Firma windykacyjna ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

605 448 944

Niezwykle wiarygodnym narzędziem do wyszukiwania rekomendowanych firm windykacyjnych jest posileniem się nowoczesnym serwisem internetowych gdzie ranking firm windykacyjnych nie jest nikomu obcy i wygrywają zawsze najlepsze kancelarie prawne mogące pochwalić się najatrakcyjniejszymi warunkami świadczenia takowej usług.

Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum
Orły Prawa - laureat konkursu 2020 Kancelaria Ultimatum

Co do zasady wyróżniamy w naszej firmie windykację polubowną, sądową i egzekucyjną. Oczywiście najlepiej by było, aby nasze pieniądze zostały odzyskane już na etapie windykacji polubownej. Wiele osób próbuje dochodzić swoich należności samodzielnie, bez pomocy profesjonalistów takich jak nasza firma windykacyjna. Czasami się to udaje, ale jeżeli już na samym początku poprosimy o pomoc firmę windykacyjną, nasze szanse na odzyskanie długu rosną. Zyskujemy ponadto pewność, że zajmują się tym doświadczeni, znający się na prawie ludzie, co pozwala uniknąć nam niepotrzebnego stresu. Biuro windykacyjne pomaga na etapie windykacji przedsądowej, sądowej jak i egzekucyjnej.

Windykacja należności od firm i od osób prywatnych na terenie kraju i za granicą.
Odzyskujemy należności z tytułu:

● faktur za usługi i dostawy

● umów pożyczki, umów najmu lokalu

● umów zawartych ustnie

● umów o pracę

● niewykonania umowy, zaliczek, kar umownych

● spraw pokomorniczych

● spraw przedawnionych

● inwestycji kryptowalutowych (bitcoin), należności giełdowych

● obligacji korporacyjnych, polisolokat

● spraw rozwodowych i alimentacyjnych

Profesjonalnie i skutecznie odzyskamy Twoją należność na kazdym etapie postępowania.
Sprawdzenie stanu majątkowego dłużnika, upublicznienie, wpisanie do rejestrów oraz wystawienie długu na sprzedaż wykonujemy do 3 -ech dni od przyjęcia sprawy.

Działania polubowne  trwają do 14 dni, w razie potrzeby sprawa jest przekazywana do biura terenowego oraz do prokuratury, a nastepnie na drogę postępowania sądowego i do komorników z nami współpracujacych w celu przeprowadzenia egzekucji. W przypadku spółek przeprowadzamy wyjawienie majątku oraz całośc postępowania przeciwko wspólnikom.

Przyjęcie, prowadzenie sprawy, przeprowadzenie wszystkich czynności jest bezpłatne. Prowizja od 7%. Płacisz tylko za efekt.

Podsumowanie wypowiedzi na temat usług firmy windykacyjnej

⭐⭐⭐⭐⭐ 

Firma windykacyjna Opinie zweryfikowanych osób z całego kraju:

Profesjonalna i skuteczna obsługa, firma godna polecenia. Najlepiej nie tracić czasu i od razu nawiązać współpracę z Kancelarią Ultimatum żeby osiągnąć zamierzony cel w maksymalnie krótkim czasie.

5,0 rating
30 czerwca 2022

Jestem bardzo zadowolony ze współpracy z tą firmą. Udało im się w kilka tygodni ściągnąć długi, z którymi sam nie mogłem sobie poradzić kilka miesięcy.
Polecam serdecznie Kancelarię Ultimatum. Bardzo miła obsługa i profesjonalne podejście do klienta w tej firmie jest na porządku dziennym. Pomogli mi odzyskać pieniądze od firmy, która zerwała wszystkie kontakty po wykonaniu usługi. Byłem w szoku jak szybko udało się osobom z Kancelarii Ultimatum załatwić wszystkie formalności i przejść do działania. Jestem pod ogromnym wrażeniem. Wszystkie działania były bardzo dobrze zorganizowane i przemyślane. Pozytywnie oceniam współpracę z tym biurem.

Eryk

Proces windykacji długów zakończył się sukcesem. Odzyskałem swoje pieniądze i w dodatku dzięki Kancelarii Ultimatum zaoszczędziłem całkiem sporo pieniędzy i tym samym czasu.

