Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowanych u┼╝ytkownik├│w ԺɴŞĆ

Sprawdzone i przydatne recenzje o Kancelaria Ultimatum opinie dla ka┼╝dej zainteresowanej osoby. Odzyskiwanie nale┼╝nych nam pieni─Ödzy b─ůd┼║ warto┼Ťciowych przedmiot├│w nie zawsze jest rzecz─ů ┼éatw─ů. Windykacja, znana ju┼╝ od czas├│w staro┼╝ytnych, pomaga nam w odzyskiwaniu d┼éug├│w od d┼éu┼╝nik├│w, dlatego Kancelaria Ultimatum opinie przydadz─ů si─Ö ka┼╝demu. Windykacj─Ö mo┼╝na podzieli─ç na kilka etap├│w.

Niezwykle wiarygodnym narz─Ödziem do wyszukiwania rekomendowanych firm windykacyjnych jest posileniem si─Ö nowoczesnym serwisem internetowych gdzie ranking firm windykacyjnych nie jest nikomu obcy i wygrywaj─ů zawsze najlepsze kancelarie prawne mog─ůce pochwali─ç si─Ö najatrakcyjniejszymi warunkami ┼Ťwiadczenia takowej us┼éug.

Orły Prawa - laureat konkursu 2019 Kancelaria Ultimatum

Co do zasady Kancelaria Ultimatum wyr├│┼╝nia windykacj─Ö polubown─ů, s─ůdow─ů i egzekucyjn─ů. Oczywi┼Ťcie najlepiej by by┼éo, aby nasze pieni─ůdze zosta┼éy odzyskane ju┼╝ na etapie windykacji polubownej. Wiele os├│b pr├│buje dochodzi─ç swoich nale┼╝no┼Ťci samodzielnie, bez pomocy profesjonalist├│w takich jak firma Kancelaria Ultimatum. Czasami si─Ö to udaje, ale je┼╝eli ju┼╝ na samym pocz─ůtku poprosimy o pomoc Kancelari─Ö windykacyjn─ů Ultimatum, nasze szanse na odzyskanie d┼éugu rosn─ů. Zyskujemy ponadto pewno┼Ť─ç, ┼╝e zajmuj─ů si─Ö tym do┼Ťwiadczeni, znaj─ůcy si─Ö na prawie ludzie, co pozwala unikn─ů─ç nam niepotrzebnego stresu. Kancelaria Ultimatum opinie pomaga nam na etapie windykacji przeds─ůdowej, s─ůdowej jak i egzekucyjnej.

 

 

Opinie Klient├│w o Kancelarii Ultimatum to przydatne narz─Ödzie, dzi─Öki kt├│remu mo┼╝emy sprawdzi─ç kadr─Ö Kancelarii Ultimatum, kt├│r─ů tworzy zesp├│┼é wykwalifikowanych prawnik├│w. Warto mie─ç na uwadze, ┼╝e dzia┼éania windykacyjne s─ů najbardziej skuteczne po kilku miesi─ůcach od up┼éywu terminu, w kt├│rym mieli┼Ťmy dosta─ç pieni─ůdze i zamiast denerwowa─ç si─Ö czekaniem najlepiej sprawdzi─ç opinie o firmie Kancelaria Ultimatum. Kancelaria windykacyjna pomo┼╝e nam ju┼╝ na etapie windykacji polubownej czyli inaczej przeds─ůdowej. Prawnicy z Kancelarii Ultimatum o wzorowych opiniach sporz─ůdz─ů w naszym imieniu wezwanie do zap┼éaty. B─Öd─ů te┼╝ w naszym imieniu telefonowa─ç do d┼éu┼╝nika z zapytaniem o pow├│d zw┼éoki i nak┼éania─ç go, aby wyp┼éaci┼é nam nale┼╝ne pieni─ůdze.

W wielu przypadkach, kiedy d┼éu┼╝nik widzi pismo z Kancelarii Ultimatum i s┼éysz─ůc opinie o niej w internecie, szybko oddaje nale┼╝ne wierzycielowi pieni─ůdze, gdy┼╝ boi si─Ö, ┼╝e sprawa trafi na drog─Ö s─ůdow─ů. Je┼Ťli jednak tak si─Ö stanie, pracownicy Kancelarii Ultimatum opinie pomog─ů nam w z┼éo┼╝eniu pozwu do s─ůdu. Oczywi┼Ťcie, korzystanie z drogi s─ůdowej to ju┼╝ ostateczno┼Ť─ç i nale┼╝y korzysta─ç z niej tylko w├│wczas, gdy nie ma ju┼╝ nadziei na polubowne odzyskanie nale┼╝no┼Ťci. Najcz─Ö┼Ťciej jednak dzia┼éania kancelarii windykacyjnej w etapie windykacji przeds─ůdowej s─ů na tyle skuteczne, ┼╝e sprawa ko┼äczy si─Ö pozytywnie i nie ma potrzeby wkraczania na drog─Ö s─ůdow─ů. Dlatego je┼Ťli mamy jakiekolwiek trudno┼Ťci z odzyskaniem d┼éugu, skontaktujmy si─Ö z kancelari─ů windykacyjn─ů Ultimatum maj─ůcej znakomite opinie. Im szybciej to zrobimy, tym szybciej odzyskamy pieni─ůdze. Nikt si─Ö nie spodziewa┼é, ┼╝e Kancelaria Ultimatum opnie z pozytywnym odbiorem zbiera nie tylko w kraju, ale r├│wnie┼╝ za granicami Polski poniewa┼╝ owe biuro windykacyjne ┼Ťwiadczy us┼éug w ca┼éej unii europejskiej, ale maj─ů dokumenty mog─ů zaj─ů─ç si─Ö d┼éu┼╝nikiem na ca┼éym ┼Ťwiecie.

Sprawdzone i przydatne recenzje o Kancelaria Ultimatum opinie dla ka┼╝dej zainteresowanej osoby. Odzyskiwanie nale┼╝nych nam pieni─Ödzy b─ůd┼║ warto┼Ťciowych przedmiot├│w nie zawsze jest rzecz─ů ┼éatw─ů. Windykacja, znana ju┼╝ od czas├│w staro┼╝ytnych, pomaga nam w odzyskiwaniu d┼éug├│w od d┼éu┼╝nik├│w, dlatego Kancelaria Ultimatum opinie przydadz─ů si─Ö ka┼╝demu. Windykacj─Ö mo┼╝na podzieli─ç na kilka etap├│w. Niezwykle wiarygodnym narz─Ödziem do wyszukiwania rekomendowanych firm windykacyjnych jest posileniem si─Ö nowoczesnym serwisem internetowych gdzie ranking firm windykacyjnych nie jest nikomu obcy i wygrywaj─ů zawsze najlepsze kancelarie prawne mog─ůce pochwali─ç si─Ö najatrakcyjniejszymi warunkami ┼Ťwiadczenia takowej us┼éug. Co do zasady Kancelaria Ultimatum wyr├│┼╝nia windykacj─Ö polubown─ů, s─ůdow─ů i egzekucyjn─ů. Oczywi┼Ťcie najlepiej by…
┼Ürednia ocena jest to wynik jaki uzyska┼éa Kancelaria Ultimatum opinie od swoich Klient├│w za trud i ci─Ö┼╝k─ů prac─Ö w┼éo┼╝on─ů w pomoc windykacyjn─ů.

Kancelaria Ultimatum opinie

Szybko┼Ť─ç obs┼éugi - 9.1
Jako┼Ť─ç wykonywanych us┼éug - 9.6
Rzetelno┼Ť─ç - 8.7
Znajomo┼Ť─ç prawa - 9.8

9.3

Średnia ocena

┼Ürednia ocena jest to wynik jaki uzyska┼éa Kancelaria Ultimatum opinie od swoich Klient├│w za trud i ci─Ö┼╝k─ů prac─Ö w┼éo┼╝on─ů w pomoc windykacyjn─ů.

Ocena użytkownika: 4.72 ( Wszystkich głosów: 27)

605 448 944┬áKonsultant ┼Ťwiadcz─ůcy us┼éugi prawne firmy windykacyjnej Ultimatum opinie

Kategoria serwisu: Windykacja
Adres: Warszawa

Dział konsultacji prawnych
tel.: (22) 729 11 49
tel. kom.: 605 448 944
fax: (22) 350 68 29
e-mail: [email protected]

Zapraszamy do biura:
Poniedzia┼éek: Czynne ca┼é─ů dob─Ö
Wtorek: Czynne ca┼é─ů dob─Ö
┼Üroda: Czynne ca┼é─ů dob─Ö
Czwartek: Czynne ca┼é─ů dob─Ö
Pi─ůtek: Czynne ca┼é─ů dob─Ö
Sobota: Czynne ca┼é─ů dob─Ö
Niedziela: Zamkni─Öte

Sprawd┼║ koniecznie:
www.kancelariaultimatum.pl

Podsumowanie wypowiedzi na temat usług Kancelarii Ultimatum opinie

Firma Kancelaria Ultimatum Opinie zweryfikowanych osób z całego kraju:

Znaakomicie się zaprezentoowała Kancelaria Ultimatum w obliczu mojjego postępowaniia winddykacyjnego

5,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

Mia┼éem osobii┼Ťcie w kancelarii Ultimatum swojego cz┼éowieka do mojej sprawwy tzzw. opiekuna, kt├│ory na ka┼╝┼╝dym kroku by┼é ze mn─ů w konntakcie mailoowym i telefonicznym – niezwykle ogarni─Ö─Öty by┼é m├│j opieekun, bo pieni─ůddze w trymiga by┼éyy oddane. POOOOLECAM

Eryk

Bardzzo profesjonalne podej┼Ťcie Pan├│w z biura Kancelaria Ultimatum zaskkutkowa┼éo eksspresowym efektem

4,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

S─ů niezaawodni pracoownicy buira ULTIMATUM i je┼╝eli cz┼éowiek czylli ich klient oznajmiia, ┼╝e ma n├│┼╝ na gardle w metaforycznym sensiie tego znaczenia i sprawa nie mo┼╝┼╝e czeka─ç to priorytetowo zajmuj─ů si─Ö─Ö problemem ┼╝eby jak najszybciej pom├│c ┼Ťci─ůggaj─ůc pieni─ůdze z zad┼éu┼╝onej firmy lub c┼╝┼éowieka kt├│remu nie ┼Ťpieszy si─Ö z oddaniem pieni─Ödzy.

Tymon

Ja w imieeniu ca┼é┼éego zak┼éadu mogg─Ö potwierdzi─ç, ┼╝e jest wysoka skuteczno┼Ť─ç w dzia┼é┼éaniu KANCELARIA ULTIMATUM najlepsza!!!!!!!!!!

5,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

S─ů niessamowici w Kancelarii Ultimatum w zakresie ┼Ťci─ůgaania d┼éug├│w od kontrrahent├│w niep┼éac─ůcych za wykonnan─ů robot─ů. Dzi─Öki ludziiom z tej firmy pozbylismy si─Ö problemu raz na zawsze. Dzi─Ökuuuj─Ö w imieniu ca┼éej ekipy murarskiej.

Murarz z Poznania

Sprawa karna wręczonaa kancelarii ULTIMATUM zakończzona wieelkim sukcesemm

5,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

Moje zdanie o firmie Kancelaria Ultimatum jest takiie, ┼╝e w sprawach karnych s─ů maj─ů i┼Ťcie mistrzowskie podej┼Ťcie. Nie spotka┼éam dotychzas kancelarii, w kt├│rej tak ekspressowo opracowuj─ů strategi─Ö dzia┼éania jak to zrobi┼éa Kancelaria Ultimatum st─ůdd doostaj─ů ode mnie 5 gwiazzdek.

