresem kancelaria ultimatum, złota 59, 00-120 warszawa bądź też kancelaria ultimatum, marszałkowska 100/102, 00-999 warszawa, ale zawsze bądźmy pewni, że to sprawdzona i solidna firma w pozyskiwaniu długów zaciągniętych przez oszustów, którzy myśleli że będą korzystać, a płacić to już nie bardzo. Można znaleźć dane do Ultimatum po krs lub tak jak ja to zrobiłem po nr nip i wtedy najlepiej zadzwonić do 15 godziny to na pewno w tym samym dniu wszystkiego dowiemy się.

Krystian

Kancelaria Ultimatum Polsat

12 listopada 2018

Plus dla kancelarii Ultimatum z Warszawy za poradzenie sobie z dłużnikiem, który chciał oczernić ową firmę Ultimatum w telewizji Polsat i pomówił o rzeczy które nie miały miejsce. Dobrze że ludzie zobaczyli program Interwencja na którym wyszło szydło z worka i okazało się że Kancelaria Ultimatum w Polsacie to prowokacja. Kancelaria Ultimatum to firma, której nie jest groźny żaden dłużnik, który grozi, ani tym bardziej telewizja Polsat, która jest największym pośrednikiem wszech czasów.

Mikołaj

Znalazłem też opinie na internecie i zaryzykowałem

12 listopada 2018

Ja znalazłem ich namiar na innej stronie, a mianowicie na https://www.windykacja-polska.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum-warszawa/ i tam jak poczytałem opinie byłem już przekonany, że Kancelaria Ultimatum jest to idealna firma do ścigania oszustów, którzy potrafią człowiek oskubać do białej kości.

Wojciech

Cieszę się że trafiłem na Ciebie Kancelario Ultimatum !!!

12 listopada 2018

Znalazłem opinie o nich na stronie http://www.kancelariaultimatum.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum/ i bez chwili namysłu zadzwoniłem. Okazał się być to strzał w dziesiątkę ponieważ w 3 tygodnie odzyskali cały dług 🙂 🙂 🙂

Filip

Miało być krótko a było 3 miesiące

12 listopada 2018

U mnie niby odzyskali kasę, ale mega długo to im zajęło……. aż 11 tygodni od zgłoszenia się…….. mówili że będzie to miesiąc albo trochę dłużej a wyszło jak wyszło. Plus taki że w ramach rekompensaty nie wzięli swojej doli.

Franciszek

Bez zastrzeżeń

12 listopada 2018

Kancelaria wierzytelności weryfikująca sprawy bez jakichkolwiek zaliczek, zadatków, opłat wstępnych czy startowych – totalne 0 zł trzeba mieć żeby iść do nich po poradę.Jesteście boscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aleksander

Kancelaria windykacyjna jakiej długo szukałem

12 listopada 2018

Znają się na swym fachu i wychodzi im całkiem dobrze ściąganie długów z oszustów. Dane takie jak KRS czy NIP dostępne są w ogólodostępnych serwisach. U mnie załatwili oszusta finansowego, który na każdym kroku chciał oszukać naszą firmę. Polecam

Bożena

Kancelaria Ultimatum biuro kiedyś mieli na ul. złota 59, 00-120 Warszawa

12 listopada 2018

Muszę poprawić ponieważ na Marszałkowskiej do niedawna mieli biuro, ale obecnym adresem jest adres Złota 59. Wiem bo wysyłałem im tam regularnie listy, ale z racji że szybciej i prościej korespondujemy między sobą listownie. Super firma!!!

Szymon

Kancelaria ULTIMATM mieści się na przy ul. Marszałkowska 100/102, 00-999 Warszawa

12 listopada 2018

Odwiedzam ich jak tylko w firmie pojawi się dłużnik i radzą sobie wyśmienicie z obecnymi jak i nowymi kontrahentami. Można firmę Kancelaria sprawdzić po numerze NIP lub KRS chyba że się już korzystało to można bezpośrednio pisać w sprawach windykacyjnych.

Jan

Kancelaria Ultimatum Warszawa

12 listopada 2018

Pomogli mi w windykacji należności z tytułu nieopłaconych faktur za usługi, dostawy, a także produkty. Można ich znaleźć sugerując się danymi kancelaria ultimatum, marszałkowska 100/102, 00-999 warszawa, ale można też zadzwonić, wysłać maila lub list. Fachowa obsługa godna polecenia. Mogliby szybciej odnajdywać dłużnika, bo zajęło im to aż 2 tygodnie.

Jakub

Oszuści jak słyszą Kancelaria Ultimatum od razu znikają

12 listopada 2018

Jesteśmy niezmiernie zadowoleni z dziań firmy Ultimatum. Szybkie skompletowanie dokumentów na pewno wpłynęło na plus, błyskawiczne przygotowanie umowy i ekspresowe przeprowadzenie postępowania przed i po sądowego. Rekomenduję Kancelarię Ultimatum wszystkim znajomym i prawdopodobnie będę korzystał z ich usług w przyszłości. Polecam i pozdrawiam

Antoni

Polecam w 100% tą firmę

12 listopada 2018

Korzystałam z ich usług 2 razy i jeszcze nie udało się im zawieść mnie, więc daje z czystym sumieniem ocenę 5/5.

Ilona03285

Oszuści z tą kancelarią nie mają żadnych szans!!!!!!!!

12 listopada 2018

Porażająco szybcy w działaniach i to od samego początku współpracy. Szybkość to ich domena bez wątpienia, ale największym ich atutem jest skuteczność, u mnie na 4 sprawy z 4 sobie poradzili czyli 100% sukcesu. Kancelaria windykacyjna, którą mogę śmiało polecić.

