Kancelaria Ultimatum opinie Polska i zagranicznych klient├│w

Umo┼╝liwiamy na stronie internetowej: Kancelaria Ultimatum opinie Polska umieszczenie opinii o firmie windykacyjnej, kt├│ra nazywa si─Ö Ultimatum i ma zaszczyt pomaga─ç szerokiej rzeszy os├│b prywatnych oraz firm. Prezentowana Kancelaria Ultimatum opinie cieszy si─Ö pozytywnymi opiniami, ponad dekad─Ö ┼Ťwiadczy us┼éugi windykacyjne na terenie ca┼éego kraju. Firma Ultimatum nie pobiera od klient├│w op┼éat wst─Öpnych ani zaliczek, dlatego cieszy si─Ö du┼╝ym zainteresowaniem o czym ┼Ťwiadcz─ů opinie. Dodatkowym atutem jest fakt, i┼╝ potrafi─ů w bardzo szybkim czasie namierzy─ç d┼éu┼╝nika, kt├│ry np. ukrywa si─Ö przed odpowiedzialno┼Ťci─ů w innym kraju ni┼╝ Polska. Kompleksowa pomoc prawna z zakresu windykacji krajowej i zagranicznej.

Ka┼╝da osoba b─ůd┼║ firma czy te┼╝ sp├│┼éka lubi─ůca sprawdzi─ç firm─Ö przed rozpocz─Öciem pracy mo┼╝e wej┼Ť─ç na stron─Ö Kancelaria Ultimatum Oferteo i zasi─Ögn─ů─ç wiedzy do┼Ťwiadczonych wyjadaczy, kt├│rzy korzystaj─ů z takich firm tysi─ůce razy w swoim ca┼éym ┼╝yciu i to oni w┼éa┼Ťnie wiedz─ů jaka firma windykacyjna jest godna polecenia. Firmy windykacyjne na prze┼éomie minionych lat bardzo rozwin─Ö┼éy swe infrastruktury na wielu powierzchniach dzia┼éa┼ä mi─Ödzy innymi z zakresu psychologii, prawa czy metodyki poniewa┼╝ to nie s─ů czasy gdzie egzekwuje si─Ö pieni─ůdze si┼é─ů tylko wyt┼éuczeniem d┼éu┼╝nikowi w jakiej jest sytuacji i tutaj Kancelaria Ultimatum zawsze ┼Ťwietnie sobie radzi gdy┼╝ oni nie tylko potrafi─ů gra─ç w s─ůdzie, ale r├│wnie┼╝ potrafi─ů by─ç prawdziwymi lud┼║mi i zna potrzeby ludzkie na wylot. Trzeba podkre┼Ťli─ç, ┼╝e prezentowane biuro windykacyjne ma zawsze w biurze kilku pracownik├│w, ale to jest tylko u┼éamek mocy przerobowej poniewa┼╝ wi─Öksza cz─Ö┼Ť─ç zespo┼éu w sk┼éad kt├│rego wchodz─ů prawnicy, windykatorzy, adwokaci itd. pracuj─ůcy w terenie, s─ůdzie lub najzwyczajniej szukaj─ůcy d┼éu┼╝nik├│w. ┼Üwietnym rozwi─ůzaniem jest Kancelaria Ultimatum opinie ma sympatycznie poniewa┼╝ ka┼╝dy wie o ich skuteczno┼Ťci, ale tak┼╝e z du┼╝ej liczby os├│b chc─ůcych uzyska─ç pomoc w┼éa┼Ťnie od tej firmy, a nie od ┼╝adnej innej.

 

 

 

 

Suma ocen i opinii o Kancelaria Ultimatum

 

Kancelaria Ultimatum Opinie Klient├│w z Polski:

Nieziemsko dobbbbra kancelaria windykacyjna, kt├│ra nie ma sobie r├│wnych

5,0 rating
31 sierpnia 2019

Kancelaria Ultimatum rozdaje zawsze karty w ka┼╝dym procesie windykacyjnym i w moim przypadku nie by┼éo inaczej. Zadzia┼éali swoimi metodami tak, ┼╝e d┼éu┼╝nik nie mia┼é jakichkolwiek szans wykaraska─ç si─Ö z opresji jak─ů sam sobie zgotowa┼é. Jestem niezmiernie wdzi─Öczny prawnikom z biura Ultimatum za trud jaki w┼éo┼╝yli w moj─ů batali─Ö z d┼éu┼╝nikiem.

Samson

My┼Ťla┼éem, ┼╝e ju┼╝ jestem przegrany, ale z pomoc─ů biura Kancelaria Ultimatum uda┼éo si─Ö spraw─Ö wyprostowa─ç i odzyska─ç kas─Ö

5,0 rating
31 sierpnia 2019

Po┼╝yczy┼éem pieni─ůdze znajomemu i niby mia┼éem na to papier, ale okaza┼éo si─Ö ┼╝e owy dokument zosta┼é podrobiony i w ┼Ťwietle prawa nic nie znaczy, ale kancelaria Ultimatum znalaz┼éa inne znacz─ůce dowody, kt├│re mogli┼Ťmy przedstawi─ç w s─ůdzie i dzi─Öki determinacj─ů ludzi z tego biura windykacyjnego ca┼éa kasa zosta┼éa odzyskana. Dzi─Ökuj─Ö ­čÖé ­čÖé ­čÖé

Wiktor

Bardzo dobra organizacja pracy

5,0 rating
31 sierpnia 2019

Pozytywne zako┼äczona sprawa windykacyjna, dzi─Öki kancelarii Ultimatum. Potrafi─ů zdzia┼éa─ç Ci cudotw├│rcy rzeczy niemo┼╝liwe je┼╝eli chodzi o odzyskiwanie d┼éug├│w. Jak dla mnie nie ma lepszego biura windykacyjnego w ca┼éym kraju ni┼╝ kancelaria Ultimatum!!!

Daniel

W kooooońcu trafiłem na firmę, która więcej robiła niż gadała

4,0 rating
30 sierpnia 2019

Moje zdanie o ludziach reprezentuj─ůcych biuro Kancelaria Ultimatum to taki, ┼╝e nie obiecuj─ů tylko dzia┼éaj─ů megaaaa efektywnie, co w efekcie ko┼äcowym przynosi zamierzone rezultaty. Czuj─ů si─Ö na arenie windykacyjnej niczym ryba w wodzie!!!!!!!!!! Rozliczenie odbywa si─Ö dopiero po wygraniu post─Öpowania windykacyjnego czyli decyduj─ůc si─Ö na to biuro nie mamy nic do stracenia.

Jurek

I recommend Ultimatum, a very good company. A huge plus for constant contact and professional approach to the topic in each case

5,0 rating
30 sierpnia 2019

Ultimatum Law Firm presents a professional approach, professional help and support at every stage of cooperation. Four out of four proceedings ended with a happy ending. I believe that it will be the same with each subsequent one. I would recommend! I will definitely use it again.

Christopher

Jak na tak obłożone zleceniami biuro windykacyjne to Kancelaria Ultimatum ma bardzo dobry kontakt z klientami i to z całego kraju

5,0 rating
30 sierpnia 2019

Nie od wczoraj wiadomo, ┼╝e kancelaria Ultimatum obs┼éuguje du┼╝─ů cz─Ö┼Ť─ç spraw windykacyjnych, kt├│re nieustannie nap┼éywaj─ů z ca┼éego kraju, ale jak wida─ç nie stoi to na przeszkodzie, ┼╝eby mie─ç czas i moce przerobowe na obs┼éug─Ö wszystkich klient├│w zar├│wno tych sta┼éych jak i nowych. U mnie odzyskali d┼éug bardzo szybko i non stop informowali mnie o post─Öpach w post─Öpowaniu windykacyjnym.

Flawian

Moiiiii wybawcy!!!!!!!!!!!!!!!

5,0 rating
29 sierpnia 2019

Bardzo sprawnie poradzili sobie prawnicy z kancelarii Ultimatum, a zwa┼╝ywszy na to, ┼╝e sama bez ┼╝adnego skutku od roku walczy┼éam z d┼éu┼╝nikiem, a oni za┼éatwili spraw─Ö w par─Ö tygodniu to uwa┼╝am, ┼╝e ludzie pracuj─ůcy w kancelarii Ultimatum to cudotw├│rcy windykacyjni na kt├│rych mo┼╝na liczy─ç.

Bolesława

Taaaaaak! Polecam i to w 100% działania kancelarii Ultimatum

5,0 rating
29 sierpnia 2019

W ┼╝yciu jak w grze nie zawsze si─Ö wygrywa z ka┼╝dym kto d┼éu┼╝ny jest nam pieni─ůdze… niestety. Te┼╝ nie ka┼╝dy cz┼éowiek musi si─Ö na wszystkim zna─ç, ale mo┼╝e mie─ç namiar na solidne biuro windykacyjne jakim jest kancelaria Ultimatum gdzie bez problemu kompetentni ludzi pomog─ů odzyska─ç pieni─ůdze bez jakiegokolwiek problemu.

Czcisław

S─ů niezb─Ödnym elementem w naszej firmie je┼Ťli chodzi o sektor finansowy

5,0 rating
29 sierpnia 2019

Natrafili┼Ťmy kancelari─Ö Ultimatum czystym przypadkiem jak ponad 10 lat temu mieli┼Ťmy problem z jednym kontrahentem, kt├│ry zalega┼é p├│┼é roku z op┼éaceniem kilku du┼╝ych faktur- Kancelaria Ultimatum wtedy nam pomog┼éa i od tamtej pory nieustannie nas wspiera poniewa┼╝ z up┼éywem lat ludzie, a w┼éa┼Ťciwe nasi odbiorcy nie s─ů tak uczciwi jak 20 lat temu i trzeba regularnie walczy─ç o nieop┼éacone faktury, ale maj─ůc kancelari─Ö Ultimatum ko┼éo swego boku nie jest straszny nam ┼╝aden d┼éu┼╝nik.

Herakles

Odzyskiwanie d┼éug├│w w kancelarii Ultimatum to jedynie cz─Ö┼Ť─ç z oferowanych przez nich us┼éug

5,0 rating
28 sierpnia 2019

Zajmuj─ů si─Ö Panowie w biurze windykacyjnym Kancelaria Ultimatum kompleksowo tematem ┼Ťci─ůgni─Öcia pieni─Ödzy i opr├│cz reprezentacji w s─ůdzie ich najwi─Ökszym atutem jest to, ┼╝e sami bez proszenia si─Ö odnajd─ů za klienta d┼éu┼╝nika co czasami te┼╝ jest okoooopinie problematyczne…… U mnie spisali si─Ö na 5 du┼╝ych gwiazd, a nawet i z plusem ­čÖé

Oskar

Obawia┼éam si─Ö, ┼╝e nie sta─ç mnie na nich, ale by┼éam w du┼╝ym b┼é─Ödzie, bo ka┼╝dego sta─ç na us┼éugi ┼Ťwiadczone przez kancelari─Ö Ultimatum ­čÖé

5,0 rating
28 sierpnia 2019

To biuro windykacyjne drastycznie wyr├│┼╝nia si─Ö na tle innych kancelarii odzyskuj─ůcych d┼éugi poniewa┼╝ u tych Pan├│w od ┼Ťci─ůgania nale┼╝no┼Ťci finansowych nie p┼éaci si─Ö zaliczek czy te┼╝ innych op┼éat na start tylko dopiero po zako┼äczeniu post─Öpowania, wi─Öc to niepodwa┼╝alny argument na to, ┼╝e warto nawi─ůza─ç z nimi wsp├│┼éprac─Ö ju┼╝ nie wspominaj─ůc o ich wysokiej skuteczno┼Ťci w bran┼╝y w jakiej si─Ö poruszaj─ů.

Lubomira

Thank you for everything you have done for me!

5,0 rating
28 sierpnia 2019

Legal advice in the debt collection office Ultimatum Law Firm is at the highest level, they were provided in an accessible way, with care for the client’s good and admirable commitment. Easy contact, quick and effective consultation. Professionalism in every inch.

Jennifer

Solidne biuro windykacyjne w przeciwie┼ästwie do nieudolnej i bardzo niekompetentnej konkurencji z kt├│r─ů mia┼éam do czynienia

5,0 rating
27 sierpnia 2019

Wcze┼Ťniej pr├│bowa┼éam przez inne biura odzyskuj─ůce d┼éugi wywalczy─ç moje pieni─ůdze, ale bez wi─Ökszego skutku – by┼éa to tylko strata czasu i nerw├│w. Dopiero kancelaria Ultimatum pokaza┼éa kto tu rozdaje karty i wywalczy┼éa ca┼é─ů kwot─Ö w b┼éyskawicznym tempie. POLECAM

Wacława

Szybkooo wręcz błyskawicznie, sprawnie i skutecznie przeprowadzili proces windykacyjny

5,0 rating
27 sierpnia 2019

Ogrom do┼Ťwiadczenia pozwoli┼é kancelarii Ultimatum wywalczy─ç ca┼ée zobowi─ůzanie w najkr├│tszym czasie jaki by┼é tylko mo┼╝liwy. Polecam ka┼╝demu kto szuka sprawdzonego biura windykacyjnego.

Kamila

Szybko postawili d┼éu┼╝nika do pionu specjali┼Ťci z kancelarii Ultimatum i pieni─ůdze ju┼╝ trafi┼éy na moje konto od osoby, kt├│ra nie chcia┼éa mi ich odda─ç

5,0 rating
27 sierpnia 2019

Rozwik┼éywali wszelakie problematyczne kwestie zwi─ůzane z d┼éu┼╝nikiem pocz─ůwszy od zweryfikowania szans na odzyskanie nale┼╝no┼Ťci finansowych, a┼╝ po znalezienie gagatka i finalnie proces w s─ůdzie na kt├│rym dali z siebie wszystko i wyegzekwowali ca┼é─ů sum─Ö wraz z odsetkami.