Gabriel

Ciessz─Ö si─Ö, ┼╝e mia┼éem przyjemno┼Ť─ç trafi─ç na Kancelari─Ö Ultimatum, a dok┼é┼éadnie na ludzi, kt├│rrzy w niej pracuj─ů :).

5,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

Praccownicy Kancelarii ULTIMATUM sprawnie pomoogli mi efektywniie odzyska─ç nale┼╝no┼Ťci finnasnowe od kilku nieuuczciwych i paazernych klient├│w za naprawd─Ö niewielk─ů prowwizj─Ö od wygganej sprawy.

Tycjan

Wszyyyystko okkk z t─ů firm─Ö!!!!!!! Kancelaria Ultimatum wykkaza┼éa si─Ö uczciwoo┼Ťci─ů i sumiennym podej┼Ťciem do sprrawy

4,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

Dzi─Öeki kancelarii Ultimatum moja firtma mo┼╝e normalnie funkccjonowa─ç jaak za czass├│w kiedy nie mieli┼Ťmy problemuu z d┼éuu┼╝nikiem. Jesstem pelna podziwu dla ich zanga┼╝owania w spraw─Ö naszej firmy dyystrybucyjnej.

Kinga

Wssp├│┼épraca z firm─ů Kancelaria Ultimatum w zakreesie windykacji uk┼éaada si─Ö przesz┼éo od 3 lat bardzo dobrze i┼Ťcie wzoorowo. Polecam

5,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

Kancelaria Ultimatum ┼Ťci─ůgn─Ö┼éo d┼éugg i pokazali si─Ö luddzie tam pracuj─ůcy z tej strony, ┼╝e ich us┼é┼éugi jednoznacznie s─ů na najwy┼╝szym poziomie, niepodwaa┼╝alnie skutecznie udowodnili i zaprezentowali na co ich sta─ç!!!!! Szybko odzysskuj─ů wierzzytelno┼Ťci i kompleksowo zajmuj─ů─ů si─Ö za┼é─ů spraw─ů.

Zygmunt

Dużyy PLUS dla pracowniików firmy Kancelaria Ultimatum którryz bez ogródek "poskładali" w drobny mak firmę której nie byłoo spieszno odać kasęę

5,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

Najlepszza kancelaria windykacyjna w zakressie obs┼éugi praawnej firm i os├│b prywatnych z jak─ů mia┼éem osobi┼Ťscie do czynienia. Ultimatum wie jak si─Ö─Ö zabra─ç do ka┼╝ddego d┼éu┼╝nika.

Klaudiusz

Znawcyy literatury prawa reprezentuj─ůcy biuro Kancelaria Ultimatum to goodny parner biznesowy potrafi─ůcy sproosta─ç probblematycznym zadaniom

5,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

To co wyr├│o┼╝nia t─Ö firm─Ö wiindykacyjn─ů to profesjonallizm, skuteczno┼Ť─ç i terminowo┼Ť─ç – tymi cechami, a moo┼╝e bardziej atutami nie kaa┼╝da kancelaria odzysskuj─ůca d┼éugii mo┼╝e si─Ö pochwali─ç. Poleeeecam Kancelari─Ö Ultimatum ka┼╝demuu kto pootrzebuje fachoowej pomoocy!!!!!!

Makary

Polecaam serdeecznie z ca┼éeggo serca najleepsz─ů kancelari─Ö windykacyjn─ů ULTIMATUM dla kt├│rej nie ma rzeczzy niemo┼╝liwych

5,0 rating
25 pa┼║dziernika 2019

Daj─Ö─Ö po swoich do┼Ťwiaadczeniach z nimi gwarancja─Ö kompleksoowej obs┼éuugi przez biuro Kancelaria Ultimatum w zakreesie windykacji i obrotu nale┼╝no┼Ťciami – najszybciej potrafi─ů─ů odzyska─ç d┼éug bez znaaczenia na warto┼Ť─ç kwoty jak─ů d┼éuu┼╝nik jest nam winieen.

Hipolit

Dwie sprawy zlecone temu biurze i zar├│wno z jedn─ů jak i z drug─ů spraw─ů KANCELARIA ULTIMATUM sprawdzi┼éa si─Ö doskonale st─ůd pozytywna opinia

5,0 rating
22 wrze┼Ťnia 2019

W kancelarii Ultimatum jest tak, ┼╝e nie ma potrzeby wydzwania─ç do nich i pyta─ç co z post─Öpowaniem, bo oni zawsze pierwsi kontaktuj─ů si─Ö z klientami, ┼╝e ju┼╝ pieni─ůdze s─ů w drodze na konto i z takimi biurami lubi─Ö wsp├│┼épracowa─ç. Jestem bardzo wdzi─Öczna za okaza┼é─ů pomoc i dzi─Ökuj─Ö za wszystko co dla mnie uczynili┼Ťcie ­čÖé Pozdrawiam

Euforyzna

Moja opinia na temat kancelarii ULTIMATUM jest bardzo pozytywna

5,0 rating
21 wrze┼Ťnia 2019

Rekomenduj─Ö us┼éugi ┼Ťwiadczone przez to biuro i to jako wieloletni Klient, kt├│ry umie doceni─ç prac─Ö Kancelarii Ultimatum i poleci─ç ich dzia┼éania innym firmom czy osobom prywatnych. S─ů bardzo efektywni i dzia┼éaj─ů w bran┼╝y 15 lat albo i d┼éu┼╝ej st─ůd opinie maj─ů godne pozazdroszczenia.

Nadia

Dobra opinia o biurze ┼Ťci─ůgaj─ůcym d┼éugi kancelarii Ultimatum

5,0 rating
20 wrze┼Ťnia 2019

Nie mog┼éem si─Ö upora─ç z wyegzekwowaniem d┼éugu przesz┼éo dwa lata natomiast Panowie reprezentuj─ůce biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum jak zadba┼éa o motywacj─Ö d┼éu┼╝nika w moim imieniu to wystarczy┼éo poczeka─ç 3-4 tygodnie i pieni─ůdze zobaczy┼éem przelew na swoim koncie od osoby, kt├│ra zwleka┼éa z uregulowaniem nale┼╝no┼Ťci.

Wiktor

Opinia oparta na w┼éasnych do┼Ťwiadczeniach o kancelarii Ultimatum jest bardzo dobra

5,0 rating
19 wrze┼Ťnia 2019

Osobi┼Ťcie opini─Ö mam o nich bardzo dobr─ů i jestem mega zadowolony z us┼éug jakie ┼Ťwiadczy Kancelaria Ultimatum poniewa┼╝ nie mam poj─Öcia o co chodzi─ç w prawie windykacyjnym, a ┼╝eby m├│c „posk┼éada─ç” d┼éu┼╝nika trzeba mie─ç opr├│cz poj─Öcia do┼Ťwiadczenie st─ůd decyzja o powierzeniu sprawy osobom z biura ULTIMATUM. Musz─Ö oznajmi─ç wszem i wobec, ┼╝e naprawd─Ö profesjonalnie dzia┼éaj─ů w bran┼╝y odzyskiwania d┼éug├│w i ┼Ťmia┼éo mog─Ö ich poleci─ç.

Cyprian

Polecam działania prowadzone przez kancelarię Ultimatum

5,0 rating
18 wrze┼Ťnia 2019

Rzetelne biuro windykacyjne ┼Ťwiadcz─ůce fachowe us┼éugi z zakresu ┼Ťci─ůgania nale┼╝no┼Ťci finansowych. Pomog┼éa mi Kancelaria Ultimatum trzy razy, abym mia┼éa szanse odzyska─ç pieni─ůdze od osoby, kt├│ra by┼éa mi winna 13000 z┼é i za ka┼╝dym razem z 3 post─Öpowa┼ä ka┼╝de ko┼äczy┼éo si─Ö sukcesem st─ůd pozytywna opinia na ich temat.

Klarysa

Wielki pozytyw dla Kancelarii Ultimatum za to, ┼╝e ┼Ťci─ůgn─Ö┼éo pieni─ůdze w naszej firmie za zaleg┼ée (nieop┼éacone na czas) faktury

5,0 rating
17 wrze┼Ťnia 2019

W 100% potwierdzam, ┼╝e przydaje si─Ö taki partner w ka┼╝dej firmie bez znaczenia na rozmach dzia┼éalno┼Ťci to pr─Ödzej czy p├│┼║niej zawsze znajdzie si─Ö kto┼Ť komu nie spieszno uregulowa─ç nale┼╝no┼Ťci i tutaj na przeciw naszym potrzebom wychodzi Kancelaria Ultimatum wyci─ůgaj─ůc pomocn─ů d┼éo┼ä gdy┼╝ nigdy nie wiadomo kto i kiedy b─Ödzie chcia┼é oszuka─ç w kwestiach finansowych.

Inga

Spisali się Panowie z biura Ultimatum wzorowo i zasłużyli na super opinię ode mnie

5,0 rating
16 wrze┼Ťnia 2019

Kancelaria Ultimatum ma profesjonalne, a zarazem niezwykle indywidualne podej┼Ťcie do ka┼╝dego klienta bez znaczenia na wielko┼Ť─ç d┼éugu. Maj─ů ┼Ťwietnych prawnik├│w st─ůd maj─ů perfekcyjne opinie zar├│wno u klient├│w prywatnych jak i firm czy du┼╝ych przedsi─Öbiorstw. Polecam ich dzia┼éania poniewa┼╝ ju┼╝ mnie nie raz wyci─ůgn─Öli z bagna finansowego.

Dorota

Bardzo dobrzy specjali┼Ťci windykacyjni zas┼éuguj─ůcy na pozytywn─ů opini─Ö o ich kancelarii

5,0 rating
15 wrze┼Ťnia 2019

Panom ds. windykacji z Kancelarii Ultimatum uda┼éo si─Ö w ekspresowym tempie i bez wi─Ökszych problem├│w ┼Ťci─ůgn─ů─ç od faceta, kt├│ry by┼é mi winien pieni─ůdze na co mia┼éam dowody, a uchyla┼é si─Ö od tego, a┼╝ miarka si─Ö przebra┼éa, dlatego postanowi┼éam spraw─Ö zg┼éosi─ç do biura windykacyjnego Ultimatum gdzie specjali┼Ťci i prawnicy poradzili sobie znakomicie z za┼éatwieniem nie lada wyzwania, dlatego ode mnie dostaj─ů 5 du┼╝ych gwiazdek.

Jarema

Sprawdzi┼éam kancelari─Ö Ultimatum i nie by┼éabym sob─ů gdybym dobrego s┼éowa nie napisa┼éa o tym biurze

5,0 rating
14 wrze┼Ťnia 2019

Mistrzowie w swym fachu! Opinie mam bardzo dobr─ů o Kancelarii Ultimatum z tego wzgl─Ödu, ┼╝e nie szukaj─ů przeciwno┼Ťci w danym post─Öpowaniu tylko rozwi─ůzania problemu, co wp┼éywa pozytywnie na ca┼éokszta┼ét sprawy windykacyjnej tzn. pieni─ůdze szybciej d┼éu┼╝nik sam z siebie chce odda─ç i nie marnujemy czasu co idzie w parze z oszcz─Ödno┼Ťci─ů, wi─Öc uwa┼╝am, ┼╝e nie ma lepszego biura windykacyjnego ni┼╝ Kancelaria Ultimatum.