Karol

Sprawna pomoc windykacyjna na miarę XXI wieku znająca potrzeby klientów od podszewki

12 listopada 2018

Niezwykle miła obsługa, pracownicy bardzo życzliwi. Profesjonalna pomoc prawna praktycznie przez 7 dni w tygodniu 24 godziny przez dobę z tym że parking mógłby być większy, ale byłem tylko raz więc bo później wszystko mailowo i listownie szło, ale nie jest to wielki problem z tym parkingiem i daje 4 mocne gwiazdki.

Robert

Gdy trafiłem na oszusta to Kancelaria Ultimatum pomogła mi bez żadnych zaliczek

12 listopada 2018

Bardzo zorganizowane biuro posiadające wiele pracowników, którzy są naprawdę dogłębnie wczuci w to co robią. Prestiżowa i niedroga kancelaria wierzytelności obsługiwana przez Pana Rafała i Marcina z Warszawy.

Leon

Naprawdę z firmą Kancelaria Ultimatum oszuści nie mają żadnych szans w wygraniu boju

12 listopada 2018

Fachowe i sprawne podejście do sprawy windykacyjnej oraz ogromne doświadczenie zbierane przez lata. Dziękuję za zaanagażowanie i włożony trud w uporaniu się z tym oszustem.

Mirek

Nie wiem jak Kancelaria Ultimatum robi, ale robi to najlepiej w kraju

12 listopada 2018

Korzysta nasza firma cyklicznie z usług firmy Ultimatum wtedy jak uzbiera się większa ilość nieopłaconych faktur i od momentu zgłoszenia dłużników zawsze w przeciągu 3-4 tygodni nie ma ani jednej sprawy windykacyjnej do załatwienia. Są to zawodowcy!!!

Mietex2390

Miła obsługa i wysoki poziom prawa

12 listopada 2018

Kancelaria wierzytelności Ultimatum to był strzał w 10-tkę jeśli chodzi o wybór adekwatnej firmy windykacyjnej do ściągnięcia długu od firmy, która nie zapłaciła za towar.

Sklep budowlany

Załatwili sprawę (dłużnika) w 3 miesiące

12 listopada 2018

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Korzystałem 1 raz. Sprawa była rozstrzygnięta w 3 miesiące, a pieniądze po 4 zaczęły wpływać na konto firmowe.

Hurtexo

Firma windykacyjna znająca potrzeby drugiego człowieka

12 listopada 2018

Zleciłem firmie Ultimatum kilka spraw i na chwilę obecną jest maksymalnie zadowolony ze współpracy, jeszcze złotówki nie pobrali, a już kaska zaczęła spływać. W wielu sprawach zaskoczyli moją osobę naprawdę pozytywnie za co mają ode mnie 5 gwiazdek. Sprawdzają nawet sprawy bezskuteczne i bez szans jak to mówią konkurencyjne firmy.

Marian7620

Odzyskany dług - kancelaria spisała się na medal

12 listopada 2018

Jestem w bardzo zadowolony. Możliwe, że jeszcze kiedyś będę korzystać tylko odnalezienie dłużnika trwało trochę dłużej niż myśleliśmy, ale nie był to jakiś problem najwyższej rangi.

Tomek

Kancelaria wierzytelności Ultimatum nigdy mnie nie zawidodła

12 listopada 2018

Mimo, iż zadłużona firma należała do zagranicznej spółki, udało się załatwić sprawę sprawnie, szybko i najważniejsze nie musieliśmy płacić żadnych zadatków na rozpoczęcie sprawy, po prostu zaczęli działać i odzyskali pieniądze. Super firma, bardzo słowna. Pomagała mi Kancelaria Ultimatum 3 razy w uporaniu się z oszustami.

MIchalina

Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowanych osób i firm z terenu całej polski

12 listopada 2018

Jak to każdy dług niesie za sobą swoistego rodzaju historię……. u mnie było następująco: miała przyjaciółkę i to taką od serca na którą mogłam zawsze liczyć i ze wzajemnością. Poznała któregoś dnia (w końcu) faceta i na początku jak to w życiu było kolorowo do póki nie skończyły się pieniądze wtem nie czekając długo przyszła do mnie po pożyczkę. Po roku zrozumiałam że sprzedała ona naszą przyjaźń za marne 8 tysięcy złotych!!!!!!!!!! Nie chciała długo oddać pieniędzy, aż trafiłam całkiem przypadkiem na Pana Rafała Jarockiego, który reprezentuje firmę Kancelaria Ultimatum. Pomogli mi namierzyć moją byłą przyjaciółkę i odzyskali pieniądze od tej oszustki. Chwała im za to. Polecam z całego serca też Pana Marcina Protazińskiego, który obsługiwał moją sprawę.

Magdalena

Gwarancja zadowolenia

6 października 2018

Korzystaliśmy z ich usług i nie można się do niczego przyczepić. Naprawdę skuteczność na najwyższym poziomie.

Gabrialscy

Bardzo profesjonalne podejście do klientów

6 października 2018

Dbają o najdrobniejsze szczegóły gdzie inni patrzyli tylko żeby jak najszybciej załatwić sprawę. W naszej hurtowni Kancelaria Ultimatum załatwiła sprawę z nieuregulowanymi fakturami i zajęła się motywowaniem odbiorców do regularnego robienia opłat z zakupione produkty. Z naszej strony nie ma zastrzeżeń i możemy w 100% polecić tą firmę.

Andrzej z Polbruk

Recenzje i reputacja Kancelarii Ultimatum Warszawa:

4.74.7 z 5 ocen (na podstawie 97 ocen)
Znakomite opinie83%
Bardzo dobre11%
Zadowalające4%
Mizerne1%
Słabe1%

 

Sprawdź nas:

Kancelaria ULTIMATUM Facebook

Kancelaria ULTIMATUM opinie