Erazm

Odzyskali 27 tys. z┼é w niespe┼éna miesi─ůc czasu! Mo┼╝na? Jak si─Ö chce to wszystko mo┼╝na!

5,0 rating
26 sierpnia 2019

Prze┼Ťwietlili d┼éu┼╝nika w bardzo szybkim tempie i okaza┼éo si─Ö, ┼╝e nie jest taki biedny na jakiego si─Ö prezentowa┼é w oczach s─ůdu i wysz┼éo na to ┼╝e zalega z uregulowaniem nale┼╝no┼Ťci finansowych nie tylko w mojej firmie, ale tak┼╝e innych i jest rasowym oszustem. Kancelaria Ultimatum dzia┼éa┼éa bardzo szybko i zdecydowanie, co zaplusowa┼éo na dalszy etapie post─Öpowania w s─ůdzie.

Loretta

Maj─ů super zesp├│┼é dla kt├│rego nie ma rzeczy niemo┼╝liwych

4,0 rating
26 sierpnia 2019

Prowadz─Ö firm─Ö budowlan─ů i r├│┼╝nie to bywa z klientami, jedni p┼éac─ů, drudzy sp├│┼║niaj─ů si─Ö, a jeszcze inni nie p┼éaca i wtedy do gry wkracza w naszej firmie KANCELARIA ULTIMATUM, kt├│ra jest istnym batem na oszust├│w finansowych. Potrafi─ů zdzia┼éa─ç cuda je┼Ťli mowa o odzyskiwaniu d┼éug├│w nawet o tych wrednych kombinator├│w, kt├│rym niezbyt specjalnie zale┼╝y na oddaniu kasy

Metody

Bardzo dobre podej┼Ťcie do klient├│w i za to maj─ů u mnie super opinie

5,0 rating
25 sierpnia 2019

Szybcy w dzia┼éaniach, bezproblemowi w kwestiach formalnych i kompleksowo zajmuj─ů si─Ö dos┼éownie wszystkim co zwi─ůzane z windykacj─ů. Odzyskali moje 25000 z┼éotych za co bardzo dzi─Ökuj─Ö i na pewno b─Öd─Ö ich poleca┼é ka┼╝demu kto b─Ödzie w potrzebie.

Jakub

The express pace of settling matters, efficiently and effectively, many years of activity with the Ultimatum office were only positive - in contrast to the inept and very incompetent competition

5,0 rating
25 sierpnia 2019

The total lack of an initial fee is a big plus for me, only the commission on the amount enforced is a salary for Ultimatum. Quick solution, good contact. I can recommend and give 6+ ­čÖé

Kristen

Szczerze to sam si─Ö nie spodziewa┼éem takiej skuteczno┼Ťci w dzia┼éaniach jak─ů pokazali ludzie z biura kancelarii Ultimatum

5,0 rating
25 sierpnia 2019

Zaj─Öli si─Ö dos┼éownie wszystkim co by┼éo zwi─ůzane z wyegzekwowaniem d┼éugu, dos┼éownie WSZYSTKIM i jak wkroczyli do akcji to d┼éu┼╝nik wiedzia┼é, ┼╝e ju┼╝ nie ma szans ­čÖé Odzyska┼éa kancelaria Ultimatum co do z┼éot├│wki!!!

Edgar

They handle even the most difficult things without any problems

5,0 rating
29 czerwca 2019

My opinion on the Ultimatum Law Firm is the most positive because they do not complain like other companies only take even the most difficult issues, which speaks for itself what level they represent. recommend.

Natalie

At the Ultimatum Chancellery you do not have to pay advances

5,0 rating
28 czerwca 2019

You can use their services – I tested them on my own skin and I have to say that I am very pleasantly surprised how quickly I managed to draw cash from the debtor.

Norman

Positive opinion

5,0 rating
27 czerwca 2019

Our opinion about the debt collection agency is very positive because the case lasted for over 3 years and we have already let go, but we reported to them and they did not give up so quickly winning the whole matter.

Michael

Polecam firm─Ö windykacyjn─ů KANCELARIA ULTIMATUM jako rzetelnego partnera do wsp├│┼épracy

5,0 rating
27 czerwca 2019

W zleconej przeze mnie sprawie Kancelaria Ultimatum podj─Ö┼éa szybkie i skuteczne dzia┼éania terenowe. Specjali┼Ťci zweryfikowali stan maj─ůtku d┼éu┼╝nika i w ca┼éo┼Ťci odzyskali moje nale┼╝no┼Ťci.

Antonia

They handle current matters very quickly and you can always call or write and consult a specific topic related to debt without any advance payment

5,0 rating
26 czerwca 2019

They know the legal literature and do not restrain themselves from using their knowledge when achieving their goals. A great company.

Penelope

Szczerze polecam us┼éugi Kancelarii Ultimatum - nie pobieraj─ů zaliczek

5,0 rating
26 czerwca 2019

Przekaza┼éam spraw─Ö do Kancelarii Ultimatum i d┼éuga zosta┼é sp┼éacony co prawda po 4 miesi─ůcach ale odzyska┼éam ca┼éo┼Ť─ç i finalnie po nocie d┼éu┼╝nik pokry┼é koszt prowizji.

Agnieszka

Naprawd─Ö bardzo profesjonalna firma

5,0 rating
26 czerwca 2019

Nie warto było tak długo zwlekać z przekazaniem sprawy firmie windykacyjnej takiej jak przedstawiana na tej stronie Kancelaria Ultimatum.

Abelard

Polecam kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
26 czerwca 2019

Musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e mimo ogromnego oporu mojego d┼éu┼╝nika (sprawa na podstawie udzielonej po┼╝yczki zabezpieczonej wekslem) uda┼éo si─Ö odzyska─ç ca┼é─ů kwot─Ö.

Cyryl

Jestem zadowolony ze wsp├│┼épracy z kancelari─ů Ultimatum

5,0 rating
25 czerwca 2019

Pieni─ůdze dzi─Öki ingerencji Kancelarii Ultimatum powoli zacz─Ö┼éy sp┼éywa─ç w sprawach, kt├│re dawno spisa┼éem na straty.

Walerian

Pozytywna opinia i 5 gwiazdek

5,0 rating
25 czerwca 2019

U mnie odby┼éo si─Ö na ca┼ée szcz─Ö┼Ťcie bez s─ůdu – wystarczy┼éa tylko interwencja kancelarii Ultimatum i d┼éu┼╝nik sam z siebie zmi─Ök┼é.

Grzmisława

Kancelaria Ultimatum to dobra i solidna firma windykacyjna

5,0 rating
25 czerwca 2019

Szybko odzyskali m├│j d┼éug, a pr├│bowa┼éy dwie inne firmy z tym, ┼╝e bezskutecznie, a Kancelaria Ultimatum praktycznie z miejsca zacz─Ö┼éa ┼Ťci─ůga─ç pieni─ůdze. Z kontrahentem, kt├│ry zalega┼é pieni─ůdze za nieop┼éacone faktury dalej wsp├│┼épracuje, a nawet oni przekazuj─ů sprawy do kancelarii Ultimatum, bo to nie by┼éa ich wina ┼╝e mi nie p┼éacili tylko im kto┼Ť nie zap┼éaci┼é i stracili p┼éynno┼Ť─ç finansow─ů przez co zwlekali z uregulowaniem w naszej firmie nale┼╝no┼Ťci finansowych.

Benedykta

Je┼Ťli chodzi o kancelari─Ö ULTIMATUM korzysta┼éqm 2 razy i wszystko na plus

5,0 rating
25 czerwca 2019

Wsp├│┼épracuje z nimi ju┼╝ od roku. Czasami sprawy troch─Ö ci─ůgn─ů (nie jest to ich wina tylko s─ůdu ┼╝e przek┼éada sprawy albo d┼éu┼╝nika), ale skuteczni.┼Üci─ůgn─Öli z moich kilku d┼éu┼╝nik├│w w Warszawie ┼é─ůcznie naprawd─Ö sporo pieni─Ödzy za nieop┼éacone faktury..

Zuzanna

U mnie była mała kwota, ale na sezon letni przydaje się każdy grosz - wielkie dzięki Ultimatum

5,0 rating
25 czerwca 2019

D┼éug odzyskany w ca┼éo┼Ťci – teraz wystawili not─Ö na osob─Ö, kt├│ra by┼éa winna mi pieni─ůdze i czekam na zwrot prowizji od d┼éu┼╝nika.

Domicela

Jestem bardzo zadowolona z dzia┼éa┼ä jakie przeprowadzili w moim imieniu specjali┼Ťci windykacyjni z kancelarii Ultimatum

4,0 rating
25 czerwca 2019

W mojej bran┼╝y transportowej op├│┼║nienia to norma – mia┼éam spraw─Ö na 6000 z┼é zleci┼éam j─ů do kancelarii Ultimatum i po 3 tygodniach mia┼éam przelew na koncie. Super szybcy w dzia┼éaniach windykacyjnych i za to si─Ö ceni takie biura windykacyjne

Estera

They support companies and individuals giving what the client wishes, that is, speed and efficiency in one. Thank you

5,0 rating
25 czerwca 2019

They often help me to go straight to my company as more unpaid invoices are collected. Often these are late payments, but there is also a large part of such debts, which we would not be able to do without the Ultimatum Office alone. They are honest professionals – they operate all over the country and look for a debtor in Europe or even in the world.

Samantha

Moja opinia o kancelarii Ultimatum jest jak najbardziej pozytywna

5,0 rating
24 czerwca 2019

Dobre rozwi─ůzanie, bez kontakt├│w z d┼éu┼╝nikiem i czekaniem na jego obiecanki. Bez zb─Ödnej zw┼éoki czasowej kancelaria Ultimatum za┼éatwi ka┼╝dego d┼éu┼╝nika.

Scholastyka

W kancelarii Ultimatum obowi─ůzuje zawsze skuteczna i szybka windykacja d┼éug├│w

4,0 rating
24 czerwca 2019

Nie by┼éo problemu w kontaktach z moim opiekunem, dostawa┼éem informacje co si─Ö dzieje – ┼é─ůcznie w da┼éem do kancelarii Ultimatum sporo spraw i wszystkie d┼éugi po motywacji ze strony Ultimatum zosta┼éy szybko sp┼éacone.

Boguchwał

Polecam kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
24 czerwca 2019

Rekomenduj─Ö us┼éugi firmy windykacyjnej ULTIMATUM ka┼╝demu w ci─Ö┼╝kiej sytuacji ┼╝yciowej. S─ů niedrodzy, efektywni i maj─ů do┼Ťwiadczenie.

Aron

Og├│lnie polecam kancelari─Ö Ultimatum - chyba najlepsza firma z jak─ů mia┼éam do czynienia

5,0 rating
24 czerwca 2019

Windykacja by┼éa w miar─Ö szybka poniewa┼╝, Kancelaria Ultimatum pobra┼éa tylko 5 procent z wyegzekwowanej kwoty co mnie zadowoli┼éo. Polecam ­čÖé

Eryk

Polecam us┼éugi ┼Ťwiadczone przez biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 czerwca 2019

Czu─ç, ┼╝e osoby z Kancelarii Ultimatum maj─ů du┼╝e do┼Ťwiadczenie je┼Ťli chodzi o windykacj─Ö, a to bardzo wa┼╝ne, bo wiedz─ů jak poprowadzi─ç ka┼╝d─ů spraw─Ö.

Wawrzyniec

Nigdy kancelaria Ultimatum nie unika kontaktu z dłużnikiem

5,0 rating
24 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum pracuj─ů sami profesjonali┼Ťci, nie unikaj─ů kontaktu z d┼éu┼╝nikiem, zawsze mnie informuj─ů co si─Ö dzieje w sprawie, mo┼╝na zadzwoni─ç i si─Ö poradzi─ç. Firma godna zaufania.

Hawier

Oddane sprawy do kancelarii Ultimatum zawsze zakończyły się sukcesem

5,0 rating
24 czerwca 2019

Polecam kancelari─Ö Ultimatum, mo┼╝na si─Ö do nich zg┼éasza─ç poniewa┼╝ s─ů maksymalnie skuteczni.

Maurycy

Mog─Ö z czystym sumieniem poleci─ç kancelari─Ö Ultimatum poniewa┼╝ jest to najlepsza firma windykacyjna w kraju !!!!!!!!!

5,0 rating
23 czerwca 2019

Windykatorzy z kancelarii Ultimatum odzyskali pieni─ůdze za zaleg┼ée faktury. Jak dla mnie okazali si─Ö by─ç bardzo skuteczni i pomocni na ka┼╝dym etapie post─Öpowania.

Gracja

Je┼Ťli chodzi o kancelari─Ö Ultimatum korzystam z ich us┼éug kilka lat i generalnie wszystko OK

4,0 rating
23 czerwca 2019

Generalnie wsp├│┼épraca z kancelari─ů Ultimatum dobrze przebiega┼éa cho─ç wydaje mi si─Ö, mo┼╝na poprawi─ç kontakt w sprawie s─ůdowej, bo troch─Ö si─Ö naczeka┼éam na wyrok, ale to bardziej wina naszego systemu w s─ůdownictwie i tutaj kancelaria windykacyjna ma roz┼éo┼╝one r─Öce – og├│lnie jestem zadowolona.

Renata

S─ů szybcy w dzia┼éaniach windykacyjnych

5,0 rating
23 czerwca 2019

Odzyska┼éam dzi─Öki pomocy kancelarii Ultimatum sporo pieni─Ödzy – ┼é─ůcznie sfinalizowali 3 sprawy windykacyjne na sum─Ö 90.000 z┼éotych.

Harold

Z czystym sumieniem polecam działania windykacyjne kancelarii Ultimatum

5,0 rating
23 czerwca 2019

Nasza wsp├│┼épraca trwa od prawie 2 lat, oko┼éo 10 d┼éu┼╝nik├│w zwindykowali perfekcyjnie, obs┼éuguj─ů klient├│w z ca┼éego kraju.