5,0 rating
29 czerwca 2022

Kancelaria Ultimatum spisała się rewelacyjnie i od kiedy zajęła się moją sprawą to zobaczyłem światełko w tunelu gdyż wiedzieli jak zabrać się do tematu i wykonali powierzone im przeze mnie zadanie w najlepszy możliwy sposób. Cała należność finansowa wróciła na moje konto bankowe, a na koniec jeszcze dłużnik przepraszał, że doszło do takiej sytuacji, ale wtedy już mnie to nie obchodziło. Uważam, że nie ma co marnować czasu tylko jak ktoś ma problem z odzyskaniem czasu to najlepiej niezwłocznie zgłosić się do tej firmy windykacyjnej którą pod każdym względem polecam.

Maksymilian

Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony szybkim finałem postępowania. Gdyby nie Kancelaria Ultimatum to pewnie do dzisiaj męczyłbym się z dłużnikiem bez żadnych rezultatów.

5,0 rating
31 maja 2022

Bardzo, ale to bardzo dziękuję za ściągnięcie należności finansowych od osoby, która szmat czasu była mi dłużna pokaźną sumkę pieniędzy. Prawnicy z tego biura windykacyjnego spisali się na medal i zasługują na słowa uznania. Jak będę miał znowu w przyszłości problem z rozliczeniem należności to z całą pewnością ponownie zgłoszę się do Kancelarii Ultimatum, którą z miłą chęcią polecam.

Robert

Polecam to biuro windykacyjne każdej osobie. Jeśli chodzi o Kancelarię Ultimatum to mam pozytywne doświadczenia z tą firmą jeśli chodzi o współpracę i tym samym odzyskiwanie pieniędzy od dłużników. Warto współpracować z prawnikami którzy tutaj pracują gdyż znają się na wykonywanej profesji bardzo dobrze.

5,0 rating
28 maja 2022

Nie pobierają opłat wstępnych i nie chcą nawet zaliczek w Kancelarii Ultimatum a są naprawdę szybcy w działaniach windykacyjnych o czym mogłem sam się przekonać powierzając im na początku tego roku sprawę na której finał nie musiałem czekać nawet pełnego miesiąca. Dłużnik mi oddał w ciągu 3 tygodni całą kwotę jaką był mi winien, a to wszystko tylko i wyłącznie zasługa prawników z tego biura.

Jarosław

Zawodowcy na których zawsze można liczyć i mieć pewność, że pieniądze będą na 100% odzyskane w maksymalnie krótkim czasie.

5,0 rating
25 maja 2022

Mają niezwykle korzystną i tym samym uczciwą umowę o współpracę w Kancelarii Ultimatum stąd też nie ma się nic do stracenia powierzając im do odzyskania dług gdyż rozliczenie z tym biurem jest tylko i wyłącznie za efekt ich działań tzn. wtedy gdy dług zostanie przez tą firmę odzyskany. Oceniam firmę pozytywnie.

Waldemar

Godna polecenia kancelaria windykacyjna. Profesjonalna obsługa klienta, uprzejmość i oczywiście wysoka skuteczność w działaniach.

5,0 rating
24 maja 2022

Po tym jak się zgłosiłem do Kancelarii Ultimatum wystarczył tydzień czasu i otrzymałem przelew od dłużnika gdzie sam próbowałem się rozliczyć z dłużnikiem od roku i nie oddał mi nawet złamanego grosza. Co jak co na moim przykładzie widać, że nie ma warto odkładać tego typu spraw tylko najlepiej jak najszybciej odezwać się do tego biura windykacyjnego, które szczerze polecam.

Sławomir

Solidność, profesjonalizm i niezwykła skuteczność w działaniach sprawia, że korzystam tylko i wyłącznie z usług tego biura windykacyjnego jak mam problem z odzyskaniem pieniędzy od dłużnika.

5,0 rating
21 maja 2022

Dzięki współpracy z Kancelarią Ultimatum udało się mi wiele razy odzyskać wydawałoby się nieściągalne należności od zadłużonych osób. Nie ma w tej firmie ukrytych kosztów, prowizja jedynie od wyegzekwowanej kwoty, informowanie o postępach w sprawie na bieżąco. Brak uwag i zastrzeżeń. Polecam firmę.