Regina

Gdyby by┼éo wi─Öcej firm z takimi dobrymi opiniami jak Kancelaria Ultimatum to w naszym ┼Ťwiecie by nie by┼éo d┼éu┼╝nik├│w

5,0 rating
13 wrze┼Ťnia 2019

Nie ma dla kancelarii ULTIMATUM rzeczy niemo┼╝liwych – mia┼éam przypadek zwi─ůzany z brakiem ch─Öci rozliczenia si─Ö osoby prywatnej za wynajmowane mieszkanie za kt├│re najemca nie p┼éaci┼é i zwiedzi┼éam 5 lub wi─Öcej biur windykacyjnych gdzie ka┼╝dy rozk┼éada┼é r─Öce i m├│wi┼é ┼╝eby lepiej odpu┼Ťci─ç i da─ç sobie spok├│j bo ci─Ö┼╝ki przypadek, a jedynie Kancelaria Ultimatum optymistycznie na spraw─Ö spojrza┼éa i dzi─Öki w┼éasnie osobom z tego biura jestem do przodu o 8000 z┼é za co bardzo dzi─Ökuj─Ö i na pewno b─Öd─Ö rekomendowa─ç us┼éugi kancelarii Ultimatum.

Tamira

Kancelaria Ultimatum bardzo szybko namierzaj─ů d┼éu┼╝nik├│w

5,0 rating
30 marca 2019

Bardzo dużo plusów ma Kancelaria Ultimatum natomiast minusów nie zauważyłam. Polecam !!!!!!!!

Celina

B┼éyskawicznie wykonuj─ů w kancelarii Ultimatum powierzone im zadania

5,0 rating
29 marca 2019

Oczywi┼Ťcie daje kancelarii Ultimatum 5 gwiazdek, gdy┼╝ za┼éatwili wszystko w┼é─ůcznie z d┼éu┼╝nikiem ­čÖé

Kryspina

Bardzo polecam t─ů firm─Ö gdy┼╝ Kancelaria Ultimatum pomog┼éa mi i jestem jej wdzi─Öczna

5,0 rating
28 marca 2019

Niepodwa┼╝anie wysoka skuteczno┼Ť─ç panuje w kancelarii Ultimatum i wg mnie to ich najwi─Ökszy plus. Pozdrawiam pracownik├│w

Gracja

Kancelaria Ultimatum to biuro windykacyjne godne polecenia

5,0 rating
27 marca 2019

Mo┼╝emy potwierdzi─ç, ┼╝e wsp├│┼épraca z biurem Kancelaria Ultimatum s─ů jak najbardziej nas zadowoli┼éo.

Horacjusz

Kontakt z polecenia dosta┼éem i teraz te┼╝ mog─Ö poleca─ç us┼éugi kancelarii Ultimatum, bo s─ů boscy!

5,0 rating
26 marca 2019

Rekomendowała ich usługi moja znajoma i jestem zadowolona z firmy Ultimatum.

Liza

W kancelarii Ultimatum daj─ů rad─Ö Panowie

5,0 rating
25 marca 2019

Osobi┼Ťcie jestem bardzo zadowolona z Kancelarii Ultimatum gdy┼╝ pomogli mi ludzie tam pracuj─ůcy namierzy─ç d┼éu┼╝nika, kt├│ry finalnie sp┼éaci┼é d┼éug w ci─ůgu 3 miesi─Öcy od zg┼éoszenia.

Delfina

Dla kancelarii Ultimatum wy┼é─ůcznie pozytywna opinia

5,0 rating
24 marca 2019

Dzi─Öki pomocy Kancelarii Ultimatum moja sprawa o rozw├│d odby┼éa si─Ö w jak najlepszym porz─ůdku i nie by┼éo jakichkolwiek problem├│w kt├│rych si─Ö obawia┼éam. Pozdrawiam

Paulina

Nieziemsko dobre us┼éugi ┼Ťwiadczy Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
23 marca 2019

Mia┼éam problem z wpisaniem zad┼éu┼╝onej osoby na list─Ö d┼éu┼╝nik├│w w KRD, a Kancelaria Ultimatum po prostu wpisa┼éa d┼éu┼╝nika w rejestr i d┼éu┼╝nik nie mo┼╝e wzi─ů─ç nic na raty itp. wi─Öc wykazali si─Ö w tym biurze windykacyjnym.

Malwina

Kompleksowa obsługa windykacyjna

5,0 rating
22 marca 2019

Z us┼éug firmy Ultimatum korzystali┼Ťmy w naszym przedsi─Öbiorstwie 4 razy i musimy powiedzie─ç, ┼╝e je┼Ťli chodzi o ich dzia┼éania to by┼éo wszystko w najlepszym porz─ůdku dos┼éownie od A do Z.

Matylda

Konsultacja prawna w sprawie spadkowej

5,0 rating
21 marca 2019

Firma Ultimatum ze stolicy doradzi┼éa nam w kwestii spadkowej i wyszli┼Ťmy na tym niesamowicie dobrze – oczywi┼Ťcie nie wzi─Öli za sam─ů porad─Ö z┼éot├│wki.

Liwiusz

Bardzo dobra firma windykacyjna

5,0 rating
20 marca 2019

W firmie Ultimatum powiedzieli mi bez jakichkolwiek op┼éat co mam uczyni─ç ┼╝eby odzyska─ç pieni─ůdze od d┼éu┼╝nika.

Ścibor

Konsultacje za 0 zł w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
19 marca 2019

Zależało mi porozmawiać o mojej sprawie i okazało się że za konsultacje nic nie zapłaciłem w Ultimatum nic.

Erazm

Ekspresowe działania dla wszystkich klientów wykonuje Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
18 marca 2019

Je┼Ťli chodzi o skuteczno┼Ť─ç to sprawa z zad┼éu┼╝on─ů firm─ů za┼éatwiona w 6 dni roboczych i ju┼╝ po pierwszym wysy┼éanym pi┼Ťmie d┼éu┼╝nicy zmi─Ökli i oddali pieni─ůdze.

Beatrycze

Du┼╝y pozytyw dla kancelarii Ultimatum za ┼Ťci─ůgni─Öcie moich pieni─Ödzy od d┼éu┼╝nika

5,0 rating
17 marca 2019

Bardzo skuteczna i wr─Öcz nie m konkurencji Kancelaria Ultimatum – najlepsze biuro windykacyjne w kraju wg mnie i wielu firm z kt├│rymi wsp├│┼épracuje.

M┼Ťcis┼éaw

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
16 marca 2019

Odzyskane pieni─ůdze z nierozliczonej faktury VAT w ci─ůgu 25 dni – odzyskiwanie d┼éugu odby┼éo si─Ö bez naszego osobistego udzia┼éu i co wa┼╝niejsze kontaktu z nieszcz─Ösnym d┼éu┼╝nikiem. Polecam

Lech

Można korzystać z usług firmy Ultimatum, bo to sprawdzona biuro windykacyjne

4,0 rating
15 marca 2019

Profesjonalne pode┼Ťcie do tematu windykacyjnego – znaj─ů si─Ö na swym fachu jak ma┼éo kto – 4 gwiazdki ode mnie dostaj─ů ­čÖé

Kaja

Kancelaria Ultimatum to godny partner w biznesowych potyczkach z dłużnikami

5,0 rating
14 marca 2019

U mnie wszystko przebiegło zgodnie z planem i nie mam zastrzeżeń do przeprowadzonych działań przez kancelarię Ultimatum.

Wit

Wzorowa firma windykacyjna - na pewno wybiorę kancelarię Ultimatum jak jeszcze raz napotkam na swej życiowej drodze dłużnika.

5,0 rating
13 marca 2019

Kancelaria Ultimatum pomaga poszkodowanym osobom bez konieczno┼Ťci uiszczania op┼éaty wst─Öpnej, dlatego zas┼éuguj─ů na pi─Ö─ç du┼╝ych gwiazdek. Zapewniam, ┼╝e to skuteczna firma windykacyjna !!!!!!!!!!!!!

Lucjan

Pozytywny fina┼é sprawy tylko i wy┼é─ůcznie dzi─Öki kancelarii Ultimatum

5,0 rating
12 marca 2019

Kancelaria Ultimatum ┼Ťwiadczy us┼éugi bardzo sprawnie i co wa┼╝niejsze umiej─ů zrozumie─ç pokrzywdzonego cz┼éowieka, kt├│ry bezskutecznie walczy z d┼éu┼╝nikiem.

Flawiusz

Ubyło naszej firmie cztery zadłużone firmy

5,0 rating
11 marca 2019

Bardzo wysoka jako┼Ť─ç ┼Ťwiadczonych us┼éug obowi─ůzuje w Kancelarii Ultimatum, a na dodatek w ca┼éym kraju ┼Ťwiadcz─ů swoje us┼éugi – u mnie by┼éa bezp┼éatnie zweryfikowana sprawa.

Oleg

D┼éug ┼Ťci─ůgni─Öty w dwa miesi─ůce, Ja nie mog┼éam tego uczyni─ç w 3 lata

5,0 rating
10 marca 2019

Osobi┼Ťcie nie mam zielonego poj─Öcia w jaki spos├│b nam├│wili d┼éu┼╝nika do tak ekspresowej sp┼éaty d┼éugu, a ja taka zielona w tym temacie nie potrafi┼éam sobie z tym poradzi─ç przez ponad 3 lata.

Przecława

Bardzo dobry wr─Öcz znakomity kontakt z firm─ů windykacyjn─ů Ultimatum, wi─Öc polecam z czystym sumieniem ich us┼éugi

5,0 rating
9 marca 2019

Zlecona sprawa kancelarii Ultimatum z Panem d┼éu┼╝nikiem jest w trakcie i mog─Ö ┼Ťmia┼éo rzec, ┼╝e jest zauwa┼╝alny „go┼éym” okiem post─Öp w przebiegu post─Öpowania windykacyjnego. Du┼╝y plus dla Ultimatum !!!!!!!!!!!!!!!!

Herakles

Kontakt z firm─ů Ultimatum jest na wzorowym poziomie

5,0 rating
8 marca 2019

Nie wa┼╝ne w jaki dzie┼ä i o kt├│rej ogdzinie kontaktuje si─Ö z firm─ů Ultimatum, ale jedno jest pewne i mog─Ö zar─Öczy─ç – kontakt zar├│wno mailowy jak i poprzez telefon jest na bardzo wysokim poziomie.

Alan

Nasza firma bez kancelarii Ultimatum by nie istniała

5,0 rating
7 marca 2019

Droga Kancelario Ultimatum jestem bardzo wdzi─Öczna za to co dla mnie zrobili┼Ťcie i to co zrobili┼Ťcie z d┼éu┼╝nikiem – dzi─Ökuj─Ö za fachowe porady i szybkie dzia┼éanie.

Anna

Walka z nikczemnym dłużnikiem

5,0 rating
6 marca 2019

Nasz sp├│┼éka jest bardzo wdzi─Öczna za trud jaki w┼éo┼╝y┼éa firma Ultimatum, aby wyprowadzi─ç nas na prost─ů przez wrednego d┼éu┼╝nika, kt├│ry jak si─Ö okaza┼éo mia┼é pieni─ůdze, ale nie chcia┼é ich odda─ç nawet jednej z┼éot├│wki.

Maja

┼Üci─ůgaj─ů d┼éugi za nierozliczone faktury VAT w mgnieniu oka

5,0 rating
5 marca 2019

By┼é problem z uregulowaniem faktury VAT i nie byli┼Ťmy w stanie odzyska─ç ┼Ťrodk├│w finansowych od d┼éu┼╝nika, ale dobrze ┼╝e znajoma firma poleci┼éa mi biuro windykacyjne, kt├│re nazywa si─Ö Kancelaria Ultimatum gdzie faktury odzyskuj─ů maksymalnie w kilka tygodni.

Rufin

Polecam kancelarię Ultimatum - korzystałam z ich usług 2 razy i zawsze było powodzenie

5,0 rating
4 marca 2019

Na chwil─Ö obecn─ů, dzi─Öki kancelarii Ultimatum nie mamy d┼éu┼╝nika w firmie i tym samym nie ma problem├│w finansowych, a firm odzyska┼éa p┼éynno┼Ť─ç finansow─ů. Koszt weryfikacji sprawy w tej firmie to 0 z┼é, wi─Öc wiedz─ů co robi─ů, bo inaczej by nie przetrwali na rynku blisko 20 lat.