Arabela

Wielki pozytyw dla Kancelarii Ultimatum za windykację mojej sprawy z dłużnikiem

5,0 rating
23 czerwca 2019

Ani s─ůd si─Ö nie popisa┼é ani komornik nie da┼é rady, a oni Kancelaria Ultimatum ┼Ťci─ůgn─Ö┼éa d┼éug 70 tysi─Öcy z┼éotych w mgnieniu oka tzn. 2,5 miesi─ůca na to potrzebowali, ale dali rad─Ö.

Sylwester

Mia┼éam ju┼╝ dosy─ç d┼éu┼╝nika, wiec si─Ö zdecydowa┼éam si─Ö da─ç spraw─Ö profesjonalistom - Kancelarii Ultimatum i nie ┼╝a┼éuje tego w ani 1 procencie, bo odzyskali ca┼é─ů kwot─Ö

5,0 rating
23 czerwca 2019

Na chwil─Ö obecn─ů mam d┼éu┼╝nika z g┼éowy, sp┼éaci┼é od razu 70% i teraz ko┼äc├│wka na raty, a ja nie musz─Ö si─Ö o nic martwi─ç, bo kancelaria Ultimatum wszystko pilotuje. Polecam t─ů firm─Ö jak kto┼Ť chce si─Ö pozby─ç takiego problemu tak jak ja to zrobi┼éa.

Alana

Efektywni i s┼éowni specjali┼Ťci pracuj─ů w kancelarii Ultimatum

5,0 rating
22 czerwca 2019

Je┼Ťli chodzi o kancelari─Ö Ultimatum to wsp├│┼épraca by┼éa bardzo dobra. Par─Ö spraw nasza firma im zleci┼éa, wszystkie d┼éugi ┼Ťci─ůgni─Öte.

Zakład szklarski

Bardzo polecam biuro windykacyjne ULTIMATUM

5,0 rating
22 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum wzorowo poradzi┼éa sobie ze ┼Ťci─ůgni─Öciem d┼éug├│w od naprawd─Ö kombinator├│w, kt├│rzy do chwili oddania pieni─Ödzy my┼Ťleli, ┼╝e uda si─Ö uciec od uregulowania nale┼╝no┼Ťci finansowych.

Apollo

Za┼éatwiaj─ů niemal┼╝e wszystko za klienta, wi─Öc s─ů nie tylko efektywni, ale wyr─Öczaj─ů nas - klient├│w w uci─ů┼╝liwej papierologii

5,0 rating
22 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum pomogli mi już kilkakrotnie z dłużnikami, którzy byli mi winni naprawdę spore kwoty pieniędzy. Jak najbardziej polecam firmę ULTIMATUM.

Izydor

Kancelaria Ultimatum ┼Ťwiadczy profesjonalne us┼éugi na terenie ca┼éej Unii Europejskiej

5,0 rating
22 czerwca 2019

Świetnie się z nimi współpracuje. Odzyskali przy 3 zgłoszeniach już ponad 40 tys. zł.

Radosława

Skuteczne biuro windykacyjne z kt├│rego jestem zadowlony

5,0 rating
22 czerwca 2019

Firma windykacyjna Ultimatum zrobi┼éa taki wywiad terenowy ┼╝e ju┼╝ wszystko wiedzieli o d┼éu┼╝niku – wi─Öcej ni┼╝ ja sam. Jestem bardzo wdzi─Öczny za szybko┼Ť─ç i efektywno┼Ť─ç dzia┼éania. Dzi─Ökuj─Ö!!!

Jordan

Super szybcy w działaniach

5,0 rating
21 czerwca 2019

U nas finalnie satysfakcja by┼éa na wysokim poziomie poniewa┼╝ pomogli nam dos┼éownie we wszystkim, co by┼éo zwi─ůzane z odzyskaniem d┼éugu. Jeste┼Ťmy wdzi─Öczni za terminowo┼Ť─ç, rzetelno┼Ť─ç, uczciwo┼Ť─ç i profesjonalne podej┼Ťcie do tematu windykacji, bo nie by┼éa to ┼éatwa sprawa, ale podo┼éali zadaniu.

Krescencja

Od 2 lat wsp├│┼épracujemy z kancelari─ů Ultimatum i jeste┼Ťmy zadowoleni z us┼éug jakie ┼Ťwiadcz─ů dla naszego zk┼éadu

5,0 rating
21 czerwca 2019

Mo┼╝e i nie odzyskuj─ů d┼éug├│w w minut─Ö, ale po troch─Ö nale┼╝no┼Ťci wpada mi na konto gdzie wcze┼Ťniej nie uda┼éo si─Ö odzyskiwa─ç z┼éot├│wki, bo mamy cwanych d┼éu┼╝nik├│wÔÇŽ Narazie nie mamy na co narzeka─ç, wszystko wskazuje, ze wsp├│┼épraca dalej b─Ödzie przebiega┼éa bardzo dobrze jak to jest obecnie. POLECAMY KANCELARI─ś ULTIMATUM !!!!!!!!!!!!!!

Zakład przemysłowy Budaxer

Polecam kancelari─Ö Ultimatum wszystkim tym kt├│rzy s─ů w podobnej sytuacji i maja d┼éu┼╝nik├│w

4,0 rating
21 czerwca 2019

W przeci─ůgu miesi─ůca czasu windykatorzy z kancelarii Ultimatum odzyskali pieni─ůdze, a prowizja nie by┼éa du┼╝a, wi─Öc wszystko wysz┼éo na plus.

Emilian

Fachowa obłsuga ze strony kancelarii Ultimatum na każdym kroku postępowania

5,0 rating
21 czerwca 2019

Odzyskali 24.000 z┼é w przeci─ůgu 3 miesi─Öcy gdzie inne firmy bez wi─Ökszego skutku pr├│bowa┼éy odzyska─ç d┼éug rok czasu. ale nawet 1000 z┼é nie ┼Ťci─ůgn─Ö┼éy z d┼éu┼╝nika

Mirek

Wszystko odbyło się z pozytywnym finałem

5,0 rating
20 czerwca 2019

Zad┼éu┼╝ona firma jak zobaczy┼éa przychodz─ůce pismo za pismem sama zapyta┼éa si─Ö nas gdzie ma pieni─ůdze wp┼éaci─ç czyli Kancelaria Ultimatum dziala sprawnie, a nawet bardzo sprawnie i to w ca┼éej Polsce.

Firma budowlana

Naprawd─Ö znajd─ů si─Ö na odzyskiwaniu d┼éug├│w i szybko dzia┼éaj─ů

5,0 rating
20 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to znana i ceniona firma windykacyjna walcz─ůca z oszustami finansowymi, kt├│ra zaj─Ö┼éa si─Ö dos┼éownie wszystkimi aspektami zwi─ůzanymi z odzyskaniem pieni─Ödzy przy mojej sprawie z d┼éu┼╝nikiem. Podziwiam ich!

Filomena

Profesjonalna firma windykacyjna na kt├│r─ů zawsze mo┼╝na liczy─ç

5,0 rating
19 czerwca 2019

Znaj─ů si─Ö na prawie windykacyjnych i s─ů cenionym biurem odzyskuj─ůcym d┼éugi nie tylko w Warszawie, ale i w ca┼éym kraju.

Kasia

Firma windykacyjna godna polecenia - rekomenduje ich usługi

5,0 rating
19 czerwca 2019

Osobi┼Ťcie jako wieloletnia klientka z ca┼é─ů odpowiedzialno┼Ťci─ů mog─Ö powiedzie─ç, ┼╝e jeste┼Ťcie biurem windykacyjnym godnym zaufania i jeste┼Ťcie warci polecenia bez znaczenia na wysoko┼Ť─ç kwoty o jak─ů walczycie, bo u mnie by┼éo to tylko 5000 z┼é, ale nie odm├│wili┼Ťcie mu pomocy za co jestem bardzo wdzi─Öczna.

Honorata

Polecam to biuro windykacyjne

5,0 rating
18 czerwca 2019

W 100% potwierdzam wszystkie znajduj─ůce si─Ö tutaj pozytywne opinie ÔÇô Kancelaria Ultimatum to najlepsze biuro windykacyjne w kraju. Pieni─ůdze odzyskali w niespe┼éna 30 dni.

Gwidon

D┼éug bardzo szybko i sprawnie ┼Ťci─ůgaj─ů d┼éugi

5,0 rating
18 czerwca 2019

To biuro pracuje na poziomie Europejskim. Jestem maksymalnie zadowolona i uszcz─Ö┼Ťliwiona gdy┼╝ d┼éu┼╝nik odda┼é pieni─ůdze z odsetkami, a bardziej odda┼é, bo zosta┼é odpowiednio zmotywowany. Dzi─Ökuj─Ö za wszystko co dla mnie zrobi┼éa Kancelaria Ultimatum ­čÖé

Amanda

Wzorowa współpraca

5,0 rating
18 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia. Pieni─ůdze za alimenty wywalczone w bardzo szybkim czasie. Dzi─Ökuj─Ö Pa┼ästwu!

Bogumiła

Polecam biuro windykacji nale┼╝no┼Ťci ULTIMATUM

5,0 rating
17 czerwca 2019

Razem z m─Ö┼╝em od samego pocz─ůtku byli┼Ťmy ┼Ťwiadomi, ┼╝e mo┼╝na zaufa─ç Kancelarii Ultimatum i nie mylili┼Ťmy si─Ö. Ca┼éy d┼éug odzyskany za ┼Ťmiesznie ma┼é─ů prowizj─Ö adekwatnie do wagi problemu jaki mieli┼Ťmy z wrednym d┼éu┼╝nikiem. Polecamy jak najbardziej.

Dagmara

Pomogli mi odzyskać dług

5,0 rating
17 czerwca 2019

Totalny brak koszt├│w przy rozpocz─Öciu wsp├│┼épracy, swoj─ů prowizj─Ö w Kancelarii Ultimatum pobrali dopiero po zako┼äczeniu sprawy, oczywi┼Ťcie sprawa pozytywnie zako┼äczona za co jestem niezmierni wdzi─Öczny.

Władysław

Kancelaria Ultimatum bdb. opinia

5,0 rating
17 czerwca 2019

Panowie z Kancelarii Ultimatum odzyskali bardzo du┼╝─ů sum─Ö pieni─Ödzy praktycznie nie do ┼Ťci─ůgni─Öcia dla zwyk┼éego Kowalskiego, dobrze ┼╝e znajomy mi ich pokaza┼é bo wcze┼Ťniej ich nie zna┼éam. Polecam

Dobroniega

Specjali┼Ťci windykacyjni pracuj─ů w kancelarii Ultimatum, kt├│rzy s─ů naprawd─Ö dyskretni

5,0 rating
16 czerwca 2019

Pomogli mi w Kancelarii Ultimatum w poradzeniu sobie z niekoniecznie miłymi klientami, którzy uchylali się od płaceni za faktury na kwotę 30 tys. zł.

Wit

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia

5,0 rating
16 czerwca 2019

Zaufa┼éam tej firmie w ┼Ťci─ůgni─Öciu nale┼╝no┼Ťci i nie ┼╝a┼éuj─Ö – d┼éug w par─Ö tygodni odzyskany, wystarczy┼éo wys┼éa─ç par─Ö dobrze skonstruowanych pism do d┼éu┼╝nika i zadzia┼éa┼éo.

Benigna

Odzyskali 25.000 z┼é w 2 miesi─ůce

5,0 rating
16 czerwca 2019

S─ů bardzo skrupulatni w tym co robi─ů i potrafi─ů zdzia┼éa─ç w kancelarii Ultimatum cuda.

Krzysztof

D┼éug ┼Ťci─ůgni─Öty przez kancelari─ů Ultimatum bardzo szybko na spor─ů kwot─Ö ponad 100 tys. z┼é cho─ç d┼éu┼╝nik na pocz─ůtku wydawa┼é si─Ö niewyp┼éacalny

5,0 rating
16 czerwca 2019

Od listopada 2017 nie mogłem się doprosić od dłużnika pieniędzy, a Kancelaria Ultimatum bez patyczkowania się w 3 tygodnie wyegzekwowała cały dług. Polecam to biuro windykacyjne.

Franciszka

Nie pobieraj─ů w kancelarii Ultimatum zaliczek

5,0 rating
16 czerwca 2019

Zupe┼énie bez jakichkolwiek op┼éat zweryfikowali spraw─Ö windykacyjn─ů, a po odzyskaniu pieni─Ödzy pobrali ode mnie zaledwie kilka procent. 0 ryzyka, 100% satysfakcji.

Anastazja

Jestem zadowolony z działań przeprowadzonych przez kancelarię Ultimatum

5,0 rating
16 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum ┼Ťci─ůgn─Ö┼éa dla mnie d┼éug na ponad 85.000 z┼é od d┼éu┼╝nika z Krakowa. Pe┼éen profesjonalizm i szybko┼Ť─ç w dzia┼éaniach!!!

Melchior

Droga KANCELARIO ULTIMATUM dzi─Ökuj─Ö za pomoc

5,0 rating
15 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum to Warszawska firma dzia┼éaj─ůca w ca┼éym kraju, kt├│ra naprawd─Ö jest godna polecenia. Maj─ů do┼Ťwiadczenie i dzia┼éaj─ů naprawd─Ö dyskretnie.

Teodozja

Ci specjali┼Ťci z kancelarii Ultimatum pomogli mi odzyska─ç stracone pieni─ůdze

5,0 rating
15 czerwca 2019

Poradzili sobie z bardzo trudnym, nierzetelnym klientem w finale odzyskuj─ůc moje 34.000 z┼é. Dzi─Ökuj─Ö ­čÖé ­čÖé ­čÖé

Aron

Nale┼╝no┼Ťci szybko zosta┼éy wyegzekwowane od d┼éu┼╝nika dzi─Öki ingerencji kancelarii Ultimatum

5,0 rating
15 czerwca 2019

Jestem zadowolony z przeprowadzonej windykacji przez biuro odzyskiwania nale┼╝no┼Ťci ULTIMATUM – godna polecenia firma ┼Ťci─ůgaj─ůca d┼éugi.