Franciszek

Z usług oferowanych przez Kancelarię Ultimatum korzystałem kilka razy i za każdym razem byłem bardzo zadowolony ze współpracy. Oceniam 10/10

5,0 rating
18 maja 2022

Biuro windykacyjne, które nie ma sobie równych i wiem co mówię, bo na przestrzeni ostatnich kilku lat współpracowałem z wieloma tego typu firmami i jak dla mnie Kancelaria Ultimatum jest najlepsza. Nigdy się nie zawiodłem na usługach świadczonych w tym miejscu. Każde postepowanie pozytywnie jest finalizowane i zawsze pieniądze do mnie wracają w mgnieniu oka.

Paweł

Niezwykle inteligentni i doświadczeni specjaliści pracują w Kancelarii Ultimatum, którzy wiedzą jak skutecznie odzyskać dług w maksymalnie krótkim czasie.

5,0 rating
15 maja 2022

Profesjonaliści w pełnym znaczeniu tego słowa z którymi warto współpracować. U mnie z przekazanych 7 spraw wszystkie siedem postępowań windykacyjnych zostało zakończonych powodzeniem. Jestem bardzo zadowolony, że udało mi się trafić na takich fachowców, którzy odznaczają się sumiennym podejściem do realizacji powierzonych im przez zleceniodawców zadań. Polecam maksymalnie jak tylko potrafię.

Antoni

Bardzo dziękuję osobom z tego biura windykacyjnego za pomoc w odzyskaniu pieniędzy, która okazała się być na wagę złota. POLECAM KANCELARIĘ ULTIMATUM

5,0 rating
12 maja 2022

Na własną rękę sam nie potrafiłem wyegzekwować należności od dłużnika przez rok czasu, a Kancelarii Ultimatum wystarczyły dwa tygodnie żeby poradzić sobie ze sprawą. Jak ktoś szuka sprawdzonego biura windykacyjnego to niech najlepiej zgłosi się właśnie tutaj, a na pewno nie zawiedzie się kompetencjach prawników z tej firmy. Daję ocenę 5/5 z plusem za rzetelne podejście do mojej osoby.

Bogdan

Fachowa pomoc prawna, merytoryczne odpowiedzi na nurtujące pytania, inicjatywa oraz ludzkie podejście do klienta to tylko jedne z wielu atutów jakimi wyróżnia się Kancelaria Ultimatum na tle innych firm windykacyjnych.

5,0 rating
9 maja 2022

Wszystko zostało wykonane szybko, solidnie i uczciwie. Z całego serca rekomenduję usługi oferowane przez Kancelarię Ultimatum. Jestem mile zaskoczony jak sprawnie została wyegzekwowana należność finansowa od dłużnika przez specjalistów z tego biura windykacyjnego, które jak najbardziej polecam i serdecznie pozdrawiam pracujące tam osoby.

Leszek

W Kancelarii Ultimatum mają profesjonalne podejście do każdej sprawy i do tego można liczyć na bardzo dobry bieżący kontakt oraz skuteczne negocjacje z dłużnikami.

5,0 rating
5 maja 2022

Skuteczna windykacja należności finansowych, która zawsze kończy się sukcesem i odzyskaniem pieniędzy od dłużnika. Dużym plusem w tej firmie jest stały kontakt z osobami zajmującymi się sprawami i informowanie na bieżąco o przebiegu postępowania. Szczerze polecam Kancelarię Ultimatum.

Zygmunt

Widać już od pierwszych dni współpracy z Kancelarią Ultimatum, że ich biuro bardzo profesjonalna realizuje zlecenia. Pracują tutaj osoby, które mają ogromną wiedzę w zakresie odzyskiwania długów. Polecam

5,0 rating
30 marca 2022

Jest to firma, która skutecznie pomaga odzyskiwać długi zarówno od firm jak i osób prywatnych. Mi pomogła już 3 razy i jestem bardzo wdzięczny osobom z Kancelarii Ultimatum. Super kontakt i bardzo mili pracownicy. Współpraca z nimi przebiegła w 100% bezproblemowo. Fachowcy na wagę złota w dzisiejszych czasach.

Edmund

Kancelaria pomogła odzyskać należności mojej firmy. Kilku kontrahentów zalegało mi z zapłatą. Zajęli się tym bardzo profesjonalnie. Obecnie wszystkie długi zostały rozliczone za co im bardzo dziękuję.

5,0 rating
26 marca 2022

Zleciłem Kancelarii Ultimatum odzyskanie zaległości od kontrahentów, bo nie miałem już do tego cierpliwości. Podjęli odpowiednie kroki, minęło kilka tygodni i pieniądze wróciły na konto mojej firmy. Naprawdę polecam ich za rzetelne podejście do tematu windykowania należności. Działają niezwykle skutecznie, a to odgrywa pierwszorzędne znaczenie w tego typu usługach.