Franciszka

Fachowcy pracuj─ů w biurze Ultimatum, kt├│rych polecam innym osobom w tych trudnych chwilach kiedy toczymy b├│j z d┼éu┼╝nikiem

5,0 rating
3 marca 2019

Pieni─ůdze wr├│ci┼éy na konto wraz z odsetkami, a KANCELARIA ULTIMATUM nie pobra┼éa ┼╝adnej zaliczki, dlatego jestem bardzo zadowolony ze wsp├│┼épracy z nimi.

Abel

W Kancelarii Ultimatum obowi─ůzuje zupe┼énie bezp┼éatna porada windykacyjna

5,0 rating
2 marca 2019

Par─Ö miesi─Öcy temu zadzwoni┼éem do Kancelarii Ultimatum w celu skonsultowania odzyskania d┼éugu windykacyjnego, a w finale dosz┼éo do tego ┼╝e b┼éyskawicznie (max 3 tygodnie) odzyskali pieni─ůdze o d┼éu┼╝nika, kt├│ry by┼é maksymalnym kr─Ötaczem. POLECAM !!!!!

Jerzy

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre nie tylko w Warszawie, ale także w całym kraju, a to mówi samo za siebie - polecam!

5,0 rating
1 marca 2019

Nareszcie pozby┼éam si─Ö problem├│w zwi─ůzanych z brakiem pieni─Ödzy i to tylko wy┼é─ůcznie dzi─Öki kancelarii Ultimatum, kt├│ra bez chwili namys┼éu pomog┼éa mi pokona─ç k┼éopotliwego d┼éu┼╝nika za co jestem bardzo zobowi─ůzana i rekomenduj─Ö ich us┼éugi.

Elmira

Ponad 50.000 zł odzyskała kancelaria ULTIMATUM

5,0 rating
11 lutego 2019

Odzyskali d┼éug w ca┼éo┼Ťci za co jeste┼Ťmy bardzo wdzi─Öczni.

Dystrybutor sprz─Ötu elektronicznego NA CA┼ü─ä EUROP─ś

Fachowcy windykacyjni o jakich zawsze nasza firma marzyła. Po przetestowaniu ich usług bardzo polecamy

5,0 rating
11 lutego 2019

W┼éasnie o taka pomoc nam chodzi┼éo. D┼éug odzyskany w niespe┼éna 3 miesi─ůce i jeszcze Kancelaria Ultimatum wywalczy┼éa dla nas odsetki od d┼éu┼╝nika.

Marcin

Kancelaria Ultimatum to niezwykle solidna i rzetelna kancelaria windykacyjna - na pewno warto z nimi współpracować.

5,0 rating
11 lutego 2019

Osobi┼Ťcie musia┼éem skorzysta─ç z pomocy kancelarii Ultimatum i dzi─Öki nim uda┼éo si─Ö szybko odzyska─ç d┼éug od nierzetelnego kontrahenta. Polecam w 100% t─ů firm─Ö windykacyjn─ů!!!!!

Marcin

Profesjonalna firma windykacyjna

5,0 rating
11 lutego 2019

Kancelaria Ultimatum ma spore do┼Ťwiadczenie w odzyskiwaniu kasy i to bez znaczenia czy ma┼éa czy du┼╝a kwota jak jest nieuczciwych d┼éu┼╝nik niegdy┼Ť klient.. Kancelaria Ultimatum pomog┼éa mi poradzi─ç sobie z wieloma klientami, kt├│ry nie spieszy┼éo si─Ö z uregulowaniem nale┼╝no┼Ťci.

Paweł

Kancelaria Ultimatum jest skuteczna i przede wszystkim błyskawiczna w działaniach windykacyjnych

5,0 rating
11 lutego 2019

Znakomit─ů obs┼éug─Ö klienta prezentuje Kancelaria Ultimatum i na pewno nie ma drugiej takiej profesjonalnej firmy w ca┼éym kraju. Panowie z kancelarii Ultimatum s─ů skuteczni w odzyskiwaniu pieni─Ödzy za niezap┼éacone faktury i inne sprawy do kt├│rych mo┼╝emy zaliczy─ç nawet spory alimentacyjne.

Krystyna

Oczywi┼Ťcie, ┼╝e polecam KANCELARIA ULTIMATUM to lider na rynku Europejskim je┼Ťli mowa o firmach windykacyjnych

3,0 rating
11 lutego 2019

Kancelaria Ultimatum z Warszawy to konkretna firma znaj─ůca si─Ö na temacie windykacji – odzyskaj─ů Wasze pieni─ůdze szybciej ni┼╝ si─Ö spodziewacie. Pozdrawiam z Olsztyna

Tomasz

Indywidualne podej┼Ťcie do ka┼╝dego klienta

4,0 rating
11 lutego 2019

Mimo, że dłużnik ukrywał się to kancelaria Ultimatum odzyskała cały dług.

Barbara

Nasz stary klient nie p┼éaci┼é za faktury, wi─Öc postanowili┼Ťmy zleci─ç kancelarii Ultimatum zaj─Öcie si─Ö problemem, co przynios┼éo bardzo dobre efekty

5,0 rating
11 lutego 2019

Idealnie trafi┼éem na w┼éa┼Ťciw─ů firm─Ö jak─ů jest Kancelaria Ultimatum poniewa┼╝ jest to niezwykle rzetelna firma, gdzie stawia si─Ö przede wszystkim na kontakt z klientem, a nie tylko na skasowaniu go i obiecywaniu lepszego jutra. Polecam ich jak najbardziej ­čÖé

Stanisław

Szybko, rzetelnie no i wszystko mo┼╝na zdalnie za┼éatwi─ç wybieraj─ůc firm─Ö KANCELARIA ULTIMATUM - super tempo pracy i s┼éowni s─ů od samego pocz─ůtku wsp├│┼épracy, a┼╝ do samego ko┼äca!!!

5,0 rating
11 lutego 2019

Nasza firma mia┼éa okazj─Ö wsp├│┼épracowa─ç z firm─ů Kancelaria Ultimatum przy sprzeda┼╝y d┼éug├│w i spisali si─Ö na medal.

Agnieszka

Kancelaria Ultimatum na 5 spraw 5 wygra┼éa czyli skuteczno┼Ť─ç w 100%

5,0 rating
11 lutego 2019

Sprawiedliwa i uczciwa firma windykacyjna z owej kancelarii Ultimatum. B┼éyskawicznie dzia┼éaj─ů w imieniu klienta zlecaj─ůcego odzyskanie d┼éugu – skorzystanie z us┼éug jakie oferuje Kancelaria Ultimatum to gwarancja uzyskania wyniku jaki ka┼╝dy oczekuje bez znaczenia na wielko┼Ť─ç d┼éugu.

Agnieszka

Dzia┼éaj─ů w ekspresowym tempie i znaj─ů si─Ö na kwestiach prawnych - mo┼╝na zawsze na nich liczy─ç

5,0 rating
11 lutego 2019

Rzetelna firma windykacyjna, kt├│rej szukali┼Ťmy od bardzo dawna. Odzyska┼éa ┼Ťrodki finansowe naszej firmy od d┼éu┼╝nika w bardzo kr├│tkim czasie. Dzieki temu tez i moja firma zacz─Ö┼éa normalnie prosperowa─ç. poza tym mi┼éa obs┼éuga klienta

Jan

Korzystali┼Ťmy z pomocy firmy Kancelaria Ultimatum, aby da─ç sobie szanse na odzyskanie pieni─Ödzy od nierzetelnego kontrahenta z Warszawy

5,0 rating
11 lutego 2019

Musz─Ö si─Ö pochwali─ç, ┼╝e wszystko si─Ö uda┼éo w naszym przypadku poniewa┼╝ Kancelaria Ultimatum bez chwili namys┼éu i czekania uratowa┼éa nasz─ů sytuacj─Ö finansow─ů, dlatego je┼Ťli chodzi o tego typu dzia┼éania windykacyjne to w┼éasnie polecam t─ů firm─Ö a nie ┼╝adn─ů inn─ů, bo to pewny strza┼é. Polecam

Małgorzata

Odzyska┼éa nam Kancelaria Ultimatum to co chcieli┼Ťmy, dlatego bardzo ich polecamy firmom oraz osobom prywatnym

5,0 rating
11 lutego 2019

Kancelari─Ö Ultimatum oceniam jak bardzo solidn─ů firm─Ö, stosuj─ůc─ů niezmiernie uczciwe praktyki, dzi─Öki kt├│rym odzyskali┼Ťmy wszystkie pieni─ůdze. Nie by┼éo ┼éatwo, bo d┼éu┼╝nik problemowy, ale Kancelaria Ultimatum stan─Ö┼éa a wysoko┼Ťci zadania i da┼éa rad za co j─ů podziwiam!!!!!!

Andrzej

Kancelaria Ultimatum odzyskała cały dług od naszego starego kontrahenta i za to ich cenię

5,0 rating
11 lutego 2019

Cechy, kt├│re najbardziej odzwierciedlaj─ů specyfik─Ö dzia┼éania kancelarii Ultimatum to: Profesjonalizm, tempo dzia┼éania, du┼╝e do┼Ťwiadczenie i kompleksowa obs┼éuga i za to naprawd─Ö bardzo polecam innym osobom w┼éa┼Ťnie t─ů firm─Ö windykacyjna, a nie ┼╝adn─ů inn─ů w kraju.

Katarzyna

Nie pobieraj─ů zaliczek

5,0 rating
11 lutego 2019

Wystarczy do nich p├│j┼Ť─ç i bezp┼éatnie (bez ┼╝adnej op┼éaty) powiedz─ů czy da si─Ö wygra─ç spraw─Ö czy nie, jak si─Ö da to odzyskuj─ů d┼éug i dopiero na koniec rozliczamy si─Ö z nimi.

Krzysztof

Polecam zlecenie odzyskiwania niezapłaconych faktur firmie windykacyjnej Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
11 lutego 2019

Odzyskali dla mnie b┼éyskawicznie d┼éug ponad 30 ty┼Ť. z┼éotych za prace budowlane od nieuczciwego zleceniodawcy, kt├│ry skutecznie unika┼é sp┼éaty swoich zobowi─ůza┼ä kilka miesi─Öcy, ale nie wiedzia┼é, ┼╝e trafi w┼éa┼Ťnie na kancelari─Ö Ultimatum, kt├│ra zna si─Ö na windykacji jak ma┼éo kto. Pozdrawiam

Krzysztof

KANCELARIA ULTIMATUM to na pewno skuteczna pomoc w odzyskiwaniu nale┼╝no┼Ťci nawet od najbardziej problematycznych d┼éu┼╝nik├│w

5,0 rating
11 lutego 2019

Totalnie bez jakichkolwiek zastrze┼╝e┼ä poniewa┼╝ s─ů niezwykle profesjonalni i skuteczni, a to dla mnie najwa┼╝niejsze. Dzi─Öki kancelarii Ultimatum nareszcie odzyska┼éam pieni─ůdze.

Maria

Szybko i bezproblemowo Kancelaria Ultimatum egzekwuje długi w całym kraju

5,0 rating
11 lutego 2019

Po wielomiesi─Öcznych, bezskutecznych pr├│bach samodzielnego ┼Ťci─ůgni─Öcia d┼éugu Kancelaria Ultimatum wzi─Ö┼éa owy problem z d┼éu┼╝nikiem na siebie i ┼Ťci─ůgn─Ö┼éa d┼éug z d┼éu┼╝nika w trymiga! Polecam

Piotr

Szczerze polecam wsp├│┼éprac─Ö z firm─ů Kancelaria Ultimatum

4,0 rating
11 lutego 2019

W ostatniej chwili Kancelaria Ultimatum wyprowadzi┼éa nasz─ů firm─Ö na „prost─ů” – gdyby┼Ťmy d┼éu┼╝ej czekali z zaanga┼╝owaniem si─Ö w spraw─Ö w innej firmie windykacyjnej, mogliby┼Ťmy mie─ç ogromne trudno┼Ťci z odzyskaniem ┼Ťrodk├│w finansowych ze strony d┼éu┼╝nika.