Artemiusz

Bardzo skuteczna firma potrafi─ůca zdzia┼éa─ç cuda tak jak by┼éo w moim przypadku

5,0 rating
15 czerwca 2019

Odk─ůd wsp├│┼épracujemy z biurem windykacyjnym ULTIMATUM nie mam ju┼╝ wi─Ökszych problem├│w z d┼éu┼╝nikami. Polecam serdecznie.

Dalia

W kancelarii Ultimatum s─ů do┼Ťwiadczeni we wszelakich sprawach

5,0 rating
15 czerwca 2019

Poradz─ů sobie w ka┼╝dej sytuacji. U mnie d┼éu┼╝nik uciek┼é za granic─Ö, a Kancelaria Ultimatum i tak go namierzy┼éa i w 3 tygodnie d┼éug zosta┼é odzyskany na moje konto.

Donata

Firma ULTIMATUM działa bardzo dyskretnie i fachowo

5,0 rating
15 czerwca 2019

Mo┼╝na Kancelarii Ultimatum powierzy─ç sprawy zwi─ůzane nawet z du┼╝ymi d┼éugami.

Lukrecja

Odzyska┼éa nasza firma nale┼╝no┼Ťci za niezap┼éacone faktury

5,0 rating
14 czerwca 2019

Biuro windykacyjne Ultimatum uzyska┼éo dla nas ca┼éy d┼éug tj. 87.000 z┼é, finalnie pobrali od nas kilka procent od wygranej sprawy, wi─Öc tyle co nic za trud jaki w┼éo┼╝yli ┼╝eby osi─ůgn─ů─ç powierzone im zadanie.

Harbatol

Kancelaria Ultimatum to dobra firma. Polecam ka┼╝demu!

5,0 rating
14 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum maj─ů do┼Ťwiadczenie i bardzo szybko za┼éatwili moj─ů spraw─Ö, a ja odzyska┼éam chwilowo utracone pieni─ůdze.

Honorata

Nie ma dla kancelarii Ultimatum rzeczy niemo┼╝liwych

5,0 rating
14 czerwca 2019

Te┼╝ mia┼éem problem z nieuczciwym klientem zwlekaj─ůcym z op┼éacaniem zaleg┼éych faktur. Trudno by┼éo z nim rozmawia─ç i odzyska─ç pieni─ůdze. Kancelaria Ultimatum pomog┼éa mi w tej sytuacji i jest ju┼╝ po sprawie.

Damazy

Sama bym sobie z nim nie poradzi┼éa. Dzi─Ökuj─Ö za wsparcie i polecam ka┼╝demu kto szuka fachowej opieki prawnej z zakresu windykacji nale┼╝no┼Ťci

4,0 rating
13 czerwca 2019

Kancelaria ULTIMATUM pomog┼éa mi odzyska─ç utracone pieni─ůdze od nierzetelnego klienta za co im bardzo dzi─Ökuj─Ö.

Kwiryna

Firma Ultimatum z Warszawy zna si─Ö na swojej pracy

5,0 rating
13 czerwca 2019

Wykonuj─ů us┼éugi profesjonalnie i dyskretnie o czym przekona┼éam si─Ö ju┼╝ wiele razy. POLECAM KANCELARI─ś ULTIMATUM ­čÖé

Anna

Wsp├│┼épracuje z kancelari─ů Ultimatum kilka lat i jestem zadowolony

5,0 rating
13 czerwca 2019

W kancelarii Ultimatum windykuj─ů skutecznej ni┼╝ konkurencja poniewa┼╝ inne firmy tylko bior─ů kas─Ö i obiecuj─ů, a w kancelarii Ultimatum najpierw robi─ů i dopiero jak jest powodzenie to mo┼╝na si─Ö z nimi rozliczy─ç – nie ma ryzyka w tym biurze windykacyjnym.

Bazyli

Polecam do odzyskiwania tych mniejszych jak i większych długów

5,0 rating
12 czerwca 2019

Raz pomogli mi odzyskać 150.000 długu i 3 razy wspomagali mnie w działaniach windykacyjnych przy mniejszych zadłużeniach z owocnym skutkiem.

Damian

Kancelaria Ultimatum to bardzo kompetentna firma

5,0 rating
12 czerwca 2019

Wiem z do┼Ťwiadczenia (pomogli mi odzyska─ç 2 d┼éugi), ┼╝ewsp├│┼épracuj─ů z dobrymi detektywami oraz prawnikami.

Fabia

┼Üci─ůgn─Öli mi w miesi─ůc czasu na cesj─Ö d┼éug na prawie 28.000 tysi─Öcy z┼éotych od firmy z zachodniopomorskiego wojew├│dztwa

5,0 rating
12 czerwca 2019

Wcze┼Ťniej nie mog┼éam si─Ö doprosi─ç przez rok czasu o zap┼éat─Ö od d┼éu┼╝nika, a KANCELARIA ULTIMATUM wywalczy┼éa d┼éug w niespe┼éna 5 tygodni.

Euzebia

By┼éem pozytywnie zdziwiony, gdy w nieca┼ée dwa tygodnie dosta┼éem od d┼éu┼╝nika dzi─Öki kancelarii Ultimatum ca┼é─ů kwot─Ö d┼éugu

5,0 rating
12 czerwca 2019

Odno┼Ťnie wsp├│┼épracy z Ultimatum bardzo ciesz─Ö si─Ö z fina┼éu i polecam, zw┼éaszcza ich pracownik├│w, kt├│rzy stanowi─ů filar ca┼éej firmy – gdyby nie oni nie by┼ébym ┼Ťwiadomy co tak naprawd─Ö si─Ö dzieje za moimi plecami.

Jeremiasz

Bardzo polecam tych specjalist├│w windykacyjnych

5,0 rating
11 czerwca 2019

Firma ULTIMATUM pomaga w problemach z nieuczciwymi klientami. ┼Üwietna, a zarazem dyskretna pomoc przy odzyskiwaniu ┼Ťrodk├│w finansowych.

Ambrozja

0 zł opłaty wstępnej

5,0 rating
11 czerwca 2019

Nie pobrali ode mnie nic przy analizie sprawy windykacyjnej i dopiero jak si─Ö okaza┼éo, ┼╝e gra jest warta ┼Ťwieczki podj─Öli si─Ö odzyskania d┼éugu i dopiero po wywalczeniu pieni─Ödzy wzi─Öli ode mnie 5% czyli znikom─ů cz─Ö┼Ť─ç ca┼éej wywalczonej kwoty.

Antonia

Polecam firm─Ö windykacyjn─ů ULTIMATUM

5,0 rating
11 czerwca 2019

U mnie by┼éa sprawa na du┼╝e pieni─ůdze – d┼éu┼╝nik si─Ö miga┼é ile wlezie. Walczyli w s─ůdzie i to bardzo skutecznie – uda┼éo si─Ö zawrze─ç ugod─Ö. Pieni─ůdze mam na koncie. Bardzo dzi─Ökuj─Ö kancelarii Ultimatum za trud jaki w┼éo┼╝yli w odzyskanie pieni─Ödzy.

Roma

Kancelaria Ultimatum pomogła mi w odzyskaniu pieniędzy od klienta - dług 18 tys. zł

5,0 rating
11 czerwca 2019

Biuro windykacyjne ULTIMATUM ma do┼Ťwiadczenie i bardzo dyskretnie dzia┼éa. Pomog─ů ka┼╝demu kto si─Ö do nich zg┼éosi. Polecam w 100% ­čÖé

Filipina

┼Üwietna firma i dok┼éadnie skuteczna - pomogli mi odzyska─ç 35.000 z┼é w 2 miesi─ůce

5,0 rating
11 czerwca 2019

Niekiedy potrzeba pomocy z nieuczciwymi klientami i w┼éa┼Ťnie w takich sytuacjach niezast─ůpiona jest kancelaria Ultimatum. Polecam

Cyprian

Polecam firm─Ö

5,0 rating
11 czerwca 2019

Mia┼éam okazj─Ö korzysta─ç niedawno z pomocy kancelarii Ultimatum i musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e s─ů to dobrzy specjali┼Ťci i profesjonalnie pomogli mi upora─ç si─Ö z nieuczciwym klientem. Sama na pewno bym sobie nie poradzi┼éa w tej sytuacji gdyby nie to biuro windykacyjne.

Zyta

Dali radę odzyskać cały dług

5,0 rating
10 czerwca 2019

Mimo tego, ┼╝e d┼éu┼╝nik ukrywa┼é si─Ö przede mn─ů to Kancelaria Ultimatum namierzy┼éa go i ca┼éy d┼éug wr├│ci┼é na moje konto. Dzi─Ökuj─Ö!!!!!!!!!

Berenika

Kancelaria Ultimatum pomog┼éa mi nie raz odzyska─ç utracone pieni─ůdze

5,0 rating
10 czerwca 2019

Dzia┼éaj─ů szybko i fachowo – przekona┼éam si─Ö o tym ju┼╝ 3-krotnie jak walczyli o moje pieni─ůdze i to 3 razy z pozytywnym zako┼äczeniem sprawy.

Kinga

Obs┼éuguj─ů klient├│w w ca┼éym kraju

5,0 rating
10 czerwca 2019

Bez znaczenia gdzie si─Ö mieszka to KANCELARIA ULTIMATUM obs┼éu┼╝y nasz─ů spraw─Ö – osobi┼Ťcie mieszkam 300 km od Warszawy, ale dla tego biura windykacyjnego nie stanowi┼éo to najmniejszego problemu i odzyskali d┼éug co do z┼éot├│wki.

Leon

Szybka pomoc eksperta windykacyjnego w ka┼╝dej dziedzinie prawa krajowego i zagranicznego

5,0 rating
9 czerwca 2019

Trzeba przyzna─ç, ┼╝e obs┼éuga pomocna a tak┼╝e mi┼éa. Bardzo polecam kancelari─Ö ULTIMATUM je┼Ťli chce kto┼Ť odzyska─ç szybko i pewnie swoje pieni─ůdze.

Jarogniew

Kancelaria Ultimatum to najlepsza firma ┼Ťci─ůgaj─ůca d┼éugi w stolicy

5,0 rating
9 czerwca 2019

Niezwykle skuteczna i profesjonalna kancelaria odzyskuj─ůca d┼éugi od firm i os├│b prywatnych.

Leda

Kancelaria Ultimatum to bardzo profesjonalna firma odzyskuj─ůca d┼éugi w ca┼éym kraju

5,0 rating
9 czerwca 2019

Kancelaria Ultimatum zna si─Ö na swojej pracy najlepiej na ┼Ťwiecie. Poradz─ů sobie z ka┼╝d─ů nawet najtrudniejsz─ů sytuacja. Szybko wi─ůzali si─Ö z mojego zlecenia. Bardzo polecam je┼Ťli macie problem z d┼éu┼╝nikiem.

Laurentyna

Świetny partner w biznesowych potyczka z kontrahentami

5,0 rating
8 czerwca 2019

Rzetelne i realistyczne podej┼Ťcie do wszystkich spraw bez jakiegokolwiek lania wody. Szybko┼Ť─ç dziania i dobry kontakt to ich na pewno najwi─Ökszy atut.

J├│zefa

Zadowolony klient

5,0 rating
8 czerwca 2019

Sprawdzi┼éem t─ů firm─Ö i musz─Ö przyzna─ç, ┼╝e odzyskanie d┼éugu z nimi to naprawd─Ö nic trudnego tzn. oni sporo ogarniaj─ů, ale ja sta┼éem tylko i przygl─ůda┼éem si─Ö, a na koniec patrz─Ö, a pieni─ů┼╝ki wr├│ci┼éy na konto.

Bartłomiej

Kancelaria Ultimatum jako jedyna poradziła sobie z dłużnikiem

5,0 rating
8 czerwca 2019

Odzyskany d┼éug bez najmniejszego problemu. Firma godna zaufania i potrafi─ůca zrozumie─ç drug─ů osob─Ö.

Janusz

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum ka┼╝dej nie zdecydowanej osobie

5,0 rating
7 czerwca 2019

Błyskawiczny kontakt, rozbudowana oferta, sprawdzona procedura postępowania z dłużnikami, daje w efekcie końcowym pozytywne skutki.

Jakobina

Kancelaria Ultimatum to doskonałe biuro windykacyjne

5,0 rating
7 czerwca 2019

Reprezentowali mnie w s─ůdzie i za┼éatwiali wszelkie formalno┼Ťci z s─ůdem i d┼éu┼╝nikiem.

Angelina

ie pobieraj─ů zaliczek, a to ┼Ťwiadczy o pewno┼Ťci i cz─Östych zwyci─Östwach jak i by┼éo w moich przypadku

5,0 rating
7 czerwca 2019

Profesjonalne podej┼Ťcie do ka┼╝dego klienta bez znaczenia na wielko┼Ť─ç zad┼éu┼╝enia. B┼éyskawiczna i sprawna windykacja o jakiej marzy wielu z nas. Polecam

Felicja

Polecam bardzo kancelari─Ö Ultimatum w kwestiach zwi─ůzanych z odzyskiwaniem nale┼╝no┼Ťci finansowych

5,0 rating
6 czerwca 2019

KANCELARIA ULTIMATUM opinie ma rewelacyjne gdy┼╝ maj─ů pracownicy tej┼╝e firmy windykacyjnej znakomite podej┼Ťcie do klienta wr─Öcz profesjonalne, a mi┼éa obs┼éuga jest t─ů „wisienk─ů” na torcie o jakiej ka┼╝dy klient marzy┼é, marzy i b─Ödzie marzy─ç. Trzeba podkre┼Ťli─ç fakt i┼╝, KANCELARIA ULTIMATUM wywi─ůzuje si─Ö z powierzonych im zada┼ä cz─Östo szybciej ni┼╝ deklaruj─ů.