Artur

Współpracujemy z nimi od dłuższego czasu i do tej pory wszystko układa się znakomicie. Polecam Kancelarię Ultimatum w imieniu całej naszej firmy.

4,0 rating
22 marca 2022

Od kiedy Kancelaria Ultimatum zajmuje się rozliczaniem w naszej firmie przeterminowanych faktur to skończył się problem z zaległościami i problemami finansowymi. Działają szybko i są zawsze gotowi wspomóc nas swoimi możliwościami windykacyjnymi. Nie nie zawiedliśmy się na ich skuteczności. Warto mieć takiego solidnego partnera w biznesie.

Maciej

Fachowe podejście do sprawy. Konkretne efekty już w pierwszych dniach współpracy. Dług 55 000 zł został wyegzekwowany w całości i nie musiałem długo czekać na efekty działań ze strony Kancelarii Ultimatum.

5,0 rating
19 marca 2022

Precyzyjna strategia, nowoczesność, profesjonalizm – same zalety. Solidna firma z którą warto nawiązać współpracę. Znajomy polecił mi Kancelarię Ultimatum, która spisała się rewelacyjnie, dlatego teraz ja chętnie rekomenduję ich możliwości związane z windykacją długów. Ich metodyka działań zachwyci nawet wymagające osoby. Szczerze polecam!

Ireneusz

W Kancelarii Ultimatum nie obiecuje rzeczy nierealnych, ale też nie ma dla nich rzeczy niemożliwych, a to samo za siebie mówi, że współpraca z ich biurem to gwarant na uzyskanie zamierzonego celu bez zbędnego patyczkowania się i zwodzenia na czas. Najlepsza firma windykacyjna w Polsce!

5,0 rating
15 marca 2022

Rzetelna firma i przede wszystkim skuteczna. Potrafią od A do Z zająć się sprawą i nie ograniczają się do szablonowych rozwiązań tylko mają swoje patenty jak podejść dłużnika żeby jak najszybciej oddał pieniądze. Dzięki Kancelarii Ultimatum zaoszczędziłem czas i nie musiałem się denerwować czy też wykłócać z zadłużoną osobą tylko oni wzięli całą sprawę na swoje barki. Polecam wachlarz ich możliwości każdej osobie.

Bolesław

Szybko, solidnie i fachowo został dług odzyskany od osoby, która była mi winna kilkadziesiąt tysięcy złotych. Pełna profeska. Bez zbędnych ceregieli. Kancelaria Ultimatum nie ma sobie równych na arenie firm odzyskujących pieniędze.

5,0 rating
12 marca 2022

W kilka tygodni Kancelaria Ultimatum pomogła mi rozwiązać problem braku płatności ze strony osoby, która wykorzystała moje zaufanie i oszukała mnie na sporą sumę pieniędzy. Działania windykacyjne już zostały finalnie zakończone i to z dużym sukcesem, bo oprócz kwoty zadłużenia dłużnik został zobligowany do dopłacenia odsetek za spóźnioną spłatę. Jestem mile zaskoczony jak sprawnie przebiegła współpraca z Kancelarią Ultimatum.

Daniel z Katowic

Profesjonalna obsługa sprawy i rzetelne podejście do klienta. Każdego dnia byłem informowany na jakim etapie jest obecnie postepowanie windykacyjne. Usługa wykonana bardzo szybko. Jestem w 100% zadowolony.

4,0 rating
7 marca 2022

Windykacja w tej firmie nabiera innego znaczenia. Wszystko zostało załatwione fachowo zgodnie z obowiązującymi przepisami i polskim prawem. Dłużnik jak zobaczył komu zleciłem odzyskanie pieniędzy to praktycznie z dnia na dzień oddał mi całą kwotę jaką był mi winien. Uważam, że nie ma drugiego takiego dobrego biura windykacyjnego jak właśnie Kancelaria Ultimatum, która dla mnie jest niepodważalnym Numerem Jeden. POLECAM

Bronisław

Szybka realizacja zlecenia. Brak jakichkolwiek problemów podczas współpracy. Wszystko zostało załatwione z dłużnikiem krótko i na temat. Po każdym względem oceniam Kancelarię Ultimatum pozytywnie.