Piotr

Szczerze polecam - Kancelaria Ultimatum to lider na rynku windykacji

5,0 rating
11 lutego 2019

Osobi┼Ťcie nie spodziewa┼éam si─Ö, ┼╝e w tak skomplikowanej i nietuzinkowej sprawie firmie Kancelaria Ultimatum uda si─Ö szybko i bez s─ůdu ┼Ťci─ůgn─ů─ç wszystkie d┼éugi naszej firmy.

Anna

B┼éyskawicznie odzyskali┼Ťmy nale┼╝no┼Ťci od d┼éu┼╝nika, a to wszystko dzi─Öki biurze Kancelaria Ultimatum, kt├│re za spraw─ů solidnych pracownik├│w sfinalizowali ca┼ée post─Öpowanie

5,0 rating
6 lutego 2019

Wszystkim naszym kontrahentom i partnerom biznesowym polecamy us┼éugi ┼Ťwiadczone przez kancelari─Ö Ultimatum poniewa┼╝ jest to biuro windykacyjne, kt├│re ceni sobie wsp├│┼éprac─Ö z klientami (poszkodowanym) na klarownych oraz uczciwych zasadach dzia┼éania. Polecam !!!!!

Mirek

Za spraw─ů efektywnej interwencji przedstawiciela kancelarii Ultimatum sprawa zosta┼éa zwyci─Ösko (dla nas) zako┼äczona za co dzi─Ökujemy z ca┼éego serca

5,0 rating
6 lutego 2019

Dzi─Öki niezast─ůpionej orientacji w bran┼╝y windykacyjnej, znajomo┼Ťci reali├│w zwi─ůzanych ze specyfik─ů d┼éu┼╝nik├│w, a tak┼╝e doskona┼éego wyczucia tematu nasz─ů spraw─Ö uda┼éo si─Ö skutecznie sfinalizowa─ç. Jeste┼Ťmy bardzo zadowoleni i jeszcze bardziej dzi─Ökujemy za pomoc.

Michał

S─ů nie do zast─ůpienia

5,0 rating
6 lutego 2019

Bardzo klarowne i zrozumiałem warunki współpracy.

Favixon

Kancelaria Ultimatum tak jak obiecała, tak zrobiła

5,0 rating
6 lutego 2019

Ujm─Ö kr├│tko i zwi─Ö┼║le – super jest mie─ç tak─ů sprawdzon─ů firm─Ö windykacyjn─ů, kt├│ra w razie problem├│w z d┼éu┼╝nikami potrafi stan─ů─ç na wysoko┼Ťci zadania i odzyska─ç pieni─ůdze. Polecamy jak najbardziej ­čÖé

Milenaax

D┼éu┼╝nik, a w┼éa┼Ťciwie sprawa zwi─ůzane z d┼éu┼╝nikiem zosta┼éa zlecona firmie Kancelaria Ultimatum i musz─Ö pochwali─ç si─Ö, ┼╝e przebieg┼éa bardzo sprawnie, wi─Öc du┼╝e 5 gwiazdek

5,0 rating
6 lutego 2019

Kancelaria Ultimatum zna si─Ö na swoim fachu i bez owijania w bawe┼én─Ö z miejsca uruchomili temat odzyskania pieni─Ödzy, a po miesi─ůcu odzyskali┼Ťmy od zg┼éoszenia sprawy dos┼éownie ca┼é─ů nale┼╝no┼Ť─ç od pechowego d┼éu┼╝nika jaki stan─ů┼é nam na drodze.

Halina

Z us┼éug kancelarii Ultimatum osobi┼Ťcie korzysta┼éam ju┼╝ nie jeden raz

5,0 rating
6 lutego 2019

KANCELARIA ULTIMATUM to lider na rynku windykacji – jednym z powod├│w dlaczego mog─Ö to stwierdzi─ç jest fakt i┼╝, za ka┼╝dym razem pracownicy kancelarii Ultimatum reprezentowali pe┼éen profesjonalizm w realizowaniu powierzonych im zada┼ä, a dodatkowym atutem jest na pewno ci─ůg┼ée i wiarygodnie raportowanie prowadzonej sprawy.

Leon

Jestem bardzo zadowolona z działań przeprowadzonych przez kancelarię Ultimatum

5,0 rating
6 lutego 2019

Bardzo konkretne biuro windykacyjne dla kt├│rego nie ma rzeczy niemo┼╝liwych.

Monika

Odzyskali d┼éug w 2 miesi─ůce

5,0 rating
6 lutego 2019

Maj─ů niezast─ůpione techniki, kt├│re pozwalaj─ů na szybkie i efektywne odzyskanie d┼éugu. Polecam

Feniksar

Niech KANCELARIA ULTIMATUM wie, ┼╝e bardzo dzi─Ökuje za pomoc

4,0 rating
6 lutego 2019

Recenzowana KANCELARIA ULTIMATUM dysponuje ┼Ťwietnymi, do┼Ťwiadczonymi i bardzo dyskretni fachowcami windykacyjnymi. Jest to firma windykacyjna idealna do powa┼╝nych spraw, a dok┼éadnie do nies┼éownych d┼éu┼╝nik├│w. Polecam ich w imieniu ca┼éej naszej firmy.

Herbatox Sp. z o.o.

Najlepsza firma windykacyjna KANCELARIA ULTIMATUM to solidny sprzymierzeniec w walce z nieuczciwymi kontrahentami

5,0 rating
6 lutego 2019

Musz─Ö oznajmi─ç, ┼╝e tylko firma o nazwie Kancelaria Ultimatum potrafi┼éa stan─ů─ç na wysoko┼Ťci zadania i nam pom├│c odzyska─ç utracone ┼Ťrodki finansowe.

El┼╝bieta

Wszystko zdalnie załatwiłem z nimi - jak się chce to wszystko można z takimi firmami

5,0 rating
31 stycznia 2019

Nie wyobra┼╝am sobie korzysta─ç z innej firmy windykacyjnej ni┼╝ Kancelaria Ultimatum, gdyby nie oni by┼ébym o kilka samochod├│w z salonu biedniejszy przez pazerno┼Ť─ç co niekt├│rych gagatk├│w i to ze znanych sp├│┼éek dobrze znanych w ca┼éym kraju.

Hubert

Super firma tylko szkoda ┼╝e parking ma┼éy pod biurem maj─ů

4,0 rating
31 stycznia 2019

Systematycznie ┼Ťci─ůgaj─ů zaleg┼ée pieni─ůdze z naszych kontrahent├│w, kt├│rzy kombinuj─ů jak by tu p├│┼║niej rozliczy─ç si─Ö, a co niekt├│rzy najch─Ötniej w og├│le by nie p┼éacili. Wielki pozytyw – tak trzymajcie!

Firma logistyczna

Polecam us┼éugi ┼Ťwiadczone przez kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
31 stycznia 2019

Pomogli mi w kwestiach zwi─ůzanych z alimentami i poradzili sobie super, a dodam jeszcze, ┼╝e tatu┼Ť dziecka nie specjalnie chcia┼é si─Ö spotka─ç ┼╝eby porozmawia─ç, a na pisma nie reagowa┼é. Szcz─Ö┼Ťcie w nieszcz─Ö┼Ťciu spotka┼éam ludzi z kancelarii Ultimatum i to by┼é strza┼é w 10-tk─Ö.

Monika

Bez zaliczek dzia┼éa Kancelaria Ultimatum i ca┼ékiem dobr─ů mark─Ö sobie wyrobili u klient├│w z ca┼éego kraju

5,0 rating
31 stycznia 2019

Spotka┼éem si─Ö z kancelari─ů Ultimatum pierwszy raz w 2009 roku i od tamtej pory ju┼╝ 4 razy korzysta┼éem z us┼éug i musz─Ö powiedzie─ç, ┼╝e prawo maj─ů w ma┼éy palcu. Nie obiecuj─ů jak inne firmy tylko dzia┼éaj─ů jak przysta┼éo na renomowane biuro windykacyjne.

Gracjan

Fachowe podej┼Ťcie do tematu windykacji

5,0 rating
31 stycznia 2019

Odzyskali od dłużnika ponad 20.000 zł za co jestem im bardzo wdzięczny.

Miłosz

Bez zaliczek Kancelaria Ultimatum obs┼éuguje klient├│w z ca┼éego kraju i cieszy si─Ö wy┼Ťmienitymi opiniami

5,0 rating
31 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum bardzo szybko i sprawnie pomog┼éa mi ┼Ťci─ůgn─ů─ç d┼éug od naszego Klienta, kt├│ry przez bardzo d┼éugi okres by┼é winien ca┼ékiem spor─ů sum─Ö pieni─Ödzy. Trzeba przyzna─ç racj─Ö, ┼╝e Kancelaria Ultimatum obs┼éuguje klient├│w bardzo profesjonalnie. Bardzo polecam us┼éugi ┼Ťwiadczone przez t─ů firm─Ö ­čÖé

Wacław

Zadowolony klient

5,0 rating
31 stycznia 2019

Maj─ů w kancelarii Ultimatum swoje niezawodne metody odzyskiwania d┼éug├│w, kt├│re co jak co, ale dzia┼éaj─ů na d┼éu┼╝nik├│w.

Piter Johans

Korzystna oferta

5,0 rating
31 stycznia 2019

Maj─ů bardzo atrakcyjne stawki rozliczeniowe w kancelarii Ultimatum zar├│wno dla obecnych jak i sta┼éych klient├│w.

Klient biura windykacyjnego Ultimatum

Dług odzyskany dzięki Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
31 stycznia 2019

Poradzili sobie z misternym planem oszusta finansowego, kt├│rym by┼é nasz d┼éu┼╝nik i wyci─ůgn─Öli w sam─ů por─Ö od niego ca┼éy d┼éug zanim uciek┼é na dobre do Turcji.

Basen

Szybko Kancelaria Ultimatum rozprawiła się z dłużnikiem

3,0 rating
31 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum usprawni┼éa porozumienie mi─Ödzy nasz─ů firm─ů, a kontrahentem pobieraj─ůcym towar bez uiszczania op┼éaty – trzeba przyzna─ç, ┼╝e wiedz─ů to i tamto o prawie zwi─ůzanym z windykacj─ů poniewa┼╝ nie mogli┼Ťmy si─Ö dogada─ç z d┼éu┼╝nikiem, a po interwencji kancelarii Ultimatum posz┼éo jak z p┼éatka.

Hurtownia zegark├│w

Znaj─ů si─Ö na temacie windykacji najlepiej na ┼Ťwiecie

5,0 rating
30 stycznia 2019

Pomoc kancelarii Ultimatum okaza┼éa si─Ö niezb─Ödna, bo gdyby nie oni nie uda┼éoby si─Ö na nam w pojedynk─Ö wyci─ůgn─ů─ç pieni─Ödzy (d┼éugu) od osoby, kt├│ra by┼éa nam winna zaleg┼ée ┼Ťrodki finansowe.

Karolina

Pozytywna opinia

4,0 rating
30 stycznia 2019

D┼éug w wysoko┼Ťci 25.000 z┼é zosta┼é ┼Ťci─ůgni─Öty z d┼éu┼╝nika. Dzi─Ökujemy kancelario Ultimatum!!!