Lucyna

Gdyby nie Kancelaria Ultimatum sp├│┼éka, kt├│r─ů zarz─ůdzamy musia┼éaby og┼éosi─ç upad┼éo┼Ť─ç, dlatego jeste┼Ťmy bardzo wdzi─Öczni za to co dla nas uczynili

5,0 rating
6 czerwca 2019

Nasza sp├│┼éka zleci┼éa firmie Kancelaria Ultimatum windykacj─Ö d┼éugu od trzech kontrahent├│w lokalnych z okolic Be┼échatowa. Powinni dawno zap┼éaci─ç za zaleg┼ée faktury czego nie uczynili od ponad roku, a owa Kancelaria Ultimatum za┼éatwili d┼éu┼╝nika i odzyskali ca┼éo┼Ť─ç zad┼éu┼╝enia. Dodatkowo trzeba podkre┼Ťli─ç fakt i┼╝ poradzi┼éa sobie b┼éyskawicznie z d┼éu┼╝nikiem i co wa┼╝niejsze nie wzi─Öli na pocz─ůtku ani 1 grosza zaliczki – powiedzieli, ┼╝e jak uda si─Ö odzyska─ç d┼éug to wtedy b─Öd─ů mogli si─Ö rozliczy─ç, ale nie chcieli bra─ç pieni─Ödzy za nic i wg nas jest to bardzo uczciwa postawa o kt├│rej mo┼╝e marzy─ç nie nie jedna osoba czy sp├│┼éka operuj─ůca produktami na rynku mi─Ödzynarodowym. Dzi─Ökujemy kancelario Ultimatum za trud, kt├│ry w┼éo┼╝yli┼Ťcie w namierzenie d┼éu┼╝nika ukrywaj─ůcego si─Ö za granicami kraju. Jeste┼Ťmy niezmiernie wdzi─Öczni Wam za profesjonaln─ů postaw─Ö wzgl─Ödem firmy, kt├│r─ů reprezentujemy. Gdyby nie Kancelaria Ultimatum to nie by┼éoby tak kolorowo i na pewno wielu klient├│w by nie otrzyma┼éo towaru co by nie by┼éo fajnym dzia┼éaniem, ale sum summarum wsp├│lnymi si┼éami odzyskali┼Ťmy d┼éug st─ůd KANCELARIA ULTIMATUM OPINIE od nas dostaje maksymalnie pozytywna jak i ocena tej┼╝e firmy jest na najwy┼╝szym poziomie.

Hurtownia

W kancelarii Ultimatum znaj─ů si─Ö na swym fachu

5,0 rating
6 czerwca 2019

Nie ma lepszego drugiego takiego biura windykacyjnego jak firma Ultimatum, która obsługuje klientów nie tylko z Warszawy, ale także z całej polski.

Pelagiusz

Kancelaria Ultimatum to konkretna w dzia┼éaniach firma windykacyjna, a nie jak inne firmy tylko obiecuj─ů i ka┼╝─ů na siebie czeka─ç

5,0 rating
5 czerwca 2019

Nie zawiedli┼Ťmy si─Ö nigdy na us┼éugach oferowanych przez pan├│w z firmy o nazwie Kancelaria Ultimatum mieszcz─ůcej si─Ö w Warszawie, obs┼éuguj─ůcej klient├│w z ca┼éego kraju. Trzeba jasno i klarownie stwierdzi─ç, ┼╝e Kancelaria Ultimatum to konsekwentna w decyzjach, niezmiernie uczciwa, profesjonalna kancelaria windykacyjna, kt├│ra ma ┼Ťwietny kontakt mi─Ödzy pracownikami, a klientami, co jest bardzo istotnie przy tego typu us┼éugach.

Magdalena

Polecam us┼éugi poniewa┼╝ przetestowali┼Ťmy ich skuteczno┼Ť─ç i stwierdzamy, ┼╝e s─ů terminatorami skuteczno┼Ťci w naszej firmie ­čÖé

5,0 rating
5 czerwca 2019

Wszyscy w firmie (zarz─ůd) chcieliby┼Ťmy z┼éo┼╝y─ç ogromne podzi─Ökowania firmie Kancelaria Ultimatum za rzetelne i niezwykle szybkie zaj─Öcie si─Ö nasz─ů spraw─ů windykacyjn─ů z kt├│r─ů walczyli┼Ťmy sami od przesz┼éo 2 lat. Kancelaria Ultimatum w ci─ůgu 2 miesi─Öcy poradzi┼éa sobie z d┼éu┼╝nikiem bez zaj─ůkni─Öcia si─Ö.

Euracom

W kwestiach zwi─ůzanych z odzyskaniem d┼éugu Kancelaria Ultimatum jest numerem uno ­čÖé

5,0 rating
5 czerwca 2019

Dam wszystkim rad─Ö – je┼Ťli nie macie ochoty traci─ç nerw├│w na rozmowy z kontrahentem, kt├│ry unika rozliczenia si─Ö to warto skorzysta─ç z us┼éug firmy Kancelaria Ultimatum, kt├│ra za┼éatwia w ekspresowym tempie i co wa┼╝niejsze robi to profesjonalnie. Dzi─Öki tej firmie windykacyjnej d┼éugi w naszej firmie sta┼éy si─Ö przesz┼éo┼Ťci─ů.

Andrzej

Brawurowo rozwi─ůzana sprawa z d┼éu┼╝nikiem zagranicznym

5,0 rating
4 czerwca 2019

Mieszkam w Polsce okresowo i jedna z os├│b, kt├│rej wynajmowa┼éem apartament wykorzysta┼éa to poniewa┼╝ przesta┼é cz┼éowiek p┼éci─ç zar├│wno mi za wynajem jak i czynsz za moje mieszkanie gdzie by┼é zobligowany w trakcie najmu op┼éaca─ç, ale dla niego ta umowa najwidoczniej nic nie znaczy┼éa. Dla mnie wa┼╝niejsze jest to, ┼╝e dla firmy Kancelaria Ultimatum liczy┼éy si─Ö do┼Ť─ç istotne zapiski w umowie z kt├│rych jasno wynika, ┼╝e wynajmuj─ůcy musi si─Ö ze mn─ů rozliczy─ç, a nie zrobi┼é tego. Kancelaria Ultimatum walczy┼éa zawzi─Öcie, ale co do czego to sprawa trafi┼éa do s─ůdu i w finale wygrali┼Ťmy.

Jan

Profesjonalna i fachowa obsługa jak najbardziej polecam kancelarię Ultimatum ze stolicy naszego kraju

5,0 rating
4 czerwca 2019

Ju┼╝ w┼éa┼Ťciwie si─Ö pogodzi┼éem jaki┼Ť czas temu z tym, ze przepad┼éy pieni─ůdze firmy przez jednego kontrahenta, kt├│re by┼é mi winien odda─ç. Tak naprawd─Ö to w g┼é├│wnej merze zas┼éuga kancelarii Ultimatum, ┼╝e pieni─ůdze wr├│ci┼éy na konto naszej firmy. Odzyskuj─ů d┼éugi naprawd─Ö b┼éyskawicznie. Firma Kancelaria Ultimatum zna si─Ö na swojej robocie jak ma┼éo jaka firma w kraju. Pomog─ů ka┼╝demu w potrzebie!!!!!

Tomasz

Korzystali┼Ťmy z us┼éug biura windykacyjnego Kancelaria Ultimatum ju┼╝ kilkukrotnie i nie mamy ┼╝adnych zastrze┼╝e┼ä

5,0 rating
4 czerwca 2019

Jak korzysta┼éa nasza sp├│┼éka z us┼éug KANCELARIA ULTIMATUM to dos┼éownie za ka┼╝dym razem sprawy zwi─ůzane ze ┼Ťci─ůgni─Öciem d┼éugu zako┼äczy┼éy si─Ö z wielkim sukcesem. W ekspresowym tempie odzyskiwali┼Ťmy ┼Ťrodki finansowe naszej sp├│┼éki za niezap┼éacone faktury przez niekt├│rych naszych nieszcz─Ösnych kontrahent├│w (czytaj d┼éu┼╝nik├│w), dlatego jak najbardziej polecamy to biuro.

Drabolekon

Firma budowlana "da┼éa cia┼éa", ale Kancelaria Ultimatum bez najmniejszego trudu pomog┼éa d┼éu┼╝nikowi zrozumie─ç jego b┼é─ůd

5,0 rating
3 czerwca 2019

Zlecili┼Ťmy firmie budowlanej zbudowanie naszej nowej siedziby budynku – nic wielkiego, 1 pi─Ötro, postawienie wszystkiego od nowa bez problem├│w po drodze w postaci braku zezwole┼ä itd. Mieli 8 miesi─Öcy czasu, a wysz┼éo ┼╝e po roku nie sko┼äczyli i si─Ö ulotnili… Tak! Uciekli zabieraj─ůc swoje wszystkie gad┼╝ety. Ca┼ée szcz─Ö┼Ťcie trafili┼Ťmy na biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum i dopatrzyli si─Ö w w dokumentacji, ┼╝e na ca┼ée szcz─Ö┼Ťcie by┼éy kary umowne – Kancelaria Ultimatum sfinalizowa┼éa wszystkie tematy zwi─ůzane z odzyskaniem d┼éugu wraz z ju┼╝ przelewem w niespe┼éna 6 miesi─Öcy, wi─Öc sukces maksymalny.

Prywatna firma

Windykuj─ů nawet firmy, kt├│re nie zwracaj─ů zaliczki i trzeba przyzna─ç, ┼╝e Kancelaria Ultimatum zna si─Ö na rzeczy

5,0 rating
3 czerwca 2019

Kupi┼éam w do┼Ť─ç znanym sklepie z elektronik─ů w Warszawie ekspres do kawy tzn. chcia┼éam kupi─ç, a tylko formalnie kupi┼éam poniewa┼╝ nigdy go nie otrzyma┼éam. Sprawa wygl─ůda┼éa tak, ┼╝e spontanicznie na wystawie spodoba┼é mi si─Ö ekspres ci┼Ťnieniowy, kt├│rego akurat w sklepie nie by┼éo na stanie, a na wystawie by┼é niekompletny i Pan powiedzia┼é, ┼╝e mo┼╝e zam├│wi─ç – grzeczno┼Ťciowo zapyta┼éam czy teraz p┼éaci─ç czy przy odbiorze, a Pan na to ┼╝e przy odbiorze, ale mo┼╝e zaliczk─Ö wp┼éaci─ç to wp┼éaci┼éam. Za 2 tygodnie mia┼éam przyj┼Ť─ç po odbi├│r, a w miejscu tego sklepu sklep z dywanami, ale dobrze mi znana Kancelaria Ultimatum uratowa┼éa mnie poniewa┼╝ znale┼║li na szefa zamkni─Ötego sklepu haczyk. Pieni─ůdze zwr├│cili na konto po tygodniu. Polecam!

Zofia

Kancelaria Ultimatum to pionier i lider na rynku firm windykacyjnych

5,0 rating
3 czerwca 2019

U nas Kancelaria Ultimatum opinie zyska┼éa celuj─ůc─ů po tym jak jedna ze szk├│┼é prywatnych chodzi┼éa przez ca┼éy rok na basen tzn. rzecz jasna kilkadziesi─ůt dzieci chodzi┼éo na nasz─ů p┼éywalni─Ö i miesi─ůc nie zap┼éacili, drugi miesi─ůc, a┼╝ min─ů┼é rok i nie ujrzeli┼Ťmy nawet z┼éamanej z┼éot├│wki. Dobrze, ┼╝e nasz hotel korzysta┼é z us┼éug firmy o nazwie Kancelaria Ultimatum, kt├│ra w ekspresowym tempie posk┼éada┼éa szko┼é─Ö i przem├│wi┼éa im do rozumu. Oczywi┼Ťcie pieni─ůdze odzyskane.

Krystian

Rekomenduję usługi kancelarii Ultimatum ponieważ nie znam drugiej takiej skutecznej firmy windykacyjnej

4,0 rating
3 czerwca 2019

Polecam kancelari─Ö Ultimatum poniewa┼╝ pomogli mi upora─ç si─Ö z d┼éu┼╝nikiem, kt├│remu nie specjalnie spieszy┼éo si─Ö z oddaniem mi pieni─Ödzy. Za┼éatwiaj─ů wszystko za klienta, a na dodatek nie kasuj─ů na pocz─ůtku wsp├│┼épracy ┼╝adnej op┼éaty, wi─Öc sta─ç ka┼╝dego na posilenie si─Ö wiedz─ů tej┼╝e firmy ┼Ťci─ůgaj─ůcej d┼éugi i trzeba przyzna─ç jasno, ┼╝e nie ma drugiej takiej firmy jak Kancelaria Ultimatum, kt├│ra obs┼éuguje klient├│w z ca┼éego kraju.

Usatysfakcjonowany klient

Kancelaria Ultimatum ma swoje autorskie rozwi─ůzania i metodyk─Ö dzia┼éania je┼Ťli chodzi o sprawy windykacyjne

5,0 rating
2 czerwca 2019

Po rozwodzie m├│j m─ů┼╝ regularnie p┼éaci┼é alimenty na dw├│jk─Ö dzieci, ale z miesi─ůca na miesi─ůc przesta┼é – sama pr├│bowa┼éam wyci─ůgn─ů─ç od niego to co mi si─Ö nale┼╝y bez wi─Ökszego skutku, ale pozna┼éam firm─Ö o nazwie Kancelaria Ultimatum, kt├│ra przedstawi┼éa mi dost─Öpne rozwi─ůzania zmierzaj─ůce ku rozliczeniu si─Ö z moim by┼éym m─Ö┼╝em i ojcem dziecka. Trzeba przyzna─ç, ┼╝e Kancelaria Ultimatum to specjali┼Ťci od spraw windykacyjnych do kt├│rych post─Öpowania alimentacyjne nie s─ů nikomu obce.