5,0 rating
2 marca 2022

Usługa wykonana profesjonalnie i skutecznie. Cała kwota zadłużenia została odzyskana za co jestem niezmiernie wdzięczny osobom zajmującym się moją sprawą. Kancelaria Ultimatum dała popis swoich możliwości i nie kazali długo czekać na owoce swojej pracy. Jestem wręcz zachwycony jak sprawnie zlecenie zostało zrealizowane i jedyne czego mogę żałować to, że wcześniej nie zgłosiłem się do tej firmy.

Aleksander

Mam pozytywne doświadczenie po współpracy z Kancelarią Ultimatum i polecił bym znajomemu czy też rodzinie to biuro windykacyjne

5,0 rating
26 listopada 2021

Współpracuję z Kancelarią Ultimatum już chyba kilkanaście lat, dotąd nie zawiodła mnie nawet w beznadziejnych przypadkach gdzie dłużnik robił problemy czy też ukrywał swój majątek. Naprawdę ta firma windykacyjna jest bardzo skuteczna, a kontakt z osobami zajmującymi się sprawami jest na najwyższym poziomie.

Piotr

W Kancelarii Ultimatum obowiązuje zero ukrytych kosztów, a prowizja jest jedynie od wyegzekwowanej kwoty, informowanie o postępach w sprawie na bieżąco. Oceniam firmę pozytywneie.

5,0 rating
24 listopada 2021

Firma windykacyjna godna polecenia, profesjonalna obsługa, uprzejmość i skuteczność oczywiście na każdym etapie prowadzonego postępowania sprawiła, że z miłą chęcią napiszę pozytywną opinię na temat Kancelarii Ultimatum, która jest liderem na rynku firm windykacyjnych.

Marian

Współpraca przebiegła znakomicie i gdy będę miał znowu takową potrzebę skorzystać z usług windykacyjnych z całą pewnością ponownie zgłoszę się do Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 listopada 2021

Pełen profesjonalizm, niezwykła skuteczność! Dzięki współpracy z firmą Kancelarią Ultimatum udało mi się odzyskać wydawałoby się nieściągalne należności ponieważ na własną rękę od roku nie mogłem nakłonić dłużnika do rozliczenia się, a prawnikom z tej firmy w wystarczył tylko miesiąc żeby odzyskać moje środki finansowe.

Marek

Odzyskałem spokój i płynność finansową, dzięki Kancelarii Ultimatum za co jestem niezmiernie wdzieczny

5,0 rating
20 listopada 2021

Z usług tej firmy windykacyjnej korzystałem kilka razy i za każdym postępowaniu byłem bardzo zadowolony gdyż we wszystkich przypadkach wykazywali się 100% skutecznością. Warto z Kancelarię Ultimatum współpracować i najlepiej nie zwlekać z kontaktem tylko od razu wysłać dokumenty żeby zweryfikowali szansę na odzyskanie długu.

Kazimierz

Skuteczni profesjonaliści z przekazanych pięciu spraw pięć zostało zakończone z pozytywnym finałem, a to samo za siebie mówi czy warto z nimi współpracować

5,0 rating
18 listopada 2021

Polecam z czystym sumieniem Kancelarię Ultimatum. Duży plus dla tej firmy windykacyjnej za to że nie ma żadnych ukrytych opłat wstępnych czy zaliczek, drugi plus za doskonały kontakt zarówno w czasie trwania postępowania jak i po zakończeniu współpracy związanych z odzyskaniem długu,
trzeci plus za natychmiastowe podjęcie działań bez zwlekania. Pozdrawiam.

Ryszard

Bardzo inteligentni ludzie pracują w Kancelarii Ultimatum potrafiący odzyskać każdej wielkości dług bez zbędnej zwłoki czasowej

5,0 rating
15 listopada 2021

Wszystko odzyskane w 3 tygodnie i w końcu udało się w pełni sfinalizować sprawę windykacyjną, a ja sam walczyłem kilka lat bez jakiegokolwiek rezultatu przy czym Kancelarii Ultimatum wystarczyło kilka tygodni żeby odzyskać 40 tysięcy złotych od zagranicznego kontrahenta. Polecam!