ElectroMax

┼Üwietnie radzi sobie Kancelaria Ultimatum w przedawnionych sprawach bez znaczenia czy na etapie przeds─ůdowym jak i w s─ůdzie

5,0 rating
30 stycznia 2019

Nie mog─Ö nic z┼éego zarzuci─ç kancelarii Ultimatum – potrafi─ů dopasowa─ç si─Ö do sytuacji klienta tak jak u mnie i nawet pomog─ů odzyska─ç d┼éug bez p┼éacenia wpisowego na samym pocz─ůtku. Bardzo sumienna i fachowa pomoc prawna o jakiej mo┼╝e marzy ka┼╝da osoba wykiwana przez d┼éu┼╝nika. Polecam

Piotr

3 sprawy oddane do Ultimatum i 3 razy powodzenie

5,0 rating
30 stycznia 2019

┼ü─ůcznie odzyskali dla mnie oko┼éo 30.000 z┼é i nie wyobra┼╝am sobie prowadzenia firmy bez takiej kancelarii windykacyjnej jak ULTIMATUM.

J├│zef

Sprawa przedawniona dla kancelarii Ultimatum to błachostka

5,0 rating
30 stycznia 2019

Mia┼éem przedawnion─ů spraw─Ö i my┼Ťla┼éem ju┼╝, ┼╝e jest musztarda po obiedzie, ale gdy Kancelaria Ultimatum wkroczy┼éa do „gry” ca┼ékowicie odzyska┼éem si┼éy witalne i zacz─ů┼éem walczy─ç z d┼éu┼╝nikiem od nowa z t─ů r├│┼╝nic─ů, ┼╝e ku boku kancelarii Ultimatum. Polecam i pozdrawiam ca┼ée biuro ­čÖé

Waldemar

┼Üwietnie sobie radz─ů z d┼éu┼╝nikami w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
30 stycznia 2019

Bardzo mi pomogli w windykacji d┼éu┼╝nik├│w!!!!! Odzyskane okr─ůg┼ée 50 tysi─Öcy ­čÖé

Jakub

Zweryfikowany i wierny klient z Cz─Östochowy potwierdza skuteczno┼Ť─ç Kancelaria Ultimatum w kwestiach polisolokat inwestycynych o kt├│rych g┼éo┼Ťno by┼éo

5,0 rating
30 stycznia 2019

Wspomniana Kancelaria Ultimatum jest pomocna przy windykacji op┼éat likwidacyjnych z polisolokat inwestycyjnych, a nie ┼éatwo w dzisiejszych czasach o dobre biuro ┼Ťwiadcz─ůce tego typu us┼éugi. Mi pomogli i to bardzo sprawdnie, dlatego rekomenduje us┼éugi ┼Ťwiadczone przez kancelari─Ö Ultimatum.

Po┼Ťrednictwo finansowe we Cz─Östochowie

Nie pobieraj─ů zaliczek

5,0 rating
30 stycznia 2019

Bardzo szybko odzyskuj─ů ┼Ťrodki finansowe bez znaczenia na stopie┼ä trudno┼Ťci powierzonych im spraw windykacyjnych.

Weronika

Dzi─Öki kancelarii Ultimatum odzyska┼éam pieni─ůdze zwi─ůzane z zaleg┼éymi alimentami

4,0 rating
30 stycznia 2019

Doradzaj─ů i ┼Ťwiadcz─ů kompleksowe us┼éugi z zakresu prawa i windykacji.

Anna

Zadowolona firma

5,0 rating
30 stycznia 2019

Dzi─Öki kancelarii Ultimatum jeste┼Ťmy ponad 30.000 z┼é do przodu.

Szwalnia

Cwana Kancelaria Ultimatum nie ma sobie r├│wnych

5,0 rating
29 stycznia 2019

Znaj─ů wszystkie triki i sztuczki jak podej┼Ť─ç d┼éu┼╝nika o czym si─Ö sami przekonali┼Ťmy widz─ůc procentowo ile udawa┼éo si─Ö im odzyska─ç dla nas pieni─Ödzy i byli┼Ťmy pod wra┼╝eniem jak w┼éadaj─ů liter─ů prawa i jakie maj─ů znajomo┼Ťci nie tylko w Warszawie, ale i tak┼╝e z tego co s┼éysza┼éem w ca┼éej Polsce. Pozdrawiam

Marcin

Doradzili mi Panowie z Kancelarii Ultimatum jak poradzi─ç sobie z odzyskaniem pieni─Ödzy

5,0 rating
29 stycznia 2019

Pracowa┼éam za darmo 3 miesi─ůce i w nast─Öpnym miesi─ůcu zosta┼éa m zwolniona oczywi┼Ťcie jak by m├│g┼é pami─Öta─ç m├│j by┼éy szef o uregulowaniu kwestii finansowych. W sumie 4 miesi─ůce za wynagrodzenie i ekwiwalent za niewykorzystany urlop w sumie wysz┼éo 14 tys. z┼é. Kancelaria Ultimatum bez wahania zaj─Ö┼éa si─Ö spraw─ů i dosz┼éo do sprawy s─ůdowej a w┼éa┼Ťciwie do kilku, ale suma summarum wygrali┼Ťmy, dzi─Öki kancelarii Ultimatum. Polecam z ca┼éego serca!

Martyna

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
29 stycznia 2019

Mia┼éem problem z odzyskaniem pieni─Ödzy, kt├│re po┼╝yczy┼éem przy ┼Ťwiadkach zaprzyja┼║nionemu s─ůsiadowi, kt├│ry mnie wykiwa┼é i zmy┼é si─Ö z osiedla na kt├│rym mieszkamy. Nie wiedzia┼éem jak si─Ö do tego zabra─ç, ale Kancelaria Ultimatum wyja┼Ťni┼éa wszystko na spokojnie mi co mam zrobi─ç i wsp├│lnymi si┼éami wyt┼éumaczyli s─ůsiadowi ┼╝e w s─ůdzie przegra i przedstawili mu fakty – po┼╝yczka zosta┼éa mi zwr├│cona jeszcze z nawi─ůzk─ů w przeprosinach i odsetkami.

Leon

Solidna firma windykacyjna

5,0 rating
29 stycznia 2019

Korzystamy od 12 lat z us┼éug i musimy powiedzie─ç, ┼╝e Kancelaria Ultimatum to rzetelny partner w biznesie bez kt├│rego byliby┼Ťmy o wiele bardziej biedniejsi. Pomogli odzyska─ç mn├│stwo pieni─Ödzy i w dodatku maj─ů atrakcyjne warunki rozliczania si─Ö, wi─Öc ┼Ťmia┼éo mo┼╝na wypr├│bowa─ç us┼éugi Kancelaria Ultimatum nie zawiedzie na pewno!!!!!

Magazyn Centralny

Kancelaria Ultimatum opinie ma dobre poniewa┼╝ zajmuj─ů si─Ö windykacj─ů bez jakichkolwiek ogranicze┼ä

5,0 rating
29 stycznia 2019

Wynajmie mieszkania i w jednym z nich pewien pan zacz─ů┼é oci─ůga─ç si─Ö z p┼éaceniem czynszu, tak mu si─Ö nie spieszy┼éo z uregulowaniem rachunku, ┼╝e po 5 miesi─ůcach zalegania spakowa┼é swoje rzeczy i najzwyczajniej uciek┼é, ale by┼é na tyle g┼éupi ┼╝e zapomnia┼é o podpisanej umowie i o tym ┼╝e mam jego dane. Poda┼éem sprawi─Ö do biura windykacyjnego i Kancelaria Ultimatum skutecznie prostaka naprostowa┼éa i zach─Öci┼éa do sp┼éaty zaleg┼éo┼Ťci – d┼éug odzyskali od mojego by┼éego lokatora w tydzie┼ä czasu. Skuteczni bardziej ni┼╝ najbardziej ­čÖé

Hubert

Po┼╝yczka i pomoc firmy Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
29 stycznia 2019

Po┼╝yczy┼éam s─ůsiadce 25 tysi─Öcy nowych z┼éotych i zacz─Ö┼éa mnie unika─ç i g┼éupi─ů ze mnie robi─ç ┼╝ebym da┼éa jej spok├│j, a┼╝ miarka si─Ö przebra┼éa. Uda┼éam si─Ö do biura Kancelaria Ultimatum, opowiedzia┼éam wszystko i bez ponoszenia jakichkolwiek op┼éat na pocz─ůtku wsp├│┼épracy rozpocz─Öli dzia┼éania. Super kancelaria!!!

Łucja

S─ů szybcy prawnicy w Kancelaria Ultimatum tylko szkoda ┼╝e nie maj─ů we Wroc┼éawiu biura

4,0 rating
29 stycznia 2019

Wszystko za┼éatwi┼éem przez internet i 2 razy kuriera zam├│wili na sw├│j koszt po dokumenty, na pocz─ůtku ba┼éem si─Ö wsp├│┼épracy na odleg┼éo┼Ť─ç, ale z czasem przekona┼éem si─Ö, ┼╝e jest to lepsze i prostsze ni┼╝ je┼╝d┼╝enie do biura i stania w kolejce. Rekomendujemy pracownik├│w z Kancelaria Ultimatum potrafi─ů zdzia┼éa─ç cuda!

Norbert

Na pewno Kancelaria Ultimatum ma najlepszych prawnik├│w w stolicy

5,0 rating
29 stycznia 2019

By┼éem w 10 firmach windykacyjnych i ka┼╝da m├│wi┼éa, ┼╝e ci─Ö┼╝ki mamy przypadek i ┼╝e si─Ö nie podejm─ů chyba ┼╝e wp┼éacimy kilka tysi─Öcy zaliczki, kt├│rych najzwyczajniej w ┼Ťwiecie nie mieli┼Ťmy – dopiero Kancelaria Ultimatum powiedzia┼éa, ┼╝e si─Ö podejmie zlecenia i nawet nie trzeba z┼éot├│wki na start wp┼éaca─ç, wi─Öc zaryzykowa┼éem. Nie ┼╝a┼éuje wsp├│┼épracy z kancelari─ů Ultimatum i mog─Ö tych fachowc├│w windykacyjnych poleci─ç ka┼╝dej osobie.

Kleofas

Odzyskali d┼éug zanim si─Ö zorientowali┼Ťmy, dlatego Kancelaria Ultimatum b─Ödzie u nas zawsze na pierwszym miejscu

5,0 rating
29 stycznia 2019

Mieli┼Ťmy problem z d┼éugiem, a dok┼éadnie z d┼éu┼╝nikiem i sami na w┼éasn─ů r─Ök─Ö walczyli┼Ťmy 2 lata, a┼╝ stracili┼Ťmy nadzieje. Dobrze, ┼╝e znajoma firma nam poleci┼éa w┼éa┼Ťnie Kancelaria Ultimatum, kt├│ra okaza┼éa si─Ö ukojeniem na wszelakie problemy i walk─Ö nie maj─ůc do┼Ťwiadczenia. Nasza firma korzysta z us┼éug kancelarii Ultimatum od tamtego czasu i ca┼éy czas jeste┼Ťmy zadowoleni z tego ┼╝e pilnuj─ů naszych finans├│w.

Martinates

Poradzili sobie z odzyskania d┼éugu od zamkni─Ötej firmy - dzia┼éalno┼Ť─ç gospodarcza

5,0 rating
29 stycznia 2019

Kancelaria Ultimatum cieszy si─Ö ogromnym uznaniem w┼Ťr├│d firm lokalnych takich jak nasza hurtownia. Kontrahent nabra┼é towaru i znikn─ů┼é, zanim si─Ö zorientowali┼Ťmy zamkn─ů┼é firm─Ö i nie chcia┼é odda─ç pieni─Ödzy za zaleg┼ée faktury wynikaj─ůce z pobranych produkt├│w, ale Kancelaria Ultimatum poradzi┼éa sobie doskonale st─ůd bardzo dobra opinia jest w mych oczach o tym biurze windykacyjnym.