Marta

Ca┼ée szcz─Ö┼Ťcie, ┼╝e w sam─ů por─Ö pozna┼éem biuro windykacyjne Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
2 czerwca 2019

Mia┼éem problem z ┼Ťci─ůgni─Öciem kasy z d┼éu┼╝nika gdzie windykacja zapis├│w niedozwolonych by┼éa na porz─ůdku dziennym, ale niestety na w┼éasn─ů r─Ök─Ö nie mog┼éem sobie poradzi─ç z wyegzekwowaniem ca┼éej kwoty i posili┼éem si─Ö pomocn─ů d┼éoni─ů Kancelaria Ultimatum pomog┼éa mi niesamowicie – tydzie┼ä czasu potrzeba by┼éo ┼╝eby sam d┼éu┼╝nik zaanga┼╝owa┼é si─Ö w sp┼éat─Ö swoich zobowi─ůza┼ä finansowych.

Kuba

Kancelaria Ultimatum opinie ma wyborne poniewa┼╝ s─ů to profesjonali┼Ťci jakich ma┼éo w kraju

5,0 rating
2 czerwca 2019

Poradzili sobie z bardzo trudn─ů spraw─ů windykacyjn─ů w kancelarii Ultimatum gdzie inni rozk┼éadali r─Öce i m├│wili ┼╝e si─Ö nie da lub kazali p┼éaci─ç chore sumy za samo „spr├│bowanie”. Kancelaria Ultimatum bez chwili namys┼éu podj─Ö┼éa si─Ö spraw─ů i jak wida─ç posz┼éo im ca┼ékiem nie┼║le bo nie do┼Ť─ç ┼╝e w miesi─ůc odzyskali ca┼éy d┼éug to jeszcze z ustawodawczymi odsetkami. Dzi─Ökuj─Ö Wam !!!!!

Miłosz

Kancelaria Ultimatum opinie zweryfikowanych osób i firm z terenu całej polski

5,0 rating
1 czerwca 2019

Jak to ka┼╝dy d┼éug niesie za sob─ů swoistego rodzaju histori─Ö……. u mnie by┼éo nast─Öpuj─ůco: mia┼éa przyjaci├│┼ék─Ö i to tak─ů od serca na kt├│r─ů mog┼éam zawsze liczy─ç i ze wzajemno┼Ťci─ů. Pozna┼éa kt├│rego┼Ť dnia (w ko┼äcu) faceta i na pocz─ůtku jak to w ┼╝yciu by┼éo kolorowo do p├│ki nie sko┼äczy┼éy si─Ö pieni─ůdze wtem nie czekaj─ůc d┼éugo przysz┼éa do mnie po po┼╝yczk─Ö. Po roku zrozumia┼éam ┼╝e sprzeda┼éa ona nasz─ů przyja┼║┼ä za marne 8 tysi─Öcy z┼éotych!!!!!!!!!! Nie chcia┼éa d┼éugo odda─ç pieni─Ödzy, a┼╝ trafi┼éam ca┼ékiem przypadkiem na Pana Rafa┼éa Jarockiego, kt├│ry reprezentuje firm─Ö Kancelaria Ultimatum. Pomogli mi namierzy─ç moj─ů by┼é─ů przyjaci├│┼ék─Ö i odzyskali pieni─ůdze od tej oszustki. Chwa┼éa im za to. Polecam z ca┼éego serca te┼╝ Pana Marcina Protazi┼äskiego, kt├│ry obs┼éugiwa┼é moj─ů spraw─Ö.

Bo┼╝ena

Rewelacyjna i konstruktywna umowa z Kancelaria Ultimatum pozwoli┼éa prze┼éama─ç pierwsze lody i rozpocz─ů─ç wsp├│┼éprac─Ö

5,0 rating
1 czerwca 2019

Dzi─Ökujemy za ┼Ťci─ůgni─Öcie d┼éugu z firmy, kt├│ra wsp├│┼épracowa┼éa z nasz─ů szwalni─ů. Kancelaria Ultimatum bez zawahania si─Ö zaj─Ö┼éa si─Ö d┼éu┼╝nikiem, kt├│rego raz dwa postawi┼éa do pionu, dlatego jak by┼Ťmy mieli jeszcze raz wybiera─ç firm─Ö windykacyjn─ů to w┼éa┼Ťnie Panowie z Kancelaria Ultimatum byliby pierwszymi kandydatami do wsp├│┼épracy z nasz─ů firm─ů.

Szwabex

Odzyskanie pieniędzy (zaległych) przez Kancelaria Ultimatum od mojego byłego męża

5,0 rating
1 czerwca 2019

Mia┼éam fajne ┼╝ycie do p├│ki mojemu m─Ö┼╝owi nie odwidzia┼éam si─Ö i nie za┼╝─ůda┼é rozwodu – mia┼é prawo, wiecznie m┼éoda i pi─Ökna nie b─Öd─Ö, a na pewno nie zamierzam si─Ö z tego t┼éumaczy─ç i przysta┼éam na rozw├│d. Obieca┼é sprawiedliwy podzia┼é maj─ůtku i na obietnicach si─Ö sko┼äczy┼éo. Dobrze, ┼╝e Kancelaria Ultimatum zaingerowa┼éa w nsz─ů spraw─Ö poniewa┼╝ po rozwozie bardzo potrzebowa┼éam ┼Ťrodk├│w finansowych, kt├│rych bez pomocy kancelarii Ultimatum bym nie wyegzekwowa┼éa.

Milena

Kancelaria Ultimatum ma godny na┼Ťladowania instynkt windykatora, bezproblemowy kontakt i profesjonalne podej┼Ťcie do klienta

3,0 rating
13 stycznia 2019

Moja sprawa zosta┼éa ekspresowo i co najwa┼╝niejsze pozytywnie zako┼äczona, na szcz─Ö┼Ťcie oby┼éo si─Ö bez rozprawy s─ůdowej. Brak op┼éat to dodatkowy plus, ogromny pozytyw za to ┼╝e swoj─ů prowizja jest na najni┼╝szym poziomie, wi─Öc nie s─ů drodzy.

Wanda z Katowic

Kancelaria doprowadziła sprawę do końca, jestem zadowolony. Polecam Ultimatum !!!

4,0 rating
12 stycznia 2019

Atmosfera podczas procedury windykacyjnej by┼éa fachowa i mi┼éa obs┼éuga. Niezwykle przemy┼Ťlanie podchodz─ů do ka┼╝dej sprawy zar├│wno przed-s─ůdowej i ju┼╝ b─Öd─ůcej na drodze s─ůdowej. Umiej─ů doprowadzi─ç nawet najci─Ö┼╝sz─ů spraw─Ö do szcz─Ö┼Ťliwego fina┼éu o czym przekona┼éy si─Ö ju┼╝ tysi─ůce os├│b i firm – wg mnie naprawd─Ö warto do nich zg┼éosi─ç si─Ö jak jest d┼éu┼╝nik.

Krysian

Rozwi─ůzania szyte na miar─Ö potrzeb i wymaga┼ä klienta Kancelaria Ultimatum opinie jak najbardziej na TAK ­čÖé

5,0 rating
7 stycznia 2019

Nie omieszkam opisa─ç mojej historii z ┼╝ycia wzi─Ötej niczym z horroru poniewa┼╝ najzwyczajniej w ┼Ťwiecie po┼╝yczy┼éem koledze pieni─ůdze, a dok┼éadnie s─ůsiadowi po┼╝yczy┼éem 35 tys. z┼éotych, kt├│re w tamtym okresie dopiero co zarobi┼éem w Norwegii i nawet nie nacieszy┼éem si─Ö kas─ů. Mia┼éo by─ç pi─Öknie poniewa┼╝ kumpel przyszed┼é do mnie, ┼╝e jest super okazja i ┼╝ebym mu po┼╝erowa┼é kredyt w banku, ale m├│wi─Ö do niego – czekaj! Po┼╝ycz─Ö ci pieni─ůdze, ale podpisz mi si─Ö i podpisa┼é si─Ö, a na koniec ani auta nie by┼éo ani jego. Dobrze, ┼╝e Kancelaria Ultimatum namierzy┼éa ancymonka, kt├│ry ukrywa┼é si─Ö nad polskim morzem. Nie mia┼é zbyt d┼éugich wakacji poniewa┼╝ Kancelaria Ultimatum opinie ma nie z kosmosu, a za sw─ů efektywno┼Ť─ç i nie my┼Ťl─ůc d┼éugo zaatakowa┼éa d┼éu┼╝nika du┼╝─ů ilo┼Ťci─ů pism i sam si─Ö po 2 miesi─ůcach podda┼é i odda┼é ca┼éy d┼éug. Polecam Kancelari─Ö Ultimatum.

Henryk z Łodzi

Prawnik i windykator pod jednym adresem Kancelaria Ultimatum opinie ma nie do przebicie nawet na skal─Ö kraju

5,0 rating
19 grudnia 2018

Korzysta┼éem 3 razy i 3 razy uratowali mi ty┼éek od powa┼╝nych tarapat├│w finansowych przez moje dobre serce poniewa┼╝ po┼╝yczy┼éem znajomemu pieni─ůdze i ┼Ťlad po nim zagin─ů┼é, ale dobrze ┼╝e mia┼éem to na pi┼Ťmie jak po┼╝ycza┼éem pieni─ůdze, a jeszcze lepiej ┼╝e szwagier poleci┼é Kancelari─Ö Ultimatum, kt├│ra ma sporo dobrych opinii.

Roman

Kancelaria Ultimatum i moja opinia na ich temat

5,0 rating
6 grudnia 2018

Gdybym sama takiej firmy nie pozna┼éa jak Ultimatum to nie uwierzy┼éabym, ┼╝e ktokolwiek mo┼╝e bezinteresownia dzia┼éa─ç w imieniu klienta, kt├│rego nie zna lub widzia┼é 1 raz na oczy. Mo┼╝na na nich liczy─ç przez ca┼éy okres prowadzenia post─Öpowania windykacyjnego jak i po nim. Super firma ­čÖé

Luiza23904

Pozytywna ocena

5,0 rating
15 sierpnia 2018

Jestem bardzo zadowolony.

Mariusz

Polecam

5,0 rating
27 lipca 2018

Całkowicie bez zaliczek!

ANTONI

Wszystko ok

5,0 rating
23 maja 2018

Konkurencja bierze po kilka tysi─Öcy za przyj─Öcie sprawy i twierdz─ů, ┼╝e co┼Ť robi─ů, a tu p┼éacisz za wykonan─ů us┼éug─Ö i jest 100 razy lepiej.

JAKUB

Polecam

5,0 rating
8 marca 2018

W kancelarii Ultimatum op┼éaty s─ůdowe pokryli za mnie w 50%, wi─Öc du┼╝y plus.

JAN

S─ů genialni

5,0 rating
2 stycznia 2018

Bardzo przypad┼éa mi do gustu ich praca, dlatego z czystym sumieniem mog─Ö poleci─ç Kancelari─Ö Ultimatum za zaanga┼╝owanie w moj─ů spraw─Ö.

STANISŁAW

Pozytywna opinia

5,0 rating
30 grudnia 2017

Spisali si─Ö na medal! Polecam

SZYMON

Pozytywnie

5,0 rating
29 listopada 2017

Mo┼╝na korzysta─ç z us┼éug Ultimatum – opinia jak najbardziej pozytywna.

FRANCISZEK

Polecam firm─Ö Ultimatum

5,0 rating
28 pa┼║dziernika 2017

Kontakt na najwyższym poziomie jak i również obsługa klientów.

FILIP

Moja opinia o firmie Kancelaria Ultimatum Polska jest pozytywna

5,0 rating
27 wrze┼Ťnia 2017

Korzystałem 6 razy z usług Kancelarii Ultimatum i zawsze dopinali sprawy na ostatni guzik.

Aleksander

Prawdziwa firma z do┼Ťwiadczeniem i wiedz─ů

5,0 rating
25 sierpnia 2017

Pełen profesjonalizm!

MIKOŁAJ

Polecam Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
21 czerwca 2017

Wszystko w najlepszym porz─ůdku z t─ů firm─ů – wsp├│┼épracowa┼éem z nimi.

WOJCIECH

Wszystko ok

5,0 rating
19 maja 2017

Zawsze u nich możemy zobaczyć odpowiednie wybadanie tematu, a nie przypuszczenia i domysły jak w innych konkurencyjnych firmach.

KACPER

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
16 kwietnia 2017

W Ultimatum zadawali ogrom pyta┼ä, wida─ç, ┼╝e na prawd─Ö chc─ů pozna─ç sytuacj─Ö i pom├│c mojej rodzinie.

ADAM

Bardzo pomocni

5,0 rating
9 lutego 2017

Uzyskałam pomoc już po pierwszym telefonie.

MICHAŁ

Porady prawne i windykacyjne

5,0 rating
2 stycznia 2017

Udzielaj─ů bezp┼éatnych porad prawny z tematyki windykacyjnej. Dzi─Ökuj─Ö

MARCEL

Korzystna oferta finansowania

5,0 rating
3 grudnia 2016

Nie pobieraj─ů zaliczek tylko ma┼éy procent pobieraj─ů od wygranej sprawy.

WIKTOR

Naprawd─Ö dobra firma windykacyjna

5,0 rating
29 listopada 2016

Ultimatum to najlepsza firma zajmuj─ůca si─Ö d┼éu┼╝nikami w ca┼éym kraju. Polecam

PIOTR

Bardzo szybko dzia┼éaj─ů w sprawach windykacyjnych

5,0 rating
25 pa┼║dziernika 2016

Potrafi─ů okaza─ç szacunek klientowi pokrzywdzonemu przez d┼éu┼╝nika i opr├│cz wsparcia prawnego potrafi─ů da─ç szczery u┼Ťmiech, mi┼ée s┼éowo i wsparcie, kt├│re s─ů w tym okresie szczeg├│lnie wa┼╝ne dla poszkodowanego.

IGOR

Skuteczno┼Ť─ç to ich mocna strona

5,0 rating
23 wrze┼Ťnia 2016

Moja opinia o Kancelarii Ultimatum jest bardzo dobra.