Henryk

Usługa windykacyjna została wykonana należycie zgodnie z umowa przez Kancelarię Ultimatum, więc z przyjemnością daję im ocenę 5/5

5,0 rating
12 listopada 2021

Zaufałem im ponieważ wszystko mi wytłumaczyli na początku panowie z Kancelarii Ultimatum i utwierdziło mnie to w przekonaniu, że znają się na swym fachu jak nikt inny. Nie myliłem się i niecały miesiąc później dług w całości został rozliczony. POLECAM

Krzysztof

Dziękuję bardzo za wygraną sprawę w tak szybkim czasie

5,0 rating
22 września 2021

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna za to że w Kancelarii Ultimatum nie wzięli zaliczki ode mnie jak zgłosiłam im dłużnika, a sam w sobie dług odzyskali jak bym im nie wiadomo ile na starcie zapłaciła, po wszystkim wzięli mały procent od wygranej sprawy, więc można powiedzieć, że wyszło super i jak najbardziej mogę polecić Kancelarię Ultimatum.

Renata

Miałam problem z dłużnikami do momentu kiedy poznałam Kancelarię Ultimatum, która wyprostowała moją sytuację finansową od początku aż po sam koniec

5,0 rating
20 września 2021

Zajęli się w Kancelarii Ultimatum moją sprawą windykacyjną w tym samym dniu kiedy zgłosiłam się do ich biura i muszę powiedzieć że są bardzo dobrze zorganizowani. Nie mają sobie równych w całym kraju. Polecam i pozdrawiam prawników z tego biura.

Iwona

Świetni ludzie pracują w Kancelarii Ultimatum, którzy są bardzo pomocni

5,0 rating
18 września 2021

Myślałam że dług jest nie do odzyskania, a po odwiedzeniu tego biura ku memu zaskoczeniu prawnicy z Kancelarii Ultimatum pokazali mi światełko w tunelu, a następnie w niespełna miesiąc czasu doprowadzili powierzoną im sprawę do satysfakcjonującego finału, dlatego z mojej strony opinia jak najbardziej pozytywna. Należą się im gromkie brawa za tak profesjonalne podejście do swoich klientów.

Kazimiera

Działają na terenie całego kraju, więc każdy może skorzystać z pomocy oferowanej przez Kancelarię Ultimatum

5,0 rating
16 września 2021

Bezpłatnie analizują sprawy windykacyjne i jeżeli są wszystkie dokumenty to załatwią najszybciej na rynku windykacyjnym wszystkie kwestie związane z odzyskaniem należności finansowych. Można liczyć na szybkie działania z ich strony i sprawny kontakt osobami prowadzącymi sprawę. Usługi są świadczone na bardzo wysokim poziomie. Polecam.

Stefania

Skompletowali wszystkie dokumenty i wysłali w moim imieniu tam gdzie trzeba co przyspieszyło działania windykacyjne.

5,0 rating
14 września 2021

W Kancelarii Ultimatum bez zaliczki sprawdzili czy jest sens walczyć z dłużnikiem – okazało się, że dług jest do odzyskania to złożyli w moim imieniu dokumenty do sądu i przyniosło to zamierzony rezultat w postaci szybkiego odzyskania pieniędzy. Polecam i serdecznie pozdrawiam.

Wiesława

Naprawdę z firmą Kancelaria Ultimatum oszuści nie mają żadnych szans w wygraniu boju

5,0 rating
7 marca 2017

Fachowe i sprawne podejście do sprawy windykacyjnej oraz ogromne doświadczenie zbierane przez lata. Dziękuję za zaanagażowanie i włożony trud w uporaniu się z tym oszustem.

Mirek

Nie wiem jak Kancelaria Ultimatum robi, ale robi to najlepiej w kraju

5,0 rating
30 stycznia 2016

Korzysta nasza firma cyklicznie z usług firmy Ultimatum wtedy jak uzbiera się większa ilość nieopłaconych faktur i od momentu zgłoszenia dłużników zawsze w przeciągu 3-4 tygodni nie ma ani jednej sprawy windykacyjnej do załatwienia. Są to zawodowcy!!!

Mietex2390

Miła obsługa i wysoki poziom prawa

5,0 rating
23 sierpnia 2015

Kancelaria wierzytelności Ultimatum to był strzał w 10-tkę jeśli chodzi o wybór adekwatnej firmy windykacyjnej do ściągnięcia długu od firmy, która nie zapłaciła za towar.

Sklep budowlany
 

Recenzje i reputacja firmy windykacyjnej Warszawa:

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 51 reviews)
Znakomite opinie100%
Bardzo dobre0%
Zadowalające0%
Mizerne0%
Słabe0%