Zakłady dystrybucyjne

Kompetentni pracownicy znaj─ůcy si─Ö na swoim zawodzie. Polecam Ultimatum!!!

3,0 rating
13 stycznia 2019

Kontakt z firm─ů Ultimatum na bardzo wysokim poziomie, sprawa na etapie s─ůdowym rozwi─ůzana w ca┼éo┼Ťci w przeci─ůgu zaledwie 3 miesi─Öcy. D┼éu┼╝nik sp┼éaci┼é ca┼é─ů zalegaj─ůc─ů sum─Ö. Prowizja stosunkowo niewielka w Kancelarii Ultimatum. Zdecydowanie polecam to biuro windykacyjne.

Waldemar

Kancelaria Ultimatum doprowadzi┼éa moj─ů spraw─Ö do szcz─Ö┼Ťliwego ko┼äca za co serdecznie Wam DZI─śKUJ─ś!!! Naprawd─Ö polecam kancelari─Ö ULTIMATUM!!!

4,0 rating
12 stycznia 2019

Osobi┼Ťcie mia┼éam pewne obawy na pocz─ůtku poniewa┼╝ moja sprawa nie nale┼╝a┼éa do naj┼éatwiejszych i nie da┼éo si─Ö jej za┼éatwi─ç „od r─Öki”, ale nie zawiod┼éam si─Ö gdy┼╝ Kancelaria Ultimatum wykona┼éa nale┼╝ycie powierzone im zadani w niespe┼éna 2 miesi─ůce. Polecam wszystkim zainteresowanym osobom

Mira

┼Üwietna Kancelaria Ultimatum opinie od nas dostaje 10/10 za trud, kt├│ry w┼éo┼╝y┼éa w nasz─ů spraw─Ö

5,0 rating
7 stycznia 2019

D┼éu┼╝nikowi powiedzieli┼Ťmy papa, ale droga nie by┼éa prosta lecz bardzo d┼éuga i kr─Öta – bez Kancelarii Ultimatum by┼Ťmy sobie nie poradzili nawet w najmniejszym stopniu ni┼╝ ku jej boku poniewa┼╝ pracownicy Kancelarii Ultimatum to urodzeni stratedzy niczym Napoleon potrafi─ů zaplanowa─ç, zorganizowa─ç i w ko┼äcu zaatakowa─ç, ale z planem przyszykowanym przez Kancelari─Ö Ultimatum ┼╝aden oszust finansowy nie ma najmniejszych szans w bitwie z tak wybitn─ů kancelari─ů jak Ultimatum. Trzeba zaznaczy─ç do┼Ť─ç istotny aspekt, kt├│rego nie spotkamy nigdzie indziej, a mianowicie Kancelaria Ultimatum opinie ma pozytywnie nie tylko za ci─Ö┼╝k─ů prac─Ö, ale r├│wnie┼╝ za to ┼╝e nie pobieraj─ů op┼éat wst─Öpnych od powierzonych im spraw, co dla mnie by┼éo szokiem i ogromnym zaskoczeniem jak si─Ö o tym dowiedzia┼éem.

Łukasz z Koszalina

Firma godna polecenia z Kancelaria Ultimatum opinie to wyb├│r na miar─Ö XXI wieku

5,0 rating
19 grudnia 2018

Bez znaczenia gdzie mieszkasz czy to Warszawa, Kraków, Szczecin czy Gdańsk to Kancelaria Ultimatum z idealnymi opiniami bez problemu obsłuży Was i załagodzi waszemu problemowi z oszustem lub oszustami finansowymi tzw. dłużnikami.

Feliks

Uczciwa Kancelaria Windykacyjna obs┼éuguj─ůca osoby z ca┼éego kraju

5,0 rating
6 grudnia 2018

Bez znaczenia gdzie mieszkasz to w┼éa┼Ťnie Kancelaria Ultimatum jest w stanie pom├│c Tobie i osobom bliskim bez konieczno┼Ťci posiadania pieni─Ödzy – wystarczy, ┼╝e komu┼Ť zale┼╝y i zaniesie dokumenty do sprawdzenia i jak przejdzie t─ů analiz─Ö, kt├│ra nic nie kosztuje to bior─ů si─Ö ju┼╝ bez patyczkowania si─Ö za d┼éu┼╝nika jak by┼éo w moim przypadku gdzie d┼éug zosta┼é uzyskany w ca┼éo┼Ťci.

Janek92009

Zaliczki

5,0 rating
12 listopada 2018

Mia┼éem koleg─Ö, a dok┼éadnie kontrahenta w ┼Ťwietle prawa, kt├│ry zadeklarowa┼é, ┼╝e odda mi zaliczk─Ö co mia┼éem na pi┼Ťmie, a nie zrobi┼é tego. Dobrze, ┼╝e Kancelaria Ultimatum w ostatniej chwili wkroczy┼éa do akcji i posk┼éada cwaniaczka na cacy. Nie obchodzi mnie co w telewizji Polsat m├│wi─ů, wa┼╝ne dla mnie jest to czy ta kancelaria windykacyjna poradzi sobie z t─ů spraw─ů

Mirek

Polecam - jest to dobra kancelaria wierzytelno┼Ťci

5,0 rating
12 listopada 2018

U mnie spisali si─Ö na medal przy windykacji z tytu┼éu niewykonania umowy. Inne firmy m├│wi┼éy, ┼╝e si─Ö nie da natomiast Kancelaria Ultimatum spr├│bowa┼éa bez zawahania i uda┼éo si─Ö im dlatego opinie ode mnie dostan─ů perfekcyjn─ů za to co zrobili.

Lukrecja63478

Kancelaria windykacyjna na 5 z plusem

5,0 rating
12 listopada 2018

Obecnie mieszcz─ů si─Ö tak jak poprzedni m├│wca wspomnia┼é pod adresem: kancelaria ultimatum, z┼éota 59, 00-120 warszawa, ale ja ju┼╝ korzysta┼éem 3 razy i nigdy ich nie widzia┼éem. Wszystko mailowo i kurierem si─Ö odbywa – najwa┼╝niejsze, ┼╝e kasa wr├│ci┼éa za ka┼╝dym razem.

Mateusz

Teraz żaden pracodawca nie powie mi że nie zapłaci za to co wypracowałem

5,0 rating
12 listopada 2018

Pan Rafa┼é Jarocki i Marcin Protazi┼äski pomogli mi w przet┼éumaczeniu d┼éu┼╝nikowi ┼╝e to ju┼╝ koniec i musi odda─ç kas─Ö lub p├│jdzie do wi─Özienia, a pieni─ůdze i tak odzyskamy. Jeszcze kiedy┼Ť nalaz┼éem ich namiary by┼éa tu firma kancelaria ultimatum mieszcz─ůca si─Ö na ul.marsza┼ékowska 100/102, 00-999 warszawa, a teraz wiem, ┼╝e na Z┼éot─ů si─Ö przeprowadzili jak kto┼Ť nie mo┼╝e znale┼║─ç danych to po krs, nip zawsze mo┼╝na odszuka─ç t─ů kancelari─Ö.

Norbert

Umowa zawarta ustnie

5,0 rating
12 listopada 2018

Prezentowana Kancelaria Ultimatum opinie ode mnie otrzymuje na maxa pozytywn─ů poniewa┼╝ poradzili sobie bez mojej ingerencji nie tylko ze znalezieniem d┼éu┼╝nika, ale tak┼╝e z kompletacj─ů dokument├│w, kt├│re mia┼éy oszustowi w ┼Ťwietle prawa przedstawi─ç, ┼╝e to co robi┼é nie by┼éo fair wobec innych.

Remigiusz

Bez opłat wstępnych

5,0 rating
12 listopada 2018

Odnale┼║li d┼éu┼╝nika w niespe┼éna tydzie┼ä czasu, jak sami stwierdzili by┼é to rekord je┼Ťli chodzi o czas poszukiwania, wi─Öc tempo maj─ů genialne i dopracowana organizacja dopi─Öta na ostatni guzik.

Iwo3265

Znowu odzyskali dług szybciej niż deklarowali

5,0 rating
12 listopada 2018

Brawurowo wykonana us┼éuga przy windykacji nale┼╝no┼Ťci z tytu┼éu um├│w po┼╝yczki a p├│┼║niej um├│w najmu lokalu i przy dw├│ch razach spisali si─Ö na 5 gwiazdek. Oszu┼Ťci nie maj─ů z nimi szans nawet Ci co w tv Polsat propagand─Ö siej─ů my┼Ťl─ůc, ┼╝e co┼Ť jeszcze na tym ugraj─ů. Rewelacja

Kacper

Sam korzystałem i wiem, że Kancelaria Ultimatum opinie sobie wypracowała

5,0 rating
12 listopada 2018

Mogli┼Ťmy spotka─ç ludzi z firmy KANCELARIA ULTIMATUM w tv Polsat lub lub mogli┼Ťmy ich znale┼║─ç pod adresem kancelaria ultimatum, z┼éota 59, 00-120 warszawa b─ůd┼║ te┼╝ kancelaria ultimatum, marsza┼ékowska 100/102, 00-999 warszawa, ale zawsze b─ůd┼║my pewni, ┼╝e to sprawdzona i solidna firma w pozyskiwaniu d┼éug├│w zaci─ůgni─Ötych przez oszust├│w, kt├│rzy my┼Ťleli ┼╝e b─Öd─ů korzysta─ç, a p┼éaci─ç to ju┼╝ nie bardzo. Mo┼╝na znale┼║─ç dane do Ultimatum po krs lub tak jak ja to zrobi┼éem po nr nip i wtedy najlepiej zadzwoni─ç do 15 godziny to na pewno w tym samym dniu wszystkiego dowiemy si─Ö.

Krystian

Kancelaria Ultimatum Polsat

5,0 rating
12 listopada 2018

Plus dla kancelarii Ultimatum z Warszawy za poradzenie sobie z d┼éu┼╝nikiem, kt├│ry chcia┼é oczerni─ç ow─ů firm─Ö Ultimatum w telewizji Polsat i pom├│wi┼é o rzeczy kt├│re nie mia┼éy miejsce. Dobrze ┼╝e ludzie zobaczyli program Interwencja na kt├│rym wysz┼éo szyd┼éo z worka i okaza┼éo si─Ö ┼╝e Kancelaria Ultimatum w Polsacie to prowokacja. Kancelaria Ultimatum to firma, kt├│rej nie jest gro┼║ny ┼╝aden d┼éu┼╝nik, kt├│ry grozi, ani tym bardziej telewizja Polsat, kt├│ra jest najwi─Ökszym po┼Ťrednikiem wszech czas├│w.

Mikołaj

Znalazłem też opinie na internecie i zaryzykowałem

5,0 rating
12 listopada 2018

Ja znalaz┼éem ich namiar na innej stronie, a mianowicie na https://www.windykacja-polska.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum-warszawa/ i tam jak poczyta┼éem opinie by┼éem ju┼╝ przekonany, ┼╝e Kancelaria Ultimatum jest to idealna firma do ┼Ťcigania oszust├│w, kt├│rzy potrafi─ů cz┼éowiek oskuba─ç do bia┼éej ko┼Ťci.

Wojciech

Cieszę się że trafiłem na Ciebie Kancelario Ultimatum !!!

5,0 rating
12 listopada 2018

Znalaz┼éem opinie o nich na stronie http://www.kancelariaultimatum.pl/opinie-o-kancelarii-ultimatum/ i bez chwili namys┼éu zadzwoni┼éem. Okaza┼é si─Ö by─ç to strza┼é w dziesi─ůtk─Ö poniewa┼╝ w 3 tygodnie odzyskali ca┼éy d┼éug ­čÖé ­čÖé ­čÖé

Filip

Mia┼éo by─ç kr├│tko a by┼éo 3 miesi─ůce

2,0 rating
12 listopada 2018

U mnie niby odzyskali kas─Ö, ale mega d┼éugo to im zaj─Ö┼éo……. a┼╝ 11 tygodni od zg┼éoszenia si─Ö…….. m├│wili ┼╝e b─Ödzie to miesi─ůc albo troch─Ö d┼éu┼╝ej a wysz┼éo jak wysz┼éo. Plus taki ┼╝e w ramach rekompensaty nie wzi─Öli swojej doli.