LEON

Opinie o Kancelaria Ultimatum Polska

5,0 rating
19 sierpnia 2016

Wsp├│┼épraca od samego pocz─ůtku mia┼éa dobry charakter, dlatego nie pozostaje mi nic innego jak da─ç 5 gwiazdek.

NIKODEM

Pozytywnie sfinalizowana sprawa

5,0 rating
13 lipca 2016

Kancelaria Ultimatum potrafi zdziałać cuda, dlatego opinia pozytywna.

Mateusz

Istni profesjonali┼Ťci

5,0 rating
15 czerwca 2016

Jak to zawsze bywa w Ultimatum… wszystko bardzo rzetelnie za┼éatwione z dba┼éo┼Ťci─ů o najdrobniejszy szczeg├│┼é. Pieni─ůdze ju┼╝ wr├│ci┼éy na moje konto.

BARTOSZ

Polecam

5,0 rating
18 maja 2016

Maj─ů dobre podej┼Ťcie do tematu windykacji – s─ů pono─ç najlepsi w ca┼éym kraju.

MAKSYMILIAN

Du┼╝e zaplecze prawne

5,0 rating
21 kwietnia 2016

Maj─ů w zanadrzu z tego co wiem du┼╝e moce przerobowe dlatego szybciej za┼éatwiaj─ů sprawy ni┼╝ inne firmy.

MIŁOSZ

Dobra opinia o Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
24 marca 2016

M├│j ojciec korzysta┼é i odzyska┼é pieni─ůdze dzi─Öki Ultimatum. Polecamy serdecznie!

TYMON

Super pracownicy

5,0 rating
26 lutego 2016

Bardzo mili i niezwykle zorganizowane osoby tam w tym ca┼éym Ultimatum pracuj─ů.

OLIWIER

Dobra oferta cenowa

5,0 rating
29 stycznia 2016

Nie kasuj─ů klient├│w za weryfikacj─Ö sprawy, wi─Öc mo┼╝na zaoszcz─Ödzi─ç troch─Ö kaski.

ALAN

KANCELARIA ULTIMATUM TO NAJLEPSZA FIRMA WINDYKACYJNA W CAŁEJ POLSCE

5,0 rating
30 grudnia 2015

TAM GDZIE INNI WYMI─śKAJ─ä TAM ULTIMATUM Z ┼üATWO┼ÜCI─ä SOBIE RADZI.
Pomogli mi namierzy─ç d┼éu┼╝nika – dzi─Ökuj─Ö Panowie.

IGNACY

Sprawdzona firma

5,0 rating
28 listopada 2015

Opinia o firmie Ultimatum pozytywna. Polecam

TYMOTEUSZ

Stanowczo POLECAM !!!

5,0 rating
12 pa┼║dziernika 2015

Zadowolony z us┼éug windykacyjnych, kt├│re by┼éy ┼Ťwiadczone przez Kancelari─Ö Ultimatum.

OSKAR

Fenomenalne biuro windykacji

5,0 rating
25 wrze┼Ťnia 2015

W Kancelarii Ultimatum doradzili jak post─ůpi─ç, aby d┼éu┼╝nika podej┼Ť─ç na patencie bez awantur i krzyk├│w.

DAWID

Polecam ich. S─ů zawodowcami!

5,0 rating
23 sierpnia 2015

Znam ich od wielu lat, 3 razy korzysta┼éem – s─ů s┼éowni i terminowi.

TOMASZ

Zadowolony klient

5,0 rating
20 lipca 2015

Moja opinia jest pozytywna – pieni─ůdze odzyskane w 5 miesi─Öcy. Dzi─Ökuj─Ö i pozdrawiam

DOMINIK

Niezwykle skuteczni

5,0 rating
17 czerwca 2015

S┼éu┼╝─ů porad─ů praktycznie 7 dni w tygodniu.

KAROL

Polecam

5,0 rating
16 maja 2015

S─ů naprawd─Ö dobrzy i znaj─ů si─Ö na ┼Ťci─ůganiu d┼éug├│w z nies┼éownych os├│b czy te┼╝ firm.

KRZYSZTOF

Pomysłowi windykatorzy

5,0 rating
14 kwietnia 2015

Zrobili tak, ┼╝e d┼éu┼╝nik nawet nie powiedzia┼é ani s┼éowa w s─ůdzie. POLECAM

Firma sprz─ůtaj─ůca

Wielki pozytyw

5,0 rating
8 marca 2015

Dostaj─ů ode mnie 5 gwiazdek za trud jaki w┼éo┼╝yli w ┼Ťci─ůgni─Öcie pieni─Ödzy z mojego d┼éu┼╝nika.

MACIEJ

Bardzo dobre biuro windykacyjne

5,0 rating
6 lutego 2015

Biuro Ultimatum jest z Warszawy, ale obsługuje klientów w całym kraju a nawet w Unii Europejskiej bierze wszystkie sprawy.

JULIAN

Ultimatum to by┼é strza┼é w 10-tk─Ö ­čÖé

5,0 rating
3 stycznia 2015

Polecam i dzi─Ökuj─Ö za pomoc w zlokalizowaniu d┼éu┼╝nika, kt├│ry si─Ö ukrywa┼é przed zobowi─ůzaniami finansowymi.

FABIAN

Wszystko z nimi jak najbardziej ok

5,0 rating
12 grudnia 2014

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za chęć do walki gdzie inne firmy rozkładały ręce na samym starcie.

HUBERT

Oczywi┼Ťcie ┼╝e polecam Kancelari─Ö Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
16 listopada 2014

Bardzo mi pomogli w trudnych dla mnie chwilach zar├│wno w kwestiach zawodowych jak i w ┼╝yciu prywatnym ┼Ťci─ůgaj─ůc z jednego kontrahenta d┼éug, kt├│ry ci─ůgn─ů┼é si─Ö latami.

Gabriel

S─ů skuteczni

5,0 rating
2 pa┼║dziernika 2014

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum.

PAWEŁ

Super szybkie działanie

5,0 rating
7 wrze┼Ťnia 2014

D┼éu┼╝nik zanim po┼éapa┼é si─Ö co Ultimatum szykuje by┼éo po sprawie w s─ůdzie z pozytywnym dla mnie fina┼éem.

PATRYK

Wpisali dłużnika do rejestru dłużników i skończyła się sielanka

5,0 rating
3 sierpnia 2014

Dzi─Ökuj─Ö bardzo za znalezienie d┼éu┼╝nika, kt├│ry ukrywa┼é si─Ö ponad rok, dzi─Ökuj─Ö r├│wnie┼╝ za wpisanie jego do rejestru d┼éu┼╝nik├│w i najwa┼╝niejsze – dzi─Ökuj─Ö Wam za odzyskanie d┼éugu, kt├│ry jest ju┼╝ u mnie na koncie.

KSAWERY

Opinie Kancelaria Ultimatum

5,0 rating
30 lipca 2014

Moja opinia o firmie Ultimatum jest bardzo pozytywna ponieważ wywalczyli w moim imieniu 3 postępowania windykacyjne. Wielkie podziękowania ode mnie i od całej firmy.

KAMIL

Wspólnik załatwiony

5,0 rating
27 czerwca 2014

W mojej firmie sprawa mia┼éa miejsce z by┼éym wsp├│lnikiem o udzia┼éy – Ultimatum da┼éo rad─Ö w 100% ­čÖé

BARTŁOMIEJ

Pozytywna opinia o firmie Ultimatum

5,0 rating
25 maja 2014

Nie pobrali żadnych kosztów wstępnych jak chcieli inni nawet po 3000 zł. Polecam

BRUNO

Szybki i sprawnie rozliczone na raty

5,0 rating
22 kwietnia 2014

Dzi─Öki Kancelarii Ultimatum d┼éug odzyskany w ratach, ca┼ée post─Öpowanie trwa┼éo 3 miesi─ůce.

SEBASTIAN

Mo┼╝na ich bra─ç w ciemno

5,0 rating
19 marca 2014

My┼Ťla┼éem, ┼╝e moja sprawa jest beznadziejna, ale firma Ultimatum pokona┼éa mojego odwiecznego d┼éu┼╝nika za co serdecznie dzi─Ökuj─Ö.

KRYSTIAN

Pozytywne relacje z pracownikami firmy Ultimatum

5,0 rating
13 lutego 2014

W tej kancelarii uzyska┼éam pomoc prawn─ů i wygrali┼Ťmy poprzez dzia┼éania windykacyjne.

BORYS

Znajomo┼Ť─ç prawa na wysokim poziomie

5,0 rating
12 stycznia 2014

Nie tylko znaj─ů si─Ö na prawie, ale tak┼╝e potrafi─ů nim w┼éada─ç jak ma┼éo kto. Polecam

Olaf

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
31 grudnia 2013

Dłużnik odnaleziony w niespełna 10 dni, a pismo było doręczone w 15 dni, a ja samemu w pojedynkę męczyłęm się ze znalezienim drania 2 lata. Polecam wszystkim !!!

ADRIAN

Nie mam zastrzeżeń

5,0 rating
30 listopada 2013

Firma Ultimatum potrafi zaj─ů─ç si─Ö windykacj─ů jak ma┼éo kto. Pozdrawiam

KAJETAN

Dzi─Ökuj─Ö Ultimatum

5,0 rating
29 pa┼║dziernika 2013

Jestem ogromnie wdzięczny tej kancelarii za perfekcyjne i skuteczne wykonanie usługi windykacyjnej.

KUBA

Pozytywna recenzja o Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
27 wrze┼Ťnia 2013

Jestem pozytywnie zaskoczony szybko┼Ťci─ů z jak─ů pracuj─ů osoby w Kancelarii Ultimatum – naprawd─Ö co┼Ť niesamowitego oddawa─ç wi─Ökszo┼Ť─ç spraw przed czasem.

ARTUR

Wszystko było okej

5,0 rating
26 sierpnia 2013

Jestem wdzi─Öczna pracuj─ůcym tam przemi┼éym i pomocnym ludziom w uzyskaniu nale┼╝no┼Ťci finansowych. Korzysta┼éem 2 razy. Polecam

GRZEGORZ

Polecam

5,0 rating
23 lipca 2013

Spisali si─Ö na 5 gwiazdek z plusem. Polecam i pozdrawiam serdecznie z nad morza!

MARCIN

Dzi─Ökuj─Ö

5,0 rating
21 czerwca 2013

Ogromne podzi─Ökowania dla Pan├│w z ultimatum za w┼éo┼╝ony trud w moj─ů spraw─Ö.

Błażej

Kasa odzyskana dzi─Öki firmie Ultimatum ze stolicy

5,0 rating
19 maja 2013

Zaj─Öli si─Ö moj─ů spraw─ů niezw┼éocznie po przekazaniu niezb─Ödnych dokument├│w gdzie u innych trzeba by┼éo czeka─ç w kolejce. Du┼╝o zalet ­čÖé

BŁAŻEJ

Znakomite wyczucie rynku windykacyjnego

5,0 rating
17 kwietnia 2013

Kancelaria Ultimatum ma dobre opinie poniewa┼╝ zna si─Ö na tym co robi od lat.

ERYK

Polecam

5,0 rating
15 marca 2013

Załatwili dłużnika na dobre. Świetne wyczucie tematu windykacyjnego.

DANIEL

Kancelaria Ultimatum to firma godna polecenia

5,0 rating
13 lutego 2013

Zaleg┼ée alimenty odzyskane i nawet bie┼╝─ůce zacz─ů┼é p┼éaci─ç ojciec dziecka jak Ultimatum wkroczy┼éo do akcji. Super szybkie dzia┼éania!

ŁUKASZ

Bez zaliczek

5,0 rating
11 stycznia 2013

Nie pobieraj─ů w firmie Ultimatum op┼éat startowych czy te┼╝ zaliczek co mnie skusi┼éo w┼éa┼Ťnie na wyb├│r tej┼╝e kancelarii i wcale tego nie ┼╝a┼éuj─Ö. Polecam

Fryzjerka

Trzeci dłużnik

5,0 rating
16 grudnia 2012

Wszystko jak zwykle poza┼éatwiane w 100% przez Ultimatum – to nasz 3 d┼éu┼╝nik z kt├│rym sobie poradzili, a my odzyskali┼Ťmy pieni─ůdze.

CEZARY

Polecam Kancelari─Ö Ultimatum wszystkim niezdecydowanym

5,0 rating
25 listopada 2012

Za┼éatwili ca┼é─ů dokumentacje zwi─ůzan─ů z nieterminowym op┼éacaniem faktur za produkt przez jednego z naszych kontrahent├│w.

TADEUSZ

Kancelaria Ultimatum - opinie klient├│w z Polski

5,0 rating
5 pa┼║dziernika 2012

W naszej firmie posiadamy problemy z 14 d┼éu┼╝nikami, ale jak Ultimatum zaj─Ö┼éo si─Ö ich p┼éatno┼Ťciami to chocia┼╝ w ratach po troch─Ö sp┼éacaj─ů.

DAMIAN

Polecam usługi w firmie Ultimatum

5,0 rating
30 wrze┼Ťnia 2012

Maj─ů genialne pomys┼éy, dzi─Öki kt├│rym d┼éu┼╝nik mi─Öknie i zaczyna sp┼éaca─ç swoje zobowi─ůzania finansowe.

TOBIASZ

Skuteczno┼Ť─ç to ich domena

5,0 rating
28 sierpnia 2012

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za pomoc przy czterech sprawach windykacyjnych i jednej alimentacyjnej – wszystkie zako┼äczone pozytywne z korzy┼Ťci─ů dla mnie.

WITOLD

Biuro windykacyjne w Warszawie

5,0 rating
7 lipca 2012

Nasi d┼éu┼╝nicy od kilku miesi─Öcy unikaj─ů kontaktu z nami… dlatego zg┼éosili┼Ťmy spraw─Ö do firmy Ultimatum i od niedawna jest progres w sprawi─Ö czyli potrafi─ů kombinowa─ç.

RAFAŁ

Nie ma opłat wstępnych

5,0 rating
6 czerwca 2012

Ca┼ékowity brak zaliczek i op┼éat pocz─ůtkowych dla wszystkich klient├│w Kancelarii Ultimatum st─ůd opinia wzorowa.

ROBERT

Zadowoleni z usług

5,0 rating
5 maja 2012

Wraz z m─Ö┼╝em zg┼éosili┼Ťmy do kancelarii wszystkie sprawy i wszystkie pozytywnie zako┼äczone. Polecam ka┼╝dej osobie!

Przemysław i Sylwia

Znaj─ů si─Ö na windykowaniu d┼éu┼╝nik├│w

5,0 rating
4 kwietnia 2012

Mam ju┼╝ od 3 firm odzyskane w ca┼éo┼Ťci zaleg┼ée pieni─ůdze za nieop┼éacone faktury.

KORNEL

Polecam ULTIMATUM

5,0 rating
3 marca 2012

Usługi na najwyższym poziomie. Korzystałem 3 razy i nie mam uwag.

RADOSŁAW

Nie trzeba wpłacać zaliczek

5,0 rating
2 lutego 2012

Zupe┼énie za darmo analizuj─ů i weryfikuj─ů sprawy windykacyjne.

OLIVIER

Załatwili sprawę praktycznie od ręki

5,0 rating
1 stycznia 2012

Bezp┼éatnie doradzili co mam zrobi─ç, wys┼éa┼éem pisma jak radzili i d┼éu┼╝nik zosta┼é tak zmotywowany, ┼╝e sam sp┼éaci┼é nierozliczone pieni─ůdze.

JERZY

S─ůdowe post─Öpowanie windykacyjne

5,0 rating
12 grudnia 2011

U mnie sprawa z d┼éu┼╝nikiem trafi┼éa do s─ůdu ale na dobrze wysz┼éo gdy┼╝ uzuska┼éem wszystko czarno na bia┼éym z nale┼╝nymi odsetkami za zw┼éok─Ö w uiszczeniu op┼éaty w terminie.

Prezes

Opinia o Kancelaria Ultimatum Polska jest bardzo pozytywna je┼Ťli chodzi o moje do┼Ťwiadczenia z nimi

5,0 rating
30 listopada 2011

Weryfikuj─ů spraw─Ö za darmo, kompletuj─ů wszystkie dokumenty, ewentualnie szukaj─ů d┼éu┼╝nika czyli w 100% kompleksowa obs┼éuga prawna.

KONRAD

Sprawdzona firma - Polecam ­čÖé

5,0 rating
29 pa┼║dziernika 2011

Wiedz─ů co zrobi─ç ┼╝eby przyspieszy─ç osi─ůgni─Öcie wyznaczonego celu. Nie pobieraj─ů op┼éat startowych przed rozpocz─Öciem sprawy.

EMIL

Opinia o firmie windykacyjnej

5,0 rating
23 wrze┼Ťnia 2011

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna ponieważ nasza firma korzystała z usług Kancelarii Ultimatum kilka razy i nigdy nie było z nimi problemów.

MIESZKO

Opinia pozytywna dla Kancelarii Ultimatum

5,0 rating
28 lipca 2011

Powierzaj─ůc spraw─Ö windykacyjn─ů kancelarii Ultimatum mamy pewno┼Ť─ç, ┼╝e i te post─Öpowania doprowadz─ů do pozytywnego fina┼éu.

MILAN

Bardzo polecam tych Pan├│w z Ultimatum

5,0 rating
21 czerwca 2011

W Kancelarii Ultimatum na ka┼╝de pytania odpowiadali bardzo rzeczowo, dzi─Öki czemu pogoni┼éam raz na zawsze d┼éu┼╝nika po tym jak odda┼é wszystkie pieni─ůdze.

Marlena

Opinie o Kancelarii Ultimatum s─ů bardzo dobre

5,0 rating
29 maja 2011

Moja nieszcz─Ösna by┼éa ┼╝onka nie p┼éaci┼éa aliment├│w na dzieci od ponad 4-ech lat i uciek┼éa z jakim┼Ť fagasem za granice kraju, ale firma windykacyjna Ultimatum zdj─ů┼╝y┼éa ju┼╝ j─ů namierzy─ç dawno temu i odzyska─ç ca┼ée zaleg┼ée alimenty. Polecam

Mirek

Windykacja zagraniczna

5,0 rating
17 kwietnia 2011

W firmie ULTIMATUM uzyskali nakaz mi─Ödzynarodowy od w┼éadz i ca┼ékowicie za darmo przeprowadzili ┼Ťci─ůgni─Öcie pieni─Ödzy za granic─ů kraju. Du┼╝y plus za szybkie dzia┼éania windykacyjne mimo zagranicznych procedur.

Piotr

Opinia o firmie Ultimatum: pozytywna

5,0 rating
25 marca 2011

Bez ┼╝adnych zarzut├│w – spisali si─Ö wr─Öcz wzorowo i pomogli mi odzyska─ç d┼éug bez ┼╝adnych zaliczek czy op┼éat startowych st─ůd opinie o Kancelarii Ultimatum pozytywna ­čÖé

Henryk

Rewelacyjna organizacja

5,0 rating
22 lutego 2011

Wiedz─ů w tym ca┼éym Ultimatum co z czym si─Ö je poniewa┼╝ nie zd─ů┼╝y┼éam wszystkich dokument├│w dostarczy─ç, a oni mieli ju┼╝ gotowe rozwi─ůzania maj─ůce na celu odzyskanie pieni─Ödzy.

Artur

Firma jedyna w swoim rodzaju

5,0 rating
11 stycznia 2011

Gdyby by┼éo wi─Öcej takich firm windykacyjnych jak Ultimatum ciesz─ůcych si─Ö ┼Ťwietnymi opiniami w┼Ťr├│d klient├│w to nie by┼éoby d┼éu┼╝nik├│w bo by sobie u┼Ťwiadomili ┼╝e nie ma co ucieka─ç od zobowi─ůza┼ä jak i tak Ultimatum ich znajdzie… ­čÖé

Weronika

Nie trzeba pieni─Ödzy na start ┼╝eby i┼Ť─ç do nich

5,0 rating
29 grudnia 2010

Bezp┼éatnie analizuj─ů sprawy windykacyjne u klient├│w z ca┼éego kraju.

Iza

Zajmuj─ů si─Ö windykacj─ů krajow─ů jak i zagraniczn─ů

5,0 rating
21 listopada 2010

Bez znaczenia sk─ůd jest d┼éu┼╝nik – Ultimatum zweryfikuje jego zad┼éu┼╝enie i pomo┼╝e w uregulowaniu d┼éugu.

Filip

Skuteczni profesjonali┼Ťci pracuj─ů w firmie Ultimatum

5,0 rating
29 pa┼║dziernika 2010

┼Ümia┼éo mo┼╝na korzysta─ç z ich us┼éug – wyci─ůgneli w moim imieniu od d┼éu┼╝nika ju┼╝ 40 tys. i zosta┼éo 5 tys. ale jestem ju┼╝ dobrej my┼Ťli dzi─Öki firmie Ultimatum z Warszawy.

Agnieszka

Znakomite podej┼Ťcie do klient├│w

5,0 rating
15 wrze┼Ťnia 2010

Wiedz─ů o czym m├│wi─ů, dlatego wybra┼éam ich dwa razy i jak b─Ödzie trzeba to i trzeci raz skorzystam z ich us┼éug.

Gabi

Bez znaczenia na wiek d┼éugu w Ultimatum pomog─ů ka┼╝demu

5,0 rating
22 sierpnia 2010

Profesjonalna i jedyna w swoim rodzaju windykacja krajowa i zagraniczna ┼Ťwiadczona na ka┼╝dym etapie post─Öpowania, wi─Öc ogromny pozytyw dla nich!

Monika

Opinia o kancelarii ULTIMATUM: 100% pozytywne odczucia z współpracy

5,0 rating
4 lipca 2010

Pomog─ů kiedy sprawa jest przeds─ůdowa, s─ůdowa, komornicza i po bezskutecznej egzekucji, dlatego warto wybra─ç w┼éa┼Ťnie ich do walki z d┼éu┼╝nikiem.

Zygmunt

Dzi─Ökuj─Ö za pomoc

5,0 rating
19 czerwca 2010

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum za pogmatwane sprawy zwi─ůzane z wiekowymi d┼éugami – mo┼╝na ┼Ťmia┼éo skorzysta─ç z tej firmy!

Gabriela

Zajmuj─ů si─Ö r├│wnie┼╝ starymi sprawami

5,0 rating
16 maja 2010

Panowie z Ultimatum ┼Ťwiadcz─ů us┼éugi zwi─ůzane z dochodzeniem nale┼╝no┼Ťci przedawnionych. Wielki pozytyw dla Waszego ca┼éego biura.

Mirek

Polecam w 100% w┼éa┼Ťnie t─ů firm─Ö

5,0 rating
13 kwietnia 2010

Je┼╝eli chcesz szybko odzyska─ç pieni─ůdze i nie masz pieni─Ödzy na wp┼éat─Ö wst─Öpn─ů to w┼éa┼Ťnie Kancelaria Ultimatum jest firm─ů stworzon─ů na Twoje potrzeby.

Natalia

Ustalanie maj─ůtku

5,0 rating
17 marca 2010

Opr├│cz us┼éug windykacyjnych s─ů w stanie ustali─ç maj─ůtek danej osoby czego inne firmy nie czyni─ů.

Mateusz

W Ultimatum nie ma problemów - to dłużnik jest w poważnych tarapatach

5,0 rating
13 lutego 2010

Nie ma ┼╝adnych ogranicze┼ä w tej firmie, a wyszukiwanie sposob├│w egzekucyjnych to ich specjalno┼Ť─ç.

Marek

Super firma

5,0 rating
11 stycznia 2010

S─ů naprawd─Ö znakomitymi negocjatorami w kwestiach windykacyjnych.

Gra┼╝yna

Opinia o Kancelarii Ultimatum od prawdziwych klient├│w

5,0 rating
15 grudnia 2009

Moja opinia jest jak najbardziej pozytywna ponieważ pomogli mi w 3 postępowaniach windykacyjnych z którymi sam sobie nie mogłem poradzić.

Franciszek

Zadowolona firma budowlana

5,0 rating
13 listopada 2009

Prowadzenie egzekucji komorniczej ku ich boku to zaszczyt i sama przyjemno┼Ť─ç. Polecam i pozdrawiam

Zenon

Wywiad gospodarczy

5,0 rating
12 pa┼║dziernika 2009

Nie dzia┼éaj─ů w ciemno tylko najpierw przeprowadzaj─ů wywiad gospodarczy po kt├│rym sytuacja finansowa danej osoby/firmy staje si─Ö bardziej klarowna ni┼╝ do tej pory.

Ola

Powa┼╝na firma

5,0 rating
10 wrze┼Ťnia 2009

Wida─ç ┼╝e ka┼╝dy kto pracuje w Ultimatum ma studia i systematycznie uzupe┼éniaj─ů swoj─ů wiedz─Ö na kursach i szkoleniach zwi─ůzanych z tematyk─ů windykacji.

Mietek

Polecam firm─Ö ULTIMATUM POLSKA

5,0 rating
8 sierpnia 2009

Kancelaria prawna o profilu windykacyjnym dzia┼éa na terenie ca┼éego kraju obs┼éuguj─ůc sprawy z ca┼éej UE.

Weronika

Pozytywna opinia o Kancelarii Ultimatum z Warszawy

5,0 rating
9 lipca 2009

Do kompleksowej oferty us┼éug w firmie windykacyjnej Ultimatum na pewno musimy zaliczy─ç monitoring nale┼╝no┼Ťci.

Maja

Wszystko z nimi ok - mo┼╝na ┼Ťmia┼éo korzysta─ç z ich us┼éug

5,0 rating
6 czerwca 2009

Zawsze pomagaj─ů w sporz─ůdzeniu pism procesowych, co znacz─ůco usprawnia dzia┼éania windykacyjne i odci─ů┼╝a klienta.

Firma ogrodnicza

Najlepsi agenci windykacyjni w stolicy

5,0 rating
3 maja 2009

Korzystała nasza firma z ich usług windykacyjnych, zlokalizowali dłużnika, wysłali pisma i w dwóch postępowaniach Ultimatum dało radę, więc duży plus.

Mechanik

┼Üwietne relacje maj─ů z klientami

5,0 rating
1 kwietnia 2009

Kr├│tko m├│wi─ůc Kancelaria Ultimatum ma du┼╝o dobrych opinii poniewa┼╝ zawsze wywi─ůzuje si─Ö z powierzonego im zadania.

Franciszek

Bardzo polecam Kancelari─Ö Ultimatum

5,0 rating
5 marca 2009

Mog─Ö potwierdzi─ç, ┼╝e obs┼éuga prawna w Ultimatum zadowoli najbardziej wymagaj─ůcych klient├│w bez znaczenia na wielko┼Ť─ç sprawy.

Piotrek

┼Üwiadcz─ů us┼éugi nie tylko w Warszawie, ale tak┼╝e w ca┼éej Polsce

5,0 rating
4 lutego 2009

Genialne pomys┼éy + bogate do┼Ťwiadczenie = gwarancja odzyskania nale┼╝no┼Ťci finansowych.

Zygmunt

Nie pobieraj─ů zaliczek ani op┼éat wst─Öpnych

5,0 rating
2 stycznia 2009

Dzi─Öki nim poradzi┼éem sobie w ┼Ťci─ůgni─Öciu d┼éugu z naszego nieszcz─Ösnego d┼éu┼╝nika.

Milena

 

Opinie o firmie: Kancelaria Ultimatum z Warszawy:

5
5,0 rating
5 out of 5 stars (based on 241 reviews)
Znakomite opinie96%
Bardzo dobre4%
Zadowalaj─ůce0%
Mizerne0%
Słabe0%

Telefon: 605 448 944

Adres: Warszawa

Sprawd┼║ tak┼╝e ranking firm ┼Ťci─ůgaj─ůcych d┼éugi od d┼éu┼╝nik├│w w ca┼éym kraju.