Franciszek

Bez zastrzeżeń

5,0 rating
12 listopada 2018

Kancelaria wierzytelno┼Ťci weryfikuj─ůca sprawy bez jakichkolwiek zaliczek, zadatk├│w, op┼éat wst─Öpnych czy startowych – totalne 0 z┼é trzeba mie─ç ┼╝eby i┼Ť─ç do nich po porad─Ö.Jeste┼Ťcie boscy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aleksander

Kancelaria windykacyjna jakiej długo szukałem

5,0 rating
12 listopada 2018

Znaj─ů si─Ö na swym fachu i wychodzi im ca┼ékiem dobrze ┼Ťci─ůganie d┼éug├│w z oszust├│w. Dane takie jak KRS czy NIP dost─Öpne s─ů w og├│lodost─Öpnych serwisach. U mnie za┼éatwili oszusta finansowego, kt├│ry na ka┼╝dym kroku chcia┼é oszuka─ç nasz─ů firm─Ö. Polecam

Bo┼╝ena

Kancelaria Ultimatum biuro kiedy┼Ť mieli na ul. z┼éota 59, 00-120 Warszawa

3,0 rating
12 listopada 2018

Musz─Ö poprawi─ç poniewa┼╝ na Marsza┼ékowskiej do niedawna mieli biuro, ale obecnym adresem jest adres Z┼éota 59. Wiem bo wysy┼éa┼éem im tam regularnie listy, ale z racji ┼╝e szybciej i pro┼Ťciej korespondujemy mi─Ödzy sob─ů listownie. Super firma!!!

Szymon

Kancelaria ULTIMATM mie┼Ťci si─Ö na przy ul. Marsza┼ékowska 100/102, 00-999 Warszawa

5,0 rating
12 listopada 2018

Odwiedzam ich jak tylko w firmie pojawi si─Ö d┼éu┼╝nik i radz─ů sobie wy┼Ťmienicie z obecnymi jak i nowymi kontrahentami. Mo┼╝na firm─Ö Kancelaria sprawdzi─ç po numerze NIP lub KRS chyba ┼╝e si─Ö ju┼╝ korzysta┼éo to mo┼╝na bezpo┼Ťrednio pisa─ç w sprawach windykacyjnych.

Jan

Kancelaria Ultimatum Warszawa

4,0 rating
12 listopada 2018

Pomogli mi w windykacji nale┼╝no┼Ťci z tytu┼éu nieop┼éaconych faktur za us┼éugi, dostawy, a tak┼╝e produkty. Mo┼╝na ich znale┼║─ç sugeruj─ůc si─Ö danymi kancelaria ultimatum, marsza┼ékowska 100/102, 00-999 warszawa, ale mo┼╝na te┼╝ zadzwoni─ç, wys┼éa─ç maila lub list. Fachowa obs┼éuga godna polecenia. Mogliby szybciej odnajdywa─ç d┼éu┼╝nika, bo zaj─Ö┼éo im to a┼╝ 2 tygodnie.

Jakub

Oszu┼Ťci jak s┼éysz─ů Kancelaria Ultimatum od razu znikaj─ů

5,0 rating
12 listopada 2018

Jeste┼Ťmy niezmiernie zadowoleni z dzia┼ä firmy Ultimatum. Szybkie skompletowanie dokument├│w na pewno wp┼éyn─Ö┼éo na plus, b┼éyskawiczne przygotowanie umowy i ekspresowe przeprowadzenie post─Öpowania przed i po s─ůdowego. Rekomenduj─Ö Kancelari─Ö Ultimatum wszystkim znajomym i prawdopodobnie b─Öd─Ö korzysta┼é z ich us┼éug w przysz┼éo┼Ťci. Polecam i pozdrawiam

Antoni

Polecam w 100% t─ů firm─Ö

5,0 rating
12 listopada 2018

Korzysta┼éam z ich us┼éug 2 razy i jeszcze nie uda┼éo si─Ö im zawie┼Ť─ç mnie, wi─Öc daje z czystym sumieniem ocen─Ö 5/5.

Ilona03285

Oszu┼Ťci z t─ů kancelari─ů nie maj─ů ┼╝adnych szans!!!!!!!!

5,0 rating
12 listopada 2018

Pora┼╝aj─ůco szybcy w dzia┼éaniach i to od samego pocz─ůtku wsp├│┼épracy. Szybko┼Ť─ç to ich domena bez w─ůtpienia, ale najwi─Ökszym ich atutem jest skuteczno┼Ť─ç, u mnie na 4 sprawy z 4 sobie poradzili czyli 100% sukcesu. Kancelaria windykacyjna, kt├│r─ů mog─Ö ┼Ťmia┼éo poleci─ç.

Karol

Sprawna pomoc windykacyjna na miar─Ö XXI wieku znaj─ůca potrzeby klient├│w od podszewki

4,0 rating
12 listopada 2018

Niezwykle miła obsługa, pracownicy bardzo życzliwi. Profesjonalna pomoc prawna praktycznie przez 7 dni w tygodniu 24 godziny przez dobę z tym że parking mógłby być większy, ale byłem tylko raz więc bo później wszystko mailowo i listownie szło, ale nie jest to wielki problem z tym parkingiem i daje 4 mocne gwiazdki.

Robert

Gdy trafiłem na oszusta to Kancelaria Ultimatum pomogła mi bez żadnych zaliczek

5,0 rating
12 listopada 2018

Bardzo zorganizowane biuro posiadaj─ůce wiele pracownik├│w, kt├│rzy s─ů naprawd─Ö dog┼é─Öbnie wczuci w to co robi─ů. Presti┼╝owa i niedroga kancelaria wierzytelno┼Ťci obs┼éugiwana przez Pana Rafa┼éa i Marcina z Warszawy.

Leon

Naprawd─Ö z firm─ů Kancelaria Ultimatum oszu┼Ťci nie maj─ů ┼╝adnych szans w wygraniu boju

5,0 rating
12 listopada 2018

Fachowe i sprawne podej┼Ťcie do sprawy windykacyjnej oraz ogromne do┼Ťwiadczenie zbierane przez lata. Dzi─Ökuj─Ö za zaanaga┼╝owanie i w┼éo┼╝ony trud w uporaniu si─Ö z tym oszustem.

Mirek

Nie wiem jak Kancelaria Ultimatum robi, ale robi to najlepiej w kraju

5,0 rating
12 listopada 2018

Korzysta nasza firma cyklicznie z us┼éug firmy Ultimatum wtedy jak uzbiera si─Ö wi─Öksza ilo┼Ť─ç nieop┼éaconych faktur i od momentu zg┼éoszenia d┼éu┼╝nik├│w zawsze w przeci─ůgu 3-4 tygodni nie ma ani jednej sprawy windykacyjnej do za┼éatwienia. S─ů to zawodowcy!!!

Mietex2390

Miła obsługa i wysoki poziom prawa

5,0 rating
12 listopada 2018

Kancelaria wierzytelno┼Ťci Ultimatum to by┼é strza┼é w 10-tk─Ö je┼Ťli chodzi o wyb├│r adekwatnej firmy windykacyjnej do ┼Ťci─ůgni─Öcia d┼éugu od firmy, kt├│ra nie zap┼éaci┼éa za towar.

Sklep budowlany

Za┼éatwili spraw─Ö (d┼éu┼╝nika) w 3 miesi─ůce

5,0 rating
12 listopada 2018

Nie mam ┼╝adnych zastrze┼╝e┼ä. Korzysta┼éem 1 raz. Sprawa by┼éa rozstrzygni─Öta w 3 miesi─ůce, a pieni─ůdze po 4 zacz─Ö┼éy wp┼éywa─ç na konto firmowe.

Hurtexo

Firma windykacyjna znaj─ůca potrzeby drugiego cz┼éowieka

5,0 rating
12 listopada 2018

Zleci┼éem firmie Ultimatum kilka spraw i na chwil─Ö obecn─ů jest maksymalnie zadowolony ze wsp├│┼épracy, jeszcze z┼éot├│wki nie pobrali, a ju┼╝ kaska zacz─Ö┼éa sp┼éywa─ç. W wielu sprawach zaskoczyli moj─ů osob─Ö naprawd─Ö pozytywnie za co maj─ů ode mnie 5 gwiazdek. Sprawdzaj─ů nawet sprawy bezskuteczne i bez szans jak to m├│wi─ů konkurencyjne firmy.

Marian7620

Odzyskany dług - kancelaria spisała się na medal

4,0 rating
12 listopada 2018

Jestem w bardzo zadowolony. Mo┼╝liwe, ┼╝e jeszcze kiedy┼Ť b─Öd─Ö korzysta─ç tylko odnalezienie d┼éu┼╝nika trwa┼éo troch─Ö d┼éu┼╝ej ni┼╝ my┼Ťleli┼Ťmy, ale nie by┼é to jaki┼Ť problem najwy┼╝szej rangi.

Tomek

Kancelaria wierzytelno┼Ťci Ultimatum nigdy mnie nie zawidod┼éa

5,0 rating
12 listopada 2018

Mimo, i┼╝ zad┼éu┼╝ona firma nale┼╝a┼éa do zagranicznej sp├│┼éki, uda┼éo si─Ö za┼éatwi─ç spraw─Ö sprawnie, szybko i najwa┼╝niejsze nie musieli┼Ťmy p┼éaci─ç ┼╝adnych zadatk├│w na rozpocz─Öcie sprawy, po prostu zacz─Öli dzia┼éa─ç i odzyskali pieni─ůdze. Super firma, bardzo s┼éowna. Pomaga┼éa mi Kancelaria Ultimatum 3 razy w uporaniu si─Ö z oszustami.

MIchalina

D┼éu┼╝nik zosta┼é namierzony, a pieni─ůdze odzyskane

1,0 rating
12 listopada 2018

Kancelaria Ultimatum odzyskała dla mnie 35.000 zł.

Magdalena

Gwarancja zadowolenia

5,0 rating
6 pa┼║dziernika 2018

Korzystali┼Ťmy z ich us┼éug i nie mo┼╝na si─Ö do niczego przyczepi─ç. Naprawd─Ö skuteczno┼Ť─ç na najwy┼╝szym poziomie.

Gabrialscy

Bardzo profesjonalne podej┼Ťcie do klient├│w

5,0 rating
6 pa┼║dziernika 2018

Dbaj─ů o najdrobniejsze szczeg├│┼éy gdzie inni patrzyli tylko ┼╝eby jak najszybciej za┼éatwi─ç spraw─Ö. W naszej hurtowni Kancelaria Ultimatum za┼éatwi┼éa spraw─Ö z nieuregulowanymi fakturami i zaj─Ö┼éa si─Ö motywowaniem odbiorc├│w do regularnego robienia op┼éat z zakupione produkty. Z naszej strony nie ma zastrze┼╝e┼ä i mo┼╝emy w 100% poleci─ç t─ů firm─Ö.

Andrzej z Polbruk

Recenzje i reputacja Kancelarii Ultimatum Warszawa:

4.8
4,8 rating
4.8 out of 5 stars (based on 149 reviews)
Znakomite opinie91%
Bardzo dobre6%
Zadowalaj─ůce1%
Mizerne0%
Słabe2%

 

Sprawd┼║ nas:

Kancelaria ULTIMATUM Facebook

Kancelaria ULTIMATUM